2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dınlenmenıze sevındım fılızcım..hem sana hem doruk mutlu bu gezıden anlaşılan:)
kac gundur yazmayınca meraklanmaya baslamıstım hoşgeldına.s.

filiz hoşgeldin cnm
maşallah doruğa,inş iyi bi çiftlik bulursun istediğin gibi
kızlar bana movie maker program lazım
netten bi kaç tane indirdim ama çalışmadı bilen var mı?
oğlanın altını değiştim bende uyuttum bakalım uyursa
ev dandini onu toplayayım,akşamdan yemek var,bi çorba yaparım
annem zeynebi parka götürdü
çamaşırlarımı toplayayım fırsat kalırsa katlarım olmadı akşam annemle yaparız ütüleriz
uğrarım birazdan oğlan uyanmazsa...

iyi akşamlar tülaycım yarın görüşürüz
aman esencim seni görmen ne mutluluk valla özlettin kendini
özlemcim kılay gelsin sana ogluş nasıl ya 2 cocuklu olmak nasıl oluyor yani bende istiyorum ama hanzade küçük gibime geliyor Allah izin verirse seneye temmuz da faliyet gösterelim diyoruz:kedi:tabi herşey kısmet
ama sana Allah kolaylık versin canım

nurancım,valla duygu olarak süper bi duygu da yoğunluk açısından zormuş bee
annem bende şimdilik bi kaç gün eve gidip geliyo
ama yokluğunda perişan oluyorum bi de gelen giden oluyo şimdi bebk için hep de annem yokken geldiler şansıma var ya...bi d gribim nuran ,öldüm resmen...ama zeynep çok seviyo kardeşini,kıskanıyo biraz ama tam kavrayamıyor,cece diyo(bebkmiş) ağlasa benden önce koşuyo,sarılıyo,öpüyo,pek sakınmıyorum bende zeynepten sıkma diyorum sadece yalnız bırakmıyorum,baya alıştı
Allah herşeyin kolaylığını veriyor cnm,hadi bakalım ahyırlısı hakkınızda siizndeŞeniz

Selam kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı çok şey değişti hayatımda anneannem vefat etti 2 aydır safranboludayım bu nedenle ve artık kangren olmuş evliliğimi bitirme kararı aldım yeni bir sayfa açıyorum hayatımda üniversite okuma kararı aldım yani anlayacağınız tam bir reform içersindeyim umarım ayaklarım üzerinde durmayı başarabilirim kızım için buna mecburum benden şimdilik bu kadar özlemcim bebeğini güle güle büyüt Allah analı babalı uzun ömürler versin evladına hepinizi öpüyorum artık daha sık buralardasyım çünkü desteğinize ihtiyacım var

Hoşgeldin Elif'cim. Öncelikle bağın sağolsun. Allah geride kalanlara sabır , ananeciğine rahmet eylesin. Evliliğinle ilgili de hakkınız da hayırlısı olsun diyorum canım. İnşallah hedeflerine bir bir ulaşırsın a.s.

oh valla kayınvalidenede sagolsun sende dinlenmişsin
hadi alısverişte kolay gelsin sana

selam kızlarrr
hanzade nihayet dün gece iyi uyudu sadece gece 3 de kalkıp süt verdim sabahta 7:30 da kaktı ama deliksiz uyuyunca cok iyi oldu
evi süpürdüm sildim kahvaltı derken 11 de uyuttum hanzadeyi
öğlen eşim gelcek markete gitcez
evde pinek durumundayım
öptm görüşürüz

Sağolasın a.s.

Ohh sende dinlenmişsin ne güzel a.s.

kızlar benimde aklım çıktı söyledim...ama kadın bunamış herşeye sinirim bozuldu fenalık egeldi
sinir çıktı tepeme o kadar bunaldımki bu laftan .......

ben kriz geçireceğim.....

neyse çocukları uyuttum.....

yemekleride var....

bende meyve yiyeceğim....parka gideceğim....

claries cnm hakknda hayırlısı olsun .....inş. düzgün bi yaşam sürersiniz kızınla cnm

bende çok gerginim gideyim parka deşarj olayım

Bunamış ama azcık dikkat etsin ya. Çocuk bunlar yani heran herşeyi yapabilirler Allah korusun bacım a.s. Aman canım aman sen ayırma gözünden a.s.

pınarcım bide öyle deniyeyimm tereyağınla sadece gerçi teflon tavada çok az yağla kısık ateşte yapıyorum ama içim rahat değil.

Öyle de olur canım ya nasıl severse öyle yesin a.s.

merhaba kızlar nasılsınız işe yeni geldim bende yağmurun toplantısı vardı

Ooo ilk günler yoğun başlar tabi yerimseniben

banu cnaımya pc açık kalıyor buralardyaım biraz işlere bakmaya çalışıyorum.evet burası eskisi gibi değil artık:KK43:((hareket az.bu arada kızlar aynur eşinin yanında kırıkkaledeymiş.internet bağlanmamış daha selamı va rherkese.

Aleyküm selammmm a.s.

selamlar kızlar dersim boş bi girip bakayım dedim ama geçmişi okuyamadım
son sayfada clariesi gördüm hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en doğru kararı vermişsindir yeni hayatında başarılar daha sık gela.s.
ayrıca başınız sağolsun

birsen iyi korku atlatmışsınız canım aman dikkat et sen çocukların değil bence kaynananın peşinden koş:))

Hoşgeldin bacı a.s.

Selamlar Kizlar,

Uzun bir aradan sonra, hepinize Merhaba. Biz Cumartesi döndük tatilden. 2 hafta olarak planladigimiz tatilimiz, 1 hafta daha uzadi. Cok dinlendim ve eglendim. Tabi en önemlisi eski memleketimle, arkadaslarimla ve ailemle hasret giderdim. Özlemisim ben oralari, bu sefer cok daha iyi anladim.
Doruk icinde cok eglenceli ve faydali bir 3 hafta oldu. Babasini cok özlemenin disinda, herseyden cok memnun oldu. Istahi bile acildi hatta nefret ettigi yogurdu bile severek yedi. Inek sütüne alisti sonra. Ama ciftlikten aldigimiz taze süte. Kaynatip iciriyordum yatmadan önce. Sabah, kaymagini kayvaltida, mayaladigim yogurduda, ikindide veriyordum. Burada da simdi haril haril ciftlik ariyorum ama o kalitede bulur muyum bilmem.
Eve geldigimizden beridirde, haril haril temizlik yapiyorum. Her tarafi elden gecirdim sayilir. Kardesim gelecek 2 hafta sonra, onunla da genel bir temizlik yaptik mi tamamdir. Gecmisi maalesef pek okuyamadim. Tam okumaya basladigimda da, Doruk sagolsun firsat vermedi. Sanirim bulusma olmus Sibel'de. Eminim cok güzel gecmistir.

Birsen, sicagi sicagina Ömer'in olayini okudum. Off, nasil büyük bir korku. Cok gecmis olsun. Bizimde bugün asimiz vardi. Dorugun eli bir anda serbest kaldi, igneye saldirdi. Neredeyse igne kirilacakti, büyük tehlikle atlattik. Büyüyorlar ve tehlike katsayilari artiyor maalesef.

Claires, dogru bir karar vermissin, gitmiyorsa cok üstelememek gerek. Yipratiyor cünkü böyle zorunlu iliskiler. Ayrica, yasamina güzel bir yön verecegine eminim. Umarim, hayata gecirirsin tüm kararlarini.

Tülay, kayinpederin hastaymis sanirim. Cok gecmis olsun canim. Olanla, ölene maalesef care yok. Sifasi vardir umarim.

Defne ateslenmis yine. Bence de iyice bir tetkik ettir annesi. Vardir bir sebebi mutlaka. Ya da bünyesi cok hassassa, koruyucu bir vitamin ya da ilac verirler en azindan.

1 saattir yazdirmiyor Doruk. En iyisi biraz disari cikartayim, cani sIkIliyor sanirim. Unuttuklarim vardir eminim, ciddi birsey atladiysam affola...

Filiz hoşgeldin. Ohh iyi olmuş sizin için keyifli geçmiş ne güzel a.s.

İnşallah çiftlik bulursun da herşey taze olur a.s.

Kızlar iyi akşamlar

İyi akşamlar canım a.s.

Benimde sayfa sabahtan beri açık kalmış. İş yapıyorum fırsat buldukça da soru çözüyorum ehliyet için. Şimdi toparlanıyorum kaçıcam birazda. Öptüm sizi a.s.

özlemcım nurancım pınarım tulaycım sibelım bırsenım herkezeeee ıyı aksamlarrrrrrr
yarın görüşürüs kızlarrr
salı pazarına ugramaya calısacam bakalım ben gıdene kadar toplanmazsaaa

filizcim hoşgeldin canım.saolasın.iyi bir tatil geçirmene sevindim senin içinde iyi oldu epey sıkılıp bunalmıştın çünkü.

Sorma, cok iyi geldi gercekten Tülay'cigim.

dınlenmenıze sevındım fılızcım..hem sana hem doruk mutlu bu gezıden anlaşılan:)
kac gundur yazmayınca meraklanmaya baslamıstım hoşgeldına.s.

Kac gündür, yazmaya firsat bulamadim canim. Okuyup kacmayi pek sevmememe ragmen, öyle oldu maalesef. Dikkatinden kacmamis.zemuszemus

filiz hoşgeldin cnm
maşallah doruğa,inş iyi bi çiftlik bulursun istediğin gibi
kızlar bana movie maker program lazım
netten bi kaç tane indirdim ama çalışmadı bilen var mı?
oğlanın altını değiştim bende uyuttum bakalım uyursa
ev dandini onu toplayayım,akşamdan yemek var,bi çorba yaparım
annem zeynebi parka götürdü
çamaşırlarımı toplayayım fırsat kalırsa katlarım olmadı akşam annemle yaparız ütüleriz
uğrarım birazdan oğlan uyanmazsa...

zemuszemus

ama yokluğunda perişan oluyorum bi de gelen giden oluyo şimdi bebk için hep de annem yokken geldiler şansıma var ya...bi d gribim nuran ,öldüm resmen...ama zeynep çok seviyo kardeşini,kıskanıyo biraz ama tam kavrayamıyor,cece diyo(bebkmiş) ağlasa benden önce koşuyo,sarılıyo,öpüyo,pek sakınmıyorum bende zeynepten sıkma diyorum sadece yalnız bırakmıyorum,baya alıştı
Allah herşeyin kolaylığını veriyor cnm,hadi bakalım ahyırlısı hakkınızda siizndeŞeniz

Birbirleriyle aralarinda yas farkinin olmasida iyi canim. Seneye daha rahat edersin umarim. Büyüdükce, arkadas olurlar, oyunlar kurarlar birbirleriyle.

Hoşgeldin Elif'cim. Öncelikle bağın sağolsun. Allah geride kalanlara sabır , ananeciğine rahmet eylesin. Evliliğinle ilgili de hakkınız da hayırlısı olsun diyorum canım. İnşallah hedeflerine bir bir ulaşırsın a.s.

Sağolasın a.s.

Ohh sende dinlenmişsin ne güzel a.s.

Bunamış ama azcık dikkat etsin ya. Çocuk bunlar yani heran herşeyi yapabilirler Allah korusun bacım a.s. Aman canım aman sen ayırma gözünden a.s.

Öyle de olur canım ya nasıl severse öyle yesin a.s.

Ooo ilk günler yoğun başlar tabi yerimseniben

Aleyküm selammmm a.s.

Hoşgeldin bacı a.s.

Filiz hoşgeldin. Ohh iyi olmuş sizin için keyifli geçmiş ne güzel a.s.

İnşallah çiftlik bulursun da herşey taze olur a.s.

Tesekkürler Pinar'cigim.zemuszemus

İyi akşamlar canım a.s.

Benimde sayfa sabahtan beri açık kalmış. İş yapıyorum fırsat buldukça da soru çözüyorum ehliyet için. Şimdi toparlanıyorum kaçıcam birazda. Öptüm sizi a.s.

Bu azimle, kisa sürede ehliyetin olur eminim ki! Simdiden hayirli olsun.alkisalkisalkis

kız valla bende özendim haa Allah içime sıcaklıgınımı veriyordur nedir
canım mutlu ve saglıklı olun
cok güzel bir duygu Rabbim nazarlardan saklasın

sen bu gayretle kesin alırsın hadi bakalım

özlemcım nurancım pınarım tulaycım sibelım bırsenım herkezeeee ıyı aksamlarrrrrrr
yarın görüşürüs kızlarrr
salı pazarına ugramaya calısacam bakalım ben gıdene kadar toplanmazsaaa
canım görüşürüz
pazardan neler aldın merak ettim haa

yemek yedik agırlık cöktü hanzadeyi uyuttum pc basında ölee oturuyorum
sıkıldımmm

kız valla bende özendim haa Allah içime sıcaklıgınımı veriyordur nedir
canım mutlu ve saglıklı olun
cok güzel bir duygu Rabbim nazarlardan saklasın

sen bu gayretle kesin alırsın hadi bakalım

canım görüşürüz
pazardan neler aldın merak ettim haa

sağol nurancım,darısı başına ne zmana istersen diyelim o zaman :))
gülşah bende merak ettim kızz

sıkkkıın sıkkınnnnnnnn canım sıkkıınnnnnnnnnnnn kcişe canım sıkkkınnnnnnnnnnnnn
geldiğinden beri tersleyip duruyo ya sinir oldum bi de annem bizde yalnız olsak neyse kadın da alınıyo
hekes uyuyo bu satte kociş yatmış yatağa elbiseleriyle uyumuş örtmedim bende zaten hasta daha beter olacak ama içimden gelmedi valla örtmek...çamaşırlarımı katladım,ütülenecekleri ayırdım artık ütü yarın.bugün sabah 4 ten beri ayaktayım acayip uykum var bende yatıam şimdi,ıhlamur yaptım kızıma,oğlana içireyim diye
yarın oğlumu kontrole götürüce inş herşey yolunda çıkar,anam çenem düştü yine,hadi ben kaçtım,herkese iyi gecelerr

filizciğim ......hoşgeldin cnm tatilinizin güzel geçmesine sevindim
doruğun yaladığı gelişmelerde çok güzel

nurancığm merhaba

özlemciğim bırak şu kocayı bırakalım şu kocaları haha :)

neler yazacaktım unuttum yaaa atacağım bende öptümmm

filizciğim ......hoşgeldin cnm tatilinizin güzel geçmesine sevindim
doruğun yaladığı gelişmelerde çok güzel

nurancığm merhaba

özlemciğim bırak şu kocayı bırakalım şu kocaları haha :)

neler yazacaktım unuttum yaaa atacağım bende öptümmm

bıarktım kız bıraktım salladım gitiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hepsinin köküne kibrit suyukaydirigubbakcemile3

günaydınlar :)) güzel birgün diliyorum kızlar dün tam on yıllık arkadaşım aradı ankaradan onunla muhabbet ettik bir saate yakın çok rahatladım valla ne zamandır görüşememiştik oda ev almış kendine bankacı güzel bir kız yazada düğünü var hayırlısıyla insan istedikten sonra dostluklarını ömürdende öteye götürebiliyor yıllar arayı açmıyor :)))
dün yağmur derslere karşı biraz daha ilgiliydi altı sayfa ödevini mızmızlık yapmadan yaptı duruda tam komedi ablasının omzuna kafasını koyuyor onu öpüyor abla gel diyor elinden tutuyor ikisi birbirini o kadar çok seviyor ki :))))))))))))) maşallah
akşamada evimize gideceğiz dün annemlerdeydik

günyadınlarrrrr
dün akşam misafir vardı hiç bakamadım ama baya muhabbet olmuş akşam can yine yüz kere kalktı uyku biraz uyku....

kusura bakmayın ben 2010 mayıs annesiyim yanlışlık olmuş yinede güaydınnnhihoyyyt

X