- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
bende iim cn sağol,annem gelmedi bugün uğraşıyorum ikisiyle zorlandım birazsibelcim merhaba tatlım evde ders su içme bahanesiyle sürekli odadan çıkmak isteyen yağmur ama alışacak inşallah zamanla:)) sen nasılsın yağızım nasıl
özlemcim iyiyim canım sen nasılsın bebişlerin nasıl
maşallah cnm ya keşke benimde öyle olsa olmuyo işte,onları da deneyeyim sağol cnmözlemcim ben bol bol su içtim aradada tatlı şeyler yedim hem duruyu emzirdim hemde prematüre doğan bebeğe süt verdim yapı meselesi belki ama su çok işe yarıyor canım
malta içeceğide sütü arttırıyor
deneyyeim bakalım pınarHiç bilmiyorum canım ya ama sarımsak işe yarar gibime geliyo :uhm:
ehliyetin hayırlı olsun cnm
cnm diğerleri de güvelendi,eriştem,irmiğim falana yacanım ben defne yaprağı koyuyorum 10 kilodan fazla unum var maşallah hiç güvelenmedi a.s.
özlem canım ya her yere baktınızmı mutlaka güveye sebep olan bişey vardır yeni dolaba güve gelceni sanmıyorum.ama bitki çayları ne bileyimim adaçayı kekik tarzı şeylerde güvenebilir eğer varsa bi bak cnaım ya mutfağa.bide kalıp sabunlarda güveyi uzaklaştırıyor dene cnaım istersen.
sıcak oluyor diye düşündük cnm ama bilmem bakıcam detaylı yarın sabunda iyi fikir onu da koayyaım
bende lavanta alıp koysam mı dedim ama olur mu ki?