2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim merhaba tatlım evde ders su içme bahanesiyle sürekli odadan çıkmak isteyen yağmur ama alışacak inşallah zamanla:)) sen nasılsın yağızım nasıl

özlemcim iyiyim canım sen nasılsın bebişlerin nasıl
bende iim cn sağol,annem gelmedi bugün uğraşıyorum ikisiyle zorlandım biraz
özlemcim ben bol bol su içtim aradada tatlı şeyler yedim hem duruyu emzirdim hemde prematüre doğan bebeğe süt verdim yapı meselesi belki ama su çok işe yarıyor canım
malta içeceğide sütü arttırıyor
maşallah cnm ya keşke benimde öyle olsa olmuyo işte,onları da deneyeyim sağol cnm
Hiç bilmiyorum canım ya ama sarımsak işe yarar gibime geliyo :uhm:
deneyyeim bakalım pınar
ehliyetin hayırlı olsun cnm
canım ben defne yaprağı koyuyorum 10 kilodan fazla unum var maşallah hiç güvelenmedi :nazar:a.s.
cnm diğerleri de güvelendi,eriştem,irmiğim falana ya
özlem canım ya her yere baktınızmı mutlaka güveye sebep olan bişey vardır yeni dolaba güve gelceni sanmıyorum.ama bitki çayları ne bileyimim adaçayı kekik tarzı şeylerde güvenebilir eğer varsa bi bak cnaım ya mutfağa.bide kalıp sabunlarda güveyi uzaklaştırıyor dene cnaım istersen.

sıcak oluyor diye düşündük cnm ama bilmem bakıcam detaylı yarın sabunda iyi fikir onu da koayyaım
bende lavanta alıp koysam mı dedim ama olur mu ki?

kızlar bayanda araba kullanmayı bilince iyi oluyor kızları aldığım gibi istediğim yere gidebiliyorum herşeyi eşimden beklemiyorum bu sayede :)))

pınarcım ehliyetin hayırlı olsun şekerim:)))))

kızlar havalar değişiyor hastalık mevsimi dikkat etmek gerekiyor ishal salgını varmış

bende iim cn sağol,annem gelmedi bugün uğraşıyorum ikisiyle zorlandım biraz

maşallah cnm ya keşke benimde öyle olsa olmuyo işte,onları da deneyeyim sağol cnm

deneyyeim bakalım pınar
ehliyetin hayırlı olsun cnm

cnm diğerleri de güvelendi,eriştem,irmiğim falana ya

sıcak oluyor diye düşündük cnm ama bilmem bakıcam detaylı yarın sabunda iyi fikir onu da koayyaım
bende lavanta alıp koysam mı dedim ama olur mu ki?

Sağolasınız kızlar daha bugün kayıt oldum ama şevkle nette ne kadar soru bulduysam çözdüm. Motor dersi hariç diğerleri genel şeyler o konuda iyiyim de motoru biraz çalışmam lazım yerimseniben

Bende toparlanayım kızlar. Çıkarım birazdan. Öptüm sizi yarın sabah görüşürüz a.s.

merhaba kızlarra.s.
özlemcım allah kolaylık versın canım işin zorr..geçmiş olsun herkeze bırbırınden gecmıs sanırım umarım bı an once ıyılesırsınız bol bol evı havalandır canım...
bugun sıbele gıdemedım kısmet degılmiş çok ıstedım ama bıdahakı sefere inşallahhh ferdanın resımlerı gordumde facede bellıkı cok sey kacırmısım bende balkonumun camını hallettım bugun eşimin boynu tutulmus erken yattı duruyla ıkısı uyuyor bende bıraz dınleneyım yatarım bırazdan opuyorumnanaktan
Canım sende camlarını hallettin,güle güle kullan ,,,

Buluşma güzeldi arayı soğutmadan yine görüşürüz inşallah...

Özlemcim cokk geçmiş olsun hepinize inş mehmet bebişe geçmeden atlatırsınız hepiniz...

Gülşahçım sizinde camlar hayırlı olsun bacım demek sende buluşmaya gidemeyenlerdensin :KK43:( sağlık olsun :KK43:(

bu hatunlar buluşmanın etkiisinden çıkamamış anlaşılan..kimse uğramamış yahu...biri çıkıp anlatsın bakalım neler yaptınız nasıl geçtii...orta yerimden çatladım hee .:))

bize gelince eve yeni girdik...2 gündür yoğun ve güzel geçiyor...baya bi gezdik tozduk alış-veriş yaptık geldikk...
ama bu kız sürekli kendi başına yürümek istiyor fena halde yordu babasınıda benide napıcam bilmem elini tutunca yada arabasına koyunca deli gibi ağlamaya başlıyor...:KK43:

uzun zamandır kızartma yapamıyordum Gazel sürekli ocağın yanına geliyor diye ...fritözümde bozulmuştu bugun tefalden yenisini aldım inşAllah memnun kalırım...

maviş kuzum uyurken bende bir balık yapayım :))
öpüyorum sizi ve kuzucukları ...

Ayy sorma valla pcnin başına oturabilene aşkolsun...

Güle güle kullan cnm fritözünü,benim var gayet memnunum umarım sende memnun kalırsın...

Öptüm Gazeli ve seni..
Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Anam çok yoğun bi haftasonu geçirdim valla. Gram dinlenemedim. Pestil vaziyetteyim kafamçokkarıştı

Cumartesi sabah Siboş'taydık zaten. Kociş ben götürürüm diyince Defdoş'umu da aldım gittim. Öğlen 1,5 gibi çıktık ordan. Kızları müsait yerlere bıraktık. Defdoş'u da ananesine bırakıp ordan epilasyona gittim ben. Kısa sürede onu hallettim. Ordan çıktık arkadaşlara gittik. Erkekler evde otururken bi kuaföre gidip manikür -pedikür hallettik. Çıktık yemeğimizi yedik, ordan da okey oynayıp nargile içmek için herzamanki mekana gittik.

Akşam Defdoş'u da alıp eve döndük arkadaşlarla. Alacakaranlık serisinin 3.filmini fırsat olmamıştı izleyememiştim. Onu izledik. Tabi yattığımızda sabaha karşıydı. Defne'de dün sağolsun 11'e kadar uyudu bizimle de azcık dinlendim.

Dün de kahvaltı ettik, evi toparladık arkadaşımla. Yerleri falan sildim.15 gün sonra evlenicek bi çiftimiz var. Eşyaları gelmiş. Onların evi görmeye gittik. Ordan Defdoş'u babanesine bırakıp alışverişe gittik. Mothercare'de ki tanıdık müdür sağolsun yine %35 indirim yaptı. Defne'nin nerdeyse tüm eksiklerini ve oyuncaklarını aldım ordan. Bir iki ıvır zıvır eksik kaldı. Onları da ordan burdan alırım yine. Sonra kendime kışlık ince trikolar aldım. Bi de ayakkabı beğendim numarası yokmuş kapora verdik şehir dışından gelicek çarşamba. Yani bu hafta sonu kocişe bayağı bi pahalıya patladı kaydirigubbakcemile3 :KK1:

Ordan da her zamanki gibi nargile-okey yaptık. Defdoş'u aldık 9,5'da geldik eve. Defdoş yolda uyumuştu onu yatırdım. Çamaşır yıkamıştım kurumuş hemen onları ütüledim 1 saatte. Beyazlarım yıkanacaktı ama beklemeyi göze alamadım yıkamadım valla. Sonra da yatıp sızmışım zaten. Sabah işe gelmeden de ehliyet kursuna gidip kayıt oldum. Kitabımı aldım. Çalışmaya başlarım artık eyvahedigeldismile

Anlayacağınız fena yoğundu valla kafamı koysam uyurum şurda ama keyifli bi haftasonuydu hihoyyyt

Sizin şu herzaman nargile ve okey keyfi yaptığınız yeri bende görmek istiyorum,sahildeydi dimi cnm,Hangi semtte??

Yine yoğun bi haftasonu geçirmişsin.Bu gecew dinlenirsin sende artık...
Cumartesi ile ilgili yorumumu ayrıca yapmak istedim a.s.

Siboş'um öncelikle herşey için tşkler tatlım. Çok keyfiliydi kahvaltımız. Ellerine kollarına sağlık a.s. Yağız'ımı ve seni özlemişim. Arayı açmayalım yerimseniben Yağız zaten tam delikanlı olmuş. Sünneti de aradan çıkardın mı kız sizindir kaydirigubbakcemile3

Tubiş'im hediyen için tekrar çok tşk ederim canım. Bu sabah masama koydum çok güzel oldu. Baktıkça hem seni hatırlatıcak bana hemde kuzumu görücem. (Merak edenler için Tubiş'im çalışma masam için çerçeve almış içine de kuzumun resimleri kolaj yapmış sağolsun. Harika olmuş a.s.) Emeğine sağlık, kesene bereket canım a.s.

Ay bu Serroş'un ayyyy demesine bittim. Bi ara Defne'de çok derdi unuttu. Ama Serroş hem atıyor yere hemde ayyyy diyor bayıldım a.s. Hiç de huysuzluk yapmadı kuzum. Hele alkış alkış yapması süperdi Kara gözlü boncukum benim a.s.

Birsom seni özlemişim ya görmek iyi geldi. Keyifli hatunum benim a.s. Eşim bile sen arabadan indikten sonra helal olsun valla iki erkek çocukla nasıl başa çıkıyor dedi a.s

Ferda'cım iyiki geldin sende. Annenleri bırakıp geldin bizim için sağolasın. En kısa sürede tekrarlayalım a.s.

Ferda'Nın face'e eklediği resimlerin aynıları bende var. Farklı olarak kuzuların resimleri var. İlk fırsatta evden yüklerim buraya. 3'ü bi arada çok tatlılardı a.s.

Ne demek cnm kıymetinizi bilin işte :)) Ama iyide oldu Özlemisim hepinizide :)) a.s.
Günaydınlar Canlarım;

Cumartesi günü süper geçti.Sabah 6 da maraton başladı, herşeyi aklımdaki gibi yapamadım ama olsun.İlk Birsom geldi oturduk muhabbet sohbet.Kayganasını çekiştirdik baya.Sonra sıra sıra kızlar geldi.Kahvaltıya geçtik.Sonrasında kahve keyfi.Ve dağıldık.Herkese geldiği için çok teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık.Sık sık tekrarlamalıyız bunu :)

Ferdacım ve Tubişim hediyeler için çok teşekkürler çok naziksiniz mahçup ettiniz beni.Tubişim kekini tadamadık valla ikram etmeyide unuttuk ama ben taddım süper olmuş.Tabağınıda ilk görüşmeye getireceğim inşallah :KK70:

Benimde haftasonum çok yoğun geçti.Kızlar gittikten sonra işlere giriştim.Mutfak sonra bir süpürüp hemen alışverişe :KK70: Komşumla hediye alacağımız birkaç kişi vardı.Sonra Yağızın birkaç ihtiyacını aldım.Gezdik keyif yaptık.Eve dönünce birkaç arkadaşımda kahveye geldi.Onları uğurladım.Babam geldi bizi almaya.Annemlere geçtik.Ertesi gün araba işlemleri için evraklarımızı teslim ettik.Peşinatımızı verdik.Ekim 20 si ile Kasım 5 arasında teslim edecekler.Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah.Kocişimin bana hem evlilik hem doğum günü hediyesi oldu.Uyanık aradan çıkardı böylelikle.
Bundan sonra o buluşmadan bu buluşmaya akıcaz :KK70::KK70: Sonrasında babam, tadilatım vardı ufak tefek onları halletti.Onlar alışveriş yapacaklardı kendilerine hızımı alamayıp onlarlada alışverişe gittim.Eve geldiğimde pestili çıkmıştı.O kadar yorgunumki oturduğum yerde uyuyacam bende.Böyle amma detay yazdım okurken bayılmazsınız inşallah :KK70:

Özlemcim,çok geçmiş olsun umarım mehmede gememiştir.

Nuran,tatilden dönmüşsün anladığım kadarıyla güzel geçmiş benimde çok ihtiyacım var tatile :KK43:

Hülyacım,yeni cicilerinizi güle güle giyin,keşke cumarteside gelebilseydiniz neyse sağlık olsun.Çatlama sesleri buralara kadar geldi yanlız :KK70:

Gülşahcım,camlarında olmuş hadi hayırlı olsun.Gelebilseydin güzel olurdu.Bekledik ama kısmet değilmiş.

Herkese hayırlı haftalar diliyorum.İşler beni bekler.

Güle güle kullan cnm ne demek daha iyilerine layık yağızım..

Arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Darısı eve...:)) a.s.
GÜNAYDIN KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM.KIZLAR BULUŞMUŞSUNUZ GÜZEL GEÇMİŞ SEVİNDİM SİZİN ADINIZA.
SİBELcim arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.

bize gelince gittik geldik kayınpderim çok kötü kızlar ya odada yanında zor durdur ağlamamak için.çok acı çekiyor allahım kimseciklere bu illeti vermesin.eşimde bütün ailecek çok kötüler...r5abbim acil şifalar versin.bizden böyle işte yorgun bir vaziyette işe geldim.

Ayy çok geçmiş olsun,kanser filanmı yoksa cnm??
günaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum :))
buluşma güzel geçmiş sevindim sizin adınıza:)
bize gelince yağmura öğretmeni on sayfa ders vermiş birde dergiyi bitirin demiş haftasonu onunla uğraştım iki sayfa yazıyor sıkılıyor bende şimdiden sıkıyorum ki sorumluluğunu anlasın ödev yapmadan başka şeyler istemesin diye şimdilik böyle gidiyor
haftasonu evimizdeydik duşakabinimiz takıldı dün evi sildim süpürdüm tertemiz oldu akşamda eşimle çocuklarla eve yakın göl var oraya gittik nar topladık çok güzeldi herşey:)
hafta içide üst komşumla karşı komşum gelmek istiyormuş cuma onları ağırlamayı düşünüyorum

tülaycım tatlım geldin mi nasıl geçti kayınbaban nasıl

Çok zordur dimi şimdi yağmurla uğraşması dimi cnm,kolay gelsin valla...
slm kzılar
geçmiş olsun dikelriniz için çok sağolun hepiniz,sonunda mehmede de geçti grip deli oldum ya,öksürüyo,hapşırıyo,burnu akıyo,ben atlatamadm ki gittikçe kötü oldum,bid öksürük başladı bende de,gecede 34 kere üstümü değişiyorum,su gibi oluyorum ,bi de tam uyuyamadığım halde...
herkese tek te alıntı yapmıştım,zeynep sağolun yazıklarımı tek tuşla siliverdi,kucağımda şimdi,tekrar yazamıycam yine,aklımdakileri yazayım..
kızlar çok güzel bir gün geçirmişssiniz ne güzel maşallah size
pınarcım akşam rüyamda defneyi gördüm,Allah hayıra çıkarsın,maşallah ne tatlı diyorum sana,boyu falan öyle uzun ki,5-6 yaşında çocuk gibi,sen iyi bakmışssın diyorum sana,benimkine bak küçücük diyorumkaydirigubbakcemile3
hülyacım fritözünü güle güle kullan cnm
sibel arabanız hayırlı olsun cnm,kazasız belasız kullanmak nasip olur inş
gülşah camların hayırlı olsun cnm,böyle daha kuallanışlı olmuştur
nuran ıhlamur süt yapıyo mu gerçekten deneyyim bi,sütüm çok yok ya,fazla ememez beni kuzum yazıkkk...
tülay maşallah cnm seline,kayınpederine de çok üzüldüm cnm,rabbim hayırlısını veriri inş,
Çok geçmiş olsun hepinizede güzelim...

Selam Kızlar a.s.

Ayy bu aralar hiç uğrayamıyorum,malum annemler burda...Bütün güz gez toz,gece anca giriyoruz eve..

Cumartesi sağolsunlar,onlar Dağhana baktılar bende Siboşa gittim gayet güzeldi eğlendik,,,sohbet muhabbet hepinize çok teşekkür ederim kızlar...Sibelcim özelliklede sana çok teşekkür ederiz.Ellerine sağlık herşey çok güzeldi..

Sibelden gelince bizde hazırlanıp çıktık,Beykoza doğru gittik,yemek yiyip çay keyfi yaptık boğaza karşı çok güzeldi,akşamda kuzenim geldi bizde kaldı sohbet muhabbet,iyiydik yanii...

Pazarda sözde İkeaya gidelim dedik aman Allahım bu ne kalabalık ben böyle bişey görmedim,çıktık hemen haftaiçi geliriz dedim çıkıp meydanda oyalandık biraz,akşamda eve geldik,sağolsun eşim balık yapmıştı.Afiyetle yedik,özlemişim...Dağhanda özlemiş yarım çupra yedi..

Bugünde sabahtan pazara gittik,baya dolaştık.Güzel şeyler aldık,ama aslı yarın salı pazarına gitmeyi istiyoruz ama çocuklarla nasıl olurki bilmiyoruz.Küçük kardeşimle biz Dağhanı bırakıp gtsek diyoruz ama bakalım ne yapcaz..Yarın ola hayır ola...Dayımlar geldi öğleden sonrada,oturduk,şimdi sakinleştik,oğlumda babasıyla amcasına gitti,bende kalkıp bi meyve hazırlıyım,,,

Hepinizi öptüm canlar.. a.s.

selam
dün geldik yoldan ve hanade grip oldu süper dimi
gece hiç uyumadık her saat bası salladım burnu tıkalı napcamı sasrıdım bugunde gündüz iyi uyudu rahattı şimdi uyuyamıyor nasılda uykusu var ama nefes alamıyor
buhar makinasını calıştırdım burnuna sprey sıktım yok debeleniyor yatakta
uykusuz bir gece daha beni bekliyor
netimde bugun aksamüstü acılmıs

neyse gecmişten azcık baktıgım kadar bulusma güzel gecmiş aman ne iyi
özlemcim tekrar gecmiş olsun süt içinde bol su ve komposto tarzı iç bide incir ye yatarkende yarım su bardagı pekmeze su doldur iç geceye süper süt olur
tülaycım kayınpederine Allah acil şifalar versin
tatil için iyi dileklerde bulunan herkeze teşekkürler
ben bi kıza bakayım daha öutfak duruyor yaa cok yorgunummm

selamlar...

biz geldik adapazarı cok güzeldi, biber salcası yaptık,turşu kurduk.. arı gibi calıştık valla güzelde gezdik defnede gayet eğlendi sokaklarda gezdi durdu bahcelerden iceriye sokaadık:) havada güzeldi şansımıza ama dün eve geldik 1saat gecmeden defne yine ateşlendi!!!!

ateşi 38,5 larda daha fazla yükselmiyor ama hicde düşmüyor...

kac gündür capayı arıyorum randevular dolu diyor bu gece c.paşayı yada vakıf-gurebayı deneyecem araştırma olsun iyice baksınlar kanındamı,idrarındamı, bogazlarındamı bişi var nedir bu durum 1,5 ay icinde kactır ateşleniyo..
şimdide ateşli uyuyor ama acile gitmek istemiyorum antibiyotikle yolluyo tedavi olamıyoruz...
sabah ola hayrola bakalım hangi astaneden randevu alabilecegim..
benden haberler böyle canım sıkkkın yani...

sizler buluşmuşsunuz cokta güzel gecmiş ferdacımda gelmiş sevindim valla ama orda olmadım diye üzüldümde kısmet degilmiş napalım..

başka zamana diyelim..
ilac vakti uğararım yine öpüyorum...

günaydın kızlarr. geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

nurten canım geçmiş olsun.bencede araştırma hastanesine git çok sık ateşleniyor mutlaka bir sebebi vardır.yada havaların değişmiinden dolayı bünyesi hassas olabilir hemen kapabilir hastalığı.

ferdacım oh sende çarşı pazar geziyorsunnn sefan olsun.

pınarcım gülşahcımmm merhabalar iyi çalışmalar sizlerede

kızlar bişey sorucam size seline hep balığı buğulama tarzı fırında yapıyordum ama yemiyor artık.bende hafif yağda kızartıp veriyorum o zaman 1 balığı yiyor sizler nasıl veriyorsunuz.

gunaydın bacılarrrrr
nurtencım gecmıs olsun canım yaa..bence cerrahpaşaya gotur her gıden memnun ordan hem tepeden tırnaga bakarlar kuzum nerden kapıyo bu mıkrobu...kışa sendeyıss salcalar tursularrr ohh mıs gıbı...allah agıuz tadıyla yemek nasıp etsın inşallahhh a.s.
inşallah defnecıkte bugun daha ıyı olur a.s.

sıbelcım allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ınsallah...tam zamanında karar verdınız hazır faızlerde ıyı durumdayken..güle güle guzel gunlerde inşallahhh:1hug:

dun cok yogundum bı gırıp yazmaya fırsat olmadı öğlene kadar elektrıkler yoktu zati ohh keyıf yaptım öğleden sonrada sıkıstım pazar gunu gorumcemle mobılyaların yerını degıstırdık kollarım et kesmıs kalem bıle tutamıyorum amma hammışım yahuu:)

tülaycım allah yardımcısı olsun kayınpederının..sözün bıttıgı yer ne denırkı allah cektırmesın..:KK43:

ferdacım buara senden ıyısı yok valla ne guzel evın cok bereketlı buara..allah eksıklıgını gostermesın ınsallahhh a.s.

buara pek tenha burası artık kımsecıkler ugramaz oldu tamam facede goruyorus ama burada yazısmanında tadı bı baska demı ama?
okuyan bı selm verıp gıtsın yıgenlerımızden haber alalım..

herkezlereeee günaydın bacılarra.s. bıraz toparlayayım işleriii gelırım yınee

Sizin şu herzaman nargile ve okey keyfi yaptığınız yeri bende görmek istiyorum,sahildeydi dimi cnm,Hangi semtte??

Yine yoğun bi haftasonu geçirmişsin.Bu gecew dinlenirsin sende artık...

Ne demek cnm kıymetinizi bilin işte :)) Ama iyide oldu Özlemisim hepinizide :)) a.s.

Sağolasın canım a.s.

Kadıköy Moda'da Bomonti cafe var canım. Çok eskidir kime sorsan bilir genelde. Orda oluyoruz. Sahipleri de tanıdık. Rahat ediyoruz orda beklerim bigün a.s.

Selam Kızlar a.s.

Ayy bu aralar hiç uğrayamıyorum,malum annemler burda...Bütün güz gez toz,gece anca giriyoruz eve..

Cumartesi sağolsunlar,onlar Dağhana baktılar bende Siboşa gittim gayet güzeldi eğlendik,,,sohbet muhabbet hepinize çok teşekkür ederim kızlar...Sibelcim özelliklede sana çok teşekkür ederiz.Ellerine sağlık herşey çok güzeldi..

Sibelden gelince bizde hazırlanıp çıktık,Beykoza doğru gittik,yemek yiyip çay keyfi yaptık boğaza karşı çok güzeldi,akşamda kuzenim geldi bizde kaldı sohbet muhabbet,iyiydik yanii...

Pazarda sözde İkeaya gidelim dedik aman Allahım bu ne kalabalık ben böyle bişey görmedim,çıktık hemen haftaiçi geliriz dedim çıkıp meydanda oyalandık biraz,akşamda eve geldik,sağolsun eşim balık yapmıştı.Afiyetle yedik,özlemişim...Dağhanda özlemiş yarım çupra yedi..

Bugünde sabahtan pazara gittik,baya dolaştık.Güzel şeyler aldık,ama aslı yarın salı pazarına gitmeyi istiyoruz ama çocuklarla nasıl olurki bilmiyoruz.Küçük kardeşimle biz Dağhanı bırakıp gtsek diyoruz ama bakalım ne yapcaz..Yarın ola hayır ola...Dayımlar geldi öğleden sonrada,oturduk,şimdi sakinleştik,oğlumda babasıyla amcasına gitti,bende kalkıp bi meyve hazırlıyım,,,

Hepinizi öptüm canlar.. a.s.

Ohhh iyi gezmişsiniz sizde canım ya annenler varken fırsatları değerlendir. Çocuklarla salı pazarı zor olur. Hava da güzel herkes doluşur şimdi. Bence çocukları bırak öyle gidin a.s.

selam
dün geldik yoldan ve hanade grip oldu süper dimi
gece hiç uyumadık her saat bası salladım burnu tıkalı napcamı sasrıdım bugunde gündüz iyi uyudu rahattı şimdi uyuyamıyor nasılda uykusu var ama nefes alamıyor
buhar makinasını calıştırdım burnuna sprey sıktım yok debeleniyor yatakta
uykusuz bir gece daha beni bekliyor
netimde bugun aksamüstü acılmıs

neyse gecmişten azcık baktıgım kadar bulusma güzel gecmiş aman ne iyi
özlemcim tekrar gecmiş olsun süt içinde bol su ve komposto tarzı iç bide incir ye yatarkende yarım su bardagı pekmeze su doldur iç geceye süper süt olur
tülaycım kayınpederine Allah acil şifalar versin
tatil için iyi dileklerde bulunan herkeze teşekkürler
ben bi kıza bakayım daha öutfak duruyor yaa cok yorgunummm

Geçmiş olsun canım ya sprey sıktıktan sonra nazal aspiratörle çek tekrar sprey sık öyle iyi oluyor rahatlıyor kuzular a.s.

selamlar...

biz geldik adapazarı cok güzeldi, biber salcası yaptık,turşu kurduk.. arı gibi calıştık valla güzelde gezdik defnede gayet eğlendi sokaklarda gezdi durdu bahcelerden iceriye sokaadık:) havada güzeldi şansımıza ama dün eve geldik 1saat gecmeden defne yine ateşlendi!!!!

ateşi 38,5 larda daha fazla yükselmiyor ama hicde düşmüyor...

kac gündür capayı arıyorum randevular dolu diyor bu gece c.paşayı yada vakıf-gurebayı deneyecem araştırma olsun iyice baksınlar kanındamı,idrarındamı, bogazlarındamı bişi var nedir bu durum 1,5 ay icinde kactır ateşleniyo..
şimdide ateşli uyuyor ama acile gitmek istemiyorum antibiyotikle yolluyo tedavi olamıyoruz...
sabah ola hayrola bakalım hangi astaneden randevu alabilecegim..
benden haberler böyle canım sıkkkın yani...

sizler buluşmuşsunuz cokta güzel gecmiş ferdacımda gelmiş sevindim valla ama orda olmadım diye üzüldümde kısmet degilmiş napalım..

başka zamana diyelim..
ilac vakti uğararım yine öpüyorum...

Hoşgeldin Nurten'cim. İyi olmuş keyifli geçmiş sizin için ama niye dönünce böyle oluyor kuzum ya :uhm: Götür bi bakalım yazık perişan oluyor yavrum a.s.

günaydın gülşah canım.çok saol ama allah ın takdiri diyecek bişey bulamıyorum bende çok acı çekiyor ama allahım yardımcısı olsun.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende geldim, kepek ekmeğine sandviçimi yedim kaydirigubbakcemile3 Size bakayım dedim. İşlerime başlayayım sonra vaktim kalınca ehliyete çalışıyorum. Son ana bırakınca zor oluyor. 1 ay var yavaş yavaş çalışayım bolca soru çözeyim dedim a.s.

Dün akşam da kayınvalidemdeydik. Eve gitmeyelim kalalım dedik. 9'da Defdoş'la birlikte yattım bende. Kuzumda sağolsun gece hiç uyanmadı. Sabah 5,5'da mama yapmış getirdi kayınvalidem erken uyudu acıkmıştır diye. Onu da içince ben evden çıkarken hala deliksiz uyuyordu. Bende haftasonunun yorgunluğunu atmış oldum çok iyi oldu valla zemuszemus

Kocişte evde bugün. Bende akşam arkadaşımla Kadıköy'den elbise bakmaya gideceğim. 15 gün sonra düğün var arkadaşımızın. Şık-rahat bi elbise almam lazım. Kadıköy iyi bu konuda. Bi bakınalım bakalım.

Hadi kaçtım ben iç güç yapayım azcık a.s.

günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....

tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa

günaydın kızlarr. geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

nurten canım geçmiş olsun.bencede araştırma hastanesine git çok sık ateşleniyor mutlaka bir sebebi vardır.yada havaların değişmiinden dolayı bünyesi hassas olabilir hemen kapabilir hastalığı.

ferdacım oh sende çarşı pazar geziyorsunnn sefan olsun.

pınarcım gülşahcımmm merhabalar iyi çalışmalar sizlerede

Günaydın canım sanada iyi çalışmalar a.s.

kızlar bişey sorucam size seline hep balığı buğulama tarzı fırında yapıyordum ama yemiyor artık.bende hafif yağda kızartıp veriyorum o zaman 1 balığı yiyor sizler nasıl veriyorsunuz.

Valla kayınvalidem yapıyor biliyorsun bizde balığı. O genelde fırında folya kağıdında yapıyor. Balığın aralarına , üstüne parçalar halinde tereyağı koyuyor. Folyoya sarıyor. Çok seviyoruz biz öyle. Bazen de yine aynı şekilde tereyağı parçalarıyla fırın poşetinde yapıyor. Kızartma ağır olduğu için nadir olarak yapıyoruz biz canım. Defne bazen severek yiyor. Yemezse de tarhana çorbasını çok sevdiği için çorbaya karıştırıyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çaktırmadan yediriyoruz öyle kaydirigubbakcemile3

gunaydın bacılarrrrr
nurtencım gecmıs olsun canım yaa..bence cerrahpaşaya gotur her gıden memnun ordan hem tepeden tırnaga bakarlar kuzum nerden kapıyo bu mıkrobu...kışa sendeyıss salcalar tursularrr ohh mıs gıbı...allah agıuz tadıyla yemek nasıp etsın inşallahhh a.s.
inşallah defnecıkte bugun daha ıyı olur a.s.

sıbelcım allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ınsallah...tam zamanında karar verdınız hazır faızlerde ıyı durumdayken..güle güle guzel gunlerde inşallahhh:1hug:

dun cok yogundum bı gırıp yazmaya fırsat olmadı öğlene kadar elektrıkler yoktu zati ohh keyıf yaptım öğleden sonrada sıkıstım pazar gunu gorumcemle mobılyaların yerını degıstırdık kollarım et kesmıs kalem bıle tutamıyorum amma hammışım yahuu:)

tülaycım allah yardımcısı olsun kayınpederının..sözün bıttıgı yer ne denırkı allah cektırmesın..:KK43:

ferdacım buara senden ıyısı yok valla ne guzel evın cok bereketlı buara..allah eksıklıgını gostermesın ınsallahhh a.s.

buara pek tenha burası artık kımsecıkler ugramaz oldu tamam facede goruyorus ama burada yazısmanında tadı bı baska demı ama?
okuyan bı selm verıp gıtsın yıgenlerımızden haber alalım..

herkezlereeee günaydın bacılarra.s. bıraz toparlayayım işleriii gelırım yınee

Hoşgeldin canım a.s. Oooo eşyaları değiştirmek zordur ya. Yorulmuşsunuzdur tabi. Haftasonu bol bol dinlen bari a.s.

Bence de ya herkes günde 1-2 kere uğrasa yeter zaten. Bazen yalnız hissediyorum valla kendimi :çok üzgünüm:

günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....

tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa

Ay birsom sen anlatırken elim ayağım titredi resmen bacım ya çok geçmiş olsun off offf Allah korumuş ya kilit falan takın şu camlara ne olur :çok üzgünüm:

birsen cnmya valla aklım çıktı ya allahım korumuşş çok dikkatli olmak lazım artık bunların hareketli zamanları kayananada pess yanii gelmiş geçmiş olsun cnm

pınarcım bide öyle deniyeyimm tereyağınla sadece gerçi teflon tavada çok az yağla kısık ateşte yapıyorum ama içim rahat değil.

kızlar eşime söyledim yaptır diye ben diyorum ben işitiorum.gerçi sabah o camları kapatımış kaynanam açmış...yoksa cam kapalı olsa denge kurup çıkamazdı...

şimdi kaynana devamlı bağrıyo çocuklara oraya gitmeyin buraya gitmeyin diye

devamlı bana bunlar kudurdu kudurdu diyip duruyor....verem olacağım yaaa

X