- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrr
gecen hafta cumatesi net gitti meyersem fatura ödenmemiş kesmişler haliyle şimde ödemicem pc dinlensin dedi
neyse gecen p.tesi oruc tuttum
salı arkadas dogum yapmıstı ona yemek yaptım götürdüm
çarsamba gezmem vardı perşembe camasır ütü ve valiz hazırlamayla gecti
bugunde yola cıktık geldik kozaklıya
hanzadeyi havuza indirdim ilk korktu ama sonra cıkmak istemedi
hamam kısmındDA iyice yıkadım sıpayı akşama kadarda koşturdu kendinden 20 yas büyük erkeklerin peşine takıldı bizi unuttu abici abici diye AAllah razı olsun onlarda oynattılar
erkendende uyudu ee yorgun düştü tabi
bende pc i otele getirmişim iyiki
gece bakarım gecmişe şimdi kocamla nescafe keyfi yapıcaz
hadi öpt. özledim sizii
Saol canım. Sende yeni başladın demek.
nasıl olacak bilmiyorum. sanırım sen sık sık bırakıyordun DEfne'yi annene yada kayınvalidene. benim öyle bir şansımda olmadı hiç. Sadece ramazanda annemler gelince bırakmıştım. Ama tüm gün değil tabiki.
Benimde kayınvalide bakacak şimdilik. 3-4 ay sonra annem. böyle dönüşümlü olacak. aynı şehirde olmadığımız için her iki taraf içinde zor olacak.
Kadına 2 hafta önce gel Özgü sana alışsın dedim. kadın yine bildiğini okuyor. 4-5 gün önce gelecekler kayınpederle. AYY şimdiden şiiştim ben. Daha hiç tüm gün vakit geçirmiş değil bakalım ne olacak.
Sabah gidrken kaçma demişsin ama Özgü'nün deliksiz uyuyduğu vakitler sabah 6 ile 9-10 arası. (daha hala uyku düzeni oturmadı. beni emdiği sürecede oturcak gibi görünmüyor( )
bende kaçmak istemiyorum ama mecbur uyanddıracam. ençokta kayınvalide sinirlenecek uykuyu çok sever kendileri.
ayy akşam akşam gerdim sizi. inşallah güzel haberlerle dnerim bir dahakine.
zeynep hasta,ben hasta,kociş hasta ,annem hasta.....
inş oğluşuma geçmez
ama o da başladı sanki hapşırık,öksürük off
bugün oğluşun aşısı vardı oray gittik geldik
bişey de yapmadık her yerim ağrıyo
ilaç da yok bana
çabuk atlatırım inş ya
selam kızlarrr
gecen hafta cumatesi net gitti meyersem fatura ödenmemiş kesmişler haliyle şimde ödemicem pc dinlensin dedi
neyse gecen p.tesi oruc tuttum
salı arkadas dogum yapmıstı ona yemek yaptım götürdüm
çarsamba gezmem vardı perşembe camasır ütü ve valiz hazırlamayla gecti
bugunde yola cıktık geldik kozaklıya
hanzadeyi havuza indirdim ilk korktu ama sonra cıkmak istemedi
hamam kısmındDA iyice yıkadım sıpayı akşama kadarda koşturdu kendinden 20 yas büyük erkeklerin peşine takıldı bizi unuttu abici abici diye AAllah razı olsun onlarda oynattılar
erkendende uyudu ee yorgun düştü tabi
bende pc i otele getirmişim iyiki
gece bakarım gecmişe şimdi kocamla nescafe keyfi yapıcaz
hadi öpt. özledim sizii
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
Özlemcim cokk geçmiş olsun hepinize inş mehmet bebişe geçmeden atlatırsınız hepiniz...
Gülşahçım sizinde camlar hayırlı olsun bacım demek sende buluşmaya gidemeyenlerdensin ( sağlık olsun (
bu hatunlar buluşmanın etkiisinden çıkamamış anlaşılan..kimse uğramamış yahu...biri çıkıp anlatsın bakalım neler yaptınız nasıl geçtii...orta yerimden çatladım hee .:))
bize gelince eve yeni girdik...2 gündür yoğun ve güzel geçiyor...baya bi gezdik tozduk alış-veriş yaptık geldikk...
ama bu kız sürekli kendi başına yürümek istiyor fena halde yordu babasınıda benide napıcam bilmem elini tutunca yada arabasına koyunca deli gibi ağlamaya başlıyor...
uzun zamandır kızartma yapamıyordum Gazel sürekli ocağın yanına geliyor diye ...fritözümde bozulmuştu bugun tefalden yenisini aldım inşAllah memnun kalırım...
maviş kuzum uyurken bende bir balık yapayım :))
öpüyorum sizi ve kuzucukları ...
merhaba kızlarra.s.
özlemcım allah kolaylık versın canım işin zorr..geçmiş olsun herkeze bırbırınden gecmıs sanırım umarım bı an once ıyılesırsınız bol bol evı havalandır canım...
bugun sıbele gıdemedım kısmet degılmiş çok ıstedım ama bıdahakı sefere inşallahhh ferdanın resımlerı gordumde facede bellıkı cok sey kacırmısım bende balkonumun camını hallettım bugun eşimin boynu tutulmus erken yattı duruyla ıkısı uyuyor bende bıraz dınleneyım yatarım bırazdan opuyorumnanaktan
hülyacığım anlatayım cnm
şincik c.tesi sabahı ezanla kalktım aksamdan kıyafetlerimi makyaj malzememi oturma odasna koydum...
malum kendi odamız yok :)
neyse giyindim makyaj yaptım çıktım saat tam 7 de çıktım 19 dk.metrobüse yürüdüm sonrada cevizlibağa gittim otobüsü buldum bindim....sabah trafik oktu tabi...siboşun dediği yerde indim.........dolmuşa bindim...siboşun orada indim
siboş hazır ve nazırdı..............ilk ben gittim saat 8.54 de oradaydım...tam iki sohbet ettik ...
pınarım geldi def defle.......sonra tubiş geldiiii en son ferda geldi
valla serra hiç üzmedi azcuk defdefle araba yüzünden kapıştılar ama çok tatlılardı.......
defne tam bir zilliiiiiiii olmuşşşşşşşşşş...........serra başka bi tatlı bişileri yere atıp sanki o yapmamış gibi
aaaaaaaaaaaaaaaa diyor koparsınızzzzzz............valla herşey vardı sofrada ben tıkındım tıkındım 2 saatlık yoldan geldim 1 saatte hatunları bekledim....daha ne olsun....tuba resmini çekelim şunun dedi yerken....gülhan hanım bişiler demiş unuttum ama yememize laf etmiş....
laf aramızda tubişle pınar baya güzel zayıflamış benim bacaklar eridi monte göbek sağlam yerinde...
sonra pınarın kocası geldi tubişi beni aldılar tubişi durakta benide metrobüsde bıraktılar....bende eve 40 dk. geldim....metrobüs iiii geldi valla eve girer girmez....çocuklar eşim hazırdı çıktık ikiz annelerinden arkadaşımın doğumgünü vardı oraya gittik...oradan eve geldiğimde 9 da sızdımmmmmmmmmm
10.30 kalktım böle yaniiii...herşey iiçin siboşa teşekkür ederimmmm ..
bugünde köss köss evde geçti aksam kocam kardeşi ile içmeye gitmiş gecede çocuklar durmadı uykusunu alamadı.....gündüz uyudu yedi on günümüzü...
he birsencim saol valla cok makbule geçti :)...
belliki cok keyif almışsınız iyi ettiniz ya havalar soğumadan orta biyerde bir buluşma daha yapalım....
defnoş cadısı cidden cok tatlı olmuş zilli :))
serroşun o aaaa diye bağrışına bende hayran kaldımmm cok bilmiş oldu bunlar ya Allah hepsini nazardan korusun ...