2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam hatunlar
sabah kalktık ve kahvaltı faslını hemen gercekleştirdik koçiş gitti
hanzadenin odasına girdrim eski küçülmüş taze küçülmüş ne varsa ayırdım verilcekler kalcaklar poşetledim yıkancakları attım makinaya eksikleride ayarladım kızı uyuttum mutfak tezgahında bulaşıklar duruyor daha onları makinaya ettımmı tamamdır
bugun evde sıkılcakmısım gibi bi his var içimde:KK3:
kız 3 e kadar uyursa karnını doyurur cıkarım belki biraz akşam yemegi için sebze istiyor canım bi bakarım taze alayım diyorum
ama o vakte halim olursa tabiiii

merhaba bacılarrrra.s.
ben anca gelebıldım
dun gece askerı davullarla zurnalarla ugurladık arkadasları öle bı hazırlanmıslarkı bız bıle saşırdık resımlerı facede görürsünüzz öylee guzel duygukııı asker ablası oldumm:))hoca tam dua ederken gırdık eve 9gıbı allahtan yollar boştudaa yetıstık ordan termınale aman allahım ne kalabalıktı adapazarının butun askerlerı dun aksam gıdıyomuş ee bızde baya bı kalabalık gıdınce asker ugurlamaya derken gözlerı dolmustu otobuse bınırken sıpanın:KK43:
evın tek oglu oldugu her halınden bellıydı:)allah ınsansız bırakmasın kımseyı cok guzel gectı düğün gibiydi
şimdi traş olmaya gıttı beklıyorum bakalım nasıl olmus saçsızz:))
hüzünlüyüm,duygusalım,gururluyum,asker ablasıyım:)))
durum raporu vereyım dedım gorusuruss

selam kızlar naber bende şimdi okuldan geldim yarında kuaföre gidip yıllardır uzattığım saçlarımı kestircem çok karışığım

kızlar kaynanam böle ne yapem ben 2günde bir süpüreceğim..silceğim fazlasını yapamam

inanın çocukların kıyafeti kirlenince sıkılıyorum
ama bişey demez...bana diyoki dün aaahergün yıkanırmı çocuk...yıkanırrr....dedim..

biranönce toplanır kaçarızzzzzz.

pınarcığım güle güle kullanın pazarlar daha güzel

merhaba bacılarrrra.s.
ben anca gelebıldım
dun gece askerı davullarla zurnalarla ugurladık arkadasları öle bı hazırlanmıslarkı bız bıle saşırdık resımlerı facede görürsünüzz öylee guzel duygukııı asker ablası oldumm:))hoca tam dua ederken gırdık eve 9gıbı allahtan yollar boştudaa yetıstık ordan termınale aman allahım ne kalabalıktı adapazarının butun askerlerı dun aksam gıdıyomuş ee bızde baya bı kalabalık gıdınce asker ugurlamaya derken gözlerı dolmustu otobuse bınırken sıpanın:KK43:
evın tek oglu oldugu her halınden bellıydı:)allah ınsansız bırakmasın kımseyı cok guzel gectı düğün gibiydi
ahh canım ya Allah kavuştursun güle güle gitsin güle güle gelsin inşallah
cok güzel duygular Rabbim herkeze kısmet etsin sen anlattıkca benim erkek kardeşimi gönderecegimiz günler gözümün önüne geldi bizde kısmet olurda görürüz inşallah o günleri

selam kızlar naber bende şimdi okuldan geldim yarında kuaföre gidip yıllardır uzattığım saçlarımı kestircem çok karışığım

kızz niye kestiriyorsun madem yıllarca uzattındaa

merhaba bacılarrrra.s.
ben anca gelebıldım

cnmm allah kavuştursun cnm......çok güzel bir duygu....hayırlısı ile gitsin gelsin

merhaba bacılarrrra.s.
ben anca gelebıldım
canım hayırlısıyla vatani görevini yapar gelir inşallah ne mutlu

selam hatunlar
sabah kalktık ve kahvaltı faslını hemen gercekleştirdik koçiş gitti
hanzadenin odasına girdrim eski küçülmüş taze küçülmüş ne varsa ayırdım verilcekler kalcaklar poşetledim yıkancakları attım makinaya eksikleride ayarladım kızı uyuttum mutfak tezgahında bulaşıklar duruyor daha onları makinaya ettımmı tamamdır
bugun evde sıkılcakmısım gibi bi his var içimde:KK3:
kız 3 e kadar uyursa karnını doyurur cıkarım belki biraz akşam yemegi için sebze istiyor canım bi bakarım taze alayım diyorum
ama o vakte halim olursa tabiiii
hemen herşeyleri küçülüyor kolay gelsin sana
pınarcım inşallah hayırlı evlat olurlar bizde elimizden geleni yapıyoruz onlar için :))))))))))))

kızlar bugün evime geçiyorum haftanın iki günü annemlerde diğer günler evdeyiz insan evini özlüyor ama annemlerde sağolsunlar evimiz gibi hissettiriyorlar

sibelcim haftasonu gelsin bencede biran önce:)) kolay gelsin sana tatlım

tülaycım sanada geçmiş olsun başağrısı zor
canım gerçekten herkesin kendi evi
slm kızlar biz geldikk..kahvaltı faslı bitti alişi uyuttum.....
kaynanam bulaşık yıkıyor....

aksam yıkamadım bulaşıkları...
illa parka gidelim dedi gittik....çocuklara bakmıyo bile biri oraya biri buraya gidiyor...
bide bana diyoki ben tek başıma götüreyim..haytta vermembakmıyor..alsalar gitseler ruhuduymaz...
oradan pazara gitti.....bende hemen pilav yaptım....kaynana geldi ben çok yoruldum namaz kılayım dedi...kıl dedim...sofra hazırlıyorum..eşim hiç yardım etmiyor...ne kaynanam nede eşim..ekmek dahi getirmediler...sinir oldum yaa....sorun yapmak değil..sorun hizmet beklemek....
neyse yemeği yedik...kaynanam sofrada bana üzüm yıka getir dedi..yıkayamam dedim...en uyuz olduğum şey bütün gün bişey yapmıyoruz...heleki bana yaptıklarından sonra artık iyi niyetli olamam..

yemekleri benyapıyorum..bulaşığıda yıkıyorum..zaten baştan bana dedi ben temizliği ayda bir yaparım
yapma demeğe getirdi...değişmezzzzzzzzzz işte....

neyse o mıcını yırtsada ben bugün elektirik süpürgesi süpüreceğim..o hala çalı süpürgesi ile süpürüyor.....tozdan rahatsız oldum....

neyseee artık dinlersinizkaygana maceralarımıızı...alsanaalsanasmile:KK1:

pınarcığım diğer kızlar siz çalışıyorsunuz bizimkiler misafir gelince bile yapıyor

tülaycığım geçmiş olsun

banucuğum hayırlı olsun

ceren zor bidurum ama yetkililer nediyor bu duruma
kolay gelsin canım snaa artık kaynananda sana rahat versin ya benimkide geliyor yakında yandım ya tüm kış dibimde
Dün uzun zaman sonra salı pazarına gittim iş dönüşü. Toplanıyorlardı son anda yetiştim. Kuzuma koyu pembe bi eşofman takımı aldım. İçinde tişörtüyle. Üstü fermuarlı, mont gibi şık duruyor. 3 parça 20.-TL'ya. Acaip iyi ya. Hemde nasıl kaliteli kumaşı. Bi de Zara'nın ihraç fazlası kot pantalonunu aldım. Üzerinde minik işlemeler var. Acaip güzel. Sezonda olsa 60-70'den aşağı olmaz. Sürekli alışveriş yaptığım tezgah diye 20.-TL'ye verdi onu da. Anlayacağınız pazarlar kışlık sezona geçmiş. Sabahtan gitme fırsatım olsa neler bulurum kimbilir. Valla iyisine denk gelirsen mağazalardan kaliteli oldu artık pazarlar a.s
canım kuruluyormu hala nerde ?güle güle giyin hepsini
kızlar amacım sizi merakta bırakmak değildi ama oğlum hiç müsaade etmiyor pc başına oturmama,ondan bi daha giremedim. sıkıntım yeni okulumla ilgili. müdür yardımcısı denen şerefsiz sınıfın bi tanesini kapatıp kendisine oda yaptığı için beni başka okula gönderme durumları var. 77 tane 1.sınıf öğrencisi kaydı var,2tane öğretmen var,ama 1 tane sınıf var!! öğrencilerin bir kısmını başka okullara gönderip tek şube yapacaklar bu durumda. öyle olursa da en yeni öğretmen ben olduğum için beni başka okula gönderecekler!!!
1.sınıflar okula başladı, daha benim sınıfım hatta okulum bile belli değil!! çok öfkeliyim!! daha da birşey yazmayım,sonuç belli olunca yazarım. iyi geceler.
canım hoşgeldin eşiminde okulda aynı durumda öğretmen vardı kütüphaneyi böldüler 25 lik sınıf yaptılar gitmesin diye millet öğretmenini başka okula gönderirmi?gıcıklar
günaydın kızlar..
özlem canım hayırlı olsun bebişiniz.
banucum geçmiş olsun canım..bende hem uykusuzum hem migrneim tuttu fenayımm bugünn:-)::::::::

pınar günaydın canım.valla aynılar eve gidince valla tamamen pestilim çıkıyor sürekli ,ilgi istiyor babasına bana habire kaprisler yapıyor. özlüyorlar ondan dolayı..
selam canım nasılın?

gülşah cım allah kavuştursun..hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah.

cnmm allah kavuştursun cnm......çok güzel bir duygu....hayırlısı ile gitsin gelsin

cok güzel duygular Rabbim herkeze kısmet etsin sen anlattıkca benim erkek kardeşimi gönderecegimiz günler gözümün önüne geldi bizde kısmet olurda görürüz inşallah o günleri

saolun kızlar rabbım herkeze göstersın hem gururluyum hem mutluuu:))
şükürler olsunn:Saruboceq:

kızz niye kestiriyorsun madem yıllarca uzattındaa
hep topluyorum artık bide yıprandı sanki değişiklik olsun dedim sarıydı rengide koyulaşırcam bide yeni imaj yapıyorum yani

gülşahcım Allah kavuştursun canım

kızlar yemekten geldim başağrım devam ediyor ya ilaçta bulup içtim ama işe yaramadı :KK43: patronda geldi şimdi yemekten
çok heyecanlıyım teyzeleri kızım yarın okula başlıyor :))))))))))))))))))))))) umarım biran önce alışır dersleri iyi olur elimden gelenin fazlasını yapacağım yeterki okusun iyi bir kariyer yapsın artık devir zor kadının elinde iyi bir mesleği olması şart şimdiden erkende olsa babasıyla hayaller kuruyoruz fen yada anadolu lisesini kazanmış sonra istediği üniversiteyi okuyor diye:))))))))))))))

merhaba tülaycım nasılsın
tutkun hadi hayırlsı diyelim yeni imaj yenilikler getirsin sana
banu hadi bakalım okul heyecanı başlıyor
yaa bende şimdiden düşünüyorum herşeyi şöle yapsın böle okusun ama kısmet hayat ne gösterir bilmem saglıklı sıhhatli hep bir arada olalımda inşallah onlarda olur

selam kizlar a.s. ,

ay cok yorgunum ya..sabah baktim hiç tik yok kiloda..diyetle olmuyormus sadece..gerci cokta sıkı bi diyet yapmadim 2-3gündür..neysem işte spora basladim gene..1 saat yürüyüş yaptim..bisikletimide cevirdim..maşaAllah diyim kendime :KK70:DD genelde 1 hafta düzenli yapip 2.hafta sekmeye ardindan da sonlandirmaya basliyorum cünkü :))) kizcemde uyandi azönce..corbasini yedirmeden size bi bakayim dedim..

birsencim tebrik ettim kyinvalideni :)) kiz ayda 1 temizlikmi olur dicem ama yasli kadin,tek yaşiyor ondan öyle herhalde..ama sen boşver yap temizliğini..nihayetinde orda yasiyorsunuz bi süre..

pinarcim cicileriniz hayirli olsunn a.s. ne kadar uyguna almişsin ya..süper..bende bi ara gitsem süper olur aslinda..erken gidince güzel mallar bulunuyor gercekten..masanada cici alcam söz :KK70: sibelde veririm inşaAllah :KK66:

gülşahcim canim hayirli tezkereler inşaAllahhh a.s. sag salim gitsin gelsin a.s.

tutkuncum saclarini kestiriyormussun..rengini değiştircekmişsin..kiz kestirde boyatma bari..sari cok yakişiyordu sana :)

ferdanin kardesiyle annesi gelecekti..oyuzden girmiyordur hatunlar :)

özlemcim yeni bebiş hayirli olsun :)

nurancim en iyisi mama vermek bencede..ertelenmiş gezmeniz..olsun gec olsun güc olmasin a.s.

banucum evine geciyormussun bugun..hadi mutluluklar :) pinarcim sanada a.s.

tülaycim birazdan sana şok diyetler yollicam burdan..begendigini yap..bünyeyi biraz sasirtman lazim sanirim.. :KK66:

aynurcum nasilsin? totik alpiş nasil?

aysecim canim eger seni yollamak gibi bi durum söz konusu olursa hakkini sonuna kadar savun,şikayet et vs..inşaAllah hayirlisi olur tatlim yaaa..

Tutkun canım ya valla bende ekimde sarıdan artık vazgeçip karamele dönücem röfle yıprandırdı saçlarımı iyice.bende bakıma giricem inşallah:))

merhaba tülaycım nasılsın
tutkun hadi hayırlsı diyelim yeni imaj yenilikler getirsin sana
banu hadi bakalım okul heyecanı başlıyor
yaa bende şimdiden düşünüyorum herşeyi şöle yapsın böle okusun ama kısmet hayat ne gösterir bilmem saglıklı sıhhatli hep bir arada olalımda inşallah onlarda olur

sağol canım amin

selam kizlar a.s. ,

ay cok yorgunum ya..sabah baktim hiç tik yok kiloda..diyetle olmuyormus sadece..gerci cokta sıkı bi diyet yapmadim 2-3gündür..neysem işte spora basladim gene..1 saat yürüyüş yaptim..bisikletimide cevirdim..maşaAllah diyim kendime :KK70:DD genelde 1 hafta düzenli yapip 2.hafta sekmeye ardindan da sonlandirmaya basliyorum cünkü :))) kizcemde uyandi azönce..corbasini yedirmeden size bi bakayim dedim..

birsencim tebrik ettim kyinvalideni :)) kiz ayda 1 temizlikmi olur dicem ama yasli kadin,tek yaşiyor ondan öyle herhalde..ama sen boşver yap temizliğini..nihayetinde orda yasiyorsunuz bi süre..

pinarcim cicileriniz hayirli olsunn a.s. ne kadar uyguna almişsin ya..süper..bende bi ara gitsem süper olur aslinda..erken gidince güzel mallar bulunuyor gercekten..masanada cici alcam söz :KK70: sibelde veririm inşaAllah :KK66:

gülşahcim canim hayirli tezkereler inşaAllahhh a.s. sag salim gitsin gelsin a.s.

tutkuncum saclarini kestiriyormussun..rengini değiştircekmişsin..kiz kestirde boyatma bari..sari cok yakişiyordu sana :)

ferdanin kardesiyle annesi gelecekti..oyuzden girmiyordur hatunlar :)

özlemcim yeni bebiş hayirli olsun :)

nurancim en iyisi mama vermek bencede..ertelenmiş gezmeniz..olsun gec olsun güc olmasin a.s.

banucum evine geciyormussun bugun..hadi mutluluklar :) pinarcim sanada a.s.

tülaycim birazdan sana şok diyetler yollicam burdan..begendigini yap..bünyeyi biraz sasirtman lazim sanirim.. :KK66:

aynurcum nasilsin? totik alpiş nasil?

aysecim canim eger seni yollamak gibi bi durum söz konusu olursa hakkini sonuna kadar savun,şikayet et vs..inşaAllah hayirlisi olur tatlim yaaa..

tubacım sağol tatlımopuyorumnanaktan

Tubişim sağol canım benim... Bekliyorum heyecanla birsencimde yazdı ama bana uymadı ya 8 yumurtalı falan:))

başörtü çekmecemi düzeltiyorum off hanzade altını üstüne getirmiş ama iyi oldu verilcek ve yıkancaklarıda ayırmış oluyorum

X