2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ooooo pınar gülşahhh böyle olmazki ama en iyisi yeşil elma yiyinn sizzz hadi bakim:)))))))))))))

ya kızlar benim kıza teyzesi bimden minik okul çantası almış takmış onu sırtına okul okul diye dolanıp duruyormuş.kardeşim abla çıkartamıyoruz yıkıyor ortalığı diye aradı şimdi:)))))))))

kuzular uyuyooo
ben de biberonalrı yıkayım hemen yatağaaa
mehmet paşa tüm gece uyumadı sıpa yaaaa
uğrarım yine
annem geliyo bugünnnnnnnn oleyyyyyyyyy
GÖZÜN AYDIN CANIM SEVİNDİM BENİMKİDE GELİYOR

bu bebişler çok gezenti oldu kışa napcaz düşünelim

canım benim herşey zamanla düzene girer

Tünaydın diyeyim artık

Bende sabahtan beri sayfadayım alıntılarıda yaptım cevap yazıcam beklemedeyim :)

Yemeğe gidip gelicem ondan sonra inşallahh.Bu ne yoğunluk böyle iyiki 5 gün tatil yaptık..
tünaydın tatlım yağız nasıl
bırak işleri yei bayramdan çıktık temizlik tatlılar gezme misafir derken yorulduk zaten
merhaba canım

merhaba canım nasılsın
canım ya kıyamam bayramda naptın tatlıları
iş yerindeki hatun da seni kızdırıyor galiba boşver gitsin Defne nasıl
İLGİN CANIM gömme dolapta bence üst kısmı yorganları koymak için yüklük yap aşşağıda çekmecesi olan ayakkabı ve kazakları için bölmeli yaptır dışarıdada kapaksız köşe kısmı oyuncaklar için bölmeli katlar yaptır sonra kitaplık olur

esracım sağol bitanem :))))))))))))))))))))))) dediğin mantıklı tatlım

kızlar ya prenseslerimi çok özledim akşam olsada gitsem

cnm zeynebi veririm bende oğlana bakarım iyi bi uyku çekerim inşşş

ayy yavrum ya maşallahh
GÖZÜN AYDIN CANIM SEVİNDİM BENİMKİDE GELİYOR

sağol cnm,senin de gözün aydın

kızlar ya bişey sorucam
zeynebi en son yaşında aşı yaptırdım bide şimdi 16.ayda var diye biliyordum ama sağlık ocağıyla görüştük 18.ayda varmış öyle dedi
siz de yaptırmadınız mı?

özlemcım en son ben hepatıt a ve sucıcegını yaptırdım yanlıs hatırlamıyosam
aralıkta cagırdı benı aşı ıcın saglık ocagı

özlem bizde kaısmda gitcez 18.ayda yanlış hatırlıyorsun sanırım 16.ayda aşı yok 15.ayda bizde su çiçeği ve hepatit yaptırdık.

özlemcım en son ben hepatıt a ve sucıcegını yaptırdım yanlıs hatırlamıyosam
aralıkta cagırdı benı aşı ıcın saglık ocagı

özlem bizde kaısmda gitcez 18.ayda yanlış hatırlıyorsun sanırım 16.ayda aşı yok 15.ayda bizde su çiçeği ve hepatit yaptırdık.

tamam kızlar,aklımda yanlış kalmış sanırım,su çiçeği ve hepatit özel aşılardı yaptırmadım daha onları yaptırayım diğeri gelene kadar,sağolun valla içim rahatadı,düşünün hemşireye biel güvenemedim,iyiki varsınız hihoyyythihoyyyt

kızlar ben çıkayım eşim gelir birazdan bi çorba yapayım dünden balık var onları da yeriz yemek işi yok bugnlük
herkese iyi akşamlar

uyma şeytana pınarrrrrrrrrrrrrrrr
benımde canım supangle cekıyooo oyyyyyyyyyyy

Oyyy deme beeee kafamçokkarıştı

Yeşil değil ama evden kırmızı elma getireyim ya iyi olur arada a.s.

Ay canım benim yerim onu ben. Rabbim o günleri de göstersin bize inşallah :Saruboceq:

canım ya kıyamam bayramda naptın tatlıları
iş yerindeki hatun da seni kızdırıyor galiba boşver gitsin Defne nasıl

Ya genelde baklava yapmışlardı ben pek sevmem o yüzden yemedim ama eşimin halası su böeği yapmıştı. Hiç dayanamadım götürdüm :kedi:

Yok kız daha bugün geldi kendi bilir valla nasıl davranırsa öyle karşılık alır hiç muhattab olmam bilmiş karıyla :umursamaz:

Defne iyi canım babanesinde. Dedesiyle evcilik oynuyorlarmış kaydirigubbakcemile3

esracım sağol bitanem :))))))))))))))))))))))) dediğin mantıklı tatlım

kızlar ya prenseslerimi çok özledim akşam olsada gitsem

Bende özledim valla kuzumu opuyorumnanaktan

Canım bizim 15.ayda vardı onu geçenlerde yaptırdım hasta olduğundan. Birde 18.ayda var dedi doktorumuz a.s.

kızlar ben çıkayım eşim gelir birazdan bi çorba yapayım dünden balık var onları da yeriz yemek işi yok bugnlük
herkese iyi akşamlar

Afiyet olsun şimdiden canım a.s.

Bende kuzumu aradım. 2 saat uyumuş, uyanmış. Babanesi çorba içirmiş. Dedesiyle evcilik oynuyormuş.

Benimde reglim bitti ama kasıklarımda sancı var. Bu spiralle alaklı bişey değildir umarım :uhm:

selam kızlar
aman nnn atlattım misafiri 8 büyük ve 10 bebe vardı hanzadeyle resmen canım cıktı evin ellenmedik bi yatak odam kaldı hanzadenin odasında savas cıkmıs gibi ve tüm oyuncaklar oturma odasında
neyse toparlandı biraz mutfak kaldı oda ufak tefek sonradan cıkan bardaklar
hanzade de sese erken uyandı dogru dürüst bişide yediremedim şimdi alayım yavrumuda dünden sulu köfte var yogurtla onu yedireyim
ayyy
yoruldum valla akşamada yemegi eşim getirse keske dur b telefonda yınnasayım azcık:):)
neyse o işleride halledeyim gelirim by

offf kızlar!! herşey çok karışık((( en tedirgin olduğum konu belirsizlik ve hayatımda büyük bir belirsizlik içerisindeyim. düzene girdiğim zaman yeniden aranızdayım inşallah. benim için dua edin ne olur(

Oyyy ne kalabalıkmış neyse atlattın canım. Kolay gelsin a.s.

iyi akşamlar herkese ben çıkıyorum :))))))))))))))))))

İyi akşamlar tatlım a.s.

Ne oldu canım ya hayırdır bak merakta bıraktın beni :uhm:

Ben kaçar kızlar yavaştan toparlanayım. Kızıma koşayım. Öptüm hepinizi. Yarın görüşürüz a.s.

slm kızlarr geçmişi okudum ama o kadar kötüyümki şuan kimseye cvp veremiyorum
belki kızıyorsunuz bana kendinianlatıp gidiyor diyee..........lütfen kusuruma bakmayın..
tarafsız bakış acısına ihtiyacım var

size dediğim gibi parka gittim...eve geldim tam üzerimi çıkarıyorum tlf çalıyor kayınvalidemin ev tlf neyse gitti açtı ...aramızın iyi olduğu eltim aradı....

kayınvalidem dedikodu yapmış...yaklaşık 4 ay önce bende kaldığı bir dönem
diyetisyene gittiğimde iyi verdin kilo dedi evet dedim
eltim içinde xxx de verdi dedi hee evet dedim....

ama o artık vermesin çok zayıfladı dedi evet dedim....ama o bölgesel zayıflamaya gidiyor dedim......
kaynanamda o nededi...bende yengem basenlerden kilo aldığı için şimdi orası için gidiyoro yağları eritiyor dedim...benimmkinden farklı dedim....
kaynanamda bana sen kaçpara veriyorsun dedi bende 500 yakın dedim
xxx ne kadar veriyor dedi oda 2000 liraya yakın sanırımbilmiyorum dedim
bayramda xxx söylerken duydum dedim....
ve konu kapandı.......

sen kaynanam dur durrrr bu bayram oğluna karın yağlarını aldırmış 2 milyar vermişsiniz demiş
kaynımda kim dedi sana demiş o da dırım demiş...

oda gidip karısına demiş...neyse eltim aradı ...,işte sen benim için böyle demişsin ...
ben tabi şaşkın bi şekilde...ne dedim..hayır böyle bişey demedim dedim..
işin akside biz bu karıngerme ameliyatını 2 hafta önce konuştuk ve ben ona er yada geç yaptıracağımı söyledim oda bana bende çok araştırdım çok zor bi ameliyat...ben vazgeçtim dedi..

neyse bana kızgın bi şekilde kimseyi benim harcamalarım ilgilendirmez
hem yağ aldırma 2 milyar değil 4 milyar bilginiz olsun...
bende tabiki ilgilendirmez kesmiz birmiki ilgilendirsin dedim
bir bile olsa ilgilendirmez .....ben demedim dedim annem yağ aldırmış demiş diyo
2 milyar demiş diyo bana..bende yenge bAK öyle bişey demedimm üste anlattığım olayı anlattım
ama sinirimbozulduğu için ağlıyorum....inanıp inanmaman sana kalmış dedim...kaynanamada soruyorum ben sana yengem yağmı aldırdı dedim???2 milyarmı verdi dedim ben 2 milyar demedim diyor ......

SONUÇta saatlerce ağladım....söylemediğim bişey için zan altında kaldım...
evimi barkımı bıraktım kaynananın yanına geldim......herşey için ağladım eşime evegideceğim dedim..
kaynanam sarıldı özür diledi gitmeyin dedii...ben yanlış anlamışım dedi....giderseniz çok hasta olurum dedi....

bu arada eltime gel yüzleşelim dedim geleceğim dedii

ağlamamda suçlu olduğumdan değil haksızlığa uğradığımdan dedim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…