- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
GÖZÜN AYDIN CANIM SEVİNDİM BENİMKİDE GELİYORkuzular uyuyooo
ben de biberonalrı yıkayım hemen yatağaaa
mehmet paşa tüm gece uyumadı sıpa yaaaa
uğrarım yine
annem geliyo bugünnnnnnnn oleyyyyyyyyy
bu bebişler çok gezenti oldu kışa napcaz düşünelimPınar tuğba özlem banu teşekkür ederim kızalr.pınar aynen bende daha çok eşofman aldım ev için bide anneme bırakrıken iyi oluyor üzerine montu geçirdim hergün giydirmek kışın zor oluyor:)valla ne yalan sölim gezmediğimiz yer kalmadı selinde artık zaten evde durmak istemiyor kalkar kalkmaz kapıya gidip baba ayaba hadi hadi diyor:)).zaten kışda geliyor artık eve kapanırırz ister istemez.
canım benim herşey zamanla düzene girerslm kızlar herkesler gezmiş dolaşmış bizde ilk 2gün gezdik...sonrası edeydik..
pınarcığım geçmiş olsun gülşah,banu,tülay merhaba kızlar gezilmiş alışverişler olmuş ohhh
süperr
ben kayınvalideme geçtim amae eşyalarımı koyamadım yaaa...bazıları çantada kalacak eğrelti bir yaşam sıkcağız artık ne yapalım ...
çocuklar uyuyor bende parka gidiyorum spor yaparım..bayramda yedik içtik şiştik tabi...
diyete devam ekim başında gideceğim diyetisyene ....o zamana kadar vermeliyim....
bakalım buradaki düzene nasıl alışacağım.....hayırlısı diyorummmmmm......
uzun uzun yazmak istiyorum ama parkagideyim hemen
tünaydın tatlım yağız nasılTünaydın diyeyim artık
Bende sabahtan beri sayfadayım alıntılarıda yaptım cevap yazıcam beklemedeyim :)
Yemeğe gidip gelicem ondan sonra inşallahh.Bu ne yoğunluk böyle iyiki 5 gün tatil yaptık..
bırak işleri yei bayramdan çıktık temizlik tatlılar gezme misafir derken yorulduk zatenay püf kız uyudu ya..kaldim böyle..ütüyemi baslasam napsam..hiçte canim cekmiyor..
birsencim hadi tam gaz diyet+spor :) bende basladim bugun..spor olarak temizlik yapcam amaD ya sıkma canini..gecici süre ordasiniz..birak eşyalari felan..sen cocuklarina ve diyete konsantre ol..bunu bi firsat gör..bak hemen yakininda park varmiş..git hergün..gececek nasilsa zaman bari sana yararli gecsin
tülaycim 3kilon kalmiş he :) ay canim cokmus besen şimdi onu uzuuun süre veremessin p benimde 200gram var p ay ogünleri görürüm inşaAllah kaç 3kilom var say say bitmez
sibikommm sibelimmm altta napiyorsun kuzu kuzu ses ver bakemmm :)
banucum valla öyle ruhsuz bunlar :)) aman artik aliştim..he diyip geciyorum :)
özlemcim canim altin mevzuuna takilma ya..gercekten ucmus..ama bide şöyle bişey vardir bazi ailelerde..ilk cocuga altin alininca ikincisine alinmaz..ben cok duymustum "büyügüne almiştik,buna giysi alalim" diyenleri..ama genede eli boş gidilmez..bebek görmesi bu..kiz seninle hala konusamadik..bayramda aradim 2 kere kapaliydi telin..yada cekmiyordu bilemicem..seni online görünce arayayim dedim ama kuzular uyuyormus :)
ay bu mesaji yarim saat önce yazdimhala yollamamişim ben ütüme kacayim artik :) muckssssssssss
merhaba canımselam ahtunlar şöle bi gecmişe baktım ama uzun boylu duramayacagım
misafit gelecek hanzade uyuyor hersey hazır
aksamüztü görüşürüz
hepinizi öpüyorum
banu tuba tülay sibel pınar özlem birsen adını sayamadıgım digerleri hepinizi ve yavrusları öpüyorum
merhaba canım nasılsınözlemcim gözün aydın akşama verırsın annene veletlerii şöyle sabaha kadar bı uyku cekersın arada kalkıp emzırmek lazım bak onu unutmuşummm
ayy ya ınsan uykuyada doyamıyorkııı uyudukca uyuyası gelıyor
canım ya kıyamam bayramda naptın tatlılarıBende işleri bitirdim. Defdoş öğle uykusuna yatmıştır arayamıyorum uyanmasın diye. Patron pc'de kağıt oynuyor. O bi işe yaramaz kadın geldi bugün. Kendi kendine bişeyler yapıyor. Bozuldu beni görünce. Allah'tan aynı oda da değilim onlarla. Bir sigara içiyorlar ki kahve mübarekklava: Bende acıktım cornflakes yiyeyim bari a.s.
cnm zeynebi veririm bende oğlana bakarım iyi bi uyku çekerim inşşşözlemcim gözün aydın akşama verırsın annene veletlerii şöyle sabaha kadar bı uyku cekersın arada kalkıp emzırmek lazım bak onu unutmuşummm
ayy ya ınsan uykuyada doyamıyorkııı uyudukca uyuyası gelıyor
ayy yavrum ya maşallahhooooo pınar gülşahhh böyle olmazki ama en iyisi yeşil elma yiyinn sizzz hadi bakim:)))))))))))))
ya kızlar benim kıza teyzesi bimden minik okul çantası almış takmış onu sırtına okul okul diye dolanıp duruyormuş.kardeşim abla çıkartamıyoruz yıkıyor ortalığı diye aradı şimdi:)))))))))
GÖZÜN AYDIN CANIM SEVİNDİM BENİMKİDE GELİYOR
özlemcım en son ben hepatıt a ve sucıcegını yaptırdım yanlıs hatırlamıyosam
aralıkta cagırdı benı aşı ıcın saglık ocagı
özlem bizde kaısmda gitcez 18.ayda yanlış hatırlıyorsun sanırım 16.ayda aşı yok 15.ayda bizde su çiçeği ve hepatit yaptırdık.
uyma şeytana pınarrrrrrrrrrrrrrrr
benımde canım supangle cekıyooo oyyyyyyyyyyy
ooooo pınar gülşahhh böyle olmazki ama en iyisi yeşil elma yiyinn sizzz hadi bakim:)))))))))))))
ya kızlar benim kıza teyzesi bimden minik okul çantası almış takmış onu sırtına okul okul diye dolanıp duruyormuş.kardeşim abla çıkartamıyoruz yıkıyor ortalığı diye aradı şimdi:)))))))))
canım ya kıyamam bayramda naptın tatlıları
iş yerindeki hatun da seni kızdırıyor galiba boşver gitsin Defne nasıl
esracım sağol bitanem :))))))))))))))))))))))) dediğin mantıklı tatlım
kızlar ya prenseslerimi çok özledim akşam olsada gitsem
kızlar ya bişey sorucam
zeynebi en son yaşında aşı yaptırdım bide şimdi 16.ayda var diye biliyordum ama sağlık ocağıyla görüştük 18.ayda varmış öyle dedi
siz de yaptırmadınız mı?
kızlar ben çıkayım eşim gelir birazdan bi çorba yapayım dünden balık var onları da yeriz yemek işi yok bugnlük
herkese iyi akşamlar
selam kızlar
aman nnn atlattım misafiri 8 büyük ve 10 bebe vardı hanzadeyle resmen canım cıktı evin ellenmedik bi yatak odam kaldı hanzadenin odasında savas cıkmıs gibi ve tüm oyuncaklar oturma odasında
neyse toparlandı biraz mutfak kaldı oda ufak tefek sonradan cıkan bardaklar
hanzade de sese erken uyandı dogru dürüst bişide yediremedim şimdi alayım yavrumuda dünden sulu köfte var yogurtla onu yedireyim
ayyy
yoruldum valla akşamada yemegi eşim getirse keske dur b telefonda yınnasayım azcık:):)
neyse o işleride halledeyim gelirim by
iyi akşamlar herkese ben çıkıyorum :))))))))))))))))))
offf kızlar!! herşey çok karışık((( en tedirgin olduğum konu belirsizlik ve hayatımda büyük bir belirsizlik içerisindeyim. düzene girdiğim zaman yeniden aranızdayım inşallah. benim için dua edin ne olur (