- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlemcim canim altin mevzuuna takilma ya..gercekten ucmus..ama bide şöyle bişey vardir bazi ailelerde..ilk cocuga altin alininca ikincisine alinmaz..ben cok duymustum "büyügüne almiştik,buna giysi alalim" diyenleri..ama genede eli boş gidilmez..bebek görmesi bu..kiz seninle hala konusamadik..bayramda aradim 2 kere kapaliydi telin..yada cekmiyordu bilemicem..seni online görünce arayayim dedim ama kuzular uyuyormus :)
ay bu mesaji yarim saat önce yazdim hala yollamamişim ben ütüme kacayim artik :) muckssssssssss
kızlar size bir sorum olacak evin birkaç eksiği var duşakabin çocukların odasına gömme dolap yaptırmak istiyorum önerileriniz var mı hangisi kullanışlı olur
birde siyah granit mutfak tezgahı çok hoşuma gidiyor şimdiki mutfak dolabımda iyi kahve tonunda ama ben tezgahını değiştirmek istiyorum ilerleyen zamanlarda
geçmiş olsun pınarcım,eşin düzelir inş bi an önce,kolay gelsina.s.
bencede yani,bana ters bomboş gitmek aman onların kabahati onlarda kalsın,kendisi de hamile hatta bugün dr.a gidecekti,suni sancı verilecek,bakam arıyayım ne yapmış,ben yine hediyemi alır giderim
günaydin hatunlar a.s.
yorucu ve güzel bi bayramin ardindan hayatimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz :)
bizde sali günü anneme gittik..eşyayi biraz abartinca annem geldi beni almaya..yuvarlana yuvarlana gittik..o gece eşimin iftari var diye bizde gittik kanlicada piknik yaptik iftar için :) annemler ramazan boyunca bikaç kere yaptilar..cok içimde kalmişti neyseki sonunda yakaladim :))) arifede eşimle gezdik biraz kavacikta..iftara zor yetiştik..aksaminda da annemi erkenden yatirdim bende yaticam diye..bi güzel evin tozunu aldim,cok taşli avizeleri var onlari sildim,banyolari temizledim vs..evi bayrama hazirladim..5te yattim..7de zorla kalktim bayram sabahi..kahvaltiydi hazirlanmakti bayramlaşmakti derken 1 gibi ciktik karamürsel yoluna..uzun zamandir ilkkez otobüsle gittik...ödüm koptu serra aglayacak diye..en önden yer ayirtmiştik..milleti kollamaktan cok sukur sıkılmadi
karamürselde de direk köye ciktik..eşimin tüm sülalesi ordaydi..kayinvalidem 7kardes..onlarin cocuklari torunlari eşleri vs derken kac kişiydik bilmiyorum ama kiminle ne konustugumu bile hatirlamiyorum sonra karamürsele indik..kayinvalidemin kizkardesi cok güzel örtüler dikiyor..benimde bitane daha salon takimina ihtiyacim vardi..kumaş felan sectim,siparişi verdim..söylemesi ayip bi takimi katlettim temizliyim derken..makinaya bi attim..dore renkteydiler cikardigimda kahverengi ve tüm boncuklarin akmişti anneannemin hatirasiydi..gerci bütün çeyizim onun hatirasi ama onlari cok severdim..ayi yavrusunu severken bogarmiş hesabi oldu p
c.teside eve geldik cok sukur.dünde eşim ögleden sonra arkadaslariyla bulustu..ay bu adam harbi ruhsuz ben karar verdim :))) arkadaslarinda mac bileti varmiş..gecen gece sirbistan macinda cok heyecanlaninca gözü yememiş maca gitmeyi bide gelmemiz 3ü bulurdu sabah 6da işe gidicem dedi..ay dedim delimisin nesin kac yilda bir oluyor bu..bana söyleseydin valla serrayi alip gelirdim
yenildiler yaaa ama karsidaki adamlarinda resmen ata sporu basketbol..nba onlarin..yani yenseydik süper ötesi bişey olurdu tabi..ama napalim 2.likte büyük bi başari..hele o sirbistan macini ömrüm boyunca unutmayacam sanirim :)) ne heyecandi ya Rabbim ya..şükür namazi kildim valla..ay 1 saniye kala basket atti..oyy oyyy :)
bugune gelince..kürkçü dükkanina dönünce ne yapilir..temizlik tabi..valla ev götürüyor suanda..giderkende temizlik yapmamiştim nasilsa 5 gün evde yokuz diye..bi yerden baslayayim artik :))
serros hanimda gecmiş bayraminizi kutlar ellerinizden öper teteleri :) bir iki cümle kurmaya basladi gibi..anne neeedeee..annee deldiii :))) hadi annee..gibi şeyler..ama cok sık tekrarlamiyor :) yemek düzenimiz hala ayni..ömrümü yedi bu cocugun kati gida olayi..saldim iyicene..napayim..zorlayinca bişey değişmiyor nasilsa :)
özlemcim canim normaldir o akinti ya..kasma kendini..40güne kadar ne gelse normal :)
birsencim hadi hayirli olsun,güzel gecsin inşaAllah canim :) vinnlanmişsin :)
nurancim kayinvalidenede pes dedim yani..el kadar bebe ya..ne zorluyorsun..hem babanne ile anneannenin fonotegi ne kadar farkli..anaaaneee diyor cocuklar..ama babanne daha zor..zamanla söyler..ne kasiyorsun bide aglatiyorsun..tobee..
pinarcim geçmiş olsun eşine a.s. acil şifalar inşaAllah ya a.s. oh güzel bi bayram gecirmişsiniz :) işlerinde kolayliklar tatlim :)
gülşahcim sizinde koşturmacali geçmiş :) kiz bu cocuklar hep böyle..aslinda bence onlarda egelenmek istiyor ama yorgunluktan eglenemiyorlar bi süre sonra..bu sefer titizlik yapiyorlar..bizimkide cok yapti bayramda..kavaciktayken 2de kalkip 5te yatti..karamürselde de 1de kalkip 4te yatti..gece gecede bi enerjik oluyorki sorma cadi bunlar cadi analarina kastlari var :))) ay demek giderken agladi kuzum he (( kiyamam gamzelime yaaa..ama böylesi daha iyiymiş bildigim kadariyla..1-2gün daha dene bakalim..olmassa gene kacarsin..herkesin psikolojisi bir olcak diye bişey yok :) oh h.sonu gene gezmelerdesin he :) gezgic hatun senii :)
banucum tülaycim sizlere de günaydin :) banucum yeni evinde zaten tatil gibi geçmiştir bayram :) tülaycim sende gezmişsin gene antalyayi kariş kariş :) doga harikasi oldunuz :)) selincikte yeni cicilerini güle güle kullansin inşaAllah :)
ay cenem düştü gene..ben ufaktan temizliğe baslayayim..bu kizin uyuyacagi yok..bide uyanmasini beklemiyim sonra :) hadi mucksssssssssss cümleten a.s.
Pınar tuğba özlem banu teşekkür ederim kızalr.pınar aynen bende daha çok eşofman aldım ev için bide anneme bırakrıken iyi oluyor üzerine montu geçirdim hergün giydirmek kışın zor oluyor:)valla ne yalan sölim gezmediğimiz yer kalmadı selinde artık zaten evde durmak istemiyor kalkar kalkmaz kapıya gidip baba ayaba hadi hadi diyor:)).zaten kışda geliyor artık eve kapanırırz ister istemez.
slm kızlar herkesler gezmiş dolaşmış bizde ilk 2gün gezdik...sonrası edeydik..
pınarcığım geçmiş olsun gülşah,banu,tülay merhaba kızlar gezilmiş alışverişler olmuş ohhh
süperr
ben kayınvalideme geçtim amae eşyalarımı koyamadım yaaa...bazıları çantada kalacak eğrelti bir yaşam sıkcağız artık ne yapalım ...
çocuklar uyuyor bende parka gidiyorum spor yaparım..bayramda yedik içtik şiştik tabi...
diyete devam ekim başında gideceğim diyetisyene ....o zamana kadar vermeliyim....
bakalım buradaki düzene nasıl alışacağım.....hayırlısı diyorummmmmm......
uzun uzun yazmak istiyorum ama parkagideyim hemen
Tünaydın diyeyim artık
Bende sabahtan beri sayfadayım alıntılarıda yaptım cevap yazıcam beklemedeyim :)
Yemeğe gidip gelicem ondan sonra inşallahh.Bu ne yoğunluk böyle iyiki 5 gün tatil yaptık..
ay püf kız uyudu ya..kaldim böyle..ütüyemi baslasam napsam..hiçte canim cekmiyor..
birsencim hadi tam gaz diyet+spor :) bende basladim bugun..spor olarak temizlik yapcam ama D ya sıkma canini..gecici süre ordasiniz..birak eşyalari felan..sen cocuklarina ve diyete konsantre ol..bunu bi firsat gör..bak hemen yakininda park varmiş..git hergün..gececek nasilsa zaman bari sana yararli gecsin
tülaycim 3kilon kalmiş he :) ay canim cokmus be sen şimdi onu uzuuun süre veremessin p benimde 200gram var p ay ogünleri görürüm inşaAllah kaç 3kilom var say say bitmez
sibikommm sibelimmm altta napiyorsun kuzu kuzu ses ver bakemmm :)
banucum valla öyle ruhsuz bunlar :)) aman artik aliştim..he diyip geciyorum :)
özlemcim canim altin mevzuuna takilma ya..gercekten ucmus..ama bide şöyle bişey vardir bazi ailelerde..ilk cocuga altin alininca ikincisine alinmaz..ben cok duymustum "büyügüne almiştik,buna giysi alalim" diyenleri..ama genede eli boş gidilmez..bebek görmesi bu..kiz seninle hala konusamadik..bayramda aradim 2 kere kapaliydi telin..yada cekmiyordu bilemicem..seni online görünce arayayim dedim ama kuzular uyuyormus :)
ay bu mesaji yarim saat önce yazdim hala yollamamişim ben ütüme kacayim artik :) muckssssssssss
selam ahtunlar şöle bi gecmişe baktım ama uzun boylu duramayacagım
misafit gelecek hanzade uyuyor hersey hazır
aksamüztü görüşürüz
hepinizi öpüyorum
banu tuba tülay sibel pınar özlem birsen adını sayamadıgım digerleri hepinizi ve yavrusları öpüyorum
anammmmmmmm bana yatmak haramm mı yaww
tam yattım tekrar
ev telefonu çalıyor tekrar sağlık ocağından arıyorlarmışş
zeynepde uyandı sese offffffffff
peşinden mehmet paşaaa
akşama kaldı yine uyku planlarııı
annem yoldaymış geliyormuş
nurancım kolay gelsin cnm
sibelcim hoşgeldin cnm afiyet olsun sanada
birsencim peşini bırakmıyorsun kiloların ne güzel darısı başımaa
tülay banu pınar sizede kolay gelsin kızlar
pınarrr bu bebişlerr bizden çok gezenti oldular:))))))))))))))))
gülşah haklısın uyku gibisi yok ya...
oyy acil benımde kılo vermem lazım dıyetısyene gıtsem bogazımı tutamaıktan sonra dıyetısyen ne yapsın benı :tomato:
spora zamanım yok :2:
ne yapsam bılemedımkı bırbırımıze tombik dıyıp hadı gaza getırelım bırbırımızıkaydirigubbakcemile3 (istisna hatunlar üzerıne alınmasın)