2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar mayıs güzelleri ve onların melekleri nasılsınız kızlar dört gün tatil çok iyi geldi valla evimizde ailemle birlikte çok güzel vakit geçirdik
arkadaşlarım ve eşimin arkadaşları akrabalarım ev görmeye hemde bayram ziyaretine geldiler çok beğendiler:))))))))))))))))))))
dolu dolu bir tatil geçirdik eşimin yan bloktaki arkadaşlarıyla birlikte :))))
çok uykum var sabahta erkenden kalkıp kızları bırakıp işe geldik
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir

opuyorumnanaktan

Herkese hayırlı pazartesiler bacılar a.s. Günaydınlar a.s.

Bayramda giremedim. İlk gün eşimin tarafıyla benim annemlere gittik. 2.gün Şile'ye gittik. Benim teyzemler ve halam ordaydı hepsini bir arada çıkarmış oldum. Hava çok kapalıydı ama keyifli vakit geçirdik. Dünde döndük. Eşim hastalandı. Bütün gece ateşi vardı. Sabaha kadar terletip üst değiştirdim. Sabahta Defne'yi alıp kayınvalideme gittik. Gece 4'den beri ayaktayım yani. Başım ağrıyor valla uykusuzluktan.

Benden böyle yani. Herkesin keyfi yerindedir umarım. Pazartesi bugün yoğun olur. İŞlerimi toparlayayım. Öptüm sizi bacılar a.s.

kızlar günaydınn herkese umarım herkes iyi bir bayram geçirmiştir.malum site bozuktu arefe günde işe gelmeyince evden giremedim iyi bayramlar dşlemeden gitmiş oldum.

bize gelince dolu dolu güzel bir bayram geçirdik.arefe günü kızkardeşimle çarşıya çıktık.bu ahfta bir sürü doğum günü var hediyeler aldık.kızımada biraz fazla çizmeyi açmışım bir sürü elbise opantolon t shırt aldım indirimi görünce dayanamıyorum benya((
bayramda ilk 2 gün annemler akrabalar falan derken. 3.gün görümcemler geldi daha sonrasındada titreyen göl aspendos manvagat şelalesi yanrtaş olimpos belek derken darmadağınık bir sür ü yere gittik gezmeye:) ama keyifliydi güzeldi..bizden böyle kızlar..

banucummm nasılsın canımm..

günaydın bacılarrra.s.
bende bayramda giremeyenlerdeniim
okadar yogun ve koşturmaca gectıkı bayram ılk ıkı gun kayınvalıdemlerdeydık ıkıncı gunude anneme gectık kardesımın asker eglentısı vardı duruda uykusunu alamadıgından o gece benı öttürdü valla:1shok: neysekı 11 gıbı sızdı bende bıraz nefes aldım

benım kızda gezgıncı sabah kapının onune gecmıs hadı dıyo sureklı dısarı cıkmak ıstıyo havada sogudu nasıl zapdedecegz bılmem
sabah duruya el sallıyarak gıdeyım kaçmıyayım artık dedım ama kıyametı kopardı onu bırakıp kendım cıkınca bı ıkı gun daha denıyeyım bakalım ne olcak

dün malesef oy kullanamadım kılıçdaroğluda kullanamamış Allah'tanda eşitlendik :)))
adapazarından 1de cıktık otoban kalabalık dıye e5den gıdelım dedık oda çalışma varmıymış tıkandık kaldık 5dı eve geldıgımızde her bayram yolda ezıyet cekıyoruz valla

azönce facede baktımda anayasa degısıklıgı partılerın çekişmesi olmuş ne hakeretler ne sacma sapan yazılar çok sevındım sandıktan evet cıkmasına bide usa yı yenebılseydık super olcaktı ama buraya kadar gelmekte bı başarıııı
sabah sabah döktüm içimii:))
yarın aksam 23,30da kardesımi gecırmeye adapazarına gıdıcezz hafta sonuda edırneye gıdıyorus düğüne buara cok yogunum
umarım herkez ıyıdır,herkezın gecmış bayramını kutlar kuzularınızı gözlerınden öperimm...:1hug:

gecmıs olsun pınar hava cok ruzgarlıydı bayramda o mu çarptı eşini acaba?inşallah gecer ateşide bıan once
ne guzel herkezı bı yerde bulup gezme işini halletmışsın bu tatıl tam sana göreydı yenı iş baslangıcına 4,5gunluk bı mola superrr gelmıstır:))defnoşta ıyıdır umarım
bende opuyorum kolay gelsın canıma.s.

ohhh gezmeler yapılmışş dogumgunler kutlanmışşş...
kım dayanabılıyokıı ındırımlere şekerım ıyı yapmışsın almakla ıhtıyac sonuctaaaa.s.

banu senın ıletın cıkmamış canım:))
kızlarınla ne guzel vakıt gecırmıssın evınede alısmana sevındım ınsanın kendı evı olsundaaa kerpiçten olsun
sanada kolay gelsın a.s.

pınar tülay gülşah merhaba kızlar nasılsınız

tülaycım güle güle kullansın selin cicilerini gezmişsiniz ohh iyi geçmiş bayram

filizcim öyle valla bitanem insanın kendi evi gibisi yok dediğin gibi kerpiçten bile olsa:))) huzur bulduğum tek yer evim valla canım Allah herkese nasip etsin tatlım :))

Canım ya altın pahalanıyor tabi bi de geçen senede taktıkları için zor gelmiştir insanlara ama eli boş gitmek olmaz tabi. İnsan yarım elma gönül alma bişeycik alıverir haklısın a.s.

Allah rahmet eylesin ya eşin içinde kötü olmuş git gel :uhm:

Vınn'ın hayırlı olsun bacım güzel günlerde bağlan a.s.

Anam bu adamlar ne yatmayı bilirler ne kalkmayı valla söylesen suç söylemesen suç boşver a.s.

Canım normaldir diye düşündüm bende a.s.

Ay ne gıcık ya ne zorluyosun minicik çocuğu klava:

merhaba arkadaşlar kulüp düzelmiş artık onarım bitmiştir heralde bizde kısa bi tatil yaptık geldik Türkiz iyi azıları çıkıyor siz nasılsınız

Selam canım a.s.

Ohhh keyifli geçmiş canım çok sevindim a.s.

Gezenti seniii ne güzel gezmişsin yine zemuszemus

Cicilerini de güle güle kullansın kuzum. Biz çıkamadık daha bu hafta bende toptan hallederim heralde. En çok da evde giymek için eşofmana ihtiyaç var a.s.

Kaçma bacım bikaç güne alışı bak görürsün a.s.

Ay sizide gidip geldiğiniz yol az değil vallahi. Allah kolaylık versin a.s. Kardeşinde hayırlısı ile gidip gelsin inşallah a.s.

Evet canım ya Şile'de fena soğuktu. Bizde nargile içicez diye dışarıda oturduk. 4'er şal aldık ama kesmedi demek ki üşüttü Halit :1no2:

Valla zaten çarşamba başladım. Bu tatilde gelince dediğin gibi işe adapte süresi iyi oldu. Zaten çalışmak iyi geldi ya kendimi pek bi keyifli hissediyorum. Bide kızımı arayınca keyfi yerindeyse değme keyfime a.s.

kızlar size bir sorum olacak evin birkaç eksiği var duşakabin çocukların odasına gömme dolap yaptırmak istiyorum önerileriniz var mı hangisi kullanışlı olur
birde siyah granit mutfak tezgahı çok hoşuma gidiyor şimdiki mutfak dolabımda iyi kahve tonunda ama ben tezgahını değiştirmek istiyorum ilerleyen zamanlarda

birsencim nerelerdesin kıssssssssssssss :))

tubacım cerencim ayşecim filizcim nurancım sibelcim aynurcum esracım özlemcim nurtencim sizlerede merhaba nasılsınız:)

alışıca cnm yavaş yaaş,bi de ikisi aynı anda kalmasa süper olacak,dün ütü bile yaptım gündüz bunu bile marifet sayar oldum heee
cnm ben altında değilim de insan en yakınından bekliyo,bizde gidince onlara takıcaz mecbur,herşey karşılıklı değil mi,neyse kapatalım bu konuyu
sen naıslsın oğlanlar nasıl?
eşin de de ne şans varmış be canım

sağol cnm ya,isteyen herkese versin Allah ben sıramı savdım Allahın izniyle
altın konusunda haklsıın cnm ama bizde 1.derecede ki akrabalar hep takar ondan dedim bende neysee,kriz vurdu herkesii,bizi deeee

cnm inş aranız düzelmiştir şimdi,Ablanla de hasret gidermissindir ne güzellll
sağol cnmm
sağol tatlım,zeynepten biliyorum bende ama rengi bi tuhaf olunca içimi bi korku sardı birsen,enfeksiyon falan olmuşmudur diye
sağol cnm
yok bacım normal ben hanzadede 20 gün yogun oldum sonra 3 gün kesildi 5 gün oldum yani anlayacagın 40 gün kesik kesik te olsa gelir doktora gitme bence ishalede alakalı degildir
sağol cnm
heee bu arada kaynanan da tam sopalık heee
babanne dese ne olur demese ne olur,sinir etmiş çocuğuklava:
Merhaba kızlar aksam itibari ile kayınvalideme geldim
ve vınnn almıştık çokda iyiymiiş valla :)
ohhh sefan olsunnnhihoyyythihoyyyt
merhaba arkadaşlar kulüp düzelmiş artık onarım bitmiştir heralde bizde kısa bi tatil yaptık geldik Türkiz iyi azıları çıkıyor siz nasılsınız
hoşgeldin cnm,geçmiş olsun kuzuma
ne güzel keyifli vakit geçirmişssiniz cnm
geçmiş olsun pınarcım,eşin düzelir inş bi an önce,kolay gelsina.s.
ohhhh maşallah cnm
cicilerinizi güle güle giyinn
hoşgeldin cnm
Canım ya altın pahalanıyor tabi bi de geçen senede taktıkları için zor gelmiştir insanlara ama eli boş gitmek olmaz tabi. İnsan yarım elma gönül alma bişeycik alıverir haklısın a.s.

.
bencede yani,bana ters bomboş gitmek aman onların kabahati onlarda kalsın,kendisi de hamile hatta bugün dr.a gidecekti,suni sancı verilecek,bakam arıyayım ne yapmış,ben yine hediyemi alır giderim

cnm bana kalsa gööme dolap yaptırıdım ,halamlarda var,herşeyi içine alıyo,hiç bir yer dağınık kalmıyo,bence gömme dolap,mutfak tezgahı,banyo kabini...

kuzular uyuyooo
ben de biberonalrı yıkayım hemen yatağaaa
mehmet paşa tüm gece uyumadı sıpa yaaaa
uğrarım yine
annem geliyo bugünnnnnnnn oleyyyyyyyyy

iyiyim özlemcim bebişlerin nasıl iyi olmana sevindim tatlım sağol cevabın için:)))

günaydin hatunlar a.s.

yorucu ve güzel bi bayramin ardindan hayatimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz :)

bizde sali günü anneme gittik..eşyayi biraz abartinca annem geldi beni almaya..yuvarlana yuvarlana gittik..o gece eşimin iftari var diye bizde gittik kanlicada piknik yaptik iftar için :) annemler ramazan boyunca bikaç kere yaptilar..cok içimde kalmişti neyseki sonunda yakaladim :))) arifede eşimle gezdik biraz kavacikta..iftara zor yetiştik..aksaminda da annemi erkenden yatirdim bende yaticam diye..bi güzel evin tozunu aldim,cok taşli avizeleri var onlari sildim,banyolari temizledim vs..evi bayrama hazirladim..5te yattim..7de zorla kalktim bayram sabahi..kahvaltiydi hazirlanmakti bayramlaşmakti derken 1 gibi ciktik karamürsel yoluna..uzun zamandir ilkkez otobüsle gittik...ödüm koptu serra aglayacak diye..en önden yer ayirtmiştik..milleti kollamaktan cok sukur sıkılmadi

karamürselde de direk köye ciktik..eşimin tüm sülalesi ordaydi..kayinvalidem 7kardes..onlarin cocuklari torunlari eşleri vs derken kac kişiydik bilmiyorum ama kiminle ne konustugumu bile hatirlamiyorum sonra karamürsele indik..kayinvalidemin kizkardesi cok güzel örtüler dikiyor..benimde bitane daha salon takimina ihtiyacim vardi..kumaş felan sectim,siparişi verdim..söylemesi ayip bi takimi katlettim temizliyim derken..makinaya bi attim..dore renkteydiler cikardigimda kahverengi ve tüm boncuklarin akmişti anneannemin hatirasiydi..gerci bütün çeyizim onun hatirasi ama onlari cok severdim..ayi yavrusunu severken bogarmiş hesabi oldu p

c.teside eve geldik cok sukur.dünde eşim ögleden sonra arkadaslariyla bulustu..ay bu adam harbi ruhsuz ben karar verdim :))) arkadaslarinda mac bileti varmiş..gecen gece sirbistan macinda cok heyecanlaninca gözü yememiş maca gitmeyi bide gelmemiz 3ü bulurdu sabah 6da işe gidicem dedi..ay dedim delimisin nesin kac yilda bir oluyor bu..bana söyleseydin valla serrayi alip gelirdim

yenildiler yaaa ama karsidaki adamlarinda resmen ata sporu basketbol..nba onlarin..yani yenseydik süper ötesi bişey olurdu tabi..ama napalim 2.likte büyük bi başari..hele o sirbistan macini ömrüm boyunca unutmayacam sanirim :)) ne heyecandi ya Rabbim ya..şükür namazi kildim valla..ay 1 saniye kala basket atti..oyy oyyy :)

bugune gelince..kürkçü dükkanina dönünce ne yapilir..temizlik tabi..valla ev götürüyor suanda..giderkende temizlik yapmamiştim nasilsa 5 gün evde yokuz diye..bi yerden baslayayim artik :))

serros hanimda gecmiş bayraminizi kutlar ellerinizden öper teteleri :) bir iki cümle kurmaya basladi gibi..anne neeedeee..annee deldiii :))) hadi annee..gibi şeyler..ama cok sık tekrarlamiyor :) yemek düzenimiz hala ayni..ömrümü yedi bu cocugun kati gida olayi..saldim iyicene..napayim..zorlayinca bişey değişmiyor nasilsa :)

özlemcim canim normaldir o akinti ya..kasma kendini..40güne kadar ne gelse normal :)

birsencim hadi hayirli olsun,güzel gecsin inşaAllah canim :) vinnlanmişsin :)

nurancim kayinvalidenede pes dedim yani..el kadar bebe ya..ne zorluyorsun..hem babanne ile anneannenin fonotegi ne kadar farkli..anaaaneee diyor cocuklar..ama babanne daha zor..zamanla söyler..ne kasiyorsun bide aglatiyorsun..tobee..

pinarcim geçmiş olsun eşine a.s. acil şifalar inşaAllah ya a.s. oh güzel bi bayram gecirmişsiniz :) işlerinde kolayliklar tatlim :)

gülşahcim sizinde koşturmacali geçmiş :) kiz bu cocuklar hep böyle..aslinda bence onlarda egelenmek istiyor ama yorgunluktan eglenemiyorlar bi süre sonra..bu sefer titizlik yapiyorlar..bizimkide cok yapti bayramda..kavaciktayken 2de kalkip 5te yatti..karamürselde de 1de kalkip 4te yatti..gece gecede bi enerjik oluyorki sorma cadi bunlar cadi analarina kastlari var :))) ay demek giderken agladi kuzum he (( kiyamam gamzelime yaaa..ama böylesi daha iyiymiş bildigim kadariyla..1-2gün daha dene bakalim..olmassa gene kacarsin..herkesin psikolojisi bir olcak diye bişey yok :) oh h.sonu gene gezmelerdesin he :) gezgic hatun senii :)

banucum tülaycim sizlere de günaydin :) banucum yeni evinde zaten tatil gibi geçmiştir bayram :) tülaycim sende gezmişsin gene antalyayi kariş kariş :) doga harikasi oldunuz :)) selincikte yeni cicilerini güle güle kullansin inşaAllah :)

ay cenem düştü gene..ben ufaktan temizliğe baslayayim..bu kizin uyuyacagi yok..bide uyanmasini beklemiyim sonra :) hadi mucksssssssssss cümleten a.s.

Banucum siyah granit iydir gömme dolapta kullanışlı.duşa kabinde rahat oluyor tavsiye ederim.

tubacım bayram tatilin dolu dolu geçmiş aferin serroşuma yerim ben onu maşallah:)))) erkekler canım hep böyleler düşüncesiz davranıyorlar

Pınar tuğba özlem banu teşekkür ederim kızalr.pınar aynen bende daha çok eşofman aldım ev için bide anneme bırakrıken iyi oluyor üzerine montu geçirdim hergün giydirmek kışın zor oluyor:)valla ne yalan sölim gezmediğimiz yer kalmadı selinde artık zaten evde durmak istemiyor kalkar kalkmaz kapıya gidip baba ayaba hadi hadi diyor:)).zaten kışda geliyor artık eve kapanırırz ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…