2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eşim geldi yemeğini yedi gitti.
kızıma da çorbasıyla yoğurdunu yedirdim. uykusu geldi. uyutup geleyim barii :emir_bebek:

kızlar yoğundum bende misafirleri varda bizim aganın:KK43:((( neyse tülaycım tarifleri döktürmüşsün ne güzel

hatiş merhaba canım nasılsın

ayşecim bebişine iyi uykular

sinirlerim bozuldu kızlar benimde herkes istediği gibi hareket ediyor işyerinde bir saat mola veriyor işi olunca istediğinde izin alıyor ama bana geldimi yemeği bile yarıda kestiğim oluyor adalet mi bu aradım eşimi ben artık bu şekilde çalışmak istemiyorum dedim hep asistan olarak nereye kadar :KK43:(( buraya mıhlandım sanki yerimden kalkamıyorum hiç çok sıkıldım kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sinirlerim bozuldu kızlar benimde herkes istediği gibi hareket ediyor işyerinde bir saat mola veriyor işi olunca istediğinde izin alıyor ama bana geldimi yemeği bile yarıda kestiğim oluyor adalet mi bu aradım eşimi ben artık bu şekilde çalışmak istemiyorum dedim hep asistan olarak nereye kadar :KK43:(( buraya mıhlandım sanki yerimden kalkamıyorum hiç çok sıkıldım kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

her işyerinde problem olur canım sen sıkma canını

FıRSTDAY MERHABA CANIM.hayırlı olsun bebişin.inşallah bizler gibi sağlıkla alırsın beişini kucağına.canım sormak istediklerini her zaman sorabilirsin yardım cı oluruz.

banuuuuuuuuuu noldu canımya..

canım mesaisi bitince izin alan tek kişi benim şirkette yada yemeğe giderken falan bugünde yine öyle birgündü tam yemek yiyeceğim adam çağırdı beni neymişte burası boş kalmamalıymış çaycıyla ayrı ayrı gidecekmişiz ama benim çaycıyla ne alakam var ki benimde zoruma gidiyor millet migroslara gidiyor birbuçuk saat ortalık boş kalıyor benmi güvenliğini yapayım tatlım off yaaa bakma çalışma saatleri erken diye katlanıyorum yoksa hiç beni tatmin etmiyor canım iş

canım olurda bazen bunalıyorum işimi hiç sevmiyorum konumumu bana göre değil ama şartları iyi yani iş saatlerim falan bazen zoruma gidiyor canım yaa

her işin iyi ve kötü yönleri olur sen iyi yönlerine bak bence sbrın sonu selamettir bunuda unutma canım opuyorumnanaktan

çaycı doğum iznine gidecek yakında utanmasa sen bak diyecek adam valla bırakırım öyle birşey olursa herkesin departmanı farklı tülaycım

o konuda haklısın banucumya ayıp etmiş sonuçta senin görevin farklı ama dediğin gbi şartları güzel işinin.

her işin iyi ve kötü yönleri olur sen iyi yönlerine bak bence sbrın sonu selamettir bunuda unutma canım opuyorumnanaktan

canım ben çok sabırlıyım kızlar bilir ne kadar sabırlı olduğumu tam ikibuçuk yıl görümcemi evimde misafir ettim boşanıyorduk neredeyse :KK43:((( iyi yönlerini görmeye çalışıyorum canım

X