- 17 Nisan 2008
- 3.243
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar kızlar a.s.
Yeni topişimiz hayırlı uğurlu olsun a.s.
Bende de annem var kahvaltı yaptık şimdi evi toparladık. Oturduk çay içiyoruz. Zaten bugün biraz ütüm var onlarıda annem burdayken hallettim mi tamamdır zemuszemus
Defdef'im de yeni dişini çıkarınca rahatladı heralde. Dün gece sadece bir kere uyandı. Salıncağında mışıl mışıl uyudu kuzum. Bende sabaha kadar güzel bir uyku çektim :lepi:
Zaten artık Defdef uyanıkken bişey yapmak hayal oldu. Ben dışarı çıkınca anında kendini koltuk kenarına atıp ayağa kalkıyor. Hiç yalnız bırakamıyorum. Tuvalete bile gitsem koridora yere koyuyorum ki ben çıkana kadar emeklesin dursun :bbo:
Birsom kargon dün akşam gelmiş. Çok tşk ederim canım. Komşuma bırakmışlar sabah verdi sağolsun. Çok beğendim canım. Alışkın olmadığım bir tarz ama senin için severek deneyeceğim kaydirigubbakcemile3 Sonuçlarını da bildiririm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ceren'cim Defne'de ne yaptıysam çorbayı yemiyor. Bazen arada 1-2 kaşık alıyor ama gerisini asla yemiyor. Her çeşit denedim ama nafile. Komşumun bebekleride hiç yememişler sebze çorbası falan. Dert etme sakın nasıl olsa 1 yaşından sonra senin yediğin yemeklerden yiyecek. O zamana kadar yemeklerin sularından ver 1-2 kaşık ona yeter dedi. Bende bugün köfte deneyeyim bakalım. Belki onu sever en azından et yemiş olsun :uhm:
yemıyosa zorlama pınar haklı komsun bencde...
yemek sularından falan ver hatta ben bazen pişirdiim sebze yemeklerıne fındık buyukluunde ıkı kıyma 4/1 patatez atıyom yemek suyuyla ezıp werıyorum olede bı dene ıstersen pınar belkı yer defnoşşşopuyorumnanaktan
aynen bacım benımkıde uyanıkken hıcbişi yapamıyom pc basında bıle oturamıyom şimdiden basladı karıstırmaya o alcakmış pc yı mausu...cok hareketlı bu sıpalar cokkkkk
rica ederim. afiyet olsun kuzuna.
pınar, ceren benim kızım taneli şeyleri yiyor valla. köfteyi, balığı parça parça koparıp veriyorum kendince çiğniyor sonra hooopp yutuyor. inşallah sizinkilerde alışırlar. çok rahat oluyor. tavuk suyuna şehriye çorbası yapıyorum bazen hiç blendırdan geçirmeden veriyorum kaydirigubbakcemile3
pınarcım hoşgeldin.evet ya yemiyorsa zorlamamak lazım. ben zaten hergün kendi yemeğimizden mutlaka veriyorum gerçi vermesemde sürekli ben kağı kendime götürürken ağzını açıyor mecbur az tadına baktırıyorum.
bencede zorlamayalım canım ne yapalım. ama berke milupanın tavuklu sebze çorbası varya hazır onu yiyor hazır şeylere bayılıyor bende alıp arada yediriyorum valla ne yapim....
birde sen dene istersen pınarcımmm
ceren ben sadece ülkerin pirinç ununu alıyorum ve sütle pişiriyorum. milupanın sütlü pirinçlisinide alıyorum genelde vaktim yoksa yatmadan önce onu suyla yapıp verşyorum.
Bide öyle deneyeyim bakayım canım ya belki onu sever oyyy oyyyy kafamçokkarıştı
Maşallah canım. Gerçi benimkide balığı falan elinle didikleyip ağzına verince yiyor severek. Bizimki çorba düşmanı :umursamaz:
Aynen canım bizimkide mama saldalyesinden bizim masaya atlayacak nerdeyse kaydirigubbakcemile3
Canım valla milupanın o dediğin tavuklu sebze çorbasından aldım kavanoz maması olarak, ıspanaklı patateslisini aldım, hindilisini aldım, bebelacın karışık sebze çorbası var toz şeklinde su ile yapıyosun onu bile aldım ama maalesef :1no2:
sağol tülaycım :)))
bende stok yapmıştım sütlerden artık onla mayalarım yoğurdunu
muzu bizimkide çok seviyor çatalla hafif eziyorum yiyor
birde kızlar sabah servis beklerken annem aradı duru babababa diyor dedi dinletti sesini bana ayy içim içime sığmadı o anda hemen eşimi aradım kızın baba diyor dedim:)))))))))))))))))))
slmm kızalrrr tunaydınn herkese..nasılsınızzzzz...
ben pek fırsat bulamıyommmm yafuı facedekı tarlamı bıle eşime dewrettım o bakıyo yafu..benım sıpa erken uyanıp gec yatıyo halıyle banada bişi yapcak zaman kalmıyuo....et kıyma muhabbetı var sanırım:=)ben de kıyma koyuyom corbasına bıde Arada et suyu sewıyooo hınzır..ama buaralar benımkı muhallebıyı yourdu yumurtayı yemıyoo yafuuu bıtekm corba bıde meyve oda muz yıyo anca sıkıldı galıba artık yumurtadan falan vermıyom bende artıkkkk....
sade kofte denmemedım hıc ama denıcem bende sadece ekmek koyuyonuz demı içine..
.
banucum bu zilli kızlar hep babacı. benimki epey zamandır baba diyor. bütün gün onunla ilgilenen benim ama o baba diyor, cilvelerini babaya yapıyor
rica ederim. afiyet olsun kuzuna.
pınar, ceren benim kızım taneli şeyleri yiyor valla. köfteyi, balığı parça parça koparıp veriyorum kendince çiğniyor sonra hooopp yutuyor. inşallah sizinkilerde alışırlar. çok rahat oluyor. tavuk suyuna şehriye çorbası yapıyorum bazen hiç blendırdan geçirmeden veriyorum kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar kızlar a.s.
Yeni topişimiz hayırlı uğurlu olsun a.s.
Bende de annem var kahvaltı yaptık şimdi evi toparladık. Oturduk çay içiyoruz. Zaten bugün biraz ütüm var onlarıda annem burdayken hallettim mi tamamdır zemuszemus
Defdef'im de yeni dişini çıkarınca rahatladı heralde. Dün gece sadece bir kere uyandı. Salıncağında mışıl mışıl uyudu kuzum. Bende sabaha kadar güzel bir uyku çektim :lepi:
Zaten artık Defdef uyanıkken bişey yapmak hayal oldu. Ben dışarı çıkınca anında kendini koltuk kenarına atıp ayağa kalkıyor. Hiç yalnız bırakamıyorum. Tuvalete bile gitsem koridora yere koyuyorum ki ben çıkana kadar emeklesin dursun :bbo:
Birsom kargon dün akşam gelmiş. Çok tşk ederim canım. Komşuma bırakmışlar sabah verdi sağolsun. Çok beğendim canım. Alışkın olmadığım bir tarz ama senin için severek deneyeceğim kaydirigubbakcemile3 Sonuçlarını da bildiririm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ceren'cim Defne'de ne yaptıysam çorbayı yemiyor. Bazen arada 1-2 kaşık alıyor ama gerisini asla yemiyor. Her çeşit denedim ama nafile. Komşumun bebekleride hiç yememişler sebze çorbası falan. Dert etme sakın nasıl olsa 1 yaşından sonra senin yediğin yemeklerden yiyecek. O zamana kadar yemeklerin sularından ver 1-2 kaşık ona yeter dedi. Bende bugün köfte deneyeyim bakalım. Belki onu sever en azından et yemiş olsun :uhm:
kızlar ben ülker googly yada milupanın pirinç unundan veriyorum.onlarda su ile pişiriliyor.
tülaycım sen onlarıdamı pınarın 6-12 ay sütü ile yapıyorsun yoksa sütle pişenlerdenmi alıyorsun pirinç ununu? benimkilerde hep su ile pişirilir yazıyorda.
EVET CANIM BENİMKİDE ÜLKERİN.YAW SU İLE PİŞİRİLİR DİYENLERİ SÜTLEDE PİŞİREBİLİRMİYİZKİ? BİRŞEY OLMAZMI? kafamçokkarıştı
SENİNKİ ÇOK CADI VALLA O ZAMAN BOŞVER NE YEMEK İSTİYORSA ONU YESİN KUZUCUK..kaydirigubbakcemile2
pınar belki sonraları sever.benim yeğenimde mesela hiç sebze yemiyordu ama yaşına girdikten sonra özellikle taze fasulyeyi bayılarak yiyor valla:))
AY maşallah Duru'ya yakında konuşcak cimcime deseneopuyorumnanaktan
Merhaba canım iyiyiz sağol sen nasılsın senin yaramaz nasıl ?Şeniz
Haklısın walla Ayşe bu kızlar babacı benim kız da en çok cilveyi babasına yapıyo zilli kaydirigubbakcemile3
Ay maşallah Ceylin'e ya benimki pütür yemiyo hemen çıkarıyo herşeyi blendrdan geçiriyom ya ne zaman alışcak bilmiyom mafoldumben
Günaydın Pınar a.s.Maşallah Defne'ye 3.diş çıkmış hayırlı olsun bakalım.Bacım benim bıcırıkda sebze çorbasına bayılıyo bunların bir yediğini biri yemiyo yakaydirigubbakcemile3zillileropuyorumnanaktan
Ceren pİŞİrlİr heralde ama benİmkİ sadece pİrİnÇ unu evde sÜtlaÇ yada ben kek falan yaparken kullanırım. Pınar bu arada sen kek yapmayı sevİyorsunya sana pİrİnÇ unlu kek tarİfİ vereyİm bİr ara..
Ceren pİŞİrlİr heralde ama benİmkİ sadece pİrİnÇ unu evde sÜtlaÇ yada ben kek falan yaparken kullanırım. Pınar bu arada sen kek yapmayı sevİyorsunya sana pİrİnÇ unlu kek tarİfİ vereyİm bİr ara..
Ceren bende ülker googly su ile pişirip içine mama katıyorum
Defdef'i uyuttum o arada ütülerimi yapayım hemen hazır anniş burdayken. Gelirim yine öptüm sizi a.s.