2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol tülaycım :)))
bende stok yapmıştım sütlerden artık onla mayalarım yoğurdunu
muzu bizimkide çok seviyor çatalla hafif eziyorum yiyor
birde kızlar sabah servis beklerken annem aradı duru babababa diyor dedi dinletti sesini bana ayy içim içime sığmadı o anda hemen eşimi aradım kızın baba diyor dedim:)))))))))))))))))))

aferim duruya...ama artık yavaş yavaş bu aydan itibaren başlarlar bişeyler söylemeye.:1hug:a.s.

gonca merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın. ya evet bazen yediklerini yemiyorlar. haliyle sıkılıyor olabilirler.canım ekmek içi ve zeytinyağı koy.

bende öyle yapıyorum hatta bazen arada pirinç katıp ekmekde suda haşlatıyorum onuda yemiyor.ama ayşecim kuzu kıymadan olabilir.bende pek sevmem kuzu kıymayı

bir de dana kıymayla dene bakalım tülaycım. yer inşallah selincik.

slmm kızalrrr tunaydınn herkese..nasılsınızzzzz...
ben pek fırsat bulamıyommmm yafuı facedekı tarlamı bıle eşime dewrettım o bakıyo yafu..benım sıpa erken uyanıp gec yatıyo halıyle banada bişi yapcak zaman kalmıyuo....et kıyma muhabbetı var sanırım:=)ben de kıyma koyuyom corbasına bıde Arada et suyu sewıyooo hınzır..ama buaralar benımkı muhallebıyı yourdu yumurtayı yemıyoo yafuuu bıtekm corba bıde meyve oda muz yıyo anca sıkıldı galıba artık yumurtadan falan vermıyom bende artıkkkk....
sade kofte denmemedım hıc ama denıcem bende sadece ekmek koyuyonuz demı içine...

evet canım sadece ekmek. malum tuz ve baharat yasak.

yaw daha benim oğluşum ne sürünüyor ne de diş var....
ne zaman çıkaracak bu çocuk dişi.... :uhm:
sürünmeyide sadece yüzüstü dönüyor kafasını kaldırıyor ama ilerleme yok....sonrada ağlamaya başlıyor...
gerçi dişi bende ta yaşımda çıkarmışım herhelde bana çekmiş kaydirigubbakcemile3

gec cıkan diş daha ıyımış canım..bebekten bebege dışır boswer gec cıksın bızımkılerde cıktı ılkı baya cıktı ıkıncıde yolda....
benım sıpada donmuyo tembelmı olcak nekaydirigubbakcemile3oturuyo yurutecte yuruyoı ama cık donmuyo emeklemıyooo yafuuuu....

İLGIN maşallah duruyaaaa YESIN KIZIM YARASIN ANNSI....zemuszemus

sağol tülaycım :)))
bende stok yapmıştım sütlerden artık onla mayalarım yoğurdunu
muzu bizimkide çok seviyor çatalla hafif eziyorum yiyor
birde kızlar sabah servis beklerken annem aradı duru babababa diyor dedi dinletti sesini bana ayy içim içime sığmadı o anda hemen eşimi aradım kızın baba diyor dedim:)))))))))))))))))))

banucum bu zilli kızlar hep babacı. benimki epey zamandır baba diyor. bütün gün onunla ilgilenen benim ama o baba diyor, cilvelerini babaya yapıyor :emir_bebek:

ay bizimki çorba içinde öyle topaklı birşeyler varsa bulanıyor yemiyor asla.3-4 kaşık anca onuda bulana bulanan yiyor. o yüzden çorba yemiyor. sebze çorbasını zaten ne yaptıysam yediremedim. şehriye filan diyorlar ama onuda içinde şehriyeden bulanıyor. muhallebi,yumurta,cicibebe,muz,hazır meyve püresi,yemeklerin suyundan filan ekmek batırıp veriyoruz.

siribron canım bizimkide yürüteçte evin içinde dört dönüyor acaip hareketli dediğin gibi....

banucum duruya maşallah erkenmi konuşacak ne seninki...

KIZLARRRR kofteyı hangı ogunde werıyosunuzz...kofte werdıınızde corbayı da verıyonuzmu gun içinde yoksa corba ogunundemı yedırıosunuzzz....bugun yapıım bakım bende kofte..kofte werırsem corbayı vermıyımmıkı

kız çocukları daha cilveli daha atik oluyolar erkek bebeklere nazaran...

Günaydınlar kızlar a.s.

Yeni topişimiz hayırlı uğurlu olsun a.s.

Bende de annem var kahvaltı yaptık şimdi evi toparladık. Oturduk çay içiyoruz. Zaten bugün biraz ütüm var onlarıda annem burdayken hallettim mi tamamdır zemuszemus

Defdef'im de yeni dişini çıkarınca rahatladı heralde. Dün gece sadece bir kere uyandı. Salıncağında mışıl mışıl uyudu kuzum. Bende sabaha kadar güzel bir uyku çektim :lepi:

Zaten artık Defdef uyanıkken bişey yapmak hayal oldu. Ben dışarı çıkınca anında kendini koltuk kenarına atıp ayağa kalkıyor. Hiç yalnız bırakamıyorum. Tuvalete bile gitsem koridora yere koyuyorum ki ben çıkana kadar emeklesin dursun :bbo:

Birsom kargon dün akşam gelmiş. Çok tşk ederim canım. Komşuma bırakmışlar sabah verdi sağolsun. Çok beğendim canım. Alışkın olmadığım bir tarz ama senin için severek deneyeceğim kaydirigubbakcemile3 Sonuçlarını da bildiririm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ceren'cim Defne'de ne yaptıysam çorbayı yemiyor. Bazen arada 1-2 kaşık alıyor ama gerisini asla yemiyor. Her çeşit denedim ama nafile. Komşumun bebekleride hiç yememişler sebze çorbası falan. Dert etme sakın nasıl olsa 1 yaşından sonra senin yediğin yemeklerden yiyecek. O zamana kadar yemeklerin sularından ver 1-2 kaşık ona yeter dedi. Bende bugün köfte deneyeyim bakalım. Belki onu sever en azından et yemiş olsun :uhm:

KIZLARRRR kofteyı hangı ogunde werıyosunuzz...kofte werdıınızde corbayı da verıyonuzmu gun içinde yoksa corba ogunundemı yedırıosunuzzz....bugun yapıım bakım bende kofte..kofte werırsem corbayı vermıyımmıkı

ben öğlen veriyorum canım. yanında ya yoğurt ya da biraz çorba veriyorum.

cıkardım kıyma bende ınşallah cozulurde yetısır bı sonrakı ogununee deneyım bakıyım bende ceylinn soal tcanımmm

Günaydınlar kızlar a.s.

Yeni topişimiz hayırlı uğurlu olsun a.s.

Bende de annem var kahvaltı yaptık şimdi evi toparladık. Oturduk çay içiyoruz. Zaten bugün biraz ütüm var onlarıda annem burdayken hallettim mi tamamdır zemuszemus

Defdef'im de yeni dişini çıkarınca rahatladı heralde. Dün gece sadece bir kere uyandı. Salıncağında mışıl mışıl uyudu kuzum. Bende sabaha kadar güzel bir uyku çektim :lepi:

Zaten artık Defdef uyanıkken bişey yapmak hayal oldu. Ben dışarı çıkınca anında kendini koltuk kenarına atıp ayağa kalkıyor. Hiç yalnız bırakamıyorum. Tuvalete bile gitsem koridora yere koyuyorum ki ben çıkana kadar emeklesin dursun :bbo:

Birsom kargon dün akşam gelmiş. Çok tşk ederim canım. Komşuma bırakmışlar sabah verdi sağolsun. Çok beğendim canım. Alışkın olmadığım bir tarz ama senin için severek deneyeceğim kaydirigubbakcemile3 Sonuçlarını da bildiririm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ceren'cim Defne'de ne yaptıysam çorbayı yemiyor. Bazen arada 1-2 kaşık alıyor ama gerisini asla yemiyor. Her çeşit denedim ama nafile. Komşumun bebekleride hiç yememişler sebze çorbası falan. Dert etme sakın nasıl olsa 1 yaşından sonra senin yediğin yemeklerden yiyecek. O zamana kadar yen ver 1-2 kaşık ona yeter dedi. Bende bugün köfte deneyeyim bakalım. Belki onu sever en azından et yemiş olsun :uhm:

yemıyosa zorlama pınar haklı komsun bencde...
yemek sularından falan ver hatta ben bazen pişirdiim sebze yemeklerıne fındık buyukluunde ıkı kıyma 4/1 patatez atıyom yemek suyuyla ezıp werıyorum olede bı dene ıstersen pınar belkı yer defnoşşşopuyorumnanaktan
aynen bacım benımkıde uyanıkken hıcbişi yapamıyom pc basında bıle oturamıyom şimdiden basladı karıstırmaya o alcakmış pc yı mausu...cok hareketlı bu sıpalar cokkkkk

cıkardım kıyma bende ınşallah cozulurde yetısır bı sonrakı ogununee deneyım bakıyım bende ceylinn soal tcanımmm

rica ederim. afiyet olsun kuzuna.

pınar, ceren benim kızım taneli şeyleri yiyor valla. köfteyi, balığı parça parça koparıp veriyorum kendince çiğniyor sonra hooopp yutuyor. inşallah sizinkilerde alışırlar. çok rahat oluyor. tavuk suyuna şehriye çorbası yapıyorum bazen hiç blendırdan geçirmeden veriyorum kaydirigubbakcemile3

canım öğlen yada akşam verebilirsin.ben bazen çorba eşliğinde veriyorum çünkü köfteyi yemediği zaman en azından çorbayla doyar.

kızlar benım yaymaz uyandııııııı gormesın pcyı ortalıı yıkıyo sıpa...uyutunca gelırım geneeeeeee

rica ederim. afiyet olsun kuzuna.

pınar, ceren benim kızım taneli şeyleri yiyor valla. köfteyi, balığı parça parça koparıp veriyorum kendince çiğniyor sonra hooopp yutuyor. inşallah sizinkilerde alışırlar. çok rahat oluyor. tavuk suyuna şehriye çorbası yapıyorum bazen hiç blendırdan geçirmeden veriyorum kaydirigubbakcemile3

canım taneli derken çorba içindeki taneleri yemiyor .mesela eti yada köfteyi elimin ucuyla bölüp ağzına verdiğim zaman onları yiyor allahtan..

pınarcım hoşgeldin.evet ya yemiyorsa zorlamamak lazım. ben zaten hergün kendi yemeğimizden mutlaka veriyorum gerçi vermesemde sürekli ben kağı kendime götürürken ağzını açıyor mecbur az tadına baktırıyorum.

ayşe benim kızda öyle blender fazla kullanmıyorum.çiğneme tarzı çok komik ya geçen kızkardeşim abla dişi olmayan yaşlıalr gibi yiyor çok komik diyor:))

X