2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

offf kafayı yicemmm!!!kafamçokkarıştı diş şeklinde kurabiye kalıbı, şeker hamuru, gıda boyası, kurabiye tarifleri, acaba bide yaş pasta mı yapsamdelikafadulden sabahtan beri bunları araştırıyorum netten!! kuzumun 2 dişi çıktı bile ama anca şubat tatilinde yapabileceğiz diş buğdayını:çok üzgünüm: o zamana heralde 6-7 dişi olur, kendi kurabiyelerinden kendisi de yer:roflol: ama napim, burda yapmak istemiyorum. tarsus'ta annemlerle yapmak istiyorum. yerimseniben
siz ne yaptınız kızlar, diş buğdayı yapan oldu mu?? bana fikir verin azcık yaa!!:uhm:

hatişcim devlet işindede gözüm yok gerçekten sadece haketmediğim şeyler yüzünden bu tür olaylarla karşılaşmak beni üzüyor işe olan şevkimi kırıyor

offf kafayı yicemmm!!!kafamçokkarıştı diş şeklinde kurabiye kalıbı, şeker hamuru, gıda boyası, kurabiye tarifleri, acaba bide yaş pasta mı yapsamdelikafadulden sabahtan beri bunları araştırıyorum netten!! kuzumun 2 dişi çıktı bile ama anca şubat tatilinde yapabileceğiz diş buğdayını:çok üzgünüm: o zamana heralde 6-7 dişi olur, kendi kurabiyelerinden kendisi de yer:roflol: ama napim, burda yapmak istemiyorum. tarsus'ta annemlerle yapmak istiyorum. yerimseniben
siz ne yaptınız kızlar, diş buğdayı yapan oldu mu?? bana fikir verin azcık yaa!!:uhm:

bizde diş yok daha canım bekliyoruz

ceren ben sadece ülkerin pirinç ununu alıyorum ve sütle pişiriyorum. milupanın sütlü pirinçlisinide alıyorum genelde vaktim yoksa yatmadan önce onu suyla yapıp verşyorum.

bende oyle verıyordum tulay ama artık benımkı yemıyo su muhallebısını sütle denedım onu hiç yemedı muhallebıyı kestı sıpa napsam acaba yaaa baska tarıf varmıkı...:KK43:((

AY maşallah Duru'ya yakında konuşcak cimcime desene:nazar:opuyorumnanaktan

Merhaba canım iyiyiz sağol sen nasılsın senin yaramaz nasıl ?Şeniz

Haklısın walla Ayşe bu kızlar babacı benim kız da en çok cilveyi babasına yapıyo zilli kaydirigubbakcemile3

Ay maşallah Ceylin'e ya benimki pütür yemiyo hemen çıkarıyo herşeyi blendrdan geçiriyom ya ne zaman alışcak bilmiyom mafoldumben

Günaydın Pınar a.s.Maşallah Defne'ye 3.diş çıkmış hayırlı olsun bakalım.Bacım benim bıcırıkda sebze çorbasına bayılıyo bunların bir yediğini biri yemiyo yakaydirigubbakcemile3zillileropuyorumnanaktan

saol canım ıyıyız yaramzlık dısında...sen nasılsın nasıl kuzucukk...

Ceren bende ülker googly su ile pişirip içine mama katıyorum

bende pirinş unuyla yapıom ama artık yemıyo benımkıı yaa onceden 1kase yerdı hepsını şimdşi yarım kase bıle yemıyooomafoldumben

canım mesaisi bitince izin alan tek kişi benim şirkette yada yemeğe giderken falan bugünde yine öyle birgündü tam yemek yiyeceğim adam çağırdı beni neymişte burası boş kalmamalıymış çaycıyla ayrı ayrı gidecekmişiz ama benim çaycıyla ne alakam var ki benimde zoruma gidiyor millet migroslara gidiyor birbuçuk saat ortalık boş kalıyor benmi güvenliğini yapayım tatlım off yaaa bakma çalışma saatleri erken diye katlanıyorum yoksa hiç beni tatmin etmiyor canım iş

canım ya ozel sektor işte ayıp etmiş am caycıyla nealakan var senın ya pes yanıııı...her işyeroınde oluyo bole ayrımcılık sanırım nerde cok calışan varsa bınerler tepesıne yalakalrsa sıyrılır kalburustu olur heppp:eek:lmaz:

bızım burda yok ole adet canım ya ılk sızden duydum bende diş bugdayını ...baya galeleı sanırım..:emir_bebek:kolay gelsın aysecımmmm

cerencim bizdede diş yok henüz ama çıkınca aile ve birkaç arkadaşımla birlikte yapacağız diş buğdayını :)) inşallah

goncacım öyle valla ben üniversiyeti açıköğretimden okuyorum çaycımız ilkokul mezunu asla kınama amaçlı değil tatlım dediklerim yanlış anlaşılmasın aynı kefeye konmak doğru mu yemekte şöförünü göndermiş adam herkesin içinde sesli sesli yemeğe birlikte çıkmayacakmışsınız hemen gidin biriniz diyor orda valla ikisinide kafasına birşeyler atasım geldi

ayşeicm bende tam şimd şeker hamuru kalığlarına bkıyordum ben kendim denicem bakalım ama sadece süs için dağıtıcam kurabiyeleri ama kalıplar çok pahalı:KK43:(

gonca balkabaklı muhallebi denedinmi.yada portakal suyuyla yada armutla:) ben valla hep yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorum bide evde olsam süper olcak ama bazen hiçbişey yapamıyorum:KK43:(

gonca balkabaklı muhallebi denedinmi.yada portakal suyuyla yada armutla:) ben valla hep yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorum bide evde olsam süper olcak ama bazen hiçbişey yapamıyorum:KK43:(

nasıl yapıosun canım sen portakallı yada armutlu muhallebıyı benımkı bıraktı muhallebı yemıyı belkı deişik olurda yer bı tarıfını wersene su yerıne portakal suyumu kocaz yanı kaynatcazzz:uhm:

gonca 1 çay bard.portakal suyu ve çokaz süt ekleyerek yapıyorum daha sonra içine küçük portakal parçacıkları koyuyorum armutlu yaparkende rendeleyip yapıyorum armutu

özel sektör hep böyle sanırım kızlar

banu, benim eşim kamuda çalışıyor. ama bütün işler onun sırtında. akşam eve pestil vaziyette geliyor. bir sürü çalışan var ama hiçbiri benimki kadar çalışmıyor. her işi müdür ona söylüyor. üstelik eşim yüksek mühendis ondan daha eğitimli yok dairede.tabi bende her gün onun şikayetlerini dinleyip stresini yaşıyorum.bu ara tutturmuş tayin isteyip gidelim burdan diyor. inşallah gittiğimiz yerde biraz rahat eder

X