- 27 Temmuz 2009
- 333
- 3
- 43
çaycı doğum iznine gidecek yakında utanmasa sen bak diyecek adam valla bırakırım öyle birşey olursa herkesin departmanı farklı tülaycım
haklısın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çaycı doğum iznine gidecek yakında utanmasa sen bak diyecek adam valla bırakırım öyle birşey olursa herkesin departmanı farklı tülaycım
o konuda haklısın banucumya ayıp etmiş sonuçta senin görevin farklı ama dediğin gbi şartları güzel işinin.
haklısın canım
özel sektör hep böyle sanırım kızlar
banucum sıkma canını diycem ama nafile. haklısın yerinde kim olsa kızar,sinirlenir bu durumda
offf kafayı yicemmm!!!kafamçokkarıştı diş şeklinde kurabiye kalıbı, şeker hamuru, gıda boyası, kurabiye tarifleri, acaba bide yaş pasta mı yapsamdelikafadulden sabahtan beri bunları araştırıyorum netten!! kuzumun 2 dişi çıktı bile ama anca şubat tatilinde yapabileceğiz diş buğdayını:çok üzgünüm: o zamana heralde 6-7 dişi olur, kendi kurabiyelerinden kendisi de yer:roflol: ama napim, burda yapmak istemiyorum. tarsus'ta annemlerle yapmak istiyorum. yerimseniben
siz ne yaptınız kızlar, diş buğdayı yapan oldu mu?? bana fikir verin azcık yaa!!:uhm:
sağolun kızlar. valla kuzucum hemen uyudu. ama yarım saat en fazla bir saat sonra uyanır
ceren ben sadece ülkerin pirinç ununu alıyorum ve sütle pişiriyorum. milupanın sütlü pirinçlisinide alıyorum genelde vaktim yoksa yatmadan önce onu suyla yapıp verşyorum.
AY maşallah Duru'ya yakında konuşcak cimcime deseneopuyorumnanaktan
Merhaba canım iyiyiz sağol sen nasılsın senin yaramaz nasıl ?Şeniz
Haklısın walla Ayşe bu kızlar babacı benim kız da en çok cilveyi babasına yapıyo zilli kaydirigubbakcemile3
Ay maşallah Ceylin'e ya benimki pütür yemiyo hemen çıkarıyo herşeyi blendrdan geçiriyom ya ne zaman alışcak bilmiyom mafoldumben
Günaydın Pınar a.s.Maşallah Defne'ye 3.diş çıkmış hayırlı olsun bakalım.Bacım benim bıcırıkda sebze çorbasına bayılıyo bunların bir yediğini biri yemiyo yakaydirigubbakcemile3zillileropuyorumnanaktan
Ceren bende ülker googly su ile pişirip içine mama katıyorum
canım mesaisi bitince izin alan tek kişi benim şirkette yada yemeğe giderken falan bugünde yine öyle birgündü tam yemek yiyeceğim adam çağırdı beni neymişte burası boş kalmamalıymış çaycıyla ayrı ayrı gidecekmişiz ama benim çaycıyla ne alakam var ki benimde zoruma gidiyor millet migroslara gidiyor birbuçuk saat ortalık boş kalıyor benmi güvenliğini yapayım tatlım off yaaa bakma çalışma saatleri erken diye katlanıyorum yoksa hiç beni tatmin etmiyor canım iş
offf kafayı yicemmm!!!kafamçokkarıştı diş şeklinde kurabiye kalıbı, şeker hamuru, gıda boyası, kurabiye tarifleri, acaba bide yaş pasta mı yapsamdelikafadulden sabahtan beri bunları araştırıyorum netten!! kuzumun 2 dişi çıktı bile ama anca şubat tatilinde yapabileceğiz diş buğdayını:çok üzgünüm: o zamana heralde 6-7 dişi olur, kendi kurabiyelerinden kendisi de yer:roflol: ama napim, burda yapmak istemiyorum. tarsus'ta annemlerle yapmak istiyorum. yerimseniben
siz ne yaptınız kızlar, diş buğdayı yapan oldu mu?? bana fikir verin azcık yaa!!:uhm:
gonca balkabaklı muhallebi denedinmi.yada portakal suyuyla yada armutla:) ben valla hep yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorum bide evde olsam süper olcak ama bazen hiçbişey yapamıyorum(
özel sektör hep böyle sanırım kızlar