- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
pınar mama dedıgın muhallebımı yoksa anne sütü takvıyesı ıcın bebek sütümü
Hipp'in devam sütü canım a.s. Muhallebiyi gece yatarken yiyor Defdef a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınar mama dedıgın muhallebımı yoksa anne sütü takvıyesı ıcın bebek sütümü
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kız ya oxford a giderse okumaya özlersin kızını
Defdef çok acıkmış ya 160 cc mama yaptım yedi daha istedi 120 daha yaptım onu da yedi bide 30 cc su içti ay çok şaşırdım ya
yeterki gıtsın kuzucuklarımız dayanır annelerrrr :Saruboceq:
HEYYYTTT MAŞALLAH BEN DAHA BERKENİN 140 İÇTİĞİNİ BİLE GÖRMEDİM EN FAZLA 125 ODA ÇOK NADİR .... senağlama
AYY BENİM PAŞAM GİTMESİN YANIMDAN ANNESİ ÖLÜR ONAAAA...:dance:
maşallah defdefe yarasın annesi:))))
pınarcım muhallebi olarak hangi marka kullanıyorsun tatlım
MaŞallah defdefe pınarcımm..
Yerim onları ben dişli yada dişsiz farketmez a.s.
Evet ya kaydirigubbakcemile3
Sür canım jel rahatlatıyor a.s.
Allah kolaylık versin canım ben öyle çok sık uyandığı zaman alıyorum aynıma meme ağzında uyuyor valla. Zor oluyor ama en azından uyku uyuyorum yerimseniben
Sağolasınız kızlar normalde bu kadar içmez ama acıkmış heralde kuzum cokacimcoook
Muhallebi olarak Milupa'nın Sütlü Pirinçlisini kullanıyorum canım. Meyveli falan aldımama sevmedi Defdef. Sadece Sütlü Pirinçliyi yiyor a.s
Ay bizde acıktık kahvaltıdan beri yemedik bişey. Kalkayımda köfte falan kızartayım gelirim a.s.
kızlar ben kaçıyorum eşim gelene kadar salata yapayım hazır kağanda uyuyoken, öptüm sizi
kolay gelsin burcum öp kağanı benim için
pınarcım afiyet olsun sizede
kızlar akşama ne pişireceksiniz ya
Cnm ne güzel, hep böyle olalım inş.
cnm kırmızı et yedir, bide sebze yiyo kağanım, kilo alışımız iyi şimdilik maş., muhallebi konusunda bişi diyemmicem çünkü yarım yamalak 5-10 kaşık tıkmaya çalışıyrum ağzına... şekerli şeylerle aramız pek yok
Bide öyle boğum boğum et yok bizdede, gerçi boy faktörüde önemli bu konuda yağızımında boyu uzundur cnm ondan olmuyodur boğum fln
Defdef çok acıkmış ya 160 cc mama yaptım yedi daha istedi 120 daha yaptım onu da yedi bide 30 cc su içti ay çok şaşırdım ya
haa buarada durunun gobek bagını oxfordun bahcesıne gömdü arkadasım dun gece gıtmıs gızlıce gommus guvenlık yakarlarsa bın gel benı kurtarmaya dıyo cok sevındımzemuszemus
Sağolasınız kızlar normalde bu kadar içmez ama acıkmış heralde kuzum cokacimcoook
Muhallebi olarak Milupa'nın Sütlü Pirinçlisini kullanıyorum canım. Meyveli falan aldımama sevmedi Defdef. Sadece Sütlü Pirinçliyi yiyor a.s
Ay bizde acıktık kahvaltıdan beri yemedik bişey. Kalkayımda köfte falan kızartayım gelirim a.s.
kızlar ben kaçıyorum eşim gelene kadar salata yapayım hazır kağanda uyuyoken, öptüm sizi
evet ya şu akşam yemeği teleı yokmu ne piricez gercekten