2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Defdef çok acıkmış ya 160 cc mama yaptım yedi daha istedi 120 daha yaptım onu da yedi bide 30 cc su içti ay çok şaşırdım ya :nazar:

HEYYYTTT MAŞALLAH BEN DAHA BERKENİN 140 İÇTİĞİNİ BİLE GÖRMEDİM EN FAZLA 125 ODA ÇOK NADİR .... senağlama

yeterki gıtsın kuzucuklarımız dayanır annelerrrr :Saruboceq:

AYY BENİM PAŞAM GİTMESİN YANIMDAN ANNESİ ÖLÜR ONAAAA...:dance:

HEYYYTTT MAŞALLAH BEN DAHA BERKENİN 140 İÇTİĞİNİ BİLE GÖRMEDİM EN FAZLA 125 ODA ÇOK NADİR .... senağlama

AYY BENİM PAŞAM GİTMESİN YANIMDAN ANNESİ ÖLÜR ONAAAA...:dance:

maşallah defdefe yarasın annesi:))))

pınarcım muhallebi olarak hangi marka kullanıyorsun tatlım

MaŞallah defdefe pınarcımm..

Sağolasınız kızlar normalde bu kadar içmez ama acıkmış heralde kuzum cokacimcoook

Muhallebi olarak Milupa'nın Sütlü Pirinçlisini kullanıyorum canım. Meyveli falan aldımama sevmedi Defdef. Sadece Sütlü Pirinçliyi yiyor a.s

Ay bizde acıktık kahvaltıdan beri yemedik bişey. Kalkayımda köfte falan kızartayım gelirim a.s.

kızlar ben kaçıyorum eşim gelene kadar salata yapayım hazır kağanda uyuyoken, öptüm sizi

Yerim onları ben dişli yada dişsiz farketmez a.s.

Evet ya kaydirigubbakcemile3

Sür canım jel rahatlatıyor a.s.

Allah kolaylık versin canım ben öyle çok sık uyandığı zaman alıyorum aynıma meme ağzında uyuyor valla. Zor oluyor ama en azından uyku uyuyorum yerimseniben

sağol pınarcımmm hihoyyyt

kolay gelsin burcum öp kağanı benim için

pınarcım afiyet olsun sizede

kızlar akşama ne pişireceksiniz ya

Sağolasınız kızlar normalde bu kadar içmez ama acıkmış heralde kuzum cokacimcoook

Muhallebi olarak Milupa'nın Sütlü Pirinçlisini kullanıyorum canım. Meyveli falan aldımama sevmedi Defdef. Sadece Sütlü Pirinçliyi yiyor a.s

Ay bizde acıktık kahvaltıdan beri yemedik bişey. Kalkayımda köfte falan kızartayım gelirim a.s.

kızlar ben kaçıyorum eşim gelene kadar salata yapayım hazır kağanda uyuyoken, öptüm sizi

kolay gelsin sizlere hamarat hatunlar kaydirigubbakcemile3

banucum görüştüm baka bir yerlede fiyat aynı.ama ben normal yaşpasta yaptırıp üzerine selinin resmini koydurtucam sadece kurabiyeler diş şeklinde olucak. bu arada ben akşam teyzemin kızına yemeğe gidiyorum. ama gitmicek olsam terbiyeli et haşlama,tarhana çorbası ,meyhane pilavı ve salata yapıcaktım fikir olsun canım...

bizde de genelde annemgil bizde oluyorlar gitmiyor eve. hem daha iyi oluyor berke çünkü başka yerde husursuz oluyor evini biliyor sıpammm
o yüzden annem kendilerinde yapmış oluyor yemek gidince bizde onu yiyoruz iyi oluyor kaç zamandır yemek derdinden kurtuldum valla. olurya annem yapmamışsa bile yumurta filan kırıyorum ayyy bizimki durmuyor çünkü öyle uzun süreki yemek yaptırmaz bana eşimde bakıyor ama bir müddet sonra onda da durmaz oluyor ya karnı acıkıyor ya çiş yapıyor ya uykusu geliyor sevgilimin..

Cnm ne güzel, hep böyle olalım inş.

cnm kırmızı et yedir, bide sebze yiyo kağanım, kilo alışımız iyi şimdilik maş., muhallebi konusunda bişi diyemmicem çünkü yarım yamalak 5-10 kaşık tıkmaya çalışıyrum ağzına... şekerli şeylerle aramız pek yok
Bide öyle boğum boğum et yok bizdede, gerçi boy faktörüde önemli bu konuda yağızımında boyu uzundur cnm ondan olmuyodur boğum fln

Benim kuzu da sebze çorbasını yiyo muhallebi şekerli şeylerle arası yok:çok üzgünüm:

Defdef çok acıkmış ya 160 cc mama yaptım yedi daha istedi 120 daha yaptım onu da yedi bide 30 cc su içti ay çok şaşırdım ya :nazar:

Ayy kuzum acıkmış demekki afiyet olsun opuyorumnanaktan

haa buarada durunun gobek bagını oxfordun bahcesıne gömdü arkadasım dun gece gıtmıs gızlıce gommus guvenlık yakarlarsa bın gel benı kurtarmaya dıyo cok sevındımzemuszemus

Sizin göbek daha güzel yerdeymiş bizim kide Yeditepe Üniversitesinde anaam bula bula özel bulmuşum bekaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin afiyet olsun canıma.s.

Kolay gelsin canıma.s.

evet ya şu akşam yemeği teleı yokmu ne piricez gercekten

Evet ya büyük bi sıkıntı bu zaten bi adını koysak gerisi kolay ama düşünüp duruyo insanCADIARZU

evet canım ya eve gidince dolabı başında duruyorum bir yarım saat

Ben eskiden haftalık liste yapıyodum iyi oluyodu ama bebek olduktan sonra pek zaman bulamaz oldum artık ne çabuk olur filan düşünüyo insan hele kuzu hasta ve huysuzsa bazen yemek bile yapamıyo insan

X