2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok güldüm Ferda alemsin ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
napıyım şekerim böyle yanii,çocuk bi tv ye tırmanıyor,bırakıyor prizlere ordan sandalyeye,orddan benim üstüme babanın üstüne ee yetişemiyoruz yanii arada yakalayıp emzirirsek altını değiştirebilirsek ne ala!! kaydirigubbakcemile3
Defne'de uyandı sanki çok uyumuş gibi akannehir
ee birazda sen uğraş Pınarcım hep gezmesi değil hadi bakalım..Gezerken sesin çıkmıyodu..lmaz::sm_cool:

Koş oğluşum koş annen kucaktasın dıye sıkayet edıyordu senı.Şimdide pesınde koştursun...
sorma Gülhancım geleceğini görüyormusun sende Dağhan'da!! vereliniortak
Ayy Boracık tek iyileşsinde koştursun dimi!!

Ayy benim içined sıkıcı bir ppazardı evde otur dur mirmirmirmir Kuzum uyuyo birazdan uyanır malesef yıkayıp tekrar uyuturum inşallah tabi beniim kızım gece 12 yi görmeden uyumaz zilliguclubacismile
tabii cnm sizinkilerde sabah uyuyor bizim gibi 7 de uyanmazya dimi ama!!

ayyy niye kimse yok yaaa..

aa pınar senmi geldin hoşgeldin sıkıldım ayol!!

Valla dediğin gibi kızkıza ayrı güzel oluyo canım ya. Defne'de aslında çok uslu durmuyor ama arkadaşlarım sağolsun 10'ar dakika sırayla ilgilenseler Defne bana kalmıyor :lepi:

Sağolasın canım a.s.

Ayy benim içined sıkıcı bir ppazardı evde otur dur mirmirmirmir Kuzum uyuyo birazdan uyanır malesef yıkayıp tekrar uyuturum inşallah tabi beniim kızım gece 12 yi görmeden uyumaz zilliguclubacismile

Bizimkide bu ara biz yatmadan yatmıyor kafamçokkarıştı

Valla tatlım şu anda bizim salonun halini görsen acırsın. Her tarafta Defne bi yerlere tırmanmasın diye yastıklardan set yaptık. Etrafında dolaşsın diye küçük odamdaki deri pufu getirdim ortaya. Anam getirmez olaydım. Defne direk üzerinde. Ordan da babasıyla benim üzerime atıyor kendini. Üçümüz yerde perişan haldeyiz aynı sizin gibi kaydirigubbakcemile3

Bu arada aklıma geldi dün sabaha karşı Defne'yi sol tarafta emzirdim. Normalde yataktan düşer diye uyumasını beklerim. Uyuyunca da alır hemen ortamıza yatırırım. Geç yattık diye dayanamadım heralde uyumuşum. Bi uyandım Defne yanımda yok :1shok: Eyvah dedim düştü. Bi baktım bizimki gayet güzel nasıl becerdiyse yataktan inmiş , yatağın kenarındaki tahtaya tutunmuş bize gülüyor. Gece gece yaşadığım şoku unutamam yani. Düşse ağlar , mutlaka vurur bi yerini çünkü yatak kenarları bir karış genişliğinde tahtalı. Nasıl becerdiyse inmiş ya. Artık sol tarafı emziriceksem mutlaka uyanık kalmam lazım oyy oyyyy kafamçokkarıştı

ayyy niye kimse yok yaaa..

aa pınar senmi geldin hoşgeldin sıkıldım ayol!!

Perişan haldeyim anam tipimi görsen Defne tepeme tırmanmaktan mahvetti beni. Yerden attım kendimi koltuğa. Oda hem babasının tepesine çıkmaya çalışıyor hemde bir gözü bende fırsat bulsamda kaçsam diye akannehir

inanmıyorum yaa nasıl inmiş öyle,,aferin valla ama dikkat et cnm Allah korusun insanın içi geçiyo geceleri emzirirken..

ayy aynen bende cnm perişanları oynuyoruz yanii..ama bizimki çoktan uyudu bile..erkencidir uyku konusunda nazar değmesinde..

Kızlar iyi geceler, bugün kağan için uygun fiyatlı çıtçıtlı zıbın baktık bulamadık, yine aynen 10tl den aşağı yok ya, pınar mothercarede indirim var demiştiya, burda mothercare aradım ama yok, aranızda yakında mothercareye gidecek olan varmı yavs parasını versem kağanada seçebilirmiCADIARZU

:))))) Sağol cnm, ya kayışı bi kopardık aynen gezmelere devam, çokkk iyi geldi tavsiye ederim at kendini dışarlara :))))

Ayse,Burcu saolun canlarım.Ay hiç kıyamıyor insan onlara birsey olmasın.
Burcu masallah Kağanıma aferin ona.Size de iyi gezmeler.Ben de patladım evde valla.Şu haftada bi geçsin girmiycem içeri hiç.

Sağolasın cnm, boracık iyileşsin sende at kendini dışarlara çokk iyi geliyor :)))

cnm sevindim boranın daha iyi olmasına en kısa zamanda tamamaen iyileşir umarım

maşallah burcu kağana

Sağol cnmmm :)))

herkese iyi askşamlar kızlar
der sçalşıyordum ara verdim annem kısır yaptı bana yiyip devam edicem derse
hepiniiz öpüyorum

Kız sen ne dersi çalışıyon hala yavs, minicik 2 bebeyi bırakıp işe mi gidicen

kızlar merhaba nasılsınız yorucu bir pazardı

slm cnm temizlik fln mı yaptın gız :)

Sağl tetesi, güzel bi gün olmuş ne güzel :)))

Kızzlarrr..
Dağhan'a yetişemiyorum biri bana yardım etsin..120 km hızla ilerliyor....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sağol cnmmmm, amin darısı başına inş :))))

Cnm çıksaydınız dışarı hava almış olurdunuz
Şeniz

ayyy pınarrr Allah korumuş, bizim yatakta aynen anlattığın gibi tahtalı bide oldukça yüksek, ödüm kopuyo emzirirken sızıcam diye
kafamçokkarıştı

slm kızlar herkesin pazarı keyifli geçmiş anlaşılan süperrr

bugün misafirim vardı yogundum yani..

saat 7gibi beni sibel aramış,bende telaştan görmemişim sanırım bi 40dak. sonra gördüm msj attım duymadım kusura bakam diye oda bana msj atmış, sana bişi soracaktım yagız ateşlenmiş onu şuan hastaneye götürüyoruz yazmış ( çok üzüldüm haber bekliyorum dedim cvp gelmedi bende bidaaha aramayı unuttum 2 sattir aklımda ama sabah arayacam çok merak ettim çokk inş. önemli bişi yoktur..

bizim erkeklere nazar degdi heralde (

herkeşlerri öptüm..

oyy günaydin kizlar a.s.

ay stresten uyuyamadim..saat 3te randevum var :S 3 e kadar vakit gecermi yaa kanama kesildi ama cok yogun bi akinti var :S ya zaten regl gibide olmadi kanama..akintiyla birlikte geldi 3 gün..piff ya..hiç sevmiyorum doktora gitmeyi..neyseki dişçi degil..bide dişçi olsa kesin aglardim sinirimden..gerçi buda korkutuyor beni ne cikicak diye..

dua edin kizlar emi..hayatimda ilkkez basima geliyor böyle bişi..düzensizliğim yoktu hiç..inşaAllah sadece üzüntüye bagli bişeydir..ay bide hamile cikiyormuyum..gerci öyle bi ihtimal yok..ama olurmu olur he..ay yok olmasin ya..ben yatip uyumaya calişayim en iyisi..biraz vakit gecsin..yoksa stresten bayilip kalcam :S

hadi öptüm hepinizi en kocamanindan :) boncuklari tek tek öpüyorum :) inşaAllah iyi haberlerle gelirim :)

buarada sibelcim cok gecmiş olsun inşaAllah önemli bişeyi yoktur ve ateşide atlatmiştir yagiz oglan

günaydın herkese nasılsınız kızlar

yağızıma geçmiş olsun umarım iyidir

pınarcım defnemi Allah korumuş

tubacım doktora gidip gelince haber ver tatlım inşallah herşey yolundadır

kızlar bize gelince cumartesi öğlen arkadaşım geldi eşiyle boşanıyorlar mahkemeye vermişler ama kız o kadar rahattıki anlamadım doğrusu
akşamda tülayıma gittik herşey mükemmeldi o kadar güzel hazırlıklar yapmış ki :)))) tekrardan hayırlı olsun selinimin dişleri darısı duruma
dünde ev işi yemek market derken gün bitti duru ve yağmurla zaman çok çabuk geçiyor

günaydin banucum :) nasilsin? prensesler nasil?

selincikin diş bugdayinin güzel gecmesine cok sevindim :) hadi resimlerini bekliyoruz :)

günaydin banucum :) nasilsin? prensesler nasil?

selincikin diş bugdayinin güzel gecmesine cok sevindim :) hadi resimlerini bekliyoruz :)

günaydın tatlım iyiyiz prenseslerde iyi sen nasılsın senin bebişin nasıl
resim ben çekemedim makinam bozuktu canım tülaycım ekler sanırım

iyiyiz bizde cok sukur :) stresi saymassak

ay hadi bakalim bekliyoruz merakla tülay hanimmmmmmmmmmmmm eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile5

canım gecmıtımı kusmanız neden oyle kusuyorkı bencede en cok sevdıgı seylerı var bakalım zaten iştahsızdır sımdı en azından daha ıyı yer

kıyamam bol kusmuklu bır gun gecırmışsın desene :)) bızım kuzular topluca kusmaya başladı bu aralar ya

:))) zaten yıne bıryerlere gıtmezsen ctlardın bacım kıskanıyorum valla ıkı cocukla cıkamıyorum patlıycam evde bırını sanamı yollasam sen onlada cıkarsın :)))

ooo masallah kagana kocaman olmuş desene

Kızzlarrr..
Dağhan'a yetişemiyorum biri bana yardım etsin..120 km hızla ilerliyor....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy cok guldum bacım ya sen hıc rahatlıyamıycan galıba

canımm gunaydn nasılsın

heheh gulhanla tubişi unutmuşum (sanırım sizi az sevıyom zaten gulhanı o kıloları verdıgınden berı hıc sevmıyom :)
tubişim canım korkma azcıcık canın acıycak sadece ee bıde sen sevmezsın muane olmayı bıde kendını kasıcan yanı yok bırsey :)))))))))) bak nasıl rahatlattım senı
gulhan bacım cok sevındım boranın bıraz daha ıyı olmasına kuzum yaramzlık yapmaya başlıyabıldımı koca adamım

Günaydın Kızlar,

Kız Semoş getirme benı oraya.Bak Tubış az sevıyormuş bizi bu hatun.Hadi sende Semoşa inat ver kıloları catlasın biraz.

Tuba gecmiş olsun canım.Ay vesvese yapma kendine birseycık cımıycak inşallah.Kolay seyler yasamadın canım.Stres ten olmuştur kesin.

Yağızıma nolmuş ya.Nurtenın dediği gibi erkekler dökülüyor bu gunlerde.

Özlem,Tulay,Banu kolay gelsin canlarım.

Bizde ishal devam ya.Muz,patates ve pirinç lapası gecırır ama yemiyor hıçbirini.Denemediğim yöntem kalmadı.ınşallah oda biter bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…