napıyım şekerim böyle yanii,çocuk bi tv ye tırmanıyor,bırakıyor prizlere ordan sandalyeye,orddan benim üstüme babanın üstüne ee yetişemiyoruz yanii arada yakalayıp emzirirsek altını değiştirebilirsek ne ala!! kaydirigubbakcemile3Ay çok güldüm Ferda alemsin ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ee birazda sen uğraş Pınarcım hep gezmesi değil hadi bakalım..Gezerken sesin çıkmıyodu..Defne'de uyandı sanki çok uyumuş gibi akannehir
sorma Gülhancım geleceğini görüyormusun sende Dağhan'da!! vereliniortakKoş oğluşum koş annen kucaktasın dıye sıkayet edıyordu senı.Şimdide pesınde koştursun...
tabii cnm sizinkilerde sabah uyuyor bizim gibi 7 de uyanmazya dimi ama!!Ayy benim içined sıkıcı bir ppazardı evde otur dur mirmirmirmir Kuzum uyuyo birazdan uyanır malesef yıkayıp tekrar uyuturum inşallah tabi beniim kızım gece 12 yi görmeden uyumaz zilliguclubacismile
Cok tesekkür ederım canlarım.Allah daha beterınden saklasın tum kuzularımı.
Ay Pınar masallah sana tatlım yıne keyıflı bı pazar gecırmışsın.Kız kızada baska guzel oluyor bee.Ben de gunun bırınde Bora yla dışarıda olmaktan zevk alabılecekmıyım acaba.İnsallah bıraz buyuyunce uslanır benım afacan.
Ay cok sıkıldım bugun.Yapıcak bışeyde yok.Arkadaslar yemeğe cağırdı ama malum hastalıktan cıkmadık dışarı.Yedık hamburgerlerı oturuyoruz koçişle.
Canım çok geçmiş olsun oğluşuna tamamen atlatır inşallaha.s.Yavrular hasta olmasın ya çok üzülüyorum walla:çok üzgünüm:
Maşallah Kağana efferin darısı benim kızımaaaa:lepi:
Ohh Pınarcım gene keyif yapmışsın maşallah ya Defne de sevinmiştiropuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:
Ayy benim içined sıkıcı bir ppazardı evde otur dur mirmirmirmir Kuzum uyuyo birazdan uyanır malesef yıkayıp tekrar uyuturum inşallah tabi beniim kızım gece 12 yi görmeden uyumaz zilliguclubacismile
napıyım şekerim böyle yanii,çocuk bi tv ye tırmanıyor,bırakıyor prizlere ordan sandalyeye,orddan benim üstüme babanın üstüne ee yetişemiyoruz yanii arada yakalayıp emzirirsek altını değiştirebilirsek ne ala!! kaydirigubbakcemile3
ee birazda sen uğraş Pınarcım hep gezmesi değil hadi bakalım..Gezerken sesin çıkmıyodu..lmaz::sm_cool:
sorma Gülhancım geleceğini görüyormusun sende Dağhan'da!! vereliniortak
Ayy Boracık tek iyileşsinde koştursun dimi!!
tabii cnm sizinkilerde sabah uyuyor bizim gibi 7 de uyanmazya dimi ama!!
ayyy niye kimse yok yaaa..
aa pınar senmi geldin hoşgeldin sıkıldım ayol!!
inanmıyorum yaa nasıl inmiş öyle,,aferin valla ama dikkat et cnm Allah korusun insanın içi geçiyo geceleri emzirirken..Bu arada aklıma geldi dün sabaha karşı Defne'yi sol tarafta emzirdim. Normalde yataktan düşer diye uyumasını beklerim. Uyuyunca da alır hemen ortamıza yatırırım. Geç yattık diye dayanamadım heralde uyumuşum. Bi uyandım Defne yanımda yok :1shok: Eyvah dedim düştü. Bi baktım bizimki gayet güzel nasıl becerdiyse yataktan inmiş , yatağın kenarındaki tahtaya tutunmuş bize gülüyor. Gece gece yaşadığım şoku unutamam yani. Düşse ağlar , mutlaka vurur bi yerini çünkü yatak kenarları bir karış genişliğinde tahtalı. Nasıl becerdiyse inmiş ya. Artık sol tarafı emziriceksem mutlaka uyanık kalmam lazım oyy oyyyy kafamçokkarıştı
Perişan haldeyim anam tipimi görsen Defne tepeme tırmanmaktan mahvetti beni. Yerden attım kendimi koltuğa. Oda hem babasının tepesine çıkmaya çalışıyor hemde bir gözü bende fırsat bulsamda kaçsam diye akannehir
gülhancım çok sevindim canım Bora'mın biraz düzelmesine.
Merhaba claries.gülce'me de öpücükler!
gııı Burcu,iyi geziyonuz haa bugünlerde,Allah muhabbetinizi artırsın! Kağanişime de afferin! :))
Ayse,Burcu saolun canlarım.Ay hiç kıyamıyor insan onlara birsey olmasın.
Burcu masallah Kağanıma aferin ona.Size de iyi gezmeler.Ben de patladım evde valla.Şu haftada bi geçsin girmiycem içeri hiç.
cnm sevindim boranın daha iyi olmasına en kısa zamanda tamamaen iyileşir umarım
maşallah burcu kağana
herkese iyi askşamlar kızlar
der sçalşıyordum ara verdim annem kısır yaptı bana yiyip devam edicem derse
hepiniiz öpüyorum
kızlar merhaba nasılsınız yorucu bir pazardı
İyi akşamlar bacılar a.s.
Bizde sabah kahvaltıya gittik arkadaşlara. Sonra kocaları evde bırakıp sahile yürüyüşe çıktık kızlarla. Hava çok güzeldi Defdef'ime de iyi oldu bu hava alma. Sonra sahilde oturduk nargile keyfi yaptık. 7 gibi kociş aldı eve geldim. Yemek yedik. Defdef'i uyuttum şimdi. Çok güzel hareketleri izlicem a.s.
Gülhan'cım Bora'nın daha iyi olmasına çok sevindim canım. Allah beterinden saklasın. En kısa sürede tamamen iyileşir inşallah a.s.
Burcu maşallah kağanıma aferin a.s.
Kızzlarrr..
Dağhan'a yetişemiyorum biri bana yardım etsin..120 km hızla ilerliyor....
Canım çok geçmiş olsun oğluşuna tamamen atlatır inşallaha.s.Yavrular hasta olmasın ya çok üzülüyorum walla:çok üzgünüm:
Maşallah Kağana efferin darısı benim kızımaaaa:lepi:
Ohh Pınarcım gene keyif yapmışsın maşallah ya Defne de sevinmiştiropuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:
Ayy benim içined sıkıcı bir ppazardı evde otur dur mirmirmirmir Kuzum uyuyo birazdan uyanır malesef yıkayıp tekrar uyuturum inşallah tabi beniim kızım gece 12 yi görmeden uyumaz zilliguclubacismile
Bu arada aklıma geldi dün sabaha karşı Defne'yi sol tarafta emzirdim. Normalde yataktan düşer diye uyumasını beklerim. Uyuyunca da alır hemen ortamıza yatırırım. Geç yattık diye dayanamadım heralde uyumuşum. Bi uyandım Defne yanımda yok :1shok: Eyvah dedim düştü. Bi baktım bizimki gayet güzel nasıl becerdiyse yataktan inmiş , yatağın kenarındaki tahtaya tutunmuş bize gülüyor. Gece gece yaşadığım şoku unutamam yani. Düşse ağlar , mutlaka vurur bi yerini çünkü yatak kenarları bir karış genişliğinde tahtalı. Nasıl becerdiyse inmiş ya. Artık sol tarafı emziriceksem mutlaka uyanık kalmam lazım oyy oyyyy kafamçokkarıştı
günaydin banucum :) nasilsin? prensesler nasil?
selincikin diş bugdayinin güzel gecmesine cok sevindim :) hadi resimlerini bekliyoruz :)
Kız sen ne dersi çalışıyon hala yavs, minicik 2 bebeyi bırakıp işe mi gidicen
QUOTE]
cnm 2 sınavım kaldı,onbları vermem lazım,2 deği 10 tane olsa bi,le çalışırım zeynep 20 günlükken gidip kaç tane sınava girdim onu bırakıp hep okulşa gittim,en azından kızıma borçluyum yani,bunları vermem lazım
günaydın kızlarr.nasılsın?kahvaltı edip ders başına geçicem yine
görürüşüz kılzar
kimseciklerde yok yaa;
benim oglan bu aralar fiskirtarak cikario yediklerini,sessiz sedasiz bi sirtimi dönuyorum ki batirmis ustunu,ben önce ablasindan grip kapti sandim,ama gecmedi ates felanda yok,dr aricam ama p.tesi beklemeliyim..midesimi tiksindi acaba diyorum???az önce agzina biras meyve suyu verdim ictiii seve seve?ben bu hafta sadece meyve pureleri ve biberon mamasi agirlikli besliycem oglumu,o zaman belli olur..hee bu arada bizim 4 disimiz de cikti off anamm yukardakiler cok buyukk..
herzaman zevkle okudugum gecmisi okuyamicam göz gezdireyim sadeceaklinialirimsmile
hos geldin INCIHAN oglun hastaymis gecmis olsun..offf kilolarida vermissinn helal diyorum sadece isin sirrini bize de versene cnm:kedi:
kızlar biz geldikkk
bugün bi güzel süslenip püslenip tertemiz mis gibi olduk çıktık evden ark. yenibosnada oturuyo çok trafik vardı çok oyalandık o arada benim kızda çok mızırdandı neyse oyaladım falana ama ark. evin önüne geldik defnem bi kustu bir kustu anlatama ben,defne ve araba battıı ilk defa böyle oldu çıkmadan bisaat önecde çorba vermiştim hepsi üstümüzde kaldı çok feci çok valla evin önünde olmasaydık eve gidelim diye tutturacaktım israrda ettim ama eşim kızdı mecbur eve attık kendimiz 1 saat banyodan çımadım zaten.. giydim ark. pjamalarını oturdum :)) valla sormayın beter oldum beter...
şimdi çalıştırmadım makineyi sabah atıcam, çokta uykusuzum defnede dünde bugunde gündüz 1defa uyudu yrn ne olcak bakalım off ya bi düzenleri kaçtımı zor oluyor zorrr
herkesi öpüyor ve yatıyorummm
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde akşam eve geldiğimizde 1:30 falandı. Defne inat etti orda uyumadı. Tabi kendisiyle oyun oynamaya merakla bir sürü insan olunca oda çıldırdı kaydirigubbakcemile3
Neyse eve gelirken arabada bi sızdıki sabah 7:30'a kadar deliksiz uyudu. Az öncede kalktık hep birlikte. Şimdi arkadaşlara kahvaltıya gideceğiz. Hadi kaçtım ben öptüm hepinizi a.s.
bu arada geçmişe bakamadım kızlar çünkü çok vaktim yok birazdan dışarı çıkıcaz, sadece KAĞANİŞİMMM PİSİ GİBİ EMEKLİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)))))))))))))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
demek için girdim :)))
Kızzlarrr..
Dağhan'a yetişemiyorum biri bana yardım etsin..120 km hızla ilerliyor....
günaydın herkese nasılsınız kızlar
yağızıma geçmiş olsun umarım iyidir
pınarcım defnemi Allah korumuş
tubacım doktora gidip gelince haber ver tatlım inşallah herşey yolundadır
kızlar bize gelince cumartesi öğlen arkadaşım geldi eşiyle boşanıyorlar mahkemeye vermişler ama kız o kadar rahattıki anlamadım doğrusu
akşamda tülayıma gittik herşey mükemmeldi o kadar güzel hazırlıklar yapmış ki :)))) tekrardan hayırlı olsun selinimin dişleri darısı duruma
dünde ev işi yemek market derken gün bitti duru ve yağmurla zaman çok çabuk geçiyor