2009 mayıs anneleri bebeklerimize neler almaya başladık

canım YENİ ANNE süper güzeller.İyi günlerde kullanın inşallah.Ay doğunca bunların ayakları da minicik pufidik pufidik olacak ya ..........MAŞALLAHH
 



kapı süsü için koçtaştan 1 ytlye köpük aldım..onu halka şeklinde kestim sonra üzerine gramafon kağıdı sardım..3 ytl ye 1 metre tül aldım..(eni 3metreydi) biblo ve süsleri biblo aldığım yerden hediye verdiler ama 2,5 ytl filandı..yani 10 ytl bile tutmadı.. ..bibloları 50 ykrş.tan, badem şekerinide kilosu 30 ytlden aldım.(mabel) yarım kilo draje badem şekeri aldım yarımda küçük badem..1 keseye 2 draje 4 badem koydum..arkalarınada mıknatıs koydum.birde isim yazıcaz..50 adet bebek şekerini 70 ytl.ye hallettim..
Bu kapı süsünü ocak annelerinden biri yapmış bebek şekerleride yapmış orada bir topik açmış ilgilenen arkadaşlar yararlanabilir diye düşündüm kapı süleri genelde piyasada 50 civarıda çünkü
 
Son düzenleme:

Eline sağlık tutkunum,ne güzel hem hesaplı hemde zevkli bitirmişsin olayı:smiley-cool:bende yapıcam ama şeklne bir türlü karar veremiyorum,kendi yaptıklarınıda ekle canım fikir olsun banada:CüvCüv:
Oğluşumun cicişlerini beğendiğinede çok sevindim tetesiii,Allah daha güzellerini sizlere nasip etsina.s.a.s.

 
kızalr cok guzeller alalh giydirmeyi nasip etsin inş.
benim 2. kızım yolda .ilkinden bişeyler var .bi onluk ve don aldık ..ama bende tutamıycam galiba kendimi cok gzuel seyler var cunku..
 
Kızlar hepsi çok güzel. Güle güle kullansın bebişlerimiz...
 
YENI_ANNE cim ii gunlerde gıysın oglusum....masallah...Rabbım nazardan korusun:CüvCüv:
 
kızlar çok teşekkürler güzel yorumlarınız için,sonunda benim oğlumunda bişeyleri oldu
a.s.a.s.
 
kızlar o resim benim değil alıntı benimki ni çekip göndericem hepsini bitireyim.Benim pembe çünkü.28 şubatta bebek fuarını unutmayın.
 
OJELIFISTIK canım cok guseller kıs ...gule gule gıydırmeyı nasıp etsın Allahım bu aldıklarımızı...ii gunlerde gıysın bebişin canım.
 
Canım çok güzeller ya. Allah güzel günlerde hayırlsııyla giymeyi nasip etsin inşallah... Oyyy ne yakışır kuzum onların içine :)
 
ojefıstık hayatım çok güzel ciciler bayıldım valla:)) kuzucuğunada çok yakışır maşallah:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…