Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun arkadaşım bende aynı senin durumundayım. işe gidiyorum işte artık canım çıkacak nerdeyse yorgunluktan halbuki yorucu değil iişim ama işte bizim bebişler bizi biraz zorlayacak galiba.
hoşgeldin aramıza canım sat ını söyle arkadaşlar eklesinler senide listeye
*annem*kızıyor*... çok tebrik ediyorum.. Allah hepimizi korusun. bu gece bol bol dua edelim:)
itiraf ediyorum..
işteyken -yani şuan- tek düşündüğüm şey: eve gidip naz yapmak istiyorummm
gözün aydın canım,tebrik ederim.ben de kalp atışlarını sadece görebildim,duyamadım ama benimki ultrason cihazıyla ilgili bir durum maalesef.burada henüz o teknoloji yok maalesef.gördüğümle yetinicem umarım sen bir dahakine duyabilirsin.slm kızlar....doktordan geldim az önce......6+2 yim.....kalp atışlarını gördükkkk ama duymak için daha erken dedi doktor....2 hafta sonraya çağırdı......küçücük attığını gördüm çok heyecan vericiydi:)))))kese boyu 27.4 olmuş 12 gün önce 11.7 ydi....
kızlar bebişlerinizin kalp atıs hızını hatırlıyormusunuz?
slm kızlar....doktordan geldim az önce......6+2 yim.....kalp atışlarını gördükkkk ama duymak için daha erken dedi doktor....2 hafta sonraya çağırdı......küçücük attığını gördüm çok heyecan vericiydi:)))))kese boyu 27.4 olmuş 12 gün önce 11.7 ydi....