2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

peki seni niye çağırdığını söyledi mi 10.hafta için?
 
kızlar öğlene kadar kendime gelemiyorum ben.....sabah yataktan kalkmak bile istemiyorum...çok halsiizim sürekli uyumasamda uzanmak istiyorum bu ne biçim halsizlik...bulaşıkları makineye zor yerleştirdim...ama bunun yanında mide bulantılarım yok kusmuyorumda ama mide yanması oluyor bazen oda nadir...bir iş yaparken çok çabuk yoruluyorum....Birde yarın benim normal adet günüm sanki böyle adet olacakmış gibi bazen kasıklarım ağrıyor...hamile olup adet gününde yine ağrısını duyan varmı?bu arada ben 22-23 günde bir adet olduğum için zaman ne çabuk geçmiş...
 

canım benımde sabah kalktıgımda öyle sıkayetlerım oluyor mide bulantılarımda cabası kasık agrılarımda var ama normaldır sanırımyerimseniben
 
inşallah bekliyorum bakalım 2. bebeğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım teşekkür ederima.s.

baby nurse umarım yakın zamanda sende duyarsın kalp atışlarını....bende 6+2 oldum bugün doktora gideceğim duyarız inşallah.....benimde 2.çocuk olacak...inan ilkinde böyle heyacanlı değildim ben...şimdi ne oluyosa:)))hatta ilkinde doktor 9.haftada çağırmıştı kalp atışları için ne meraksızmışım ben...o zaman internet yoktuki,bu kadar bilgi alabileceğim bir yerde yoktu..
 
peki seni niye çağırdığını söyledi mi 10.hafta için?

tatlım bende kalp atışı dinlemiştim o muayenede. dolayısıyla bişeyler söylemiş olsa bile algı düzeyim sıfırlanmış durumda olduğundan duymamışım. korkma, sık bakılmakta zarar yok. kesenin gelişimini kontrol ediyolar. bide kalp atışlarını. bizim muayene aramızda bebek kayıpları çok oluyor çünkü maalesef.
 
selam mart anneleri.iki yıl boyunca üç ayrı doktor tarafından sağlıklısın denilerek oyalandıktan sonra dördüncü doktorun teşhis (pko) ve tedavisiyle ilk denemede hamile kaldım.benim de hesaplamam 10 mart diyor.hepinize ve bebişlerimize sağlık diliyorum.görüşmek üzere...
 

sen de benim gibi doktoru duymayanlardansın:1rolleyes: ama gerçekten o an insan ne bir şey düşünebiliyor ne de söyleneni duyuyor.içimi rahatlattın çok teşekkürler.bir an panik olmuştuma.s.
 
sen de benim gibi doktoru duymayanlardansın:1rolleyes: ama gerçekten o an insan ne bir şey düşünebiliyor ne de söyleneni duyuyor.içimi rahatlattın çok teşekkürler.bir an panik olmuştuma.s.

hiç panik yapma tatlım. dediğim gibi bu aralar çok naif zamanlar. hem bizim için hemde bebişlerimiz için. bi arkadaşım, bu hafta aralarında 2 tane düşük yaptı. dolayısyla sık muayene olmaktan korkmuyorum. en azından bi problem varsa görmüş olurum, yoksada rahatlarım. bu arada o arkadaşıma hala hamile olduğumu söyleyemedim. hatta bir araya gelmeyelim die 2 aydır bahane uyduruyorum. üzülmesini istemiyorum. o burukluğu biliyorum. üstelik o daha yeni kaybetti. korkuyorum. bi akıl..fisfisfis
 
çok zor bir durum allah o arkadaşına sabır versin.başıma geldiğini düşünemiyorum bile.insan o yıkımı nasıl atlatır? ama sen hamileliğini nereye kadar saklayabilirsin ki?onu üzmek için kasıtlı yarattığın bir durum değil ki bu.arkadaşının üzüntüsü eğer hafiflemiş durumdaysa şu aralar,onu incitmeden söylemelisin bence.sonra başkasından duyarsa söylemediğin için sana darılabilir,daha çok üzülebilir.baktın ki acısı hala ilk günkü gibiyse henüz hiç atlatamamışsa biraz daha bekle söylemek için.doğru zamanı sen ayarlayacaksın.ama senden uygun bir dille duyması çok daha iyi olur bence.nacizane fikrim..
 
çok zor zamanlar geçirdi, hakikaten. ben çalıştığım için daha uzun zaman korunmuştum, en son olayda ben seni bekliyorum sen kalmadan kamıycam artık falan demeye başlamıştı. onun ki olup düşüyordu benimde 11 ay nedensiz olmadı. o dönemde birbirimizi kontrol ediyorduk her ay. 2 ay önce son düşüğünü yaptı. bu seferkinde kalp atşını da duymuştu üstelik. bense o ay olmadı olmadı bu ay mı olacak die hiçbir şeyi umursamadan geziyodum. hamile kaldım:) tatil, iş yoğunluğu, bilerek kaçmam(napıyım ama..)derken 2 ay oldu görüşmeyeli. bugün görüşeceğiz. bakalım, dediğin gibi ben usul usul söylesem daha mantıklı.
 
kizlar benim bacaklarim cok agriyor ya damarlarimi cekiyolarmis gibi oluyor biraz ayakta durunca, gec baslarmis bu sikayetler ama bende simdiden basladi ogluma hamileyken 6 aydan sonra basladigini hatirliyorum bunda daha cabuk tuttu elini, dun gece agridan agliycaktim nerdeyse ne yuruyebildim ne uyuyabildim ayagimi gergin vaziyete getirince cok agri yapiyordu iki buklum olmaya basladik simdiden

birde ayiptir soylemesi idrarimi tutamamaya basladim tuvalete zor yetisiyorum ya , buda cok erken basladi:çok üzgünüm: benim gibi olan varmi?
 
kendimi senin yerine koydum biliyorum inanılmaz zor bir durum ama bak sen de en mantıklı kararı vermişsin.uygun bir şekilde ona söylemelisin.senden duyması en sağlıklısı.dediğim gibi saklanabilecek birşey değil nihayetinde.allah yardımcın olsun.umarım çok üzülmeden atlatır..
 


geçmiş olsun arkadaşım bende aynı senin durumundayım. işe gidiyorum işte artık canım çıkacak nerdeyse yorgunluktan halbuki yorucu değil iişim ama işte bizim bebişler bizi biraz zorlayacak galiba.
 

Allah dualarını kabul etsin inş bu güzel günde..canım ben kaç kilo ile başladığımı hiç kimseye söyleyemiyorum,eşim dahil... sadece doktor ve ben biliyoruz..biraz fazla da..2,5 yıldır saf hormon ilaçları tüketmekten gelinliğimin içine giremez oldum...:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…