2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


gozun aydin denizcim nasil rahatladigini tahmin edebiliyorum hep boyle guzel haberler aliriz umarim.:lepi:
 
checim gözünaydın canım maaşallah bebişine. Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah canım.
 
selence canım gözünaydın. Maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş. Mutluluğun daim olsun canım.
 
öykücüm seni atlamışım tatlım sende güzel haberlerle gelmişsin. Gözünaydın canım.
 
herkese iyi geceler kızlar.güzel haberler almanıza çok sevindim.hep böyle sağlıkla büyüsünler inşallah.bende 7 kasımda görücem minik kızımı.gerçi sürekli hareket edip tekmeliyor hiç durmuyor nedense.bakalım doktor detaylı bakıcaz dedi.inşallah herşey yolundadır.
fazla yazışamıyoruz ama sizleri çok özlüyor ve seviyorum kızlar.
sarıböcüğüm gülşahım nerde rastlamadım yazılarda?
 
mystory canım başınız sağolsun. İnan çok üzüldüm. Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri. Hepimize ailelerimizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
 

canım korkuttun bizi. hadi gözün aydın..
 
oykucum, che, selence canim hepinizin gozu aydin guzel haberlerle gelmissiniz, kimse kotu haber getirmesin, hersey cok guzel olsun inslh:Saruboceq:
 

oooohhhhhh maşallahhihoyyyt annesi ne güzel bakmış kızına. Canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim..
 

canım hoşgeldin kızın sağlıklıyım üzülme anne diye haber veriyor tatlım sana daha ne yapsın çocuk şimdilik ancak bu kadar o doğsun sana sorar :)
gülşahı bende merak ediyorum ya 2 gündür yok hiç bu kadar ara vermezdi hemde msn adreslerimizi alırken pat diye kayboldu ortalıktan umarım iyidir
 
oooohhhhhh maşallahhihoyyyt annesi ne güzel bakmış kızına. Canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim..

annesi kızınada kendinede iyi bakmış hihoyyyt
valla utanıyorum söylemeye ama bu ay 4 kilo almışım canım ya Çok üzgünüm çoookdoktor biraz daha dikkatli olalım dedi:1no2:
 
kizlar benim bu oglum hep ayni saatlerde tekmeliyor, saat 11 dedinmi basliyor mesela, yine basladi, aksamustu 6 da gece 11 de sabah 9-10 gibi mesela mutlaka tekmeliyor ne dakik oglum var he:)
 
herkese iyigeceler arkadaslar yatmadan once bi uğrayım dedim sanırım herkes uyumuskaydirigubbakcemile3 bizde yatıp uyuyalım barı aksamdan berı cok yoruldum bır suru mısafırler vardı yemektı bulasıktı derken halim kalmadı optum hepınizi iyi bakın kendınizea.s.
 
günaydınlar herkese sanırım çok erken günaydın oldu ama tüm gece uyuyamadım kızlar.gece boyu tansiyonum 7 ye 4 ve kalp atışım 93 tü.çok hızlı nefes almaya başladığım için uyuyamadım.sanki o kadar nefes almama rağmen oksijen gitmiyor vücuduma kendimi çok yorgun hissediyordum.ablam tuzlu ayran yaptı.sadece kalp atışım 80 e indi.nefes durumum iyi ama tansiyonum hala aynı yükselmedi.yani uyku tutmadı anlayacağınız.şimdi tuzlu birşeyler yiyorum bakalım düzelcekmi?
sizler tatlı uykularınızı güzel alın bakayım.
 
birde şu anne karnında yaşama yolculuk videosunu izleyen ve linkini bilen varsa bana atabilirmi?izlemek istiyorum da kızlar.
 
herkese günaydın.burada hava çok güzel insana enerji veriyor sanki bahardan kalma bir gün.
 
arkadaşlar bende bugün doktora gittim ama kimse beni merak etmemişsenağlamasenağlama 3 lü test sonucum iyi çıktı risk yokmuş kızım 330 gr olmuş che cim inş o kadın yanlış bilgi vermiştir

Canım dün çok üzücü şeyler duyduk sizleri unuttuk haklısın kusura bakma canım kızına maşallah test sonucun için de gözün aydın canım



Döfcem seni hemen velveleye veriyosun.Bizim hastanenin en güzel yanı dr dan başka kimse öldürsen sonucunua bakmıyor.Ben ilk zaman ne var söyleseler diyodum ama çok doğru bir prensipmiş.Geçmiş olsun canım gözün aydın.



Selence cimmm maşalllah kızına tospa olmuş çok şükür sağlığı yerinde çok sevindim


Enelcim biz de seni seviyoruzzzzz ve özlüyoruz.Sen geldiğin zaman aramıza mutlu oluyoruz:1hug:



Canım yanılmıyorsam geçen akşam kayınvalidesine gidicekti saruboceq ve orada kalıcaktı o yüzden girememiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…