2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam hepinize.ben yine cuma günü çok kötü bişr kanama atlattım.çok korktum.iş yerinde herkes de telaşlandı.bacaklarımdan aşağı kanlar inmeye başlayınca bende dedim kızım gidiyor bir feryat etmişim tüm belediye başıma toplandı.hemen acile ordanda doğumhaneye aldılar.kanamamın sebebi belli değil.iğne vuruldum.evdeyim şimdi.bebeişim iyiymiş kendi özel doktorumada gittim.bundan sonra yatıcam.bu kanama devam edebilirmiş.hepinizi öpüyorum dualarınızı bekliyorum arada girmeye çalıırım artık.hoşçakalın.
 
enel cim geçmiş olsun.kendine dikkat et.inşallah sağlıkla bebişini kucağına alacaksın.allahım yardımcın olsun.
allaha emanet olun.
 

offf enelcim ya naptın çok fazla yordun tabi kendini çok üzüldüm canım yaaa
demekki çalışmak sana yaramıyor zaten diyordun çok stresli iş falan diye keşke hiç başlamasaydın da bu telaşları korkuları yaşamasaydın neyseki birşey olmamış canım allah korumuş senide kızınıda bundan sonra da lütfen iş falan deme sakın yat evde şurda ne kaldıki 4 ay yarıdan fazlası gitti o da bitecek meleğini kollarına alınca çalış bol bol hemde koştura koştura
canım kendine iyi bak kendinide bebişinide bizide üzme çok öpüyorum ikinizide
bizide habersiz bırakma sakın
 

enelcim çok geçmiş olsun.dualarımız seninle
 
enelciğim bence kendine çok dikkat et ve yat bilgisayarı bırak hep yat hareketsiz kalınca kanama bitiyor ve içerde kan bile kayboluyor beden onu yok ediyor çok geçmiş olsun...
 
enelcim geçmiş olsun canım, Allah kızını sana bağışlasın, güzelce dinlen, unutma bizim nazlı kızlarımız çok kuvvetli, bize sımsıkıya bağlı onlar. Olumlu düşün, canını sakın sıkma.
 
Enelcim çok geçmiş olsun Allah tekrarından saklasın inşallah...
Kızlar size birşey soracağım..bugün kasık bölgemde ağrı gibi kasılma gibi birşeyler oluyor..Birde tuvalete girdiğimde idrarımı yaparken tam sonuna doğru kasıklarıma acaip bi sancı giriyor..Sizce normal midir?
 
ayyy enelcim içim bir hoş oldu allah şifa versin ve bir daha göstermesin..aman dinlen dinlen kızın ve sen herşeyden daha önemlisiniz...geeçmiş olsun
 

geçen haftalarda aynı şikayetlerle doktora gittim idrar yollarında iltihap çıktı ondan oluyormuş ağrı hafif bir ilaç verdi kullandım geçti ama tam olarak atlatamadımmı ne arada bir yine oluyor
sende ihmal etme istersen bi doktora görünüp tahlil yaptır
 
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.tam kanamalar bitti derken yeniden başladı işte.zaten iş bitti artık benim için.doğumdan sonra başlacam işe,rapora başlıyoruz yine.arkadaşlarım o bebek doğana kadar belediyeye adım atmayacaksın yoksa bacaklarını kırarız dediler.çünkü çok kötü oldu onlar bile çok korktular.belediyenin hemşiresi ve doktoru başıma geldi onlar bile çok korkttu.hiç bu kadar kanamam olmamıştı.rahim ağzı kanaması dedi doktor.onun dışında bir sorun yokmuş.yani rahim içi yırtılma yada açılma doğum başlangıcı falan yok.inşallah sağsağlim doğar bebişlerimiz.öpüyorum sizleri.
 
kızlar idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmamak için çooook su içmeliymişiz..ben çok su içmeme rağmen idrar tahlilinde sınırda çıktım...4lt içeceksin dedi dr...soğukta kalmayın bide..soğuklar başladı ayaklarınızda çorap patik mutlaka bulunsun ben çok dikkat ediyorum..
 
enel 17 kanaman ne kadar oldu?çok diikat et heyet raopru falan al.zor ama.ya hamişler benim (afedersiniz ama )vajinamın üstü acıyor akşamdan beri.göbeğin altı.ya neden acaba?
 
Nazancım geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kardeşine. Sağlığına kavuştursun biranönce inşallah.
 
enelcim Allah yardımcınız olsun bebişinle senin canım. Dikkat et kendine dinlen. Aylizin istemiyor işte çalışmanı. İstirahat et diyor annesi. Geçmiş olsun inşallah.
 
CCEKcim sanada geçmiş olsun canım. Bebişine söyle yardımcı olsun sana annesi çıkarsın seni depresyondan ,mutlu etsin annesini. Acil şifalar canım.
 
enel çok ama çok geçmiş olsun. okurken panikledim. aman dikkat et kendine. ya daha 20 haftalıksın ne bu kanamalar 3 aya kadar riskli dönem derler öfff... hadi bulantı falan olsa neyse de.. amannn sıkıldım şimdi(( ok dikkat et kendine n'olur.

bu arada üşütmeyelim sakın. ben patik-kalın çorap giyiyorum ayrıca size de önerim beliniz için straplez penyeler varya büyük bedenlerinden işte onlardan göğüs altından kalçaya kadar çok iyi, rahat, yumuşak ve sıcak bir koruma sağlıyorum. atletler kısa gelmeye başladı. pijama da sıkıyo karın altında kalıyo.. gece belimi üşütmüyorum açılma derdim de yok. lütfen bunu deneyin.
 
Bende çıtçıtlı atletleri tavsiye ederim bugün beyaz-siyah-krem birer tane aldım.
 

geçmiş olsun jnm .istirhat et a.s. biz seni seviyoruz.jnm üzme kendiniiiiii yorulma:1hug: bebişimize d e kendine de dikkat et:CüvCüv:
 
enel çok geçmiş olsun hatta bu son olsun.boşver işi sen zaten hayatındaki en zevkli işle meşgulsun.kendine dikkat et.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…