2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


ben 4lü test yaptım kan verdim ultrasyondan bazı ölçümler yapılıyo bir haftada çıktı sonucumuz.
 
hanımlarrr iyi akşamlarr.
tatil sonrası bi yoğunluk bi yoğunluk anca girebildim.
üçlü test sonucunu yeni aldım bugün, bayram öncesi vermiştim, herşey normal çok şükür.
4lü falanda yaptırmayı düşünmüyorum artık. doktorda bahsetmedi zaten.
bizde taa haftaya cumartesi gidicez doktora ultrason için, artık umarım gösterir miniğim. kocaman oldu aslında :):)
kızlar 5 haftalık zamanlarınızı hatırlıyomusunuz? :) tuvalete bile gitmekten korkuyodum resmen :):):)
 
slm bende bebek beklıyorum bana 28 mart dr.gore 25 mart hayırlısı bakalım


Canım bende yarın yaptırıcam 4lü testimi hayırlısı işallah
 

saol cerezcim fazla umitlenmeden bekliyorum ben almanyadada toplam 3 kez girildigini saniyordum demek bu bi ingiltereye mahsus bisey ben ilk ultrasonuma 10 haftalikken girdim ikincide 20 haftaliken olcak cok ya 10 hafta var arada offf neyse yapcak bisey yok bebegim iyi olsunda beklerim.
 

gözün aydın canımmmm
valla ya ilk kontrol dün gibi ama hala aynı heyecanla gidiyorum dr a
 
çerezcim canım benim gitmem gerekiyorda doktora malesef madddi durumlardan gidemiyorum yoksa çatlamak üzereyim
 
evet ya neydi o günler:)) zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiveriyor.dün doktordaydık bebeşim tüm ekrana sığmadı parça parça baktı.ben onun sadece kesecik olduğu günü hatırlıyorum yaaa:)))
 
yaa arkadaşlar biz hamileyiz strese girmememiz lazımdı hani ama ben her bir sayfayı görüntülemek için büyük bir mücadele gösteriyorum stres oldum valla :)))))
 
kızlar iki gündür öyle uykum geliyoki anlatamam sürekli uyumak istiyorum.
 
Selam burcu kacıncı haftadasın? ben 20. benımde ıkılı test ıyı cıktıgı ıcın 3'lu test ıstemedı ama 4'lu test de ıstemedı ?

17. haftadayım canım. 2'li de iyi çıkınca direk 4'lüye geçtik. Ultrason ölçümleri yapıldı. Çıkınca da kan verdik. Bir hafta içinde öğrenicez. Doktorumuz bu testle %85 içimiz rahatlayacak dedi. Sonuçta çok güzel bir gebelik geçiriyorsun ama yine de bu testler önemli herşeyi önceden bilmeliyiz ve ona göre hareket etmeliyiz dedi. Galiba hiçbirşeyi riske atmak istemiyo.
 
Ayrıca arkadaşlar eşim ultrason cihazları ve kalp cihazları üzerine çalıştığı için kısa ve önemli bir bilgi aktarayım sizlere. Herhangi bir problem veya risk olmadıktan sonra ayda bir kereden fazla ultrasona girmek ve fetal dopplerle bebişleri dinlemek zararlı. Bende deli gibi gitmek istiyorum ama maalesef eşim kızıyor. Düşünsenize ufacık bir yavru ve siz onu duymak ve görmek için gereğinden çok fazla enerji ve zararlı elektrik dalgaları gönderiyorsunuz. Doktorumda aynı şeyi söylüyor. Hatta kalp atışlarını bile 2 saniyeden bile fazla dinletmiyor ve mümkün olduğunca ultrasonla yapılacak ölçümlerini hızlı bir şekilde hallediyor. Bazen bencillik yaptığımı düşünsemde yine de içimden o iyi olsun da isterse aylarca görmiyim diyorum.
 
Canım Avrupa Florance Nightingale Hastanesi'ne gidiyorum.
 
kızlar bu site beni çıldırttı sabahtan beri uğraşıyorum error error ben de error vermeye başladım walla
 
kızlar iki gündür öyle uykum geliyoki anlatamam sürekli uyumak istiyorum.

ana sendemi sırnaşık şey bendede ayni durum var bavsecim.. ayni ilk haftalardaki gibi.. gözüm yastik ariyor.. kafami koymamlada küt uykuya daliyorum.. bide uykum o kadar agir olduki.. mirmirmirmir


ege-denizcim.. burdada aslinda 3 defaymis ultrason.. yani herkesten öyle duydum.. allahtan anlayisli bi doktorum var.. bari ayda bi bakalim diyor..

ama ruha_habende almanyada.. onunda 3 defaymis sadece..
 

canim bir ingilterede degil hollandada ayni 12. haftada bir girdim 20. haftada bir kere daha giricem o kadar yani 2 kere giriliyo bir sorun gormezlerse tabii
 
hepinize iyi akşamlar yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum gidebilirim umarım
kendinize bebişlere iyi bakın öptümmmmm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…