2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hamişler sakın öyle almıcam yapmıcam demeyin.bu minik bücürler sizi bir yönetiyor ki almıcam dediğiniz herşeyi alıp yapmıcam dediklerinizi yapıyorsunuz.benim ilk bebeğim 9 ay gaz sancısı çekti.asla yapmam dediğim çingene sanlıncağını bile bana kurdurdu bücürüm.yeterki sussun diye:)))ahhh ahhh ne günlerdi.uyusun diye emzikte verdim.siz yine birer yedek kenarda tutun da kullanmazsa da hediye götürürsünüz arkadan gelenlere:)))
 
Enelcim senin de kanaman olmuştu doktor yasaklamadı mı sana ozaman???

1 hafta önce cuma günü gittiğimde kaldırıldı canım.hamile olduğum günden geçen haftaya kadar yasaktı.15.haftaya gelene kadar yani.eşimin dayanması çok zor oldu.şimdide son 3.aya girene kadar serbest ama göbeğe baskı olmadan tabii.normalki gibi olmuyor daha dikkatli.
 
sarıböceqim alya nın anlamı neydi?daha önce yazmıştın sanırım ama unutmuşum.

canım benim.alya arapça bir isimmiş.
anlamıda sema,gök anlamında.kardeşim söyledi.ama ondan önce ayşe armanın kızında duymuştum ben bu ismi.çok da hoşuma gitmişti.kardeşimde isteyince kıramadım ilk yeğen olacak.isim koymak ona nasip olsun dedim.eşimde çok beğendi.
senin kızın isminim anlamı ne enelim.
Allahım hepsini ismiyle yaşatsın inşallah
 
yeni gaz verdik çalışmalara hafta da bir diye düşünüyoruz elimden geldiği kadar tabii.kanamam çok fazlaydı benim o zamanlarda hiç yapmadık.eşim sağolsun anlayışlıydı ama zor bişey tabii onun için.
 
çok mercü canım yarın iznimizi alırsak inşallah deneriz :teytey::teytey:

hadi bakalım kolay gele size. :sm_cool:

yarın ben iş başı yapıyorum kızlar.bayram tatiline kadar 1 hafta çalışacağım hemde tüm gün.inşallah bir sorun çıkmaz.
 

sağol canım.hepsi sağlıkla uzun yıllar yaşasınlar inşallah.ayliz cennet bahçesine açılan dokuz kapıdan biri anlamında.senada övgü ve yüce anlamını taşıyor.belki tek isimde koyabilirim ilerde zorluk yaşasın istemem.ama ayliz kesinlikle olucak.kimsede duymadığım bir isim.
ilk torun olucak demek.inşallah sağlıkla gelir tüm ailenize mutluluklar yaşatır.aile bağlarınızı sonzuza dek güçlendirir inşallah.
 
KIZLAR ÇEVREMDE YENİ DOĞMUŞ ÇOK BEBEK VAR EMZİK ALMAYAN ÇOCUKLAR ÇOK HUZURSUZ AZ ÖNCE Bİ KOMŞUMDAYDIM BN ALIŞTIRMAYA ÇALIŞIORUM EMZİĞE ONU KESİNLİKLE UYMUYO ARTIK EMZİK ÖNEREN DOKTORLARDA VAR EMZİK EMEN ÇOCUKLARIN TIKANMA NEFES ALAMAMA GİBİ SORUNLARI OLMUYOMUŞ Bİ ÇOK ANNE GECE TIKANDIMI BİŞEY OLURMU DİE KORKARMIŞ EMZİKLİ BEBEKLER DE PEK OLMUYOMUŞ BNM İLK İŞİM EMZİK ALIŞTIRMAK OLUCAK BİRDE EMZİK EMMEYEN Bİ ÇOK ÇOCUK PARMAK BAŞLIO ODA OKULA GİDENE KADAR BAZEN DAHA FAZLA SÜREBİLİO EĞER İSTERSE BEBEĞİMDE VERİCEM YANİ ..........BEBEK ARABASIZDA ÇOCUK GEZDİRİLMEZ Kİ ARTIK ÇOCUKLAR FAZLA GELİŞMİŞ OLUYOLAR KOLMU DAYANIR BEBEK TAŞIMAYA BABAMIZDAN DA HAYIR GELMEZ BİZE BEL FITIĞI KENDİSİ BİZE ARABADA LAZIM YANİa.sa.sa.s:dance:
 

gülüm şartların neye uygunsa onu alıcaksın tabii.ama emzik inan ben alıştırmak istemem ama son çare bakıcam.ben 5 yaşıma kadar emmişim ceremesini çok çektim dikkatli ol.sonrada ortadontik tedavilerde yıllarca para harcama.10 milyonluk emzik için derim ben.6 sene tedavi görmek çok zor inan ben yaşadım.sen yinede bi düşün canım.
 

canim emzigi dogru sekilde ve zamanina göre kullandimi faydasinda var aslinda ben ogluma verdim 1.5 yasindada biraktirdim bi sorunumuz olmadi tabi birakirken zor oluyo biraz ama alisiyor mesela emzigin damak yapisina uygun vede silikon yani sari degilde beyaz olanlardan olmasi gerekiyor bu biberon basligi icinde gecerli mesela ana kucafgi filan neysede bebek arabasinda ne var onu anlamadim gerci türkiyenin yollarinda o arabayi kullanmak bi hayli zor biliyorum bende ama arabasiz asla düsünemiyorum ben hala kullaniyorum
 
:)arkadaşlar sohbetler çok hoş ve eğlenceli. şimdi bana erken geliyo alışveriş için,bir de sağlığı konusunda hep endişe duyduğum için, sağlık önde geliyo, bi de cinsiyeti belli değil. dr. 11. haftada kıza benziyo demişti ama yassı değil sivri bi karnım var. perşembe hem sağlık durumunu hem de cinsiyetini öğreneyim(gösterirse) başlıycam sizinle aynı heyecanı yaşamaya...
 

ya bıraktıramazsam diyorum zor olur.benim damak yapım dar birde emzik kullanmışım iyice daralmış.tel tedavimde 6 tane sağlam dişim çekildi damak açılsın diye.aynı şeyleri kızım yaşasın istemiyorum canım ondan.
bebek arabasını dolmuşa otobüse tek başına bindiremiyorsun,eziyet oluyor araç olduğu için bende bebek arabası değilde araç koltuğu tercih edicem bu yüzden canım.
 

canım neden endişeleniyorsun?bir sorun yok inşallah sağlıkla büyüyecek.pozitif düşün ki öyle olsun.sonuçta canını veren rabbim sağlığına verecektir inşallah.bak bende endişe ediyorum o kadar kanamadan düşük sınırından döndük.doktorum her gidişimde düşürdün mü diyordu.o kadar eminlerdi düşeceğinden.ama bak hiçbirşeycik olmadı inşallah ta olmayacak.güzel şeyler düşün.ne alacağını düşün,onu nasıl sevip sarmalayacağını hayal et.ne kadar mutlu olacaksın o zaman.
inşallah güzel haberler alırsın canım.
 

ALLAH ÖNCELİKLE SAĞLIK NASİP ETSİN HEPİMİZİN BEBEKLERİNE AMA BÖLE BEBEK İHTİYAÇLARINI KONUŞMAKTA İNANILMAZ HEYECANLANDIRDI BENİ İNŞALLAH BEBEKLER DOĞDUĞUNDA DA NELER İHTİYACIMIZ OLDUĞU NU HALA YAZIŞIO OLURUZ BUARALAR İNANILMAZ HEYECANLIYIM AKLIMA GETİRİP BEBİŞİİMİ NASIL BİŞEY DİE MERAK EDİORUM DAHA ÇOK HEYECANLANIORUM KÖTÜ BİŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİORUM İNŞALLAH HEPİMİZN SONU HAYIRLI OLUR BU ARADA 2 GÜNDÜR KARIN AĞRISI ÇEKİORUM ÇOK SOĞUK BURALAR ÜŞÜTTÜM GALİBA GEÇMEZSE GİDİCEM Bİ DOKTORA BELLİ AMA ÜŞTTÜĞÜM HAPŞURMALARDA BAŞLADI AMAN KIZLAR DİKKAT EDİN SİZLERDE KENDİNZE HASTA OLMAMAMIZ LAZIMcokacimcoookİNANILMAZ İŞTAHIM AÇILDI SÜREKLİ YEMEK DÜŞÜNÜORUM GENELDE MEYVE AMA NORMALE DÖNÜORUM SANIRIM ZATEN 1 KİLO VERMİŞİM ARTIK ALIRIM HERHALDE
 
bursercim haklısın canım.bende üşüttüm biraz.patiklerimle geziyorum.bu arada kızlar ben kilo almışım.1 kilocuk sanırım sezonun açılışları gelmeye başladı.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.
 

korkmakda haklisin canim benimde dislerim sagikli degildir yani cocukken fircaladigimizi hic hatirlamam o yüzden oglumun dislerine önem veriyorum ilk disinden beri temizligini yapiyorum sonucta ceken bilir az ugrasmiyom ben suan dislerimle kac tane dolguluk disim duruyo bebek arabasindada haklisin türkiyede cok zor gercekten burda hersey yolundan tut toplu tasima aracina kadar hersey uygun oldugu icn hatta ayricaliig bile var cocuk arabalarinin otobüsde veya trende özel yerleri var orda biri varsa cocuk arabasi geldimi yer vermek zorunda sakat arabalari icnde gecerli bu o yüzden büyük rahatlik oluyo valla gurbet diyoruz burun kiviriyoruz ama iste böyle bakinca insan nankörlük yaptigini anliyo ama iste ne yapcan bülbülü altin kafese koymuslar yinede ah vatanim demis ahhhaaahhh :)))))))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…