2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım yani evet çikolata yedim ama benim oğlan uyuyodu pipisi bacaklarının arasından sarkmıştı:))) bir de 4 boyutlu da baktık poposunu döndü sonra gösterdi pipisinikaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:


canim benim oglusun hayirli olsun, ne guzel ogrenmissin...bacaklarinin arasindanmi sarkmisti pipisi , ne kiz o oyle neyse sustum...:roflol::roflol:
 
kızlar canlarım iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler tüm anneler mutlu bebişler de sağlıklı olsun inşallah

nazancım oğlum doğuştan şanslı kanımca:roflol::roflol:

annesininkuzusu canım ya niye göstermiyor senin haylaz çatladım

böcekim yeni takvimin hayırlı olsun çok yakışmış meleğinin ismi ben de yaptım
 
gunaydin arkadaslaarr ay ne guzel hissetmeye baslamissiniz bende daha tik yok 2 aydan sonra ilk kez kiyma yedim dun aksam hic keyif alamadim ama cikartmadimda yarinda balik deniycem hadi bakalim artik beslenmek lazim iyi bebisim dayandi bugune kadar:)) LITTLE SUZY cok eglendim yazdigini okurken super ya abakus ha :)) bizimkininde yuruyusu degisti gebe kaldigimdan beri (ilk denememizde gebe kaldim) hala bi havalarda cok komik:))
 
Kizlar dr aradim metpamil taBlet ve haşlanmiş patetes ,galata muz ye dedi ara ara sik sik ....mide sancisi çekenlere duyrulur... Kizlar esila yada güner hakkinda kimse bişi demedi...?
 
çok güzel isimler buluyosunz arkadaşlar ...kaydirigubbakcemile5

bende esila ve
güner arasında kaldim...ya o ya öteki AMA ESİLA çok hoşuma gitti.fisfisfis


esila ismini ilk defa duyuyorum cok orjinal, kulaga cok hos geliyor.bence esila gunerden daha guzel canım, ama tabi senin bilecegin is.

bu isim konusu hakikaten zor is..

anlamina da baktım simdi;cennetin kapılarından biri demekmis... cok guzelll
 

tesekkur ederim canım, benim kocam tam ariza ya:)

ya bizimki de bana evde kızıyor,bu kadar bahsetmeyecekmisim bebekten, bu dogal bir surecmis, gorseniz sanki 5.cocugumuzu bekliyoruz, oyle rahat..

megerse isin aslı oyle degilmis; gecen gun is yerinden bir arkadasiyla gorustuk, dedi kocanin havasından gecilmiyor2 aydır dedi.ogrendigimizde 5bucuk haftalık hamileydim, bebek dusunmuyorduk biz daha, hatta istemiyordu da.. ogrendigi aksam tanıdıgı herkesi aramıstı. butun havası bana adamın:)
 
günaydın kızlar.gece boyu tuvalete gitmekten uyuyamadım bu ne ya.15 dk bir tuvaletteyim.nedense?bu arada benim bebiş ne sağa ne sola yatıyor benim gibi sırt üstü yatmayı seviyor.
hepiniz bugün harikasınız.haberler çok güzel.
sarıböceq kızına bulduğun isim harika bence.çok beğendim.
umudum seninkide çok iddaalı bir isim yakışıklı olucak herhalde annesi.
lavinia sağol canım.bu arada esila nin anlamı ne?bence onu koy.duyulmamış ve kulağa hoş geliyor.
nazancım hoşgeldin ne kadar çok sevindim adına tekmeler güzel olmalı.darısı bizim başımıza.
diğer arkadaşlarında bulduğum isimler çok güzel bende cinsiyeti belli olsun aklımdaki isimleri size söyleyeceğim.
 

canım dora the explorer ı biliyorum hatta izlerdim de:)))dora koymak istememin nedeni biraz mesleğimle de alakalı ben arkeoloğum dora da mitolojik bir karakter yunanca anlamı armağan ki oğlum gerçek bir süpriz ,türkçesi doruk zirve demek birçok dilde de anlamı olan bir sözcük yanlız bırakmıyacam tek ismi olmayacak babası ege,efe,emek,devrim gibi isimler düşünüyor ama biz zaten egenin göbeğindeyiz her doğan erkek çocuğunun 10 unundan 5 i ege 5 i efeşakkıdı hal böyle olunca Dora nın yanına belki dedeleri bişeyler düşünür onları da onore etmek gerekiyor dedelerinin ismini koymam ama önerilerine kulak veririm:1rolleyes: öyle Dora aynı zamanda Yunan dışişleri bakanı kadının ismi:)))işte böyle
 
Esila insan suresi 25. ayette geçiyor Rabbike bukreten ve esila yani rabbinin adını sabah ve akşam an esila sabah demek..
 
isim yabancı gibi geliyor ama anlamıda güzel.internetten buldum .babayıda kandırdık mı tmm
 
çok güzelmiş kesinlikle bunu koymalısın bence.

akşam babayı da kandırmam lazımmm...:1hug: :jeyyar:bakalımmm:) güner istedim tmm dedi bundada galip olurum inşsengözlerimebaksanab :lepi: biz çekiyoz bizim dediğimiz olsun dimi ama...kötükedihüso
 


h.buldum canimcim, darisi hepinizin basina, kendini hissettirmesi gercekten hos bir duygu, birde hepimizde vardir belki bu pinpiriklilik aceba yasiyomu diye cok aklima geliyor benim bu tekmeler yasiyorum anne, seninleyim diye haber veriyor sanki:dance:
 

jnm cım oğluşum olsaydı DORA İSMİNİ Senden çalabilirdim...kötükedihüso :jeyyar: ben 2 isimde bişi söylemek istiyorum ama tabiki sizin kararınız bizim bı komşumuz vardı ismi mustafa yasındi ..ailesi ve bütün sokak mustafa diyordu çocuk okula başlayınca öğretmeni ve okul arkadaşlarıda yasin diyince çocuk afalladı.gamyoncuiremsu yani gerçekten isim olayı zor.kaydirigubbakcemile3 ama çok heyecanlı :teytey:
 

cok iyi dusunmussun canım, isim kadar anlamı da cok onemli; sonucta bu bebisler bize hayatımızda verilmis en guzel armaganlar...ayrıca ogulcuguna verdigin ismin mesleginle alakalı olması yani senden bir imza tasıması da bence cok guzel:)
 
kızlar minicik bir kız da benden geliyor.......14 cm boyunda 163 gr ağırlığında bir kızım var....biraz aşağıda henüz yukarıya çıkmamış eğer çıkmazsa ilaç veririrm dedi..plesantanın bir ucu aşağıda....sol tarafımdaydı kızım ...hareketleri hissetmediğimi söyledimde 19.20. haftadan sonra daha iyi anlarsın dedi....3.lü test için kan verdim..ssk 30 yaş altı anne adaylarının 3.lü testini karşılamıyormuş...normal ücret ödedim 100 ytl .....yeni dr. da iyi Tülin Kocatepe ...bir hafta sonra sonuçları alıcaz....
 

canım hayırlı olsun, allah analı babalı saglıklı buyutsun insallahhh minik prensesini

benim de plasentam biraz asagıda, rahim agzına dayalı cıktı, benim doktorcugum bu sorun degil, sadece kanama yapabilir arada korkma dedi.

testin sonucunu da hayirlisiyla alırsın insallah canım
 

canım nasıl mutlu oldum anlatamam tüylerim diken diken oldu hayırlı olsun minik kızın:dance:daha çok kız olsun oğluma alternatif arıyorum:roflol::roflol:
 


HAYIRLI OLSUN JNM
 
canım nasıl mutlu oldum anlatamam tüylerim diken diken oldu hayırlı olsun minik kızın:dance:daha çok kız olsun oğluma alternatif arıyorum:roflol::roflol:


benim içime hep erkek doğuyordu ama kız geliyor..bizde yanılabiliyormuşuz demekki....
evet bize de damat lazım artık
......kaydirigubbakcemile3
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…