sağol canım evet 7 kilo verdim şu an 71 kilo filanım daha var adet olmayı bekliyorum bakalım.:)gülşah öncelikle hoşgeldin canım, biraz zayıflamış gördüm seni...2. bebek fikri beni de heyecanlandırmıyo değil aslında ama yaşadığım yer küçük ve bakıcı sorunumuz var,bir de eşim çok yardımcı olmuyo bana çocuk konusunda ve pek sıcak bakmıyo 2. çocuk fikrine,bakalım belki ikna olursa ben de düşünebilirim efe 2 yaşını bitirdiğinde...herkese sevgiler...
hadi darısı bize.bizde üstten 4 alttan 4deyiz daha hepsi kabarmış.kolay çıkarsın inşallahevet nihayet köpek dişlerimizden birinin ucu gözüktü darısı diğerinin başına.çıksada şı dişler kuzular bi kurtulsa
yok canım bizi aşı kartmızda yok.ben zatn özel aşıları yaptırmıyorum sadece çiçek aşısını yaptırdım oda ebe ve doktorumuz ille önerdiğinden.günaydın arkadaşlar nasılsınız ben tarlalardayım fareler ve yılanlarla kanki oldum artık cirit atıyorlar tarlada bi görseniz...
hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hepsine
Ada da köpek dişlerini çıkardı çok oluyor ama çıkaralı baya bi çektik
özel hepatit aşısını yaptırdınız mı arkadaşlar 2 dozluk olandan ben unuttum onu yaptırmayı dün kuzenim hatırlattı normalde kızamıktan 1 ay sonra götürmem gerekiyordu bugün yarın götürücem artık bi fikriniz var mı ateş huysuzluk yapıyor mu?
günaydın herkese
batuhan hasta kızlar dün ateşi devam ediyordu akşam kendi kendine bişey yemeden uyudu gece sürekli emiyordu 10dan 1.30a kadar emdi sonro bir uyandı istifar etti ama nasıl kendini nasıl zorluyor tüm safra çıkardı kuzum kıpkırmızı oldu çıkarana kadarda ama sonra rahatladı tabi yine bütün gece emdi sabah 6da uyandı ama hali yokdu süt verdim içmedi sonra yine uyudu inşallah geçdi gitti kızlar kusunca
Esmacım canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa off onlar hasta oldumuydu tüm neşe kaçıyor evin çabucak iyileşir işallah acil şifalar diliyorum
benim ki de fena ateşlendi kızlar.bizde 2 de doktora gittik.39,5 du ateşi.enfeksiyon gözükmüyor diştendir dedi.ama ağzına lokma sürmüyor.ne yapacağımı şaşırdım
bizim doktor tatile gitmiş başka doktora gösterdik.zaten ben de okumuştum sadece dişten bu kadar ateş olamayacağını.ve hiç bir dişte ateşlenmemişti bizimki bu sefer neden böyle oldu anlamadım.ama yinede sadece diten olmasını umuyorum.kuzular hasta olmasın bize versin rabbim onların hastalılarını
tam tersi canım böyle durumlarda antibiyotik çok zararlı doktorun en doğrusunu yapmışsağol canım sürekli evi arıyorum şimdi iyiymiş ama hala ateşi varmış.biraz bişey yedirmişler.inşallah gecemiz iyi geçer.doktor da antibiyotik vermedi eğer mikrposa antibiyotik olmadan da geçmezki.
evet hastayken bırakmak çok zor geliyo.en çok anneye ihtiyaçları var çünkü.bir tek benim göğsüme yatıp sakinleşiyor.bugün arabada öyle göğsüme yatmış öyle gözleri baygın baygın bakarken kendime çok kızdım,nasıl bu çocuğu bırakıpta işe gidebileceksin diye sordum kendime.ama yapacak birşeyim yok malesef.onun için çalışıyorum deyip avutuyorum kendimi işte:2::2: