sağol canım..2 gün devam etti ishali, sonra durdu.. bizim kız sağolsun elinden yeşil eriği zorla alıyorum, bozdu midesini işte. dün akşam bi yerden foşur foşur ses geliyo, bide baktım bizimki köşeye girmiş elinde yeşil erik, foşurdatıyo :) güleyim mi, boğazına kaçacak diye zıplayayım mı nerden ele geçirdi diye düşüneyim mi bilemedim :):)
deli edecek beni vallahi, ama öyle güzel annemm dioki deliresim geri kaçıyo :):)
memeden kestin ve mutlusun öyle mi..ben ne olacam ya, ben sanırım meme bağımlısı oldum ya. akşama kadar beni göremiyo diye gece emmesini kesemiyorum. aslında kessem de biraz uyusam ne güzel olur çünkü hala uyanıyor emmek için..ama çook tatlı emiyor ya, bide gözlerini gözüme dikiyor koca koca açıp, ayağını da ağzıma sokmaya çalışıyor, ısırıp sevecekmişim hasbamı :)
bide addaa tutturdu, muhakkak günde 2-3 defa dışarı çıkacakmış, kapının önüne geçip ayakkaaa diye bağırıp sonra da adddaaa diye bağırmaya başlıyor :)
haftaya tatile götürüyorum kuzumu, önce 1 hafta babaannesinin yazlığına sonra 2 hafta annanesinin yazlığına..herkes doysun bebeğime istedim zaten çok özlediler.
denize gireceğiz kuzumla, bikini aldım ona, geçen akşam bikinisini giydi çıkarmak istemiyor, evin içinde yarım saaat kırmızı bikiniyle gezdi hasbam :) delirtti babasını :) memen nerde diye soruyo babası, parmağıyla işaret ediyo memesini, sonra da öpsün diye yanına geliyo :)
ayy ne kadar yazdım, kızımı özledim yine galiba..
hepinizi öpüyorum canlarım, iyi ki varsınız :)