2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bebişlerimizin bugün durumları nasıl umarım daha iyilerdir :Saruboceq:

selam milleettt...
eski forma kavuşuyormu topiğimiz ne.. maaşallah baya bi sayfa olmuş ben bakmayalı. ama en çok hastalık haberleri olmuş bu sıra. geçmiş olsun tüm bebişlerimize. çarçabuk iyileşsinler kuzular.
bu sıra baya meşgulüm malum yaz modundayız. Anıl'ın aksiyonları da iyice tavan yaptı,bana çok düştü,paçama yapışıp duruyo,sürekli bişeyler istiyo,elimden tutup kapıya götürüyo gezelim diye,eve girmek istemiyo,oyuncak falan avutmuyo zaten en fazla 5 dakika oynuyo oyuncakla...
köpek dişleride patlıyo teker teker sürekli bir mızmızlık-huysuzluk....
bizden haberler böyle.... haziranı da yedik zaman ne çabuk geçiyor yawff

merhaba çalışan annelerin burukluğunu anlayan bi anne olarak.kızımın iki gündür iştahı azaldı ve isal olmuş zaten kreşte yaz okulu diye bişey yapmış o yüzden çok kalabalık ahhh canım bi sıkılıyoki hiç sormayın.herkese rabim yardım etsin inşllah.

kızlar batuhan dün çok halsizdi hiçbirşey yemedi yediremedim sadece beni amdi ne kadar süt vardıysa midesine saat 9 gibi zorla sütle bisküvi yedirdim oda 5-6 kaşık baktım öğürüyo zorlamadım yedikleride çıkmasın diye gece çok mızmız doğru dürüst uyumadık yine ama sabah kalvaltısını yapmış yemiş yumurtasını allaha şükür şimdide uyuyordur diye arayamıyorum akşamda sinemaya gideceğim arkadaşlarla evlendim evleneli ilk defa arkadaşlarımla akşam birşey yapacağım zamanlamam süper aklım gönlüm yüreğim evde oğlum iyileşsin allahım bebeklerimiz hasta olmasın ilk defa onunla olmam gereken saatte yanında olamayacağım vizdan azabı çekiyorum bana yardım edin kızlar çıkarın beni bu moddan

canım benim sakın öyle bir moda girme sende arkadaşlarınla biraz vakit geçir enerji depolaki bebişinede yansıta bilesin hem bebk bunlar hasta olmadan büyüyen var mı şükür bişeysi yok bebişinin vicdanın rahat git bence.zemuszemus oh bide süslen kendimize de bakmamız lazım kızlar ruhumuzun bunada ihtiyacı var:hooray:

evet canım doğru söylüyorsun ama anne olmak bambaşka birşeymiş annemi şimdi daha iyi anlıyorummm
herşey bebeğim için bugünlük beni affet annem yıllar sonra bir ilk bu annen seni çoookkk seviyoooorrrrrrrmafoldumbenmafoldumben

selam kızlar gece ateşimiz hiç düşmedi.4 saatte bir calpol artı fitil vermeme rağmen en düşük 38.5 u gördük.resmen baygın yatıyordu çocuk.sabah tekrar doktora götürdüm(ne kadar doktor sa tabi)dedim böle böle belki idrar yolu enfeksiyonu yada kanda mikrop falan vardır.tahlil istiyorum dedim.hanımefendide iyi o zaman yazalım dedi yaaaa.ve sonuç haklıydım.kanında mikrop çıktı.5 adet iğne verdi. zamanında yapsaydı bu tahlili geceyi rahat geçirecekti oğlum.zaten delik deşik ettiler damar bulamadılar.bide serum taktıla şimdi düştü ateş.inşallah bidaha çıkmaz.diğer hasta olna tüm bebişlere şifa versin rabbim

canım yaa kıyamam ben ona iyiki tahlil istemişsin bu doktorları anlamak mümkün değil zaten insan hayatı ile oynuyorlar ama bunun farkında bile değiller babam eczacı ve doktorlara hiç ama hiç güvenmez hepside kendi çıkarları için uğraşıyorlar bi ilaç firmasıyla anlaşıyorlar oonun ilaçlarını yazması karşısında evini düzüyorlar ohh valla bizim burda canımız çıksın
canım neyseki sizinkide sonuca bağlanmış biran önce düzelir işallah acil şifalar diliyorum

esmacım canım neden böyle düşünüyorsun diyemicem ama bencede biraz değişiklik sana iyi gelecektir hepimizin buna ihtiyacı var hem bebişlerimize hem evimize hem eşimize kısacası hayatımıza daha verimli olmak için bu tür şeyler nadirde olsa gerekli umarım tadını çıkarmışsındır canm

buketcim canım hoşgeldin gezdir tabi Anılımı denize alıştımı artık nasıl keyfi offf of bende bi kuzumu denize soksam 4 aylık aylıkken soktum ama tabii pek bişey anlamamıştı şimdi deli olur herhalde bayılıyor suya

evet damlacım doğru söylüyorsun.hepsi kendi çıkarlarını düşünüyor ama kullandıkları,canarını hiçe saydıkları ufacık bir bebek.ben hep bir kadının daha iyi bir çocuk doktoru olabileceğini savunurdum,anne oldukları için daha iyi anlarlar bizleri diye ama bu düşüncem bir anda altüstü oldu.çocuk baygın yaterken resmen hiç bir müdahale yapmadı.ilk gidişte taksaydı serumu,isteseydi tahlili bu kadar çekmeyecekti çocuk.aman ya neyse.geçti giiti.oğlumda çok şükür iyi.

esmacım umarım iyi vakit geçirmişsindir.zaten sende benim gibi sıkıntılı günler geçirmişsin bu hastalık yüzünden.umarım iyi gelmiştir.

Selam kızlar nasılsınız? Kuzular nasıl?
ışlerim baya bir yoğun bir dönemdir aklım buralarda..

ölüyordum dün kızlar rabbim hiç kimseye yaşatmasın dün yaşadıklarımı bebek mağazasında kızımın boğazına askı takıldı bir anda dilinin etrafında ters döndü ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum dünden beri ağalamaktan mahvoldum aman siz siz olun kuzunuza dikkat edin bir anda oldu baktım boğazında çekmeye zorluyo sonra bende çekmeye çalıştım takılmıştı gücüm yetmedi bağırdım yardım edin diye bi bayan geldi çıkardı öle acılar içinde ağlıyorduki kuzacağıma aldım sakinleşmesi için bi baktım ağzından koyu renler kanlar akıyo yavrum diye bağırdım ambulans çağırın diyorum bi taraftanda eşimi arıyorum salak kız suratıma bakıyo sakin olun diyo nasıl öldürmemişim onu anlayamıyorum yavrum gözümün içine baka baka kan kusuyo o bana sakin olun diyo eşim geldi kucağına aldı ağlamaya başladı hem götürdük doktoruna ikimizde ağlamaktan anlatamıyoz olanı doktor baktı ağzına delinmiş dedi alt üst damağı askının çengel tarafı geçmiş hemen aklıma konuşmasını engelleyip engellemeyeceği geldi rabbim hiç bir anneye yaşatmasın yalvarırım mağazalarda dikkatli olun.o anı ömrümün sonuna kadar unutamam heralde rabbim bizi birdaha kızımızla sınamaz inşallah beterin beteri var biliyorum ama ben çook zayıf bir anneyim.yıkıldım ben nefes alamadım sankşi ben boğuldum sanki tükürüğünü bile yutamıyo sürekli inliyo rabbim bize güç versin kuzum hemen ileşsin kızlar bize dua edin lütfen çokk ihityacımız var.

offfffff resmen içim cız etti.çok çok geçmiş olsun.benim oğlumunda birkaç ay önce damağı yarılmıştı demirden bir sopa batmıştı.nasıl bir korku yaşadığını anlayabiliyorum.hele o akan kanları görünce mahfolmuştum.inşallah çarçabuk iyileşir ve bir daha böyle zor anlar yaşamazsınız.tekrar geçmiş olsun

tüylerim diken diken oldu okurken. Allahım korumuş bebişini cansude. dediğin gibi Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
şu evlatlarımızı sağ-salim büyütelim inşallah

Merhaba kızlar batuhan 6. Hastalık geÇırmıŞ meĞer bugÜn dÖkÜntÜlerı oldu bende akŞam anladım neyse atlattık ama huyumuz Çok deĞıŞtı ıyıce azman oldukkkk ve benım kuyruĞum olduuu

Cansude çokkkkk geçmiş olsunn canımmmm tüyleriö diken diken oldu allahım bebeklerimizi korusun

esmacım geçmiş olsun.zaten geçmiş çok şükür.benim oğlanında felaket huyu değişti.zaten eskiler hep der ya hastalığı gitti huyu kaldı diye.aynen öle oldu.evde iş falan yapamıyorum bacaklarıma yapışıyor,herşeye ağlar oldu.inşallah kalıcı bi değişiklik değildir.

alkisalkisalkis
canım çok geçmiş olsun inan sanki ben yasadım rabbim biziz evlatlarımızla sınamasın canımm ya acil sifalar diliyorum allah dahada beterinden saklasın diğer hasta bebeklerede geçmiş olsun diyorum. bizde kızımla yarın çanakkaleye ucuyoruz sonunda kızım denizle tanışıyo anneside 3 senedir denize hasret yarbbiii sonunda deniz sefası yapıcaz çookk mutluyuz. bide babamı görücemm çok özledimmmzemuszemus

cansudecim coook gecmis olsun bi an okuduklarima inanamadim sok gecirdim sanki ya cok üzüldm o ani gözlerimin önüne getirmeye calistim sonra hayir diey kafami salladim ( ne durumdasinizdir simdi ne bilir ama güclü olmalisiniz sen güclü olacaksinki kizin daha erken iyilesicek ve hopp hoppp oynicak etrafta !! acil sifalar diliyorum, dualarim sizinle!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…