2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar.hepimizin regaip kandil mübarek olsun.bu mübarek gecede tüm ,niyazlarımız,tövbelerimiz kabul olsun gecemiz dualı ve şükürlü geçsin inşallah.

günaydın kızlar.....çok yoğunum birkaç gündür giremeyebilirim bu günlerde bilginize fıstık ve fındıkları:))

kızlar oğluma bugün dondurma yedirişler hemde tadımlık değil bayağa bi doyumluk olmuş.korktum ya hasta falan olmasın siz yedirdiniz mi hiç merak ettim

Damlacım deniz yakın olmasa can atardım gitmek için ama nasıl olsa istediğim zaman gidebilirim diye geç giriyodum. ama çok sıcak valla bu sene hep giresim geliyo. birazda anılın merakından gittim bakalım naapacak,sevecekmi..vs.. diye. geçen sene 6 aylıktı ilk denize girişi ve çok sevmişti.. ve bu senede çok sevdi. baştan şaşırdı biraz ağlayacak gibi oldu ama sonra çıkmak istemedi. kumda yürümeye çekindi biraz garanticidir kendisi hele bir denize gidişi var emekleyerek o hali aynı karetta gibiydi :)) kumla oynamayı da çok sevdi.yüzmeyi de çok sevdi balığım benim.
ben şu an didimdeyim canım yaz sonuna kadar da kalıcam galiba inşallah görüşürüz haber ver mutlaka.

aynen buketcim.burdada öyle çok sıcakkk adana..kızımada havuz aldık..ay sonuda izne çıkıyoruz.bakalım..güzel geçer inşşallah..tatilimiz.
tatiliniz çok güzel geçsin sorunsuz doya doya eğlenin inşallah canımcım.

kızlar oğluma bugün dondurma yedirişler hemde tadımlık değil bayağa bi doyumluk olmuş.korktum ya hasta falan olmasın siz yedirdiniz mi hiç merak ettim
bişey olmaz inşallah canım. ama sen yinede kontrol et boğazını.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım kızlar batuhan yukardan 2 azı dişini çıkarmış dün ananesi gördü maşallah oğluma epeyde büyümüş dişler ne zaman çıktı acaba şimdide aşağı dişler kabarmış hayırlısıyla onlarıda çıkarsa biz fark etmeden :hulya:

kızlar bebişi ishal olan var mı?
benim aşkım da ishal var 2 gündür, ateş yok ama karnı gır gır ediyo geceleri, sabah ağlayarak uyanıyo. acaba diş mi çıkartıyo ki yaa sıcaktan da olabilir diyolar???

Selam kızlar faceden görüşüyoruz ama..
Alya çok hasta şimdi boğaz kızarıklığı ve ateşe öksürük eklendi.Çar kontrolümüz var bakalım ne olacak.Yazında hasta olmak büyük başarı..
İkinciyi istiyorum çok istiyorum hemen istiyorum hatta ama Alyanın pütürlü sorununu halletmeden cesaret edemiyorum.Alya o şekilde beslenmeye bugün geçsin bugün ikinci çocuğuma hamile kalacağım Allah nasip ederse.
Doktorum herhangi bi sorunum kalmadığını söyledi istediğim zaman hamile kalabilirmişim çünkü.Hayırlısı..
Sizler nasılsınız?

gülşahcığım çok geçmiş olsun bende bloğunuzdan okudum alyanın hasta olduğunu ama yazamadım ne yazıkki benim facemde yok canımm alya prensesimize acil şifalar d,iliyorum kocaman öp benim için kendine dikkat et

merhaba
ben 2010 mart annesiyim diyecem ama bebeğim erken gelldi 36. haftalık doğdu şubatın 22 sinde ben sizleri dikaktle takip ediyor yazdıklarınızı önemsiyorum buralarda tek başıma bebeğime bakmaya çalışıyor ve her gün bu günü nasıl geçireceğim diye endişeleniyorum
hepimizin meleklerini allahım korusun sevgiyle

GÜLŞAHÇIM helal olsun ben de ikinciyi çok istiyorum ama şimdi değil.bu arada bloğunu yeni ziyaret ettim kızın çookkk şanslı,ona çok güzel bi hediye hazırlamışsın,çok güzel düşünmüşsün.benimde hamile olduğumu öğrendiğim andan itiibaren tuttuğum,resimlerle süslenmiş bir günlüğüm var.ilerde inşallah okuyup,onları nasıl da içimiz titreyerek büyüttüğümüzü anlar ve değerimizi bilirler.
bu arada kuzuna çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah...
sana faceden arkadaşlık isteği gönderdim ,onaylarsan sevinirim kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın güzel mart anneleri nasılsınız batuhan aşağıdaki azılarıda patlatacak galiba dün çok yorgun hali vardı yaramazlıklarını yaptı yinede ama nerde bir fırsat buldu kafayı gömdü oraya sıpamm

canım tekrar gönderirmisinohaoldumsmile

Rabişcim geçmiş olsun canım.Salgın var genel olarak.Doktoruyla bi konuş istersen...
Biz memeyi dün gece itibariyle bıraktık.Çok sevnçliyim anlatamam:))

slm kızlar 1.5 aydır evden uzaktayız biraz kayın validemde kaldık bursada 1 aydırda antalyadayım cuma günü eve dönüyoruz ben tatili bu sene erken bitiriorum asyam için çok sıcaklar gelmeden kaçıoruz özledim valla hepinizi gerçi bnm girdigim dönemlerdede pek kimseler yoktu neyse baya kalabalık şimdi
bizide dişler mahfetti asya meme dışında hiçbişey yemiyo içmio arada meyve o kadar hepsi birden geliomuş dişlerin ateş burun akıntısı halsizlik huysuzluk hepsi var bizde doktorda bu dönem böyle yeme kiçin zorlama dioama eridi kıızım ne yapıcağımızı sasırdık bi ishal oluyo bi kabız işte uğraşoruz kuzumla ama çok dillendi herşeyi tekrar edio kimse dinlemiosa eger onu bi dakka die bi çığlık atıyo başlıyo anlatmaya bi gün balkonda kayıp düştü yerler ıslak mış şimdi nerde bi ıslakbi yer görsün anne bıcı bıcı düştü acıdı korktu die başlıo anlatmaya unutmuyoda denizede 2 kez girdi ancak denizdende korktu bizden haberler böyle öptüm hepininzi cumadan sonra bol bol görüşümek dileğiyle iştah açıcı formülleri olan arkadşlar önerilerini bekliorum

günaydın kızlar

hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun diş çıkaranlarada hayırlı olsun

gülşahcım hoşgeldin canım ne zamandır yoktun şu face geçtiğinizden beri bizi unuttunuz valla klava: 2. çocuk muhabbeti geçenlerde burdada vardı bende çok istiyorum 1-2 ay içinde büyük ihtimalle işallah (caymazsam) güzel haberlerimi alırsınız :)

Rabişcim geçmiş olsun canım.Salgın var genel olarak.Doktoruyla bi konuş istersen...
Biz memeyi dün gece itibariyle bıraktık.Çok sevnçliyim anlatamam:))

sağol canım..2 gün devam etti ishali, sonra durdu.. bizim kız sağolsun elinden yeşil eriği zorla alıyorum, bozdu midesini işte. dün akşam bi yerden foşur foşur ses geliyo, bide baktım bizimki köşeye girmiş elinde yeşil erik, foşurdatıyo :) güleyim mi, boğazına kaçacak diye zıplayayım mı nerden ele geçirdi diye düşüneyim mi bilemedim :):)
deli edecek beni vallahi, ama öyle güzel annemm dioki deliresim geri kaçıyo :):)
memeden kestin ve mutlusun öyle mi..ben ne olacam ya, ben sanırım meme bağımlısı oldum ya. akşama kadar beni göremiyo diye gece emmesini kesemiyorum. aslında kessem de biraz uyusam ne güzel olur çünkü hala uyanıyor emmek için..ama çook tatlı emiyor ya, bide gözlerini gözüme dikiyor koca koca açıp, ayağını da ağzıma sokmaya çalışıyor, ısırıp sevecekmişim hasbamı :)
bide addaa tutturdu, muhakkak günde 2-3 defa dışarı çıkacakmış, kapının önüne geçip ayakkaaa diye bağırıp sonra da adddaaa diye bağırmaya başlıyor :)
haftaya tatile götürüyorum kuzumu, önce 1 hafta babaannesinin yazlığına sonra 2 hafta annanesinin yazlığına..herkes doysun bebeğime istedim zaten çok özlediler.
denize gireceğiz kuzumla, bikini aldım ona, geçen akşam bikinisini giydi çıkarmak istemiyor, evin içinde yarım saaat kırmızı bikiniyle gezdi hasbam :) delirtti babasını :) memen nerde diye soruyo babası, parmağıyla işaret ediyo memesini, sonra da öpsün diye yanına geliyo :)
ayy ne kadar yazdım, kızımı özledim yine galiba..
hepinizi öpüyorum canlarım, iyi ki varsınız :)

ooohhh ne güzel bikiniler alınmış darısı bize henüz tatil planı yapamadık nasıl yakıştı kim bilir bikinisi maşallah ona
canım bu arada gülşahın bahsettiği meme emzik zaten alya emmedi annesini gülşah hep sağıp vermişdi alyaya

doğru ya, benim kafa hep memede olduğu için hiç unuttum onun erken bıraktığını..
gülşahcım sen kusuruma bakma, dedim ya aklımız fikrimiz memede ana kız bizim :)

valla kızım diye demiyorum, kırmızı bikinisiyle dudaklarımı dişletti bana :):)
onu ısırmamak için dudağımı ısıra ısıra bi hal oldum :))

çok tatlı oluyolar gittikçe ya, Allah hepsini bize bağışlasın, hasta yavrularımıza şifa versin, devasız dert vermesin, kaldıramayacağımız yükler yüklemesin.

:Saruboceq:

slm kızlar uzun zamandır giremedim... yarın annem ameliyat olacakmafoldumbenmafoldumben uzun bi süre daha giremem... herkesi çok öpüyorum bebişlere sağlık diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…