2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar uzun zamandır giremedim... yarın annem ameliyat olacakmafoldumbenmafoldumben uzun bi süre daha giremem... herkesi çok öpüyorum bebişlere sağlık diliyorum...

geçmiş olsun canım annene acil şifalar diliyorum inşalalh hemen toparlanır

günaydın kızlar nasılsınız bizler iyiyiz

ne güzel canım yaa hayırlı olsun güle güle gidin gelin bizde tatili iple çekiyoruz ama haziran temmuz ağustos benim için çok zor işlerimizin en yoğun olduğu zamanlar tam hasat zamanı ürün alımları ... ama işallah ya ağustos sonu yada eylül gb gidicez bizde denize kuzumun bikinisini şimdiden aldım cimcimelere pek bi yakışıyor yaa tatil hayaliyle yaşıyoruz valla

slm kızlar uzun zamandır giremedim... yarın annem ameliyat olacakmafoldumbenmafoldumben uzun bi süre daha giremem... herkesi çok öpüyorum bebişlere sağlık diliyorum...

çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla ameliyata girer çıkar işallah

Kızlar bugün sabah batuhan o kadar çok ağladıki ben evden çıkarken gözümün içine baka baka birde tam evden çıkarken uyandı doyamadan çıktım evden aşağı indim dışarı duyuluyor sesi balkona çıkardı babanesi beni gördü daha çok ağladı hiç kıyamadım aşağıda bende ağlayacakdım zor tuttum kendimi ooooooooooffffff ooofffffffffmafoldumben başlayacağım işine gücüne parasına puluna mafoldumben

selam arkadaşlar...

hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun, acil şifalar dilerim hepsine, family'cim canım annenede çok geçmiş olsun diliyorum, tez zamanda iyi haberlerini alırız inş. Allah yardımcınız olsun canım.

offf esmacım offf.. sorma aynı dert bizdede var, ben meriçi bakıcısına götürüyorum, evinde bakıyor yengem, inan bana 1 yıldır bırakıyorum hatta daha da fazla oldu... hiç geçmedi sızısı... her gün mü aynı acıyı duyar insan? onun o boncuk boncuk bakışkarı hiç gitmiyor gözümün önünden, kendimi çok suçlu hissediyorum... evde olan arkadaşlarımız çok şanslılar, tamam onların geleceği için her şey ama 3-4 yaşına kadar en azından her çocuk annesiyle olmalı...
Allah yardımcımız olsun....

ikinciyi bende istiyorum ama işte cesaret edemiyorum, evde olsam hemen hamiş kalırdım bende sanırım, durumlar uygun olduğunda tabi... meriçin bi sürü küçüleni var yepyeni hepsi, giydirebileceklerimi kaldırdım, bi kaç aya meriç bezide bırakır inş. inş.da cesaretim yok, iki çocuğu kime bırakcam ben, yengem ikisinede bakmaz bakamaz yani... birine üzülmem yetmiyromuş gibi bi de ikinciye üzülcem, düşünüyorum tamam istiyorum ama çocuklarıda düşünmek zorundayım, aralarındaki fark az olsun çok isterdim ama kısmet herşey.... en azından meriç anaokulu yada kreş yaşına bi gelsin, en azından servise bindirip alırlar bi kaç saat durur bebeğim yengemde...
off offff herşeyi düşünüyoruz işte böle, birinci nasıl olcak derken şimdi ikinci telaşı sardı

sorma meral o uyurken çıkamyı hiç sevmiyordum küçükken zorla uyandırıp emziriyordum öpüp koklayıp çıkıyorum şimdide uyansın öpüp koklayım istiyorum bir yandan bir yandanda uyusun istiyorum ağlamaz hiç yokdan meleğim bende batuhan kreşe gidene kadar düşünmüyorum 2.yi zaten 2.ye kayganam bakmam diyo anneme bırakacağım nasıl olacak valla hiç bilmiyorum

merhaba mart anneleri.ben haziran annesiyim.15. ayımızda suçiçeği aşımız var fiyatını merak ediyorum.aranızda bu aşıyı yaptıran var mı? şimdiden teşekkürederim.

bence kızlar binlerce kez şükredin sizin en azından bebişleriniz güvendiğiniz insanların yanında benim kuzum kreşe gidiyor 3 haftadır ben hiç tanımadığım insanlara teslim ediyorum her sabah bana hiç sarılmadığı şidettle sarılıyo :gitme: gitmek mi zor kalmak mı zor kokunu özlemek mi sesine hasret kalmak mı canım kızım her geçen gün artan bi aşk sana beslediğim.olumunekankayizsmile

ne kadar güvenirsen güven bıraktığın kişi annen, kayınvaliden deilse aklın kalıyor cansudecim, bende öle en azından, annemle kayınvalidemle aynı şehirde aynı mahalledeyim ama ne fayda, ikiside çalışıyor.... tamam yengeme sonsuz güveniyorum ama iki tane çocuğu var ergenlik döneminde, sinirli bi anlarına denk gelir mi meriç, ters bişey olurmu diye her gün kara kara düşünüyorum, kişiden ziyade ayrılmak zaten benim anlatmak istediğim, o ayrılık anı... inan bana her türlüsü zor, sanada allah kolaylık versin canım..

merhaba mart anneleri.ben haziran annesiyim.15. ayımızda suçiçeği aşımız var fiyatını merak ediyorum.aranızda bu aşıyı yaptıran var mı? şimdiden teşekkürederim.

merhabalar.... biz konyada özel bi hastanede yaptırdık, 67 liraydı yanılmıyorsam, tek doz zaten.. bi dahaki kontrolünde hepatit A yaptırcam, o da iki dozmuş, 35'er lira

esmacım bende öleyim inan buna, meriç uyurken bırakınca içim rahat ediyor en azından, emziremedim diye düşünüyorum o anda sadece, ama uyanıksa ne beni bırakmak istiyor ne memeyi.. bacaklarıma sarılıp ağlıyor bırakmıyor((

evet canım sende haklısın ama onu benden uzak bırakmak o kadar zorki ağlaması göz bebeklerimin içine baka baka anne beni bırakma der gibi ağlaması özellikle bugün o kadar ağladıki ebn aşağıda duydum babanesi balkona çıkardı beni görünce kendini yerlere attı ağlamasa umursamasa inan daha kolay olacak ya beni sevmezse diye çok korkuyordum babanesiyle daha çok vakit geçiriyor diye ya istemezse diye benim peşimden ağlamazsa herşeyi kuruyordum kafamda küçükken sırf beni görsün emsin diye öpüp koklayıp zorla uyandırıyordum şimdi uyanmasın diye bin takla atıyorum ama herşey onun için inşallah büyüyünce beni anlar

tek sağlıklı sahatli olsunlarda :Saruboceq::Saruboceq:bunlarda geçer zaten 1-2 senedne kreşe başlayacaklar az kaldı

merhabalar.... biz konyada özel bi hastanede yaptırdık, 67 liraydı yanılmıyorsam, tek doz zaten.. bi dahaki kontrolünde hepatit A yaptırcam, o da iki dozmuş, 35'er lira

cevabınız için teşekkürederim.Allah tüm bebekleri kötülüklerden ve hastalıklardan korusun.

kızlar merhaba.sizinkilerin köpek dişleri çıktımı.sanırım benşm oğlan çıkartıyo son iki gündür çok fazla kakasını yapmaya başları bundan dolayı olabilir mi acaba?

yaffffffff kimsecikler yok kimse bişeycik yazmıyo.bu akşam yemek yerken oğlum ayranı döktü halıya.bile bile hemde.bende kızdım.aaaaa bi de ne yapsın indi sandalyeden bezi aldı eğildi halıyı siliyoooo.bu çocuk her geçen gün beni daha da fazla şaşırtıyo.gülmekten bayılacaktık vallahisositosositosositososito

canım benimki de çıkartıyo köpek dişlerini dün gördüm ucunda iğne kadar bir beyazlık, bizimki de çok kaka yapıyo diş çıkartırken kakası cıvıklaşıyo diş çıkartma döneminde bir de...15 ay 9 günlük benimki...

arkadaşlar dün akşam oğlumu arı soktu gece ateşlendi bugün hala daha ateşi var ve ishal oldu.acaba arı sokmasıyla mı yoksa dişlemi alakalı.

ya bizim 6, dişimiz patlamak üzere hemde köpek dişi. köpek dişleri en zor cıkan ve en son çıkan diş diye biliodum şaşırdım. çok zorluo dün akşam uyumadık yaw çok huysuzuz bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…