slm kızlar uzun zamandır giremedim... yarın annem ameliyat olacakmafoldumbenmafoldumben uzun bi süre daha giremem... herkesi çok öpüyorum bebişlere sağlık diliyorum...
sağol canım..2 gün devam etti ishali, sonra durdu.. bizim kız sağolsun elinden yeşil eriği zorla alıyorum, bozdu midesini işte. dün akşam bi yerden foşur foşur ses geliyo, bide baktım bizimki köşeye girmiş elinde yeşil erik, foşurdatıyo :) güleyim mi, boğazına kaçacak diye zıplayayım mı nerden ele geçirdi diye düşüneyim mi bilemedim :):)
deli edecek beni vallahi, ama öyle güzel annemm dioki deliresim geri kaçıyo :):)
memeden kestin ve mutlusun öyle mi..ben ne olacam ya, ben sanırım meme bağımlısı oldum ya. akşama kadar beni göremiyo diye gece emmesini kesemiyorum. aslında kessem de biraz uyusam ne güzel olur çünkü hala uyanıyor emmek için..ama çook tatlı emiyor ya, bide gözlerini gözüme dikiyor koca koca açıp, ayağını da ağzıma sokmaya çalışıyor, ısırıp sevecekmişim hasbamı :)
bide addaa tutturdu, muhakkak günde 2-3 defa dışarı çıkacakmış, kapının önüne geçip ayakkaaa diye bağırıp sonra da adddaaa diye bağırmaya başlıyor :)
haftaya tatile götürüyorum kuzumu, önce 1 hafta babaannesinin yazlığına sonra 2 hafta annanesinin yazlığına..herkes doysun bebeğime istedim zaten çok özlediler.
denize gireceğiz kuzumla, bikini aldım ona, geçen akşam bikinisini giydi çıkarmak istemiyor, evin içinde yarım saaat kırmızı bikiniyle gezdi hasbam :) delirtti babasını :) memen nerde diye soruyo babası, parmağıyla işaret ediyo memesini, sonra da öpsün diye yanına geliyo :)
ayy ne kadar yazdım, kızımı özledim yine galiba..
hepinizi öpüyorum canlarım, iyi ki varsınız :)
slm kızlar uzun zamandır giremedim... yarın annem ameliyat olacakmafoldumbenmafoldumben uzun bi süre daha giremem... herkesi çok öpüyorum bebişlere sağlık diliyorum...
Kızlar bugün sabah batuhan o kadar çok ağladıki ben evden çıkarken gözümün içine baka baka birde tam evden çıkarken uyandı doyamadan çıktım evden aşağı indim dışarı duyuluyor sesi balkona çıkardı babanesi beni gördü daha çok ağladı hiç kıyamadım aşağıda bende ağlayacakdım zor tuttum kendimi ooooooooooffffff ooofffffffffmafoldumben başlayacağım işine gücüne parasına puluna mafoldumben
offf esmacım offf.. sorma aynı dert bizdede var, ben meriçi bakıcısına götürüyorum, evinde bakıyor yengem, inan bana 1 yıldır bırakıyorum hatta daha da fazla oldu... hiç geçmedi sızısı... her gün mü aynı acıyı duyar insan? onun o boncuk boncuk bakışkarı hiç gitmiyor gözümün önünden, kendimi çok suçlu hissediyorum... evde olan arkadaşlarımız çok şanslılar, tamam onların geleceği için her şey ama 3-4 yaşına kadar en azından her çocuk annesiyle olmalı...
Allah yardımcımız olsun....
merhaba mart anneleri.ben haziran annesiyim.15. ayımızda suçiçeği aşımız var fiyatını merak ediyorum.aranızda bu aşıyı yaptıran var mı? şimdiden teşekkürederim.
evet canım sende haklısın ama onu benden uzak bırakmak o kadar zorki ağlaması göz bebeklerimin içine baka baka anne beni bırakma der gibi ağlaması özellikle bugün o kadar ağladıki ebn aşağıda duydum babanesi balkona çıkardı beni görünce kendini yerlere attı ağlamasa umursamasa inan daha kolay olacak ya beni sevmezse diye çok korkuyordum babanesiyle daha çok vakit geçiriyor diye ya istemezse diye benim peşimden ağlamazsa herşeyi kuruyordum kafamda küçükken sırf beni görsün emsin diye öpüp koklayıp zorla uyandırıyordum şimdi uyanmasın diye bin takla atıyorum ama herşey onun için inşallah büyüyünce beni anlarbence kızlar binlerce kez şükredin sizin en azından bebişleriniz güvendiğiniz insanların yanında benim kuzum kreşe gidiyor 3 haftadır ben hiç tanımadığım insanlara teslim ediyorum her sabah bana hiç sarılmadığı şidettle sarılıyo :gitme: gitmek mi zor kalmak mı zor kokunu özlemek mi sesine hasret kalmak mı canım kızım her geçen gün artan bi aşk sana beslediğim.olumunekankayizsmile
esmacım bende öleyim inan buna, meriç uyurken bırakınca içim rahat ediyor en azından, emziremedim diye düşünüyorum o anda sadece, ama uyanıksa ne beni bırakmak istiyor ne memeyi.. bacaklarıma sarılıp ağlıyor bırakmıyor((
merhabalar.... biz konyada özel bi hastanede yaptırdık, 67 liraydı yanılmıyorsam, tek doz zaten.. bi dahaki kontrolünde hepatit A yaptırcam, o da iki dozmuş, 35'er lira
kızlar merhaba.sizinkilerin köpek dişleri çıktımı.sanırım benşm oğlan çıkartıyo son iki gündür çok fazla kakasını yapmaya başları bundan dolayı olabilir mi acaba?