- 17 Ocak 2009
- 801
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar batuhan dün çok halsizdi hiçbirşey yemedi yediremedim sadece beni amdi ne kadar süt vardıysa midesine saat 9 gibi zorla sütle bisküvi yedirdim oda 5-6 kaşık baktım öğürüyo zorlamadım yedikleride çıkmasın diye gece çok mızmız doğru dürüst uyumadık yine ama sabah kalvaltısını yapmış yemiş yumurtasını allaha şükür şimdide uyuyordur diye arayamıyorum akşamda sinemaya gideceğim arkadaşlarla evlendim evleneli ilk defa arkadaşlarımla akşam birşey yapacağım zamanlamam süper aklım gönlüm yüreğim evde oğlum iyileşsin allahım bebeklerimiz hasta olmasın ilk defa onunla olmam gereken saatte yanında olamayacağım vizdan azabı çekiyorum bana yardım edin kızlar çıkarın beni bu moddan
canım benim sakın öyle bir moda girme sende arkadaşlarınla biraz vakit geçir enerji depolaki bebişinede yansıta bilesin hem bebk bunlar hasta olmadan büyüyen var mı şükür bişeysi yok bebişinin vicdanın rahat git bence.zemuszemus oh bide süslen kendimize de bakmamız lazım kızlar ruhumuzun bunada ihtiyacı var:hooray:
selam kızlar gece ateşimiz hiç düşmedi.4 saatte bir calpol artı fitil vermeme rağmen en düşük 38.5 u gördük.resmen baygın yatıyordu çocuk.sabah tekrar doktora götürdüm(ne kadar doktor sa tabi)dedim böle böle belki idrar yolu enfeksiyonu yada kanda mikrop falan vardır.tahlil istiyorum dedim.hanımefendide iyi o zaman yazalım dedi yaaaa.ve sonuç haklıydım.kanında mikrop çıktı.5 adet iğne verdi. zamanında yapsaydı bu tahlili geceyi rahat geçirecekti oğlum.zaten delik deşik ettiler damar bulamadılar.bide serum taktıla şimdi düştü ateş.inşallah bidaha çıkmaz.diğer hasta olna tüm bebişlere şifa versin rabbim
kızlar batuhan dün çok halsizdi hiçbirşey yemedi yediremedim sadece beni amdi ne kadar süt vardıysa midesine saat 9 gibi zorla sütle bisküvi yedirdim oda 5-6 kaşık baktım öğürüyo zorlamadım yedikleride çıkmasın diye gece çok mızmız doğru dürüst uyumadık yine ama sabah kalvaltısını yapmış yemiş yumurtasını allaha şükür şimdide uyuyordur diye arayamıyorum akşamda sinemaya gideceğim arkadaşlarla evlendim evleneli ilk defa arkadaşlarımla akşam birşey yapacağım zamanlamam süper aklım gönlüm yüreğim evde oğlum iyileşsin allahım bebeklerimiz hasta olmasın ilk defa onunla olmam gereken saatte yanında olamayacağım vizdan azabı çekiyorum bana yardım edin kızlar çıkarın beni bu moddan
ölüyordum dün kızlar rabbim hiç kimseye yaşatmasın dün yaşadıklarımı bebek mağazasında kızımın boğazına askı takıldı bir anda dilinin etrafında ters döndü ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum dünden beri ağalamaktan mahvoldum aman siz siz olun kuzunuza dikkat edin bir anda oldu baktım boğazında çekmeye zorluyo sonra bende çekmeye çalıştım takılmıştı gücüm yetmedi bağırdım yardım edin diye bi bayan geldi çıkardı öle acılar içinde ağlıyorduki kuzacağıma aldım sakinleşmesi için bi baktım ağzından koyu renler kanlar akıyo yavrum diye bağırdım ambulans çağırın diyorum bi taraftanda eşimi arıyorum salak kız suratıma bakıyo sakin olun diyo nasıl öldürmemişim onu anlayamıyorum yavrum gözümün içine baka baka kan kusuyo o bana sakin olun diyo eşim geldi kucağına aldı ağlamaya başladı hem götürdük doktoruna ikimizde ağlamaktan anlatamıyoz olanı doktor baktı ağzına delinmiş dedi alt üst damağı askının çengel tarafı geçmiş hemen aklıma konuşmasını engelleyip engellemeyeceği geldi rabbim hiç bir anneye yaşatmasın yalvarırım mağazalarda dikkatli olun.o anı ömrümün sonuna kadar unutamam heralde rabbim bizi birdaha kızımızla sınamaz inşallah beterin beteri var biliyorum ama ben çook zayıf bir anneyim.yıkıldım ben nefes alamadım sankşi ben boğuldum sanki tükürüğünü bile yutamıyo sürekli inliyo rabbim bize güç versin kuzum hemen ileşsin kızlar bize dua edin lütfen çokk ihityacımız var.