2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dünde batuhanın ateşi vardı akşam gece dahada çok yükseldi sürekli emdi uyutmadı sıpam beni meme ağzından hiç çıkmadı desem yeri şimdi işde ayakda uyuyorum bebeğim iyiymiş ama kahvaltısını yapmış keyfi yerindeymiş

Merhaba Anneler.
Su çiçeğini soran arkadaş 67 lira bu aşı.Bizde yaptırdık doktorlarda öneriyor ağır geçiriyor yaptırmayan çocuklar dedi doktorumuz.
Emzik gitti kızlar bizde tamamen.16.ayd şükür.Sırada çiş olayımız var.7 temmuzda tatile gidiyorum 15inde dönüyorum.Döndükten sonra lazımlığa oturtmaya başlıcam artık.Doktorumuz söyledi 2 yaşını karşılar şimdi başlarsak dedi.
Damlacım 2.çocuk için haberlerini bekliyoruz benimki katı gıdaya geçsin hemen Allahın izniyle düşünüyoruz.Çok istiyorum ya bi evladım daha olsun.Aslında tatil dönüşü çalışacağım da ama bu sefr işten ayrılmıcam normal hamileler gibi hamileliğimi tamamlayıp doğum izninden sonra dönmeyi düşünüyorum.Allah büyük.Babamızda çok istiyor 2.yi.Geçende hapımı bulamıyorum.Aradım taradım yok.Bir kutum daha oluyor çantamda,kayınvalidemlerde yada babamlarda kaldığımda ondan kullanıyorum sonra kendi kutumdakini kavanoza atıyorum filan.Kavanozdan aldım bir tane.İçtim dedim neyse hallettim..Olmaz ama dedi ben istiyorum sen bu hakkımı elimden alıyosun.Nerdeyse kavga edecektik adamla.O da rahat bırakmıyor beni,ikisi birlikte büyüysünler diyor.Dua edinde Alya blendarı bıraksında ikinci çocuğu yapam.
Bu sabah eczaneye gittim Alyanın balık yağı bitmişti,bi kaç alacağım daha vardı.Balık yağı,tonimer,sebamed güneş yağı birde nemlendirici aldım 150 liraya yakın para verdim.Dedim yuh bizden daha masraflı bu bebeler.
Hepinizi öpüyorum

gülşah öncelikle hoşgeldin canım, biraz zayıflamış gördüm seni...2. bebek fikri beni de heyecanlandırmıyo değil aslında ama yaşadığım yer küçük ve bakıcı sorunumuz var,bir de eşim çok yardımcı olmuyo bana çocuk konusunda ve pek sıcak bakmıyo 2. çocuk fikrine,bakalım belki ikna olursa ben de düşünebilirim efe 2 yaşını bitirdiğinde...herkese sevgiler...

evet nihayet köpek dişlerimizden birinin ucu gözüktü darısı diğerinin başına.çıksada şı dişler kuzular bi kurtulsa

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben tarlalardayım fareler ve yılanlarla kanki oldum artık cirit atıyorlar tarlada bi görseniz...

hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hepsine

Ada da köpek dişlerini çıkardı çok oluyor ama çıkaralı baya bi çektik

özel hepatit aşısını yaptırdınız mı arkadaşlar 2 dozluk olandan ben unuttum onu yaptırmayı dün kuzenim hatırlattı normalde kızamıktan 1 ay sonra götürmem gerekiyordu bugün yarın götürücem artık bi fikriniz var mı ateş huysuzluk yapıyor mu?

günaydın herkese
batuhan hasta kızlar dün ateşi devam ediyordu akşam kendi kendine bişey yemeden uyudu gece sürekli emiyordu 10dan 1.30a kadar emdi sonro bir uyandı istifar etti ama nasıl kendini nasıl zorluyor tüm safra çıkardı kuzum kıpkırmızı oldu çıkarana kadarda ama sonra rahatladı tabi yine bütün gece emdi sabah 6da uyandı ama hali yokdu süt verdim içmedi sonra yine uyudu inşallah geçdi gitti kızlar kusunca

gülşah öncelikle hoşgeldin canım, biraz zayıflamış gördüm seni...2. bebek fikri beni de heyecanlandırmıyo değil aslında ama yaşadığım yer küçük ve bakıcı sorunumuz var,bir de eşim çok yardımcı olmuyo bana çocuk konusunda ve pek sıcak bakmıyo 2. çocuk fikrine,bakalım belki ikna olursa ben de düşünebilirim efe 2 yaşını bitirdiğinde...herkese sevgiler...
sağol canım evet 7 kilo verdim şu an 71 kilo filanım daha var adet olmayı bekliyorum bakalım.:)
2.çocuk içinde hayırlısı olsun inşallhopuyorumnanaktan

evet nihayet köpek dişlerimizden birinin ucu gözüktü darısı diğerinin başına.çıksada şı dişler kuzular bi kurtulsa
hadi darısı bize.bizde üstten 4 alttan 4deyiz daha hepsi kabarmış.kolay çıkarsın inşallah
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben tarlalardayım fareler ve yılanlarla kanki oldum artık cirit atıyorlar tarlada bi görseniz...

hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hepsine

Ada da köpek dişlerini çıkardı çok oluyor ama çıkaralı baya bi çektik

özel hepatit aşısını yaptırdınız mı arkadaşlar 2 dozluk olandan ben unuttum onu yaptırmayı dün kuzenim hatırlattı normalde kızamıktan 1 ay sonra götürmem gerekiyordu bugün yarın götürücem artık bi fikriniz var mı ateş huysuzluk yapıyor mu?
yok canım bizi aşı kartmızda yok.ben zatn özel aşıları yaptırmıyorum sadece çiçek aşısını yaptırdım oda ebe ve doktorumuz ille önerdiğinden.
günaydın herkese
batuhan hasta kızlar dün ateşi devam ediyordu akşam kendi kendine bişey yemeden uyudu gece sürekli emiyordu 10dan 1.30a kadar emdi sonro bir uyandı istifar etti ama nasıl kendini nasıl zorluyor tüm safra çıkardı kuzum kıpkırmızı oldu çıkarana kadarda ama sonra rahatladı tabi yine bütün gece emdi sabah 6da uyandı ama hali yokdu süt verdim içmedi sonra yine uyudu inşallah geçdi gitti kızlar kusunca

geçmiş olsun kuzuma ya:KK43:canım ateş boğaz kızarıklığından da olabilir bi doktora götür derim ben beslenemiyorda diyorsun.çok geçmiş olsun kuzuma.

bizde iyiz anneler evdeyim dolanıyorum.bu ara had safhada bi temizlik deliliğim tuttu.Allahım soumu hayır eylesinkaydirigubbakcemile3

Esmacım canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa off onlar hasta oldumuydu tüm neşe kaçıyor evin çabucak iyileşir işallah acil şifalar diliyorum

Esmacım canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa off onlar hasta oldumuydu tüm neşe kaçıyor evin çabucak iyileşir işallah acil şifalar diliyorum

teşekkür ederim canım doktorumuzu aradık yarın akşama kadar ateşinin düşmesi gerek düşmezse getirin bakalım dedi ama büyük bir ihtaimalle düşecek dedi yediği içtiği birşeyden mikrop kapmıştır dedi

benim ki de fena ateşlendi kızlar.bizde 2 de doktora gittik.39,5 du ateşi.enfeksiyon gözükmüyor diştendir dedi.ama ağzına lokma sürmüyor.ne yapacağımı şaşırdım

gülşahcım gerçekten çok zayıflamışsın sırrı nedir acep :) benim daha 5 kilom var vermem gereken

benim ki de fena ateşlendi kızlar.bizde 2 de doktora gittik.39,5 du ateşi.enfeksiyon gözükmüyor diştendir dedi.ama ağzına lokma sürmüyor.ne yapacağımı şaşırdım

canım yaa sizede çok geçmiş olsun yalnız bizim doktorumuz bize dişin hiçbir zaman 38den yüksek ateş yapmayacağını söylemişti :uhm: umarım sizin doktorunuzun dediği gb diştendir canım

bizim doktor tatile gitmiş başka doktora gösterdik.zaten ben de okumuştum sadece dişten bu kadar ateş olamayacağını.ve hiç bir dişte ateşlenmemişti bizimki bu sefer neden böyle oldu anlamadım.ama yinede sadece diten olmasını umuyorum.kuzular hasta olmasın bize versin rabbim onların hastalılarını

bizim doktor tatile gitmiş başka doktora gösterdik.zaten ben de okumuştum sadece dişten bu kadar ateş olamayacağını.ve hiç bir dişte ateşlenmemişti bizimki bu sefer neden böyle oldu anlamadım.ama yinede sadece diten olmasını umuyorum.kuzular hasta olmasın bize versin rabbim onların hastalılarını

canım ateşin sonunda kesin bir hastalık çıkıyor dişle bir alakası yok hastalığınızın bizimki kusmayla devam etti gripal bir enfeksiyonda olabilir inşallah en az hasarla atlatırsınız en kusma gecikince 6. hastalık sanmışdım ama gece kusunca mikrap kaptığını anladım şimdide hafif ishali varmış zıpamın
çookkk geçmiş olsuunnnn

bencede mikrop kapmış olabilir.kendisi biraz sokak çocuğudur da.yerde gördüğü küçücük su birikintilerini bile eğilip de içmeye çalışıyo.geçen gün kaşla göz arası içmişti şimdi hatırladım belki de ondan mikrpo kaptı off yaaa.oğlum hasta ben burda çalışmaya çalışıyorum.nefret ediyorum onu bırakıp işe gelmekten

valla bizimkide ne buldu atıyo ağzına mikrop kapmaları o kadar normalki biizmki kusmayla başladı ishale döndü doktorumuz 3 gün ateşiniz olacak gelmenize gerek yok eğer ateş 3 günden fazla sürerse gelin dedi birde kusma ve ishalde su kaybını önlemek için bol bol sıvı tüketsin dedi seninde bilgin
olsun eğer kusmayla devam ederse hastalıpınız

bu arada yaramı hiç deşme eğer doktor getir dese bile nasıl götüreceğimi düşünüyordum eğitim var bu hafta sabah bile 7.30 işde olmam gerekiyordu erkenden geldim

sağol canım sürekli evi arıyorum şimdi iyiymiş ama hala ateşi varmış.biraz bişey yedirmişler.inşallah gecemiz iyi geçer.doktor da antibiyotik vermedi eğer mikrposa antibiyotik olmadan da geçmezki.

evet hastayken bırakmak çok zor geliyo.en çok anneye ihtiyaçları var çünkü.bir tek benim göğsüme yatıp sakinleşiyor.bugün arabada öyle göğsüme yatmış öyle gözleri baygın baygın bakarken kendime çok kızdım,nasıl bu çocuğu bırakıpta işe gidebileceksin diye sordum kendime.ama yapacak birşeyim yok malesef.onun için çalışıyorum deyip avutuyorum kendimi işte:2::2:

sağol canım sürekli evi arıyorum şimdi iyiymiş ama hala ateşi varmış.biraz bişey yedirmişler.inşallah gecemiz iyi geçer.doktor da antibiyotik vermedi eğer mikrposa antibiyotik olmadan da geçmezki.
tam tersi canım böyle durumlarda antibiyotik çok zararlı doktorun en doğrusunu yapmış
evet hastayken bırakmak çok zor geliyo.en çok anneye ihtiyaçları var çünkü.bir tek benim göğsüme yatıp sakinleşiyor.bugün arabada öyle göğsüme yatmış öyle gözleri baygın baygın bakarken kendime çok kızdım,nasıl bu çocuğu bırakıpta işe gidebileceksin diye sordum kendime.ama yapacak birşeyim yok malesef.onun için çalışıyorum deyip avutuyorum kendimi işte:2::2:

bende onun için çalışıyorum deyip kendimi avutuyorum ama yalanda değil onun için herşey

X