Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damlacım deniz yakın olmasa can atardım gitmek için ama nasıl olsa istediğim zaman gidebilirim diye geç giriyodum. ama çok sıcak valla bu sene hep giresim geliyo. birazda anılın merakından gittim bakalım naapacak,sevecekmi..vs.. diye. geçen sene 6 aylıktı ilk denize girişi ve çok sevmişti.. ve bu senede çok sevdi. baştan şaşırdı biraz ağlayacak gibi oldu ama sonra çıkmak istemedi. kumda yürümeye çekindi biraz garanticidir kendisi hele bir denize gidişi var emekleyerek o hali aynı karetta gibiydi :)) kumla oynamayı da çok sevdi.yüzmeyi de çok sevdi balığım benim.buketcim valla ne güzel etmişsin canım yaa daha dün Ada'yı denize götürsem artık diye düşündüm ve oradaki hali gözümün önüne gelip gülümsedim kumlarla oynayışı denizde oluşu Anıl çok şanslı valla bizimki sadece tatilde gidebilecek sizde her fırsat deniz var valla bide sen denize girmek için ne kadar geç kalıyormuşsun ben nisanda bile girdim denize her fırsatta bayılırım yüzmeye ama bu sene ağustos gb bi aksilik cıkmazsa didime gelicem haber veririm sana işallah sende orda olursunda görüşebiliriz
tatiliniz çok güzel geçsin sorunsuz doya doya eğlenin inşallah canımcım.aynen buketcim.burdada öyle çok sıcakkk adana..kızımada havuz aldık..ay sonuda izne çıkıyoruz.bakalım..güzel geçer inşşallah..tatilimiz.
bişey olmaz inşallah canım. ama sen yinede kontrol et boğazını.kızlar oğluma bugün dondurma yedirişler hemde tadımlık değil bayağa bi doyumluk olmuş.korktum ya hasta falan olmasın siz yedirdiniz mi hiç merak ettim
Selam kızlar faceden görüşüyoruz ama..
Alya çok hasta şimdi boğaz kızarıklığı ve ateşe öksürük eklendi.Çar kontrolümüz var bakalım ne olacak.Yazında hasta olmak büyük başarı..
İkinciyi istiyorum çok istiyorum hemen istiyorum hatta ama Alyanın pütürlü sorununu halletmeden cesaret edemiyorum.Alya o şekilde beslenmeye bugün geçsin bugün ikinci çocuğuma hamile kalacağım Allah nasip ederse.
Doktorum herhangi bi sorunum kalmadığını söyledi istediğim zaman hamile kalabilirmişim çünkü.Hayırlısı..
Sizler nasılsınız?
GÜLŞAHÇIM helal olsun ben de ikinciyi çok istiyorum ama şimdi değil.bu arada bloğunu yeni ziyaret ettim kızın çookkk şanslı,ona çok güzel bi hediye hazırlamışsın,çok güzel düşünmüşsün.benimde hamile olduğumu öğrendiğim andan itiibaren tuttuğum,resimlerle süslenmiş bir günlüğüm var.ilerde inşallah okuyup,onları nasıl da içimiz titreyerek büyüttüğümüzü anlar ve değerimizi bilirler.
bu arada kuzuna çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah...
sana faceden arkadaşlık isteği gönderdim ,onaylarsan sevinirim kaydirigubbakcemile3
Rabişcim geçmiş olsun canım.Salgın var genel olarak.Doktoruyla bi konuş istersen...
Biz memeyi dün gece itibariyle bıraktık.Çok sevnçliyim anlatamam:))
sağol canım..2 gün devam etti ishali, sonra durdu.. bizim kız sağolsun elinden yeşil eriği zorla alıyorum, bozdu midesini işte. dün akşam bi yerden foşur foşur ses geliyo, bide baktım bizimki köşeye girmiş elinde yeşil erik, foşurdatıyo :) güleyim mi, boğazına kaçacak diye zıplayayım mı nerden ele geçirdi diye düşüneyim mi bilemedim :):)
deli edecek beni vallahi, ama öyle güzel annemm dioki deliresim geri kaçıyo :):)
memeden kestin ve mutlusun öyle mi..ben ne olacam ya, ben sanırım meme bağımlısı oldum ya. akşama kadar beni göremiyo diye gece emmesini kesemiyorum. aslında kessem de biraz uyusam ne güzel olur çünkü hala uyanıyor emmek için..ama çook tatlı emiyor ya, bide gözlerini gözüme dikiyor koca koca açıp, ayağını da ağzıma sokmaya çalışıyor, ısırıp sevecekmişim hasbamı :)
bide addaa tutturdu, muhakkak günde 2-3 defa dışarı çıkacakmış, kapının önüne geçip ayakkaaa diye bağırıp sonra da adddaaa diye bağırmaya başlıyor :)
haftaya tatile götürüyorum kuzumu, önce 1 hafta babaannesinin yazlığına sonra 2 hafta annanesinin yazlığına..herkes doysun bebeğime istedim zaten çok özlediler.
denize gireceğiz kuzumla, bikini aldım ona, geçen akşam bikinisini giydi çıkarmak istemiyor, evin içinde yarım saaat kırmızı bikiniyle gezdi hasbam :) delirtti babasını :) memen nerde diye soruyo babası, parmağıyla işaret ediyo memesini, sonra da öpsün diye yanına geliyo :)
ayy ne kadar yazdım, kızımı özledim yine galiba..
hepinizi öpüyorum canlarım, iyi ki varsınız :)
ooohhh ne güzel bikiniler alınmış darısı bize henüz tatil planı yapamadık nasıl yakıştı kim bilir bikinisi maşallah ona
canım bu arada gülşahın bahsettiği meme emzik zaten alya emmedi annesini gülşah hep sağıp vermişdi alyaya