2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meralcim gözünaydın canım çok şükür bunuda atlattık allahım beterinden korusun

nurcum gözünüz aydın artık oturmak yok bol bol kilo verme var kolay gelsin canım

selam herkese gelemiyorum artık kolay kolay gelsemde yazamıyorum okuyup kaçıyorum. bizde kurcalamalar yaramazlıklar tam gaz inat desenizz offf valla çok kavga ediyoruz. ama oturup büyük biriyle konuşur gibi konuşunca anlıyo benim kuduruk neşem sanki daha bir uysallaşıo gibi. 5. diş patladı üstten gelio zar zor bakıpta gördüm agzını açmıo. dün dr a gittik herzamanki yani dogumdan beridir gittigimiz drumuz işten ayrılmış başka dr a geçtik. 2 ayda 3 santim uzayıp 400 gr tombullaşmışıızz:) 80 cm 9100 gr .. dr amcasıda dedi mankenmi olcan başımıza diye. aman takmıyorum artık kiloyu çünkü kızım yiyo benim ama almıo anası gibi. bende ilk 6 ayda verdim dogum kilolarını 22 kilo anacımm:)) bende yerim ama almam ailemdede hiç kilolu yok benim bebekliğimde kızım gibiymişş ee daha ne çok yazdım. hasta bebeklere daha doğrusu çocuklara geçmiş olsun çabucak iileşsinler inşallahopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar hepinize....
umarım hepiniz iyisinizdir... meriç iyi çok şükür, benim biraz karnım ağrıyor:))) malum dönemdeyim sıcakta hiç çekilmior valla, hamişken ne güzeldi hiç olmuyordum:)))))) bu sprialden sonra kanamam çok arttı benim, tamam iyi hoş çok rahatda şu kanamayıda fazlalaştırmasa:)))
cumartesi günü temizlikçi ablamız gelcek bende yavaş yavaş işten dönünce kendi yapacaklarımı yapıyorum, off valla hem iş hem ev hem kociş hem bebiş çok yorucu oluyor

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür Ada dün çok daha iyiydi beraber çok güzel vakit geçirdik :)
fatmacım maşallah kuzuma aman sağlıklı olsunlarda gerisi fasafiso yemesi güzel yaa ötesini boşver
meralcim sanada günaydın canım valla hiç sorma o malüm günlerde ne rezillikler çekiyoruz hele yazın hiç çekilmiyor ben spral taktırmadım ve hormanları etkilediği için vede en önemlisi 2. çocuk düşündüğüm için taktırmadım 1-2 ay sonra neden olmasın diyorum oda doğunca bakıcam duruma

2. mi ohaoldumsmile harikasın valla ben uzun bir zaman düşünmüyorum 2.yi batuhan kardeş istesin belki ondan sonra ama yakı gelecekde (2-3sene) aasla düşünmüyorum

Damlacım ikinci bebiş mi gelecek 1-2 ay sonra haberini alacak mıyız yoksazemuszemus hayırlısı olsun canım benimkaydirigubbakcemile5

bende malum dönemdeyim, sprial bende de var, uff sıcakta da bu kanama hiççç çekilmiyor ya.
benimde goncam istiyor ikinci bebişi ya,
ama ben henüz hiç hazır hissetmiyorum kendimi,
azra içinde erken sanki,
seneye sallıyorum goncamı :) hele bi 2 yaşına girsin, hamile kaldım kalıcam doğdu doğacak derken 3, 3.5 olur, e derdini anlatabilir o zamanda.
azra kolik olduğu için ilk 6 ayından hiçbir şey anlamamıştım aslında.
ikincisinde anlarım belki :))

evet arkadaşlar 2. yi ciddi ciddi eşimle düşünüyoruz hiç denemedik daha eğer arayı açarsam birdaha cesaret edemem ve yalnız kalmasınıda hiç istemiyorum 2 yaş ara ideal gb geliyor zor ama istiyorum kilomuda verdim 3-4 kilo kaldı artık onuda versemde olur vermesemde sonra hepsini veririm :) rahata alışmadan yapmalıyım yoksa zor

bende bu sıralar aynı şeyleri düşünüyorum :)

2. çocuk konusunda ben kararsızım valla bi diyorum arayı sogutmim rahata alışınca hiç istemem dıyorum bi aklımda kızımda çok çektim geceelrı uykuyu unutmuştum koliktikte daha yeni rahata kavuştum sayılır laelaelaelaelae

günaydın güzel annişlerzemuszemus bugün nasılsınız bakalım... Buğrahan gece çok ateşlendimafoldumben kulaklarını falan oynuyodu sürekli bende iltihap olabileceğini düşünüp doktora götürdüm dün iltihap başlamış dedi... 2 tane şurup verdi... akşamda babasıyla beraber yarım saat parkta gezdirdik çok sıkıldı evde ... parka gittiğimiz için mi oldu yoksa şurupları mı dokundu anlamadımmafoldumbenmafoldumben

günaydın kızlar...iyisinizdir umarım....damla canım 2.ciyimi düşünüyorsun.hayırlısı olsun canım senin için..ben düşünemiyorum kendi adıma..benim için çokkk erken nida yetiyor..2 ci bir afet büyük birdeprem yaratır bende..nida nur tam bir cadı...dün henüz hiç kullanmadığım konsolumda duran yemek takımımın tuzluğunu aldı fırlattı..ilk kırığımız.canı sağolsun ama çok şımarık...çokkk...

bizim öle hasarlarımız oldu ama en büyük hasarı televizyonumuzu bozdu sıpa git gel kapat aç kapat aç kapat bidaha açamadık sonra açılmadığına siner oldu yenisi gelene kadar şimdide ona ulaşamıyor garibim dedesigilin odasındakine taktı kafayı onu açıp kapatıyosositososito

damlacım hadi akalım bi öncülük yap ayağını sürte arkandan bizde gelelim bebişlerimiz kardeşlerle büyüsünler daha geniş bi aile yeni heyecan ne güzel olur değil mi?

selam canlarım, buğrahana geçmiş olsun, hemen iyileşsin kuzucum....

damlacım senide taktir ettim saygı duydum... ikinciyi bende istiyorum ama cesaret yok :))))) bi kaç yıl daha en azından dursun diyorum bende... aslında iki kardeş olarak aralarındaki yaş farkı az olsa daha iyi olur ama bilemiyorum... inşallah güzel haberlerini alırız canım

merhaba canlar nasılsınız
buhrahanıma çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

evet arkadaşlar işallah herşey yolunda giderde ikinciyide yaparım bakalım düşüncelerimiz böyle bakıcımızdan çok memnunum onu kaçırmadan ikinciyide istiyorum biraz ikincide büyüyene kadar 2. bakıcıyı tutmayı düşünüyorum istekler farklı olacak sonuçta ona yardımcı olur zaten 2-3 ay izinli olurum durumlarda belli olur iki çocuğu kezban hanım idare edip edemeyeceği biraz masraflı olur ama olsun kuzum rıskıyla gelir kızım doğdu ben işe başladım kendi rıskını getirdi çok şükür durumuza sizlerde geç kalmayın beraber gene 2.leri yapalım

inşallah herşey istediğiniz gibi olur damlacım, bakalım bu işler nasip kısmet işleri, ben evlendikten sonra 2 yıl olmadı... bi sürü doktora gittim rahim filmi çektirdim, yığınla tahlili yaptırdım, tüm doktorlarının dediği aynı şeydi hiç bi sorun yok ikinizdede, ne ilaç verdiler ne başka bişey.. ama olmadı işte bilemiyorum, sonra tam ümitlerimizin kırıldığı bi anda meriçimizin haberini aldık, ALlah aratmasın isteyen herkese nasip etsin, ilk çocuklarımız oldu çok şükür, sıra ikincide ama bakalım ne zaman nasip olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…