meralciğim meriçin iyi olmasına çok sevindin inşalalh bir daha yaşamaz miniğin böyle birşey
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür Ada dün çok daha iyiydi beraber çok güzel vakit geçirdik :)
fatmacım maşallah kuzuma aman sağlıklı olsunlarda gerisi fasafiso yemesi güzel yaa ötesini boşver
meralcim sanada günaydın canım valla hiç sorma o malüm günlerde ne rezillikler çekiyoruz hele yazın hiç çekilmiyor ben spral taktırmadım ve hormanları etkilediği için vede en önemlisi 2. çocuk düşündüğüm için taktırmadım 1-2 ay sonra neden olmasın diyorum oda doğunca bakıcam duruma
evet arkadaşlar 2. yi ciddi ciddi eşimle düşünüyoruz hiç denemedik daha eğer arayı açarsam birdaha cesaret edemem ve yalnız kalmasınıda hiç istemiyorum 2 yaş ara ideal gb geliyor zor ama istiyorum kilomuda verdim 3-4 kilo kaldı artık onuda versemde olur vermesemde sonra hepsini veririm :) rahata alışmadan yapmalıyım yoksa zor
günaydın kızlar...iyisinizdir umarım....damla canım 2.ciyimi düşünüyorsun.hayırlısı olsun canım senin için..ben düşünemiyorum kendi adıma..benim için çokkk erken nida yetiyor..2 ci bir afet büyük birdeprem yaratır bende..nida nur tam bir cadı...dün henüz hiç kullanmadığım konsolumda duran yemek takımımın tuzluğunu aldı fırlattı..ilk kırığımız.canı sağolsun ama çok şımarık...çokkk...