2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amaniiiin muhabbete bak yeni bebişlermi geliyo.. ne güzel..
düşünen arkadaşlar Allah gönlünüzdekini versin inşallah. ama mart garıları topiğini terketmek yok tımammı :))
ben henüz düşünmüyorum. ikinciyi istiyorum ama diyorumki "ne zaman uykuya doyarsam o zaman".. her gece en fazla 3,5 saat uyuyorum. belki emzirme bitince düzene girer uykumuz..
işin aslı 3 yaşından sonra düşünürüm. yine şubat mart bebesi olursa çok memnun olurum. hamilelik için en ideal dönem olduğunu düşünüyorum. buralar çok sıcak oluyor inşallah Allah nasip ederse gönlümüze göre olsun.
kız-erkek farketmez ilk bebeğimdede öyle demiştim "hayırlı evlat olsunda". ama içime oğlan olacağı doğmuştu.
doğumdan sonra ilk 15 gün annem ve kayınvalidem kaldılar yanımda. kayınvalidem 2 aylık olana kadar yanımdaydı. sonra hep yalnızdım. genç bir insan yok şöyle kızkardeşim falan yardımcı olacak,moral destek olacak... o yüzden öncelikle kendime güvenimin ve kuvvetimin gelmesi lazım.. tabi şimdi ben böyle diyorum ya kazara olmasa bari :))

inşallah buketcim, benimde spiral taktırma sebebim bu "kazara"lardan korktuğum içindi zaten, ne ilgincim ya önceden olsun diye verdiğim uğraşları, ayaklar duvarda tepeye kalkmış bi vaziyette uyumalarımı düşündükçe gülüyorum şimdi :))))))))))))))))))))))))))))))))) 4 ay önce bi gecikme yaşadım allahhhhhh beni sardı bi korku, önceden olsun diye dua ettiğim şey şimdide olmasın ne olur ne yaparımlara dönüşmüştü... kan tahlili negatif çıkınca, psikolojik olarak rahatladım sanırım ki hemen regl oldum ve ilk işim dr. a gitmek oldu, "allah aşkına bi spiral takın" dedim:)))))))) şimdilik çok rahatım ama tabi her yöntemde olduğu gibi minik ihtimaller bunda da var... herşey gönlümüzce olsun...
ayrıca hamile kalma dönemi ile ilgili düşüncelerine katılıyorum inş yine mart annesi oluruz...2013 de felan:))))

dediğiniz gb akadaşlar herşey gönlümüzce olsun hayırlı evlatlar nasip etsin allah bizlere
buketim dediğin siteyi ben açamıyorum hiçbir filmi izleyemedim :KK43:

Damlacım, Meralcim çok teşekkürler... bide ishal başladı bugün sabahtan beri:çok üzgünüm: Damlacım Allah gönlüne göre versin inşallah... bende çok istiyorum oğlum yanlız büyümesin bi kardeşi olsun ama eşim hiç hiç hiç hiç istemiyo... hayırlısını versin Allah:Saruboceq:

meralcim cok sevindim mericin iyilesmesine, yüzün gülüyordur simdi!!

Kizlar muhabbet süpermis kacirmisim :KK43:(

Bende ikinciyi düsünüyorum evet ama simdi degiL :) Ayarlanmis saat gibi düsünüyorum ama bakalim nezaman olucak, benim düsüncem Rüya dört ysindayken ikincisi dünyaya gelsin, rüya 6yasinda ilk okula basladiginda ikincisi kreje baslasin ve ben böylelikle uzun bir süre, hayatimn geri kalanini calisan bir anne olarak gecireym diyorum :)

günydın kızlar nasılsınız bizler iyiyiz

hafta sonu temizlik vardı önceden kadına 50 veriyordum aylık ayda 2 defa geliyordu artık her hafta gelecek ve aylık 75 vericem işi ne zaman biterse ozaman gidecek kuzumla daha fazla zaman geçirmek istiyorum zaten çalışıyorum bide hafta sonu temizlikle onun zamanından çalmak istemiyorum tüm herşeyimi yapacak ütümü temizliğimi.. fiyat nasıl sizce iyi mi?

hafta sonu temizlik vardı önceden kadına 50 veriyordum aylık ayda 2 defa geliyordu artık her hafta gelecek ve aylık 75 vericem işi ne zaman biterse ozaman gidecek kuzumla daha fazla zaman geçirmek istiyorum zaten çalışıyorum bide hafta sonu temizlikle onun zamanından çalmak istemiyorum tüm herşeyimi yapacak ütümü temizliğimi.. fiyat nasıl sizce iyi mi?

cok ucuzmus cnm bızım burda gunlugu 50 lira utu harıc

buğrahana geçmiş olsun:KK43:((( canım ishal meriçtede bir hafta kadar sürdü, endişe etme, tahlilleri temiz çıktıysa atlatır kısa zamanda inşallah....

saol sibelcim, hemde nasıl gülüyor yüzüm, kuzucuklar iyi olsunlar hep.... iştahı çok azalmıştı, çok şükür iki gündür iyi.

damlacım fiyat çok iyi bencede herşey var içinde, haklısın çalışınca temizlik yaparken çocuğun zamanında gidiyor gibi oluyor, ben ütülerimi meriç uyuduktan sonra gece yapıyorum, temizlik içinde ayda bir sefer ablamız geliyor 70 lira... o heryeri temizleyince bana 3 hafta boyunca süpürüp silme wcleri temizleme işi kalıyor, ev temiz oluncada bu şekilde toz alma silme süpürme ovma şeklinde :) 3 hafta idare ediyoruz, onlarıda meriç uyuyunca yapıyorum. bizdede hafta sonu vardı temizlik, iki odanın duvarını sildi, bi dahki gelişinde iki odayı daha sildircem, bütün camları yerleri kapıları balkonları avizeleri heryeri sildi, halılarıda yıkamaya vermiştim, banyo tuvalat derken pırıl prıl oldu ev, ben bi perdeleri yıkadım bide mutfağı yaptım dolap içleri felan:))))

evler 30 derce oldu, yanıyoruz. sıcaktan uyunmuyor artık.
deniz sezonunu açtık. oğluşum bayıldı, hattaa sudan çıkmak istemedi. bende cesaretimi toplayıp girdim normalde ağustostan önce girmezdim soğuk geliyordu. ama sandığımın aksine çok ılıktı. didimin denizi harika en sevdiğim yer. balık oldu benim tosbağam.
.

günaydınnnnn.kızlar ben size bişi sorcam.sizler kaç defa uyutuyorsunuz.ve gece uykusunu kaçta uyuyor bebişleriniz.

günaydın arkadaşlar

buketcim valla ne güzel etmişsin canım yaa daha dün Ada'yı denize götürsem artık diye düşündüm ve oradaki hali gözümün önüne gelip gülümsedim kumlarla oynayışı denizde oluşu Anıl çok şanslı valla bizimki sadece tatilde gidebilecek sizde her fırsat deniz var valla bide sen denize girmek için ne kadar geç kalıyormuşsun ben nisanda bile girdim denize her fırsatta bayılırım yüzmeye ama bu sene ağustos gb bi aksilik cıkmazsa didime gelicem haber veririm sana işallah sende orda olursunda görüşebiliriz

benim kız sabah 9-9.30 gb kalkar öğlen 1 gb yatır 1-1,5 saat uyur sonra bidaha uyutmuyorum gündüz tek uyku gecede 9-10 gb yatar sabaha kadar uyanmadan uyur

selam kızlar..iyidir herkes umarım..

bence fiyat çok iyi .bana 3 hafta önce geldi bayan yaz temizliğimi yaptık.60 tl.aslında banada lazım ütü vs.her hafta olsa 100 tl geçer sanki bizim burda...ayda bir iyi.bende meral gibi kendim idare ediyorum.haftada 2 kere süpürüp siliyorum toz alıyorum.wc.lovabo temizliği.napalım..mecbur:)

evler 30 derce oldu, yanıyoruz. sıcaktan uyunmuyor artık.
deniz sezonunu açtık. oğluşum bayıldı, hattaa sudan çıkmak istemedi. bende cesaretimi toplayıp girdim normalde ağustostan önce girmezdim soğuk geliyordu. ama sandığımın aksine çok ılıktı. didimin denizi harika en sevdiğim yer. balık oldu benim tosbağam.
.

aynen buketcim.burdada öyle çok sıcakkk adana..kızımada havuz aldık..ay sonuda izne çıkıyoruz.bakalım..güzel geçer inşşallah..tatilimiz.

günaydınnnnn.kızlar ben size bişi sorcam.sizler kaç defa uyutuyorsunuz.ve gece uykusunu kaçta uyuyor bebişleriniz.

sabah 2 saat uykusuna devam ediyor ben bıraktıktan sonra.öğlende 1-2 saat uyuyor..sonrasında gece 10,11,12 canı ne zaman isterse.günde 2 defa ..2 şer saat gibi

kaydirigubbakcemile3

valla arkadaşlar banada uygun geldi temizlikçinin fiyatı ilk başta çok mu acaba diye düşündüm ama yok buna değecek bişey olduğuna karar verdim dediğiniz gb hafta sonu kadın gelmesede o evde mutrlaka bi temizlik oluyor lavabo ovması süpürgesi viladası derken zaten baya bi günden gidiyor her hafta en azından küçük şeylerde olsa hepsini yapar bende tamamen elimi eteğimi çekmeyi düşünmüyorum zaten yapamam bende kızımla yapabildiğim şeyleri yaparım :)

Merhaba arkadaşlar, aylardır uğramamışım galiba. Hepiniz ve minişleriniz iyisinizdir umarım. Biz 15 buçuk aylık olduk. 13 aydan beri yürüyor ama , baba, bebi, mama dışında konuşma yok:))(,emzik dolayısıyla galiba)Yalnız yürümeye başlayınca çok afacan oldu, bugünlerde kanepeye çıkmaya ve kapı kollarına yetişip açmaya abaşldı, çok tehlikeli oldu.:)) Bir de cibi cibi yapalım mı diyoruz, direk banyonun kapısına gidip açın şurayı beni suya atın der gibi çığlık çığlığa bağırıyor. Minik sıpam:))
Bu arada dr. emziği bırakın dişlerde değişme başlamış dedi. Ama çok aşırı düşkün ne yaparım bilmiyorum, aşık resmen emziğe. Sizlderden bu durumda olup bıraktırabilen oldu mu, nasıl başardınız?:)

günaydın bayanlar

kozet hoşgeldin canım bende senin durumundaydım doktorumuz dişlerde değişim var dedi zaten kendisinin dişlek bir yapısı var iyice tetikliyor emzik dedi Ada gündüzleri pek almıyordu emziği nadirdi ama geceleri ve gündüz uykusunda çok düşkündü onsuz uyumuyordu doktorumuz böyle dedikten hemen sonra eve geldim ve emziğin ucundan azcık kestim resmen hava geliyor hiçbirşekilde emzik tadı vermiyor onu verdim ve hiç sevmedi emzik istidikçe hep o vardı etrafında ne olur ne olmaz diye yedek tutuyordum sağlamlarından 1 hafta zorluk çektim özellikle geceleri ama sonrasında oda unuttu şimdi hiç emzik vermiyorum ve aramıyorda başkasının emziğini gördüğünde hiç oralı olmuyor bu yolu tavsiye ederim bi dene istersen ama hemen pes etme derim sonuçta onun sağlığı için gerekli bir şey

X