2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim oğlumda 14 aylıkken yürüdü dediğin gibi geç emekledi emeklemeyi öğrenince her işini emekleyerek halletti ama sonra birden cesaretini toplayıp yürüdü bir de kilolu bebekse kilolu bebekler geç yürür demişdi doktorumuz bize

cnm kılolu deıl ama korkak bır bebek benımkı ondan yurumuyor sanırım

günaydın kızlar epeyir giren olmamış biz iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok
esmacım maşallah Batuhan'a kocaman olmuş çok şeker çıkmış :nazar: ben daha Aa'nın saçlarını hiç kestirmeim oğum saçı hala çok uzadı yıkanırken sırtının ortasına geliyor beline az kaldı :)

kızlar nerdesiniz 2 gündür sude yi kreşe bırakıyorum.çok garip bir duygu korku telaş ,heyecan hepsini bir arada yaşıyorum nolur bana bi akıl verin çok erken verdim biliyorum ama 2 gün denedik bakıcıy olmadı.

günaydın kızlar epeyir giren olmamış biz iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok
esmacım maşallah Batuhan'a kocaman olmuş çok şeker çıkmış :nazar: ben daha Aa'nın saçlarını hiç kestirmeim oğum saçı hala çok uzadı yıkanırken sırtının ortasına geliyor beline az kaldı :)

canım bizim saçımız yok denecek kadar azdı sadece ensemiz vardı bizim upuzundu ensesi banyo yaparken çok hoş görünüyordu güçlensin diye kestirdim ama şimdilik iyi karardı kafası sıpamın
kızlar nerdesiniz 2 gündür sude yi kreşe bırakıyorum.çok garip bir duygu korku telaş ,heyecan hepsini bir arada yaşıyorum nolur bana bi akıl verin çok erken verdim biliyorum ama 2 gün denedik bakıcıy olmadı.

canım kreş zordur tabi yapacak birşeyi yoksa mecbursun ama bence etrafına bakar ol iyi bir bakıcı bulursan evde daha rahat eder en azından 3-4 yaşına kadar evde olması daha iyi

bilmiyorumkismile
2318.jpg

BATUHANIN 2 hafta önceki hali saçlarrı kazırttık zemuszemus

maşallah Batuhanopuyorumnanaktan

kızlar merak ediyorum.sizinkilerin salyası geçtimi.benim oğlumun hala çok akıyooo.sıkıldım artık önlük takmaktan çocuğa yaa

kızlar merak ediyorum.sizinkilerin salyası geçtimi.benim oğlumun hala çok akıyooo.sıkıldım artık önlük takmaktan çocuğa yaa

canım sizim salyamız hiç olmadı ama benim arkadaşımın oğlunun vardı günlük 10 tane önlük yıkıyorum diyordu gerçekdende balkon sadece önlük olurdu zamanla geçiyor tam olarak ne zaman geçti hatırlamıyorum 15 -16 aylıkken hala önlüklüydü oğlu

merhaba arkadaşlar
hafta sonu hastalıklarla uğraştım Ada çok hastalandı ateşi ctesi sabahtan başladı ve 39,5 kadar çıktı daha doğrusu 39dan nereyse hiç düşmedi çok kötüydü pazar günüde ateşi düşürdük bu seferde inanın hiç abartmıyorum sabah 7 den akşam 6 ya kadar durmadan ağladı sürekli anne diye ağlıyordu içim parçalandı ne anneanne ne dede ne baba ne ben hiç birşey yapamadık akşam 6 gb sakinleşti biraz kenini topladı ama en son yemeğini ctesi kahvaltı olarak yedi ve pazar günü ne süt ne su ne yiyecek hiçbirşey yemedi ve bugünde malesef işteyim kuzumu öylece bırakıp çıkmak zorunda kaldım çok zor bişey bakıcımızla konuştum huysuzmuş ve bişey yememiş biraz biraz oyun oynuyormuş akılım hep onda sağlık en önemlisi herşeyin başı ben 2 günde mahfoldum onun o hali ve bizim çaresizliğimiz insanı bitiriyor

maşallah batuhana.. yakışıklı paşa....

hepinize ayrı ayrı merhabalar arkadaşlar, umarım hepiniz ve bebekleriniz iyilerdir... damlacım çok geçmiş olsun canım, meriçte öle iki gündür, cumartesi gün kusma dünde ishal başladı kusması kesildi bu gün biraz daha iyi.... onlar hasta olunca elimiz kolumuz tutmuyor:KK43:((((( dilerim hasta olan bebişlerimiz hemen iyi olurlar.

merhaba kızlar meriç'e ve ada'ya geçmiş olsun allahım bebeklerimizi korusun onların yerine biz hasta olalım yaaa çok zor oluyor

selam millet..
Ada , Meriç geçmiş olsun kıyamam size ben. siz hasta olmayın biz olalım sizin yerinize,derdinizide anlatamıyorsunuz daha çok zor yaa.
bizde atlattık aynısını önce istifra etti, sonra ateşi çıktı,ishal başladı.... acilde iğne yedi.. antibiyotik,ağrı kesici vs. şuruplar verdi. ama Anıl ağzını açmadı sadece su içti ve emdi. şuruplarını ağzına zorla akıttım.. ama neyseki geçti. boğaz enfeksiyonuymuş.. birazda salgın diyorlar.
inşallah çabucak geçer sizinkilerde.

Merc ve ada gecmis olsunn hasta olmasin bebisler yaa :KK43:( Kiyamiyorum bizdede durum cok karisik ... :KK43:(

esmacım, buketcim, sibelcim çokkk teşekkürler... çok haklısınızı inanın üç gündür o da bizde mahvolduk, yavrum yemiyor içmiyor, neler neler yaptım inanın tezgahın üstü meriçin yemediği şeylerle doldu acaba yer mi ümidiyle çırpınıyorum, bide başını kaldırıp "cık" yapmaz mı istemiyorum dercesine... onlar hasta olmasın biz olalım, biz dayanırız....
bu aralar ishal ateş kusma çok salgın sanırım bütün bebişleri ziyaret ediyor:KK43:((((
hasta olan tüm bebişlerimize acil şifalar versin allahım.....
neşesi yok evin meriç hastayken eşimle moralimiz bozuk bi şekilde oturuyourz:))) iyileşir inşallahta evi birbirine katar yine paşam....

Ada ve Meriç çok geçmiş olsun... bu ara hava değişiminden mi yoksa salgın mı neden böyle oldu ki:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar

biz çok şükür daha iyiyiz iştahımız açıldı ateşimiz yok huysuzluk biraz var ama ben ona razıyım kuzum benim yaa çok zor vallahi sağlıkları çok önemli çok

meralcim sizede çok geçmiş olsun çok büyük bi salgın varmış 1 ve 5 yaş çocukları çok etkiliyormuş aman arkadaşlar çok dikkatli olun çok fazla kalabalık yerlere girmeyin

esmacım buketcim sibelcim ve huriyecim sizede çok teşekkür ederim

selam arkadaşlar....

çok şükür bizde bu gün iyiyiz, ishalimiz geçti, iştahımızda yavaş yavaş düzelmeye başladı... çok şükür, mikrobik bişey deilmiş zaten kaka tahlilimiz temiz çıktı, dün sabah 6 da yaptı kakasını hemen hastaneye götürdüm tahlil için temiz çıktı çok şükür...
hasta olan tüm bebişlerimize acil şifalar dilerim bu salgın hastalıklar çok tehlikeli:KK43:(((

hasta bebıslerımıze gecmıs olsun benım kızda pazartesı ılk adımlarını atmaya basladı paylasım dedım heınıze ıyıgunler

meralciğim meriçin iyi olmasına çok sevindin inşalalh bir daha yaşamaz miniğin böyle birşey

X