2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

damlacım cvp yazdığın için tşk ederim canım. Funda ve sen içimi rahatlattınız saolun. bugün arayacağım doktorumuzu ve saglık ocagını. dediğin gibi keyifli bir doğum günümüz olur inşallah

slm kızlar özledim vallla sonunda annemlerin pc si geldi tamirden kavuştum sizlere aklım hep burdaydı biraz geçmişe bakayım liyacım yeni yaşında aşında kutlu olsunkaydirigubbakcemile3
öptüm çok hepinizi

slm kızlar özledim vallla sonunda annemlerin pc si geldi tamirden kavuştum sizlere aklım hep burdaydı biraz geçmişe bakayım liyacım yeni yaşında aşında kutlu olsunkaydirigubbakcemile3
öptüm çok hepinizi
çok teşekkürler canım seninde gözünaydın kaydirigubbakcemile3

şimdi sağlık ocağını aradım aşımızı pazartesi veya salı yaptırabiliyormuşuz ay çoooook sevindim.
çok ii olmuş doğumgününüzü rahat rahat geçirirsiniz inşallah canımkaydirigubbakcemile2

hiç sorma Burcu'cum bende geçen tatilde 10 gün giremedim delirdimsırnaşık şey bu kadınlar kulübü bağılılık yapmış bizdehihoyyythihoyyyt

arkadaşlar ferro sanol damla benim oğlumun dişlerinde kararma yapmaya başladı.sizler hala veriyormusunuz.ne yapsam acaba kessem mi?off yaa acaba geçicimidir?

arkadaşlar ferro sanol damla benim oğlumun dişlerinde kararma yapmaya başladı.sizler hala veriyormusunuz.ne yapsam acaba kessem mi?off yaa acaba geçicimidir?

cnm ben ferrum kullanıorum ama öle bişi olmadı gerçi arada sekteye ugradığı oldu tabi zaten bir yaşa kadar değilmi benmi yanlış biliorum
bu arada çok fena hasta oldum gözümü açamıorum vallla doktora gittim doğal atlat dedi sadece minoset içiorum allahtan dinlenebiliorum kızıma anacım bakıyo

günaydın arkadaşlar nasılsınız
dün doğum günümdü ve arkadaşlarımdan 1 kişi dışında kimse aramadı eşimde iş nedeniyle şehir dışında oda yoktu kuzumla başbaşa bi doğum günü geçirdim artık bizden doğum günü geçti galiba gözüken o

hihoyyyt nermincim Nida Nur'un doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara a.s.

Damlacığım doğum günün kutlu olsun...Kızınla aynı burçtansın ne güzel..
Zaman geçtikçe kutlayan sayısı azalıyor sanırım..

canımm bilmiyorumdum bilsem ilk ben kutlardımopuyorumnanaktan yinede DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SAĞLIKLA MUTLULUKLA SEVGİYLE NİCE SENELER DİLİYORUM kocaman öpüyorum canım arkadaşıma.s.a.s.

melekcim meralcim huyriyecim ve süheylacım hepinize çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Damlacım doğum günün kutlu olsun,inşallah diğer doğum günlerini eşinle ve tatlı kızınla birlikte geçirirsin ,tüm mutluluklar seninle olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…