- 14 Ocak 2009
- 716
- 2
günaydın arkadaşlar
fundacım geçmiş olsun canım ateş yapmamasına sevindim işallah bizdede olmaz
arzucum benim bildiğimde fundanın gb yani pteside aşı yaptırsan oluyor ona göre randevu alırsın endişelenmene gerek yok keyif keyif doğum gününüzü kutlayın opuyorumnanaktan
hadi gözünaydınnnnhihoyyytşimdi sağlık ocağını aradım aşımızı pazartesi veya salı yaptırabiliyormuşuz ay çoooook sevindim.
çok teşekkürler canım seninde gözünaydın kaydirigubbakcemile3slm kızlar özledim vallla sonunda annemlerin pc si geldi tamirden kavuştum sizlere aklım hep burdaydı biraz geçmişe bakayım liyacım yeni yaşında aşında kutlu olsunkaydirigubbakcemile3
öptüm çok hepinizi
çok ii olmuş doğumgününüzü rahat rahat geçirirsiniz inşallah canımkaydirigubbakcemile2şimdi sağlık ocağını aradım aşımızı pazartesi veya salı yaptırabiliyormuşuz ay çoooook sevindim.
slm kızlar özledim vallla sonunda annemlerin pc si geldi tamirden kavuştum sizlere aklım hep burdaydı biraz geçmişe bakayım liyacım yeni yaşında aşında kutlu olsunkaydirigubbakcemile3
öptüm çok hepinizi
arkadaşlar ferro sanol damla benim oğlumun dişlerinde kararma yapmaya başladı.sizler hala veriyormusunuz.ne yapsam acaba kessem mi?off yaa acaba geçicimidir?
günaydın arkadaşlar nasılsınız
dün doğum günümdü ve arkadaşlarımdan 1 kişi dışında kimse aramadıeşimde iş nedeniyle şehir dışında oda yoktu kuzumla başbaşa bi doğum günü geçirdim artık bizden doğum günü geçti galiba gözüken o