aranızda hala bebeğini emziren varmı?
Nasıl emziriyorsunuz günde kaç kere?
İnek sütüne basladınız mı basladıysanız nasıl ve kaç cc veriyosunuz.
Bebişleri öpuyorum opuyorumnanaktan
kızlar 1 yasında bebişlerımız butun tahlıllerıne bakılacak hormon hemogram kan grubu gıbı yaptıran varmı sizin doktorunuzda dedımı öyle bişiy ahh keske bende emzırebılseydım ahhha ahhhh
kızlar 1 yasında bebişlerımız butun tahlıllerıne bakılacak hormon hemogram kan grubu gıbı yaptıran varmı sizin doktorunuzda dedımı öyle bişiy ahh keske bende emzırebılseydım ahhha ahhhh
Leyla kızın Pınarnaz'ın doğum günü kutlu olsun. Pınarnaz annenle babanla hep mutlu ol canım
LEYLA bebişin PINARNAZın doğum günü kutlu olsun... beraber sağlıkla huzurla mutlulukla nice seneler geçirmenizi diliyorum canımopuyorumnanaktan
Can iyi ki doğdun... sağlıkla huzurla nice mutlu senelere Betül'cümopuyorumnanaktan
CAN iyiki doğdun doğm günün kutlu olsun ..............
kızlar benım bebıs gene hastalandı felaket öksürüyor artı burun akıntısı burnunu bıle sumkuruyor artık o sekılde garıbım ah bu hastalık ayda bır bızı bulur neyapsam doktor balgam sokucu asıst verde kullanıyoruz 2 gundur ya fayda etmedı sankı ne yapabılırım kusuyoda balgamdan dolayı yemekte yemıyor 1 ogun oda sabah 5 gundur boyle ya
günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz
betülcüm Can'ın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara dün aradım ama müsait değildin galiba sonrada benim şarjım bitti geri dönüş yapamadım
kankicim dediğin gibi öyle yada böyle görüşücez bir gün o günü sabırsızlıkla bekliyorum