2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ANIL prensimizin doğumgünü kutlu olsun... BUKETcim nice senelerini görürsünüz inşallah sağlıkla mutlulukla a.s.
sağol bitanem inşallah hepberaber görürüz.

geçmiş olsun şehnazım kem gözlere şişşşşşş ne biçim göz var millette ya

buketcim anil yakisiklimizin dogum günü kutlu olsun
sizinle nice senelre ins
ikinizide cok öptüm
sağol bebişim bizde sizi öpüyoruz

• alkisalkisalkisalkisalkisalkisANIL PAŞA doğum günün kutlu olsun ailenle birömür mutluluklaralkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol datlım amin.

PAŞAMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİTANEM NİCE MUTLU YILLARA a.s.
sağol kankimcim.öpüyorummmmm

anıl dogum günün kutlu olsun nice yıllara yaşlara ailenle birlikte inşallah
amin sağolasın canımmm

Anıl Paşa'nın
Alya hanım'ın
ve Liya hanımın
dogum gunlerı kutlu olsun.

Nıce saglıklı mutlu yaslara ınsallah

1 yaşında ki asşıları doğumgününden 4 gun once yaptırdık bız.
Alı Tuna yı yasında kontrole goturmustum 9500 ıdı. 15 gun gectı gecen doktora gıttık yıne hasta dıye. O 15 gun ıcınde sadece 60 gr almış.
ıştahsız bir bebeğe yemek yedirmek işkence..

bebeği yaşına girmiş arkadaşlar.1 yaş kontrolü yaptırdınız mı? yaptıran varsa rutün kontroller dışında neler yapıldı.göz muayenesi yaptırdınız mı?oğlum 10 gün sonra yaşına giriyor.bi öğreneyim dedim..

göz kontrolü - ayak - bel fln bakti -kulak agiz vs asilari ama 13aylliken yapilacak..

uzun bir aradan snra merhaba canlarımm,
ben yoğun olarak çalışmaya devam ediyorum ozandan fırsat kalmıyor eve gelince özlüyor yakamı bırakmıyor maalesef. sizler nasılsınız? bebeler yaşlarına giriyor sırayla bebelerie ve kendinize iyi bakın

melekcim sağol canım..
bizde salı günü aşıya gidicez. 1,5 aydır kontrole gitmiyoruz aşıyı bekledik. bakalım kilomuz boyumuz ne kadar oldu.
bir arada göz muayenesine gidicez.

slm nasılsınız bakalım bayağı zamandır giremiyorum öyle kuduruk bi kızım varki ele avuca sığmıyo anca yetişiyorum valla buraya sıra kalmıyo inşallah herkesin hayatı yolundadır arada yine gelirim şimdilik ii gecelerrrr

günaydın arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl
biz iyiyiz çok şükür haftasonu hep gezdik kuzumla kapı kapı dolaştık kaydirigubbakcemile3 çok mutluydu bizimki
1 yaş aşısı için bende doğum gününden 1 gün sonraya randevu aldım işallah kazasız belasız onuda atlatırız

FUNDA tatlı meleğinin doğum günü kutlu olsun... inşallah nice güzel sağlıklı seneler geçirmeniz dileğimle... opuyorumnanaktan
amin canım teşekkür ederim
liya cim iyiki dogdun canim
iyi senler ailenle birlikde
öptüm ikinizide
çok saol bitanem bizde seni öptük
LİYA tatlı kız iyiki doğdun.........
teşekkür ederim deryacım
Anıl Paşa'nın
Alya hanım'ın
ve Liya hanımın
dogum gunlerı kutlu olsun.

Nıce saglıklı mutlu yaslara ınsallah
amin melekcim teşekkürler
Liya'cım doğum günün kutlu olsun, annenle babanla nice mutlu günler geçirmen dileğiyle canım
çok saol canım

bizde bugün 1 yaş aşımızı olduk 1 koldan 1 bacaktan aşı vurulurken ağladı ama sonra aşıyı vurulan sanki o değil :)) çok şükür ateş huzursuzluk falan olmadı. inş yarınada sorun çıkmaz

funda geçmiş olsun, umarım ateşlenmez liya. sana birşey sormak istiyorum kızım ecrin yağmur 12 martta doğdu, 13 marttada aşısı var.ama 13 mart cumartesi doğum gününü kutlamak istiyoruz ama aşıda cumartesi olursa günümüz keyifsiz olur tam bir kutlama olmaz acaba pazartesi 15inde aşı yapılırmı yoksa tam günündemı yaptırmak lazım. bir bilgin varmı bu konuda canım.

çok teşekkür ederim canım
Liya'nında aşısı 20 sindeydi ama yaşgünü olduğundan p.tesini bekledim yani bizde 2 gün oynadı bildiğim kadarıyla 5-6 gün önce yada sonra olabiliyor sanırım bir sorun olmaz

canım saol. bu hafta doktorumuza bir sorayım umarım dediğin gibidir,(inşallah
)

günaydın arkadaşlar
fundacım geçmiş olsun canım ateş yapmamasına sevindim işallah bizdede olmaz
arzucum benim bildiğimde fundanın gb yani pteside aşı yaptırsan oluyor ona göre randevu alırsın endişelenmene gerek yok keyif keyif doğum gününüzü kutlayın opuyorumnanaktan

saol damlacım ateşimiz olmadı ama sabaha kadar mızıldandı durdu.sanırım ağrı yaptı neyse ateş olmasında ben razıyım inş. sizde de ateş falan yapmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…