2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkesee...

hihoyyyt nermincim Nida Nur'un doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara a.s.

canım benim çok tşk ederim..hep birlikte nice seneler görürüz inşallah..

ayrıca seninde doğum günün kutlu olsun canım benim...nidayla aynı gün demek..
güzel kızınla ve eşinle..ayrıca sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yıllara..çok öptüm seni..opuyorumnanaktan

damlacım geçmiş dogum günün kutlu olsun tatlım. mesajını aldım teşekkür ederim. ilk fırsatta arıycam

muhteremcim nermincim ve fatmacım çok sağolun arkadaşlar beni çok mutlu ettiniz opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bilenler bilir ben şehrimde yalnızım, ailelerimiz yok, bu yüzden 40 ında yapamamıştım, şimdi de Allahtan bide aileler yok diorum çünkü şimdiden 45-50 kişi oldu gelecekler. içim kıpır kıpır, bu kızımın ilk büyük toplantısı. her şey güzel olsun, şık şıkıdım olsun istiyorum. saçıma topuz bile yaptırıcam yani düşünün :):)
inşallah güzel geçer.. öpüyorum hepinizi..

aranızda hala bebeğini emziren varmı?
Nasıl emziriyorsunuz günde kaç kere?
ınek sütüne basladınız mı basladıysanız nasıl ve kaç cc veriyosunuz.
Bebişleri öpuyorum opuyorumnanaktan

slm güzelller bugün çok yorulduk anneciğimle...
kızıma yarın ilk doğum gününü yapıoruz annemler tekirdağa gelemiyecekleri için antalyada bi doğum günü partisi yapıcaz inşallah güzel bi gün olur eşimde bugün gelio hatta şimdi inmek üzerededir 20 gündür ayrıydık özledim valla
ana kız btün hünerlerimizi gösterdik ağız tadıylada yemek nasip olur inşllah pazargünü resimlerimiz eklerim öptüm çok çok hepinizi

aranızda hala bebeğini emziren varmı?
Nasıl emziriyorsunuz günde kaç kere?
İnek sütüne basladınız mı basladıysanız nasıl ve kaç cc veriyosunuz.
Bebişleri öpuyorum opuyorumnanaktan

ben emziriyorum canım günde 3 kez sabah öglen ve akşam. inek sütünüde direkt içirmesemde muhallebisinde yogurdunda kahvaltısında herşeyinde kullanıorum

bu arada kızlar bnm kızım yemeklere alışacağı yerde iyice soğudu dişlerinden dolayımı bilemiorum yapıcamı şaırdım annemin yanına alışır dedim ama malesef
sabah azıcık peynir 2 tane zeytin azıcık ekmek bikaç yudum süt içio
öğlen yarım kavonoz meyveli mamalardan onuda çok sevmesine ragmen yarısınnı zor yiyo arada yoğurt ona bitek hayır demio akşamda tarhana çorbası yoğurt bu yazdıklarım bile abartılı bazı günler bi çorbayla yoğurtla kapatıoruz günü iyice memeye düştü doktora sordum 500 gr almış demekki sütün hala yetiyo alışır korkma dio ama göğüslerim çok acıo artık çok çekiştirio naparım bilemiorum

Burcu'cum öncelikle şimdiden doğumgününüz kutlu olsun diyeyim madem yarın bi kutlama yapacaksınıza.s. Buğrahan'da aynı Asya gibi meme hastası resmen... bazı zamanlar oluyo ki emmiyoda ağzında tutup oyun oynuyo bi kalkıp oyuncak oynuyo o sırada göğsümü kapatsam başlıyo ağlamayamafoldumben dediğin gibi göğüz uçlarım acayip acıyo sızlıyo artık.... Buğrahan emzik almıyo o yüzden göğsümü emzik gibi kullanıyo ve rahatlıyo meme ağzında oluncazemuszemus

selam kızlar.. biz aşımızı olduk ateş yapmadı ama biraz huysuzluk oldu... demir ve d vitamini damlalarımızı kesiyoruz artık..
süte başlayacaktım artık ama vazgeçtim.. en azından emmesi bitene kadar içirmeyim diyorum bakalım.

Damlacım canım doğumgünün kutlu olsun kankim..iyiki doğmuşsun .. birgün mutlaka görüşücez...artık benmi memlekete gelirim,senmi buralara gelirsin bilmem ama mutlaka görüşücez.. bakalım ne zaman kısmet olacak..

Allah sağlıklı-mutlu-huzurlu nice güzel seneler versin sana.

annesininkuzusu adını unuttum yine tatlım affet. mevlütün şimdiden hayırlı olsun Allah kabul etsin. inşallah çok yorulmazsın.

akser bende emziriyorum canım. ama valla saatine falan bakmıyorum. ne zaman isterse o zaman veriyorum. ama geceleri çok sık emiyor.bazen haaala saat başıı kalkıyoruz pöfff.

LEYLA bebişin PINARNAZın doğum günü kutlu olsun... beraber sağlıkla huzurla mutlulukla nice seneler geçirmenizi diliyorum canımopuyorumnanaktan

X