Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol bitanem inşallah hepberaber görürüz.ANIL prensimizin doğumgünü kutlu olsun... BUKETcim nice senelerini görürsünüz inşallah sağlıkla mutlulukla a.s.
geçmiş olsun şehnazım kem gözlere şişşşşşş ne biçim göz var millette yabu almnyaya geldigimden beri hep hastayim milletin pis gözü yüzünden
dün hic bisim yokdu bu sabah kulak agrisi ve inanilmaz bogaz agrisiyla uyandim
hemn dr gitdik
orta kulak iltihabi olmusum ve feci üsütmüsüm dr hemn burun damlasi ve antibiyotik yazdi
ama yerimde duramiyorum cok aci cekiyorum ya offf[/B]
sağol bebişim bizde sizi öpüyoruzbuketcim anil yakisiklimizin dogum günü kutlu olsun
sizinle nice senelre ins
ikinizide cok öptüm
sağol datlım amin.
- alkisalkisalkisalkisalkisalkisANIL PAŞA doğum günün kutlu olsun ailenle birömür mutluluklaralkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol kankimcim.öpüyorummmmmPAŞAMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİTANEM NİCE MUTLU YILLARA a.s.
amin sağolasın canımmmanıl dogum günün kutlu olsun nice yıllara yaşlara ailenle birlikte inşallah
göz kontrolü - ayak - bel fln bakti -kulak agiz vs asilari ama 13aylliken yapilacak..
amin canım teşekkür ederimFUNDA tatlı meleğinin doğum günü kutlu olsun... inşallah nice güzel sağlıklı seneler geçirmeniz dileğimle... opuyorumnanaktan
çok saol bitanem bizde seni öptükliya cim iyiki dogdun canim
iyi senler ailenle birlikde
öptüm ikinizide
teşekkür ederim deryacımLİYA tatlı kız iyiki doğdun.........
amin melekcim teşekkürlerAnıl Paşa'nın
Alya hanım'ın
ve Liya hanımın
dogum gunlerı kutlu olsun.
Nıce saglıklı mutlu yaslara ınsallah
çok saol canımLiya'cım doğum günün kutlu olsun, annenle babanla nice mutlu günler geçirmen dileğiyle canım
çok teşekkür ederim canımfunda geçmiş olsun, umarım ateşlenmez liya. sana birşey sormak istiyorum kızım ecrin yağmur 12 martta doğdu, 13 marttada aşısı var.ama 13 mart cumartesi doğum gününü kutlamak istiyoruz ama aşıda cumartesi olursa günümüz keyifsiz olur tam bir kutlama olmaz acaba pazartesi 15inde aşı yapılırmı yoksa tam günündemı yaptırmak lazım. bir bilgin varmı bu konuda canım.
çok teşekkür ederim canım
Liya'nında aşısı 20 sindeydi ama yaşgünü olduğundan p.tesini bekledim yani bizde 2 gün oynadı bildiğim kadarıyla 5-6 gün önce yada sonra olabiliyor sanırım bir sorun olmaz
saol damlacım ateşimiz olmadı ama sabaha kadar mızıldandı durdu.sanırım ağrı yaptı neyse ateş olmasında ben razıyım inş. sizde de ateş falan yapmaz canımgünaydın arkadaşlar
fundacım geçmiş olsun canım ateş yapmamasına sevindim işallah bizdede olmaz
arzucum benim bildiğimde fundanın gb yani pteside aşı yaptırsan oluyor ona göre randevu alırsın endişelenmene gerek yok keyif keyif doğum gününüzü kutlayın opuyorumnanaktan