2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şehnazcım geçmiş olsun canım.. nazarlara mı geldi yoksa benim yakışıklı paşam. kıyamam ben ona.

şehnazcım maşallah canım Arda Kaan'a aman yesin gerçekten kurtçuk bunlar oldukları yerde durmuyorlar bizimkide öyle kıpır kıpır ama maşallah güzel yiyiyor
canım bişey sorucam 1 yaş aşısını doğum gününden önce mi sonra mı yaptırdın yaş gününde acı çekmesini istemiyorumda kararsız kaldım ateş filan yaptı mı bide

kızlar su çiçeği aşısını naptınız ya alan varmı kaç para sağlık ocakları yapmıyo galiba nerden duyduysAm. bir yaş aşısını okuyunca aklıma geldi.

kızlar su çiçeği aşısını naptınız ya alan varmı kaç para sağlık ocakları yapmıyo galiba nerden duyduysAm. bir yaş aşısını okuyunca aklıma geldi.

ewet canım sağlık ocakları yapmıyor bende yaptırmak istiyorum ama ne kadar bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa fiyatı nedir ne zaman yaptırdınız yada yaptıracaksınız?????????

ANIL prensimizin doğumgünü kutlu olsun... BUKETcim nice senelerini görürsünüz inşallah sağlıkla mutlulukla a.s.

Şehnazcım geçmiş olsun canım.. nazarlara mı geldi yoksa benim yakışıklı paşam. kıyamam ben ona.

canim cok saol
sorma milletin hep gözü bizde
tolga ne yapmis sehnaz ne almis .bikdim usandim
bu almnyaya geldigimden beri hep hastayim milletin pis gözü yüzünden
dün hic bisim yokdu bu sabah kulak agrisi ve inanilmaz bogaz agrisiyla uyandim
hemn dr gitdik
orta kulak iltihabi olmusum ve feci üsütmüsüm dr hemn burun damlasi ve antibiyotik yazdi
ama yerimde duramiyorum cok aci cekiyorum ya offf

canim bizim dün oldugumuz asi 1 yas asisindan sonraki
1 yas asisinida dogum gnüne 3 hafta kala yapmiosdi dr
ve kontrolunu tabi
allah sükür arda kaan asi olunca bi iiii diyo bitiyo
dr hayatimda bu kadar uslu bi cocuk görmedim diyoi
baskalarini görseniz yikar ortaligi
diyo
biliyosnuz kan alinmisdi kolundan o zamn bile
yavrum dudaklarini büzdürüp aglmisdi

buketcim anil yakisiklimizin dogum günü kutlu olsun
sizinle nice senelre ins
ikinizide cok öptüm

SeHNaz
anacım nazardır o
geçmiş olsun sende bukadar yakışıklı oğlan doğurmasaydın demi ama haksızmıyım aaaaaaaaa

• alkisalkisalkisalkisalkisalkisANIL PAŞA doğum günün kutlu olsun ailenle birömür mutluluklaralkisalkisalkisalkisalkisalkis

gecmıs olsun cnm evınde olur ınsallah 3 odalı sımdıden gule gule otur tatlım

FUNDACIM LıYA'MIN DOĞUM GÜNÜNÜDE ŞıMDıDEN KUTLARIM CANIM BEN HAFTA SONU YOKUM GıREMıYORUM NıCE MUTLU YILLARA a.s.

nermincim ve şehnazcım çok teşekkürler benim ozaman 1 yaş aşısını yaptırmam lazım hemen yaptırayım ozaman sağolun

FUNDA tatlı meleğinin doğum günü kutlu olsun... inşallah nice güzel sağlıklı seneler geçirmeniz dileğimle... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…