kızlar su çiçeği aşısını naptınız ya alan varmı kaç para sağlık ocakları yapmıyo galiba nerden duyduysAm. bir yaş aşısını okuyunca aklıma geldi.
Şehnazcım geçmiş olsun canım.. nazarlara mı geldi yoksa benim yakışıklı paşam. kıyamam ben ona.
şehnazcım maşallah canım Arda Kaan'a aman yesin gerçekten kurtçuk bunlar oldukları yerde durmuyorlar bizimkide öyle kıpır kıpır ama maşallah güzel yiyiyor
canım bişey sorucam 1 yaş aşısını doğum gününden önce mi sonra mı yaptırdın yaş gününde acı çekmesini istemiyorumda kararsız kaldım ateş filan yaptı mı bide
SeHNaz anacım nazardır o
geçmiş olsun sende bukadar yakışıklı oğlan doğurmasaydın demi ama haksızmıyım aaaaaaaaa
sagolun kizlar...
betülcüm birsey demedi inhalasyon aleti verdiler sadece her dört saatte bir inhalieren yapiyoruz ama oda bir iskence yapmasi( yarin tekrar gidiyoruz eger birazcik iyilesme varsa her 6saatte bir dönüsecek ama tamamen iyilesmisse bundan sonra yaza kadar coook dikkatli etmemiz gerekiyor.. doktor 0-1yas arasi bebeklerde genellikle olur dedi bende sinir oldum yasina bi kac hafta kalmiskenmi bizi buldu diye... offf..
ha bu arada ben 29.cu sirada yaarisiyorum herhalde :))
bu arada kizlar cook iyi bi haberim var hani hep evimden yakinirdim ya kücük vs diye sonunda devlet konutlarindan bekledigimiz ev cikti tamda istedigimiz adreste, herkes iyi bir semt degil diyor ama olsun her taraf iyi degil aslinda :)) 3 ODALI BI EVIM OLUCAK SONUNDA INSALLAH... yarin evi görmeye gidiyoruz sabahtan...
kızlar su çiçeği aşısını naptınız ya alan varmı kaç para sağlık ocakları yapmıyo galiba nerden duyduysAm. bir yaş aşısını okuyunca aklıma geldi.
Çok teşekkür ederim damlacımŞenizFUNDACIM LİYA'MIN DOĞUM GÜNÜNÜDE ŞİMDİDEN KUTLARIM CANIM BEN HAFTA SONU YOKUM GİREMİYORUM NİCE MUTLU YILLARA a.s.