2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Puketim yaa Anıl'ım ne kadar yakışıklı olmuş. Gizleme paşayı bizden. Öptüm kocaman

Melekcım geÇmıŞ olsun ınŞallah alı tuna Çabucak ıyıleŞır, ılknurcum senın bebıŞınede geÇmıŞ olsun. ınŞallah tÜm bebekler hasta olmaz allahım hepsını korusun (amın)

yok MELEK'cim uzun süredir varım ben denkgelmemiştirolumunekankayizsmile geçen gün Ali Tuna'nın doğumgününü kutlamıştım o zaman yazıştık ama hatırlayamadın heraldea.s

canım bılıyorum bılmezmıyım konuyu sen acmıssın zaten basta. Ama adın nedır bebegının adı nedır ne zaman dogdu.. nerdesın nerdensın kac yasındasın vs :)

Melekcİm geÇmİŞ olsun İnŞallah alİ tuna Çabucak İyİleŞİr, İlknurcum senİn bebİŞİnede geÇmİŞ olsun. İnŞallah tÜm bebekler hasta olmaz allahım hepsİnİ korusun (amİn)

canm benım cok saol Amin

sagolun kizlar...
betülcüm birsey demedi inhalasyon aleti verdiler sadece her dört saatte bir inhalieren yapiyoruz ama oda bir iskence yapmasi :KK43:( yarin tekrar gidiyoruz eger birazcik iyilesme varsa her 6saatte bir dönüsecek ama tamamen iyilesmisse bundan sonra yaza kadar coook dikkatli etmemiz gerekiyor.. doktor 0-1yas arasi bebeklerde genellikle olur dedi bende sinir oldum yasina bi kac hafta kalmiskenmi bizi buldu diye... offf..
ha bu arada ben 29.cu sirada yaarisiyorum herhalde :))

bu arada kizlar cook iyi bi haberim var hani hep evimden yakinirdim ya kücük vs diye sonunda devlet konutlarindan bekledigimiz ev cikti tamda istedigimiz adreste, herkes iyi bir semt degil diyor ama olsun her taraf iyi degil aslinda :)) 3 ODALI BI EVIM OLUCAK SONUNDA INSALLAH... yarin evi görmeye gidiyoruz sabahtan...

merhaba arkadaşlar
dün kütahyada toplantı vardı oradaydım bugün geldim çok şükür biz iyiyiz bi yaramazlık yok

buketcim canım kankam geçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklık mutlu yıllara hayatım a.s. :1hug:

sagolun kizlar...
betülcüm birsey demedi inhalasyon aleti verdiler sadece her dört saatte bir inhalieren yapiyoruz ama oda bir iskence yapmasi :KK43:( yarin tekrar gidiyoruz eger birazcik iyilesme varsa her 6saatte bir dönüsecek ama tamamen iyilesmisse bundan sonra yaza kadar coook dikkatli etmemiz gerekiyor.. doktor 0-1yas arasi bebeklerde genellikle olur dedi bende sinir oldum yasina bi kac hafta kalmiskenmi bizi buldu diye... offf..

bu arada kizlar cook iyi bi haberim var hani hep evimden yakinirdim ya kücük vs diye sonunda devlet konutlarindan bekledigimiz ev cikti tamda istedigimiz adreste, herkes iyi bir semt degil diyor ama olsun her taraf iyi degil aslinda :)) 3 ODALI BI EVIM OLUCAK SONUNDA INSALLAH... yarin evi görmeye gidiyoruz sabahtan...

canım benim inşallah bir daha hasta olmaz. Bizde bu sabah yine gittik doktora. Öksürük vardı. Soğuk alguınlıgı dedı doktor.

Ev olayına da cok sevındım. Saglıkla oturun ınsallah

merhaba arkadaşlar
dün kütahyada toplantı vardı oradaydım bugün geldim çok şükür biz iyiyiz bi yaramazlık yok

buketcim canım kankam geçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklık mutlu yıllara hayatım a.s. :1hug:

Damlacığım Ada nasıl nerelerdesin geziyorsun devamlı :)

family...............Huriye.........Buğrahan...... ............13 mart:):):)

Huriye memnun oldum arkadaşım. Buğrahan'ı Mart bebiş fotolarına ekle de görelim :)

herkese iyi geceler... Allah'ım lütfen bebişlerimiz rahat uyusun bizde huzurlu bi gece geçirelim:Saruboceq::Saruboceq:

zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ALYA DERİN böcüğümüzün minik böcüğü iyiki doğdun doğum günü kutlu olsun ailenle bir ömürboyu mutluluklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar

Alya Derin'cim canım doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara iyiki doğdun opuyorumnanaktan

melekcim canım valla hiç sorma bi ordayım bi burda sürekli bi toplantı halindeyiz nolcak sonumuz bilmiyorum Ada iyi maşallah bi sıkıntımız yok ama oda artık trip atıyor geç gittiğimde sıpam herşeyin farkında
siz nasılsınız Ali Tuna'mın maşallahı var valla nasılda büyümüş kocaman olmuş :nazar: :nazar:

sibelcim Rüya nasılmış gittiniz mi doktora ve yeni evinize çok sevindim hayırlı olsun canım baktınız mı onada

sagolun kizlar...

bir evin olmasına çok sevindim.inşallah allah herkese verir içinde bize de.kaç yıllık memurum ve bişeyim yok.geç mi kaldık dünyamı böyle bilmiyorum.
buket doğum günün kutlu olsun canım.
alya derin senin de doğum günün kutlu olsun.fotolarını bekliyorum

sagolun kizlar...

siboşum gözünaydın canım.. bak Rüyam uğurlu geldi. inşallah kolayca taşınırsın bebişim. rahatla huzurla oturursun.

merhaba arkadaşlar

sağol kankimcim. amin inşallah.

buket doğum günün kutlu olsun canım.
sağol betüşüm canım benim.

Alya Derin doğumgünün kutlu olsun bebişim. Nice mutlu seneler ailenle huzurla geçir,kendinde annenle baban gibi muhteşem eşini bul mutlu yuvalar kur inşallah kuzucum..:Saruboceq:
Böcüğüm sen rejimdesin ya yaptıklarından yiyemezsin sempatiksalakcinni kendi hakkını bize gönder emi zemuszemus o kadar saydın bekliyoruz
hepisinden azcık cokacimcoook

Evet buketim kaybettik sanirim :))

Kizlar dün gece rüyayi acilen hastaneye götürdük icim hic rahat etmiyordu hep gittiigmiz hastane birsürü ilacla geri gönderiyordu birde sözde COCUK HASTANESI ... Dün gittigimiz hastane cocuk bölümü var sadece herneyse nefes almasi baya bi zorlasinca götürdük Rüyayi ve doktor bronsit olmus dedi ... Tam vaktinde getirmissiniz , Inhalasyon aleti verdi... Rüya kendini yirtiyor adeta inhalieren yapinca artik o uyurken yapiyorum ama uyanmamasi icinde ne dualar ediyorum..

INSALLAH EN KISA ZAMANDA KÖTÜLESMEDEN ATLATIR.. offf yaaa
Bende cok hastayim, nefes alamiyorum, burnum gözlerim akiyor, bogazim agriyor, öksürüyorum off

sibelcim gecmis olsun o aletden bizde kulaniyoruz ve baya oldu
arda kaan a cok agliyo o aleti yaparken ama
babasi bi yolunu bulup buharini koklatiyo isdenizede cok sevindim gercekden artik
genis genis rahatca oturusun

Alyam dogum günün kutlu olsun bitanem

bugün dr gittiik yine
1 yas kontrolu olmusduk zaten asimiizida olmusudk
bugün yine asi olduk
sabah kaldigimizda ne görelim arda kaan in sol gözünde sivilce gibi bisi cikmisdi sabahda hep iltihap akmisdi gözünü acamiyodu
allhda dr randevumuz vardida gidince sorduk
damla verdi
bide arda kaan cok yiyo doymak bilmiyo
onu sorduk obez mi olcak yoksa dedik
yok dedi korkmayin artik cok hareketli oldugu icin cok yoruluyo ve cok acikiyo yesin dedi bisi olmaz dedi
icim rahatladi benimde

X