Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok MELEK'cim uzun süredir varım ben denkgelmemiştirolumunekankayizsmile geçen gün Ali Tuna'nın doğumgününü kutlamıştım o zaman yazıştık ama hatırlayamadın heraldea.s
Melekcİm geÇmİŞ olsun İnŞallah alİ tuna Çabucak İyİleŞİr, İlknurcum senİn bebİŞİnede geÇmİŞ olsun. İnŞallah tÜm bebekler hasta olmaz allahım hepsİnİ korusun (amİn)
Puketim yaa Anıl'ım ne kadar yakışıklı olmuş. Gizleme paşayı bizden. Öptüm kocaman
canım bılıyorum bılmezmıyım konuyu sen acmıssın zaten basta. Ama adın nedır bebegının adı nedır ne zaman dogdu.. nerdesın nerdensın kac yasındasın vs :)
sagolun kizlar...
betülcüm birsey demedi inhalasyon aleti verdiler sadece her dört saatte bir inhalieren yapiyoruz ama oda bir iskence yapmasi ( yarin tekrar gidiyoruz eger birazcik iyilesme varsa her 6saatte bir dönüsecek ama tamamen iyilesmisse bundan sonra yaza kadar coook dikkatli etmemiz gerekiyor.. doktor 0-1yas arasi bebeklerde genellikle olur dedi bende sinir oldum yasina bi kac hafta kalmiskenmi bizi buldu diye... offf..
ha bu arada ben 29.cu sirada yaarisiyorum herhalde :))
bu arada kizlar cook iyi bi haberim var hani hep evimden yakinirdim ya kücük vs diye sonunda devlet konutlarindan bekledigimiz ev cikti tamda istedigimiz adreste, herkes iyi bir semt degil diyor ama olsun her taraf iyi degil aslinda :)) 3 ODALI BI EVIM OLUCAK SONUNDA INSALLAH... yarin evi görmeye gidiyoruz sabahtan...
merhaba arkadaşlar
dün kütahyada toplantı vardı oradaydım bugün geldim çok şükür biz iyiyiz bi yaramazlık yok
buketcim canım kankam geçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklık mutlu yıllara hayatım a.s. :1hug:
family...............Huriye.........Buğrahan...... ............13 mart:):):)
Huriye memnun oldum arkadaşım. Buğrahan'ı Mart bebiş fotolarına ekle de görelim :)
sagolun kizlar...
betülcüm birsey demedi inhalasyon aleti verdiler sadece her dört saatte bir inhalieren yapiyoruz ama oda bir iskence yapmasi ( yarin tekrar gidiyoruz eger birazcik iyilesme varsa her 6saatte bir dönüsecek ama tamamen iyilesmisse bundan sonra yaza kadar coook dikkatli etmemiz gerekiyor.. doktor 0-1yas arasi bebeklerde genellikle olur dedi bende sinir oldum yasina bi kac hafta kalmiskenmi bizi buldu diye... offf..
bu arada kizlar cook iyi bi haberim var hani hep evimden yakinirdim ya kücük vs diye sonunda devlet konutlarindan bekledigimiz ev cikti tamda istedigimiz adreste, herkes iyi bir semt degil diyor ama olsun her taraf iyi degil aslinda :)) 3 ODALI BI EVIM OLUCAK SONUNDA INSALLAH... yarin evi görmeye gidiyoruz sabahtan...
siboşum gözünaydın canım.. bak Rüyam uğurlu geldi. inşallah kolayca taşınırsın bebişim. rahatla huzurla oturursun.sagolun kizlar...
sağol kankimcim. amin inşallah.merhaba arkadaşlar
dün kütahyada toplantı vardı oradaydım bugün geldim çok şükür biz iyiyiz bi yaramazlık yok
buketcim canım kankam geçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklık mutlu yıllara hayatım a.s. :1hug:
sağol betüşüm canım benim.buket doğum günün kutlu olsun canım.
Evet buketim kaybettik sanirim :))
Kizlar dün gece rüyayi acilen hastaneye götürdük icim hic rahat etmiyordu hep gittiigmiz hastane birsürü ilacla geri gönderiyordu birde sözde COCUK HASTANESI ... Dün gittigimiz hastane cocuk bölümü var sadece herneyse nefes almasi baya bi zorlasinca götürdük Rüyayi ve doktor bronsit olmus dedi ... Tam vaktinde getirmissiniz , Inhalasyon aleti verdi... Rüya kendini yirtiyor adeta inhalieren yapinca artik o uyurken yapiyorum ama uyanmamasi icinde ne dualar ediyorum..
INSALLAH EN KISA ZAMANDA KÖTÜLESMEDEN ATLATIR.. offf yaaa
Bende cok hastayim, nefes alamiyorum, burnum gözlerim akiyor, bogazim agriyor, öksürüyorum off