Evet buketim kaybettik sanirim :))
Kizlar dün gece rüyayi acilen hastaneye götürdük icim hic rahat etmiyordu hep gittiigmiz hastane birsürü ilacla geri gönderiyordu birde sözde COCUK HASTANESI ... Dün gittigimiz hastane cocuk bölümü var sadece herneyse nefes almasi baya bi zorlasinca götürdük Rüyayi ve doktor bronsit olmus dedi ... Tam vaktinde getirmissiniz , Inhalasyon aleti verdi... Rüya kendini yirtiyor adeta inhalieren yapinca artik o uyurken yapiyorum ama uyanmamasi icinde ne dualar ediyorum..
INSALLAH EN KISA ZAMANDA KÖTÜLESMEDEN ATLATIR.. offf yaaa
Bende cok hastayim, nefes alamiyorum, burnum gözlerim akiyor, bogazim agriyor, öksürüyorum off
geçmiş olsun siboşum.. kıyamam sırma saçlıma da sanada.. inşallah çabucak iyileşirsiniz.Evet buketim kaybettik sanirim :))
Kizlar dün gece rüyayi acilen hastaneye götürdük icim hic rahat etmiyordu hep gittiigmiz hastane birsürü ilacla geri gönderiyordu birde sözde COCUK HASTANESI ... Dün gittigimiz hastane cocuk bölümü var sadece herneyse nefes almasi baya bi zorlasinca götürdük Rüyayi ve doktor bronsit olmus dedi ... Tam vaktinde getirmissiniz , Inhalasyon aleti verdi... Rüya kendini yirtiyor adeta inhalieren yapinca artik o uyurken yapiyorum ama uyanmamasi icinde ne dualar ediyorum..
Bende cok hastayim, nefes alamiyorum, burnum gözlerim akiyor, bogazim agriyor, öksürüyorum off
çok geçmiş olsun canım.bu kronik bir hastalık mı geçici mi?inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.acil şifalar.bu hastalık çok zor bişey.bebek bekmak zaten zor bir de hastalık tuzu biberi oluyor.sen hangi numarada yarışıyorsun?Evet buketim kaybettik sanirim :))
bizde yavaş yavaş iyileşiyoruz... ben iyileştim. oğlumunda kızarıklıkları geçti. boğazında hırıltı var sadece. birazda burnu akıyo
selam milleeeetttt....
sene 1979 ve ben 15 şubat perşembe sabah 04:15 te dünyaya gözlerimi açtımmm.... vayyy beeee koskoca 31 sene....
ama en dolu dolusu 2009 du.. en güzel duygularım, en mutlu anlarım, en yorgun günlerim, en uykusuz gecelerim,.... öyle güzel bir yıldı ki..
bundan sonraki yaşlarım hep farklı hep dolu dolu geçecek eminim. oğluşumun doğumgününe de 4 gün kaldı.
yaşına girecek inanamıyorum ne çabuk büyüdün tosun paşam sen.
Herkese günaydın bu arada arkadaşlar.
Ali Tuna hastalıkdan kurtulamadı tam düzeldi diyorum burnu yine akıyor yine tıkanıyor öksürükde var
canım geçmiş olsun sana ya. benimkide dün öksürmeye başladı burnu akıyo ama allaha çok şükür gece uyurken öksürmüyo. uyuyo. ben dedim burnu tıkanır ağlar sabaha kadar ama binlerce kez şükürler olsun uyuduk. dün doktora gittik ama yetişemedik çıkmış doktor yarın öğlen yine gideceğiz bir aksilik olmazsa. hem aylık kontrol için hemde öksürük için. ıhlamur ile elma kabukları kaynatıp içiriyorum ara ara sanki iyi geliyo öksürüğe. sana da acil şifalar
canım sağol sizede geçmiş olsun. Bende alacağım bu akşam ıhlamur kaynatayım bakalım.
bizde yarın sabaha doktora randevu aldık
family arkadaşım yeni geldin sanırım. Tanışamadık seninle kaydirigubbakcemile5
Canımmmmmm doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Oğlunla eşinle ailenle sevdiklerinle nice güzel sağlıklı mutlu yaşlarakaydirigubbakcemile5