2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun enel17 inşallah hayırlısıyla bu zorlu dönemi atlatırsın...

canım sağol inşallah.dün gece yağmur vardı.gökyüzü ağladı bende ağladım.bir yandada dua ettim.allahım sağlığı yerinde olsunda kız erkek yada ağrılar hiç umrumda değil dedim.ben çekerim yeterki o iyi olsun dedim.haşere ultrasonda naz yaptı bide bize.gayet iyi bebişim.annesi çok çekiyor.sırtı dönük olduğu için bel kemiğini çok net gördük.yüzünü bile zor gördüm.bi doğsun annesine döndüğü poposunu ısıra ısıra yiyeceğim vallaha.
 
enelcim gelmis gecmis olsun canim..
ama bak ne mutlu sana..
saglikli bi bebegin var.. nazlimi nazli.. inatcimi inatci..
SIKI SIKI tutunuyor sana masallah
sende dinlen az daha, dünyaya geldimi bu dinledigimiz günleri aricaz
 

haklısın canım şaka yaptım zaten evde oturmak zor birde bu zorunlu hale geldiyse çok daha zor seni anlıyorum. bu yaz bende pek bir yere gidemedim çok sıkıldım. bakma öyle dediğime okulların açılmasını dört gözle bekliyorum. senin dediğin gibi zaman geçmek bilmiyor iyi ki burası var valla
 
enelcim gelmis gecmis olsun canim..
ama bak ne mutlu sana..
saglikli bi bebegin var.. nazlimi nazli.. inatcimi inatci..
SIKI SIKI tutunuyor sana masallah
sende dinlen az daha, dünyaya geldimi bu dinledigimiz günleri aricaz

doktorda bugün öyle diyo.inatla tutundu bebeğin diyoo.bende elimden geleni yaptım çok zor günlerim geçti.allahımın izniyle az kaldı.güzel günlere kavuşacağız.gerçi erken doğum riskimde var bakalım.hayırlısı.
 

ye ye bizim yerimizede ısır inşallah bolca..benimkiside inatçıydı ikili test için ense ölçümünü tam bir günde alabildi dr. üç defa ultrasona girdim..bir türlü kımıldayıp uygun pozisyonu vermemişti..sağlıkla kucağımıza alalımda insan tüm acıları unutuyor.. a.s.
 

tşkler selence dra sormayı unutmuştum iyi oldu
 
bende hep dua ediyorum kızlar,ev zaman gecmez gercekten,
allah yatirmasin.dogum iznine kadar calisiyim istiyorum,
ne kadar kızsamda isyerindekilere ben evde duramam cunki burada ne annem ne kayınvalidem var,arkadaslariminda hepsi calisiyor.
 

haklısın canım.insanın canı oyalanacak bişeyler olmayınca sıkılıyor.ama bende işe başlayayım deneyelim dedik oda hüsran olunca mecburen burdayız işte.yani evdeyim.iyiki sizler varsınız.
sizleri çok seviyorummmmm Şeniz :1hug:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun enelcim olumsuz düşünme artık bol bol dinlen onun varlığı sana kuvvet versin güzel günler önümüzde inşalah
 

Geçmiş olsun canım. Bebişin bi doğsun bunların hepsini tebessümle anıcaz inşallah. Seni gidi kerata ne çektirdin annene diycez. Bol bol dinlen canım sakın yorma kendini. Bebişin annesini çalıştırmak istemiyo. kaydirigubbakcemile5
 

doğru söylüyorsun canım benimde burda kimsem yok yazın bir ara annemler geldi gitti o kadar geri kalan günler hep yalnızdım zaman çok zor geçti gurbette olmak zor valla:çok üzgünüm:
 
geçmiş olsun enelcim olumsuz düşünme artık bol bol dinlen onun varlığı sana kuvvet versin güzel günler önümüzde inşalah

rabbimin izniyle inşallah.ben herşeye rağmen pozitif düşünmeye ve güçlü olmaya çalıştım.birazınıda başardım.ama sonu daha zor oluyor ya.tam herşey düzeldi derken insan bi anda tökezliyor o biraz can yakıyor umut kırıyor.ama rabbim güç versin yanımızda olsun diyorum.ben ilk bebeğimi kaybetmemek için çok uğraşıcam dedim.çünkü bebeğimi son anda farkettim kanamam vardı ben adet sandım artınca anladım.doktor bile şaşırdı nasıl farkettin dedi.annelik duygusu sanırım.o günden beri onun için uğraşıyorum.bebişimde bana bağlandı annesini çok iyi hissetti.allahım onları bizden ayırmasın diyorum.:Saruboceq:
ayy çok duygulandım. senağlama

ama bebeğime anlatacak çokk güzel anılarım oldu.
 

sanırım öyle.hep yatayım onunla ilgileneyim istiyor hep.bu bayağı bana düşkün şimdiden.eşimde diyoki aynı sen bak daha şimdiden yaramaz bu diyoo.bende biraz öyleyim.:roflol:
 

valla beni de duygulandırdım enelcim ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum allah tüm bebişleri bize bağışlasın
 
kızlar incir yiyin bol bol hem mevsim meyvesi hem de kalsiyum bakımından zenginmiş kurusunda da omega3 varmış.cokacimcoook
 
hımmm cok da severim zaten incir,
tabi sen manisada mis gibi yiyosun,buraya istanbula gelene kadar tadi kaciyor incirlerin.
ahh bi nazilli inciri olacakti simdiii cokacimcoook
 

ben sevmem inciri hic..
hic yemilsigimde yok ya..
belki bebegim icin deneyebilirim ama.. belki

aaa cok sasirdim cerezcim;ilk defa sevmeyen birini goruyorum
esim hamileligimin basindan beri icine ceviz findik doldurup doldurup yediriyor kuru incirleri.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…