2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özge sen o dediğin yere üyemi oldun öylemi yardım aldın ve işe yaramış sanırım da ne kadar zamanda ne kadar verdin?

Selamlar kızlar,

5 Gun gecıkmelı aylık kontrolumuze gıttık bugun. Alı Tuna'mın hala dısler yok. 4.aydan beri kabarık bir şekilde diş etlerimiz bekliyoruz. Doktor bazen olabiliyor böyle dedi. 8260 gr 75 cm baş da 44 cm. Bu çocuk boya veriyor dedi. Boy artması da gelişimin bir göstergesi dedi. Üzülme dedi (((((((
Gelişimi gayet iyi çocuğun dedi. Herkese gülücükler atınca orayı burayı kurcalayınca öyle der tabi

Aslı o bahsettiğin bağışıklık güçlendirici ilacı sordum gerek yok dedi.

Benimkisi genelde her zaman olmasada ağzı açık uyuyor onu sordum.Geniz eti olsada 2 yasından once bısey yapılmaz dedi. Geceleri horluyormu diye sordu yok dedim o zaman geniz eti de yoktur korkma dedi :))

Yakında yürür bu dedi. Bu ay başka doktora gittik bakalım sevdik sanırım doktorumuzu.ne var sa erkek doktorlarda var ehuhehe:))

Balık kıyma tavuk suyu yesin dedi. Tavuk dışındakileri ağzına sokamıyorum dedim.:)

Ben ise hamileliğimde tavukdan tiksinmiştim. nasıl oldu da bu çocuk bi tek onu yiyor anlamadım.
Hamilileğimde çok muz yedim balık yedim bunları ağzına sokamıyorum.

Yani hamilililte neyi çok yersen çocuk onu sever olayı faso fiso arkadaşlar :)

ay çok yazdım sizler iyimisiniz?

doktor 1 yaşında ki çocuğun boyunda dedi. Ama kilosu 7-8 aylık bebek kilosunda.

Heee bu arada bu doktora da sordum içme suyunuzda flor var ise ayriyeten kullanmanıza gerek yok dedi. Suyu kaynatmayın bebeğin içindeki minerallere ihtiyacı var dedi.Bilginize.:)

Ali Tuna uyanmak üzere. Ben ona tavuk suyuna şehriye yaptım onu yedireyim şimdi. öpüldünüz.

selam arkadaşlar ancak gelebildim su anda ben bilgisayarın baındayım kızımda masanın altında bacaklarımı kemiriyoŞeniz resmen savas yasıyoruz mama yemek tam bir savas oldu bizinm için. kasıgı tutuyo savuruyo agzına götürürken ee her iki elinide tutunca hangi elimle yedircem yemek vella midem kasılıo artık. hoppalamız yok yürütecide dr tavsiye etmedi. playskooll ilk arabam var ama yaramazlık yapmak varken o kesmio kızımı. ilk baştan havlu koyuyodum sırtına ama hem gögsü hem bacakları hem kolları terlio anlayacagınız mecburi üst degişiyoruz. yogurt manyagı olan kızım artık yogurt yerken bile savasa sokuo beni. ne tv açabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum. bana bi çare dostlar ama ne çare? birtane bile görüştüğüm komşu arkadaş yok yarabbi acaip bir yanlızlık içindeyim. evet kızım var ama insan oturup sohbet edecek kafa dengi birini arıo. geçen eşimin teyzeleri misafir geldi börek yaptıydım. yemediler fazlada kalmadılar. 1 tepsi sıcacık milföy tepsisi karsımda düşündüm ah birisi olsada arasam sıcak milföyüm var çayı demliyorum hade gel desem ama yok anasını satayım ne yanlızlık be bu zamana kadar hep çevremde birsürü insan vardı birçok arkadaş ve gerçek dostlar ama kimisi çkalede kimisi balıkesirde kimisi malatyada bense burda offfff çok bunaldım ve yanlızım hiç sevmiyorum istanbulumafoldumben belki küçük bir şehirde olsaydım komsularım arkadaşlarım olabilirdibenneyaptımki

canım ya komşularından hiç anlaşacağın yokmu şöyle kafa dağıtmak için
keşke yakın olsaydık
bence yürüteci düşün derim fazla koymadıktan sonra bir zararı lacağını samıyorum artık büyüdüer çünkü ben gün içinde ara ara koyuyorum baya bir iyi oluyor hem o yürüme zevkini alıyor hem ben dinlenmiş oluorum
hoppala dersen o da çok iyi oluyor hoşuna da gidiyor oyalanıyor yani

yok ya komşu falan ne de arkadaş valla delirmemek elde diil. kızımı alıp alısveriş merkezlerine falan gidiodum ama domuz gribi çıktı evden çıkamıyoruz. 2 hafta önce kızımla pazara giderken karsıdan selamlaştıgım yani samimiyetim olmayan 2 kadınla karsılaştım kızıma laf attılar kızım bir agladı bir agladı ama ne aglamak katılcaktı nerdeyse. bir elimde kızım bir elimde bebek arabası zor geldim eve. o günden beri kızım bebek arabasında durmuyo oysaki çok severdi. o kadar sinir oldumki kadınalara sanki size ne edlalemin çocugundan. zaten salgın var korkuyoruz bide dibine giriolar kızımın. ne luzumsuz insanlar ya hayır samimi olsam yine bir derece valla ne bileyim ya çok bunaldım çok:gitme:

ya ben ıstıyorum börek sen yorulma ben çayı demler gelırım termosa etımek tatlısı yaptım yermısın sekerım suheyla geçerken senıde alıyım mı

hepinize selamlar canlarım.nasılsınız.tam geçmişe bakamadım ama alitunaya maşallah alyada aynı boyda uzun boylular bu bebeler:)
bu arada fundacım özel mesajını aldım bakıyorum çekiliş başlığına şimdi canım

ya ben ıstıyorum börek sen yorulma ben çayı demler gelırım termosa etımek tatlısı yaptım yermısın sekerım suheyla geçerken senıde alıyım mı
benide al benide.sarma yapın bana dolma yapın kısır yapın gün yapın ama hep sizin gününüz olsun.ama altınlarıda ben alayım.olmaz mı?çok şeymi istiyorum? :jeyyar:

valla güzel esmer güzeli ama ben daha güzelim.yalnız anamın anası anamdan güzelmiş.teyzelerimde anamdan güzeldir.ha bide küçük teyzem varki o hiçbirine benzemez,onun için onun başkasından olduğunu düşünüyoruz.tüpçü diycez ama o dönemde evlerde tüp yok tüpçüyü eledik.sütçü desek evde inek varmış(çok çalışan anlamında değil burdaki inek gerçek anlamında kullanılmıştır) e bu durumda eve neden sütçü gelsin dimi.o zaman dedem anneannemi aldatmışta ebe çocuklarımı karıştırmış.bak şimdi kafam karıştı.yaa böyle zor sorular sormayın ama bana yaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…