- 31 Mayıs 2008
- 2.333
- 4
hoşgeldin meralmerhaba güzel bayanlar, süt izninden geldim yoruldum :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin meralmerhaba güzel bayanlar, süt izninden geldim yoruldum :)))
canım ya komşularından hiç anlaşacağın yokmu şöyle kafa dağıtmak içinselam arkadaşlar ancak gelebildim su anda ben bilgisayarın baındayım kızımda masanın altında bacaklarımı kemiriyoŞeniz resmen savas yasıyoruz mama yemek tam bir savas oldu bizinm için. kasıgı tutuyo savuruyo agzına götürürken ee her iki elinide tutunca hangi elimle yedircem yemek vella midem kasılıo artık. hoppalamız yok yürütecide dr tavsiye etmedi. playskooll ilk arabam var ama yaramazlık yapmak varken o kesmio kızımı. ilk baştan havlu koyuyodum sırtına ama hem gögsü hem bacakları hem kolları terlio anlayacagınız mecburi üst degişiyoruz. yogurt manyagı olan kızım artık yogurt yerken bile savasa sokuo beni. ne tv açabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum. bana bi çare dostlar ama ne çare? birtane bile görüştüğüm komşu arkadaş yok yarabbi acaip bir yanlızlık içindeyim. evet kızım var ama insan oturup sohbet edecek kafa dengi birini arıo. geçen eşimin teyzeleri misafir geldi börek yaptıydım. yemediler fazlada kalmadılar. 1 tepsi sıcacık milföy tepsisi karsımda düşündüm ah birisi olsada arasam sıcak milföyüm var çayı demliyorum hade gel desem ama yok anasını satayım ne yanlızlık be bu zamana kadar hep çevremde birsürü insan vardı birçok arkadaş ve gerçek dostlar ama kimisi çkalede kimisi balıkesirde kimisi malatyada bense burda offfff çok bunaldım ve yanlızım hiç sevmiyorum istanbulumafoldumben belki küçük bir şehirde olsaydım komsularım arkadaşlarım olabilirdibenneyaptımki
selam arkadaşlar ancak gelebildim su anda ben bilgisayarın baındayım kızımda masanın altında bacaklarımı kemiriyoŞeniz resmen savas yasıyoruz mama yemek tam bir savas oldu bizinm için. kasıgı tutuyo savuruyo agzına götürürken ee her iki elinide tutunca hangi elimle yedircem yemek vella midem kasılıo artık. hoppalamız yok yürütecide dr tavsiye etmedi. playskooll ilk arabam var ama yaramazlık yapmak varken o kesmio kızımı. ilk baştan havlu koyuyodum sırtına ama hem gögsü hem bacakları hem kolları terlio anlayacagınız mecburi üst degişiyoruz. yogurt manyagı olan kızım artık yogurt yerken bile savasa sokuo beni. ne tv açabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum. bana bi çare dostlar ama ne çare? birtane bile görüştüğüm komşu arkadaş yok yarabbi acaip bir yanlızlık içindeyim. evet kızım var ama insan oturup sohbet edecek kafa dengi birini arıo. geçen eşimin teyzeleri misafir geldi börek yaptıydım. yemediler fazlada kalmadılar. 1 tepsi sıcacık milföy tepsisi karsımda düşündüm ah birisi olsada arasam sıcak milföyüm var çayı demliyorum hade gel desem ama yok anasını satayım ne yanlızlık be bu zamana kadar hep çevremde birsürü insan vardı birçok arkadaş ve gerçek dostlar ama kimisi çkalede kimisi balıkesirde kimisi malatyada bense burda offfff çok bunaldım ve yanlızım hiç sevmiyorum istanbulumafoldumben belki küçük bir şehirde olsaydım komsularım arkadaşlarım olabilirdibenneyaptımki
benide al benide.sarma yapın bana dolma yapın kısır yapın gün yapın ama hep sizin gününüz olsun.ama altınlarıda ben alayım.olmaz mı?çok şeymi istiyorum? :jeyyar:ya ben ıstıyorum börek sen yorulma ben çayı demler gelırım termosa etımek tatlısı yaptım yermısın sekerım suheyla geçerken senıde alıyım mı