2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

he walla çok şanslıyım ehuehehuhehe ama bülüye kızgın ve de kırgınım bir daha asla ona seni seviyorum demeyeceğim!!!

boşver böcüğüm olan oldu neyseee haydiiiiii parti zamanı son 7 dakika doğumgünümü kutlayacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aslı iyiki doğdun iyiki adayı doğurdun iyiki varsın ve iyiki seni tanımışım canım benim

mercü canım teprikleri kabul etmek için 24 saatim var zira 27 temmuzdan nefret ediyorum eheuheueheueheueheueh

derya canım yemesi hala çok çok az.kusması devam ediyor filan..
idrar sonucuna göre düşme varmış ama kültür pts çıkacak tam da belli değil yani..
idilin yemesi nasıl?
hoşgeldin sibelcim

mesaj atmışş öküzzz mesajdaki odunluğua bakın hele " doğumgünün kutlu olsun hatun " ben cengizhanın karısıyım yaa hey allahımmm ruhsuz herifffffff

e ne güzel atmış aslı..sende bi alemsin:))))
evet hepimizin kocası öküz..bunu biliyiz;tekrarlamaya gerek yok:lepi:

yaw insan bi mana bi ruh katar mesaja sabah sinirlen hergünsenden daha çok nefret ediyorum de gece d.günün kutlu olsun hatun de pehhhhhhhhhhhhhh uyuzzz bunlarrrr

ASLIM BİDENEMMM CANIMMMMMMMMMM SEVİMLİ DOSTUM DERT ORTAĞIM
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AİLEN VE ALAZ ADA'YLA MUTLU, SAĞLIKLI, AŞK DOLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM SANA a.s. a.s. a.s.

İnsanların yüzlerini göremiyorum
Boğazım düğüm düğüm çözemiyorum
İstesen de yanına gelemiyorum
Tutsam şu karanlığı
Tutsam da yırtsam
Ah elim tutuşmasa, elini tutsam
Susmasan konuşsan sesini duysam
Tutsam güzel yüzünü bağrıma bassam.

Doğum günüm bugünüm
Doğum günüm gülüm
Doğum günüm diyorsun;
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene
Karakollar beni alır sorgular gecelerce
Hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce:hug1:

aslı yavru ben pts tekrar gidicem o tarafa..şişme yelek alıcam alyaya gelecek demişlerdi ona bakıcam gelmişmi diye..
ben sana alır yollarım hayatım mayodan sen arama boşuna sen bilgilerini at bana..

ıyıkı dogdun aslımm ıyıkı varsın aslım ıyıkı senı tanımısım aslımm ıyıkı saygı deger annen senı dogurmus aslım senıcok ama cok sevıyorumm aslımm adayla ve vıtamınsızle bır ÖmÜr boyu saglık;huzur;mutlulu ve bol para dılıyorumm aslım vee son olarak ıyıkı senı tanımısm ıyıkı haytımdasın aslımmmmmm

Iyiki dogdun Asli
Iyiki Dogdun Asli
Iyiki dogdun asliii ( dogum günü sarkisi seklinde oku lütfenn :))) )
Alaz ADayla ve senin hatun diyen herifinle mutu yillar diliyorum sana ... Nice MUTLU yillaraaa...
Hep o bana ilk bakisin gibi bak emii :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…