günaydın kızlar ben bu kadir tuğcuyu okudukça şoka giriyorum ek gıdalara hiç sıcak bakmıyor 2 sene sadece emzirin yeterli diyor çoğu doktorda 6 aydan sonra anne sütü bebeğin ihitiyacını karşılamaz diyor hangisine inanıcaz sebze çorbaları bulgurlu bulamaçlar felan saçma diyor gerek yokmuş :uhm:
günaydın kızlar ben bu kadir tuğcuyu okudukça şoka giriyorum ek gıdalara hiç sıcak bakmıyor 2 sene sadece emzirin yeterli diyor çoğu doktorda 6 aydan sonra anne sütü bebeğin ihitiyacını karşılamaz diyor hangisine inanıcaz sebze çorbaları bulgurlu bulamaçlar felan saçma diyor gerek yokmuş :uhm:
merhaba annişler çok moralim bozuk oğluşun kakasında kan var. dün de gelmişti.ateş huzursuzluk iştahsızlık yok.hatta şimdi uyudu kaldı. konu açtım doğum ve sonrasında bebek hastaları bölümünd ebilgisi olan bana yazabilirse çok sevinirim
selam kızlar
bu ne ya butun bebekler hasta
Alya ıle Turku nun ıyılesmesını beklerken yenı hastalarımız var.
Alı Tuna nnda pamukcugu gecmedı 2 haftadır. Ama 120 cc yıyemeyen oglum sımdı 150-180 leri üpletiyor. Meyvasını bıtırıyor.
Dılekcıgım dun okudum yazamadım cep telefonu ıcın uzuldum ama cana gelen mala gelsın derler.
acıbıber arkadasım kan gelmesı onemlı bısey. bence topıklere yazmayı bırak hemen doktora gotur. kum dokuyor da olabılır yada enfeksıyon ınsallah bısı yoktur.
dün Alı Tuna denıze de gırdı.. bakalım bugun yıne havuza sokacam ama cok sıcak. 5 gıbı falan gırer artık
geçmiş olsun canım önemli birşey olmamasına çok sevindim.kızlar şimdi doktordan geliyoruz.dr oturma banyosu verdi korkulacak bir şey yok dışarda bir yırtıkta yok. o yüzden çocuk cerrahına yönlendirdi.aşı olduk kilomuz 8250 boyumuzda 67.5 sağlığımızda gayet yeride neşemizde ama cerraha gitmeden rahat etmeyecek içim. bu arada benim sütüm yetse dahi ben ek gıdalara başladım doktorumuz verdi.oğluşta seve seve yiyiyor..bana cvp veren herkese de çok teşekkürler
Noldu Sibosum neden üzdüler seni ?????
Sibelcıgım mutlulugunu bozmalarına ızın verme.. Yasadıklarımı bır ben bır Allah bılır.. yeterkı esınle aran ıyı olsun.
Cok gecmis olsun - sonuclarin iyi olmasina sevindimmm eski dünürüm...:) yerimsenibenkızlar şimdi doktordan geliyoruz.dr oturma banyosu verdi korkulacak bir şey yok dışarda bir yırtıkta yok. o yüzden çocuk cerrahına yönlendirdi.aşı olduk kilomuz 8250 boyumuzda 67.5 sağlığımızda gayet yeride neşemizde ama cerraha gitmeden rahat etmeyecek içim. bu arada benim sütüm yetse dahi ben ek gıdalara başladım doktorumuz verdi.oğluşta seve seve yiyiyor..bana cvp veren herkese de çok teşekkürler
evet öyle olacak çok korkuyorum bide riskli diyorlar hani bi mevzudan dolayı öylemidirki kız çocuğu yaderya canım kaçak varsa sondalı ultrason ile bakacaklar ozaman değilmi?hay allahım ya..küçücük yavrumun başına gelene bak..neyse düzelecek inşallah.
bizim içinde bu gece uzun olacak tahlili alabilirsek inşallah yarına öğreniriz saanırım sonuçları.
akser kız çocuklarında genelde daha çok meydana geliyor uzman tv de izledim ben.sende bi bak istersen oraya neler yapılıp yapılmaması detaylıcaz yazıyor.
canım neoldu ya niye bukadar sinirlendinOlamiyorum emelim...
bunlarin sayesinde ne hamileligim dogru dürüst gecti - problem yaptilar!
Evliligimin ilk aylari burnumdan getirdiler ...
Esim hediyeler alir - gezeriz tozariz diye burnumuzdan getirdiler!
hamileyken herseyim vardi , evim kücük olmasina ragmen rüyanin hersyi var ve esim öyle beni herseye zorlamiyor , istedigimi yapabiliyorum diye BURNUMDAN GETIRDILER ARTIK yaa...
yeterrrrr
sağol canım pazartesi üniv ersiteye gideceğiz korkuyorum sondalı dfilmden korkuyorumselam kızlar
ben geldim akyakaya gidiyorum evde net bağlı ama kullanamıyorum sizi öpüyorum Ada cımma kavuştum dün akşam o da iyi sizi öpüyoruz şimdilik hoşçakalın umarım herkes iyidir böcüğün Alya sıyla İdil Türkü nasıl oldu aklım kaldı onlarda??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?