2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
bu ne ya butun bebekler hasta
Alya ıle Turku nun ıyılesmesını beklerken yenı hastalarımız var.
Alı Tuna nnda pamukcugu gecmedı 2 haftadır. Ama 120 cc yıyemeyen oglum sımdı 150-180 leri üpletiyor. Meyvasını bıtırıyor.
Dılekcıgım dun okudum yazamadım cep telefonu ıcın uzuldum ama cana gelen mala gelsın derler.

acıbıber arkadasım kan gelmesı onemlı bısey. bence topıklere yazmayı bırak hemen doktora gotur. kum dokuyor da olabılır yada enfeksıyon ınsallah bısı yoktur.

dün Alı Tuna denıze de gırdı.. bakalım bugun yıne havuza sokacam ama cok sıcak. 5 gıbı falan gırer artık

süt yok napcaz alla alla..

oooo masallah Arda Kaan a ... annesı guzel bakıyor demekkı. Benımkı de uzun boylu. hıc aanasına cekmemıs :) bız 7 kıloları kım bılır ne zaman goruruz..

Sibelcıgım mutlulugunu bozmalarına ızın verme.. Yasadıklarımı bır ben bır Allah bılır.. yeterkı esınle aran ıyı olsun.

şehnazım maşallah arda ya
uzun boylu olacak demekki kilosuda boyuna göre iyi hep böyle devam eder inş.
aldıklarınıda güle güle giysin fotoları bekliyoruz

iki sene sadece emzirmekmi :1shok: öyle şarıl şarıl süt kimde var acep bende yokda
musluktan akar gibi akması lazımki çocuk sadece sütle doysun onu anası beş yaşına kadar emzirmiş galiba hem 2 yaş çok küçük değilki o yaştaki bir çocuğun herşeyi yemesi gerekiyor o adam ne dediğini bilmiyor bence

Canım bence dr unu ara ve ona göre hızlı hareket et.Bizi de haberdar et

Ohhh maşallah Ali Tuna ma ne güzel de yermiş ohhhhhhhh

Canım eğer annenin sütü bolsa ve bebek yeterli kilo alıyorsa güzel bir takiple diyor ama bence bebek hem emsin hemde ek gıdalara başlasın.Zaten oturup tabak tabak yemiyorki damak tadı 6. ayda gelişmeye başlıyor.Düşünsene 2 yaşındaki bir çocuğa birden başka şeyler veriyosun reddedicektir bence.Bana o kadar uzun süre sadece süt yeterli gelse bile uygulama olarak yanlış geliyor.

kızlar şimdi doktordan geliyoruz.dr oturma banyosu verdi korkulacak bir şey yok dışarda bir yırtıkta yok. o yüzden çocuk cerrahına yönlendirdi.aşı olduk kilomuz 8250 boyumuzda 67.5 sağlığımızda gayet yeride neşemizde ama cerraha gitmeden rahat etmeyecek içim. bu arada benim sütüm yetse dahi ben ek gıdalara başladım doktorumuz verdi.oğluşta seve seve yiyiyor..bana cvp veren herkese de çok teşekkürler

geçmiş olsun canım önemli birşey olmamasına çok sevindim.
maşallah kilosuda boyu da çok güzel
oturma banyosu ne olaki?:uhm:

Noldu Sibosum neden üzdüler seni ?????

Sibelcıgım mutlulugunu bozmalarına ızın verme.. Yasadıklarımı bır ben bır Allah bılır.. yeterkı esınle aran ıyı olsun.

Of yaa sabahtan beri tartismalar kavgalar felanda flandaaa.. sonunda bitti ama artik yeter... Esime yeter arrtik ailenin cenesini kapat yoksa ben gidiyorum dedim 3 senedir nedir bunlardan cektigim yaaa ailemi araya karistirmyorum bunlarda beni basi bos sandilar galiba... annemde aramis (bu arada kaynana bu sabah türkiyeden geldi) ve kizina sahip cik benim kizima ne kaynanalik yapiyor, basibosmu sandiniz , üc senedir hepiniz üstüne gidiyorsunuz, kücük bi yavrusu var suanda ona destek cikacaginiza her ay birsey cikartiyorsunuz - kiz kurban kesti onu bile burnundan getirdiniz! Istemiyorsaniz söyleyin geri gelsin kizim pasa pasa otursun babasinin evinde biz hepsine bakariz demis:) Veeee Kaynanamda sunlari söylemis: Sibel bizime kizimiz, egerki biz sibelin moralini bozmussak bizle alakasini kessin ama eger S... (görümce) birsey dediyse ozaman onla alakasini kessin (O arada kayinpederim arkadan bagirmis ben simd S... ariyorum ne karisiyor, ne saldiriyor bu cocuklara) ... S.. hanim efendi ben öyle seyler demedim demis .. Üc kagitci yaaa... Esim aramis bagirip cagirmis ilk önce kayganayi, annesine demis ben herseyi okudum yalan söylemeyin ardindan ablasini aramis ve birdaha bize karisma yoksa seni cok fena yaparim, caninmi skliyo senin ya git knedine baska mesgale bul demis.. kaynanam da biraz önce aradi biz sizi cok özledik bugün gelin dedi bende eger o geliyorsa gelmem o gitsin sonra siz gelin yada ben gelirim, yüzünü görmek istemiyorum dedim tamam dedi...
Actim agzimi yumdum gözümü, söyledim kayganaya ne istiyorsunuz bizden sizolmasaniz biz cok mutluyuz ama sizin yüzünüzden neden tartisayim ben esimle, bana ne kayganalik yapiyor senin kizin , bizi niye hayatindan cikartamiyor bizle ugrasmaktan vazgecmiyor dedim... Kaygana tamam üzme kendini sütüne yansiycak sonra Serdal kökümüzü getirir dedi...

Biraz uzun oldu ama kizlar sizde olmasaniz kime dökücem bunlari herkes üc kagitci - fesat burda!!

Cok gecmis olsun - sonuclarin iyi olmasina sevindimmm eski dünürüm...:) yerimseniben

selam kızlar
ben geldim akyakaya gidiyorum evde net bağlı ama kullanamıyorum sizi öpüyorum Ada cımma kavuştum dün akşam o da iyi sizi öpüyoruz şimdilik hoşçakalın umarım herkes iyidir böcüğün Alya sıyla İdil Türkü nasıl oldu aklım kaldı onlarda??????

evet öyle olacak çok korkuyorum bide riskli diyorlar hani bi mevzudan dolayı öylemidirki kız çocuğu ya
canım neoldu ya niye bukadar sinirlendin
sağol canım pazartesi üniv ersiteye gideceğiz korkuyorum sondalı dfilmden korkuyorum
riskli diyor kızlar için
bişey çıkacağından korkuyorum allahım aklıma mukayit ol

deryacım hayır hiç ilgisi yok canım.
sen rahat l.ben çok araştırdım bu işi.merak etme sen..
Allahım yardımcınız olsun inşallah..
Alyanın gece tahlilini aldık götürdük bizde.idrarı çıkmış ama kültür pts ye kalmış.
idrarda göründüğü kadarıyla düşüş var.kültür de daha net ortaya çıkacak.
antibiyotiğe devam edicez bizde.öff inan idil hep aklımda..Allahım yardımcınız olsun bizi habersiz bırakma..
geçmişi okuyup geliyim

sağol aslı canım alya daha iyi gibi ama yemek krizlerimiz sürüyor..bu ara had safhada sinir sistemim çökmüş durumda.
dün gece gittik verdik tahlili uykum var uyumak istiyorum ama alya daha gözünü kırpmadı dolayısıyla bende uyuyamadım..
sibel canım üzülme Allah büyük.seni üzüyorlarya gereksiz yere Allah islah etsn canım.sen o görümceyide bana yolla tüm hırsımı ondan alayım ben..:mymeka:
huzur evet öyle diyor benim bir arkadaşım onun hastası.muayenanesine gidiyor gerçektende sütten başka bişe vermiyor.ha pardon su veriyor birde.bebekleride şu anda 10 ayık.maşallah tosun gibi bişe..
melek maşallah alitunaya aman nazarımız değmesin inşallah

gülşahcım 10 aylık sadece anne sütüylemi besleniyor maşallah diyeyim ve yetiyor ölemi gerçektende iki yaşına kadar ek gıdayı pek önermiyormu aman ne çok sordum ama baya enteresan gelsi

gülşahcım değerlerin düştüğüne sevindim canım hadi geçmiş olsun bundan sonra herşey daha güzel olacak eminim
deryacım sizde de düzelme olur inş. güzel haberlerini bekliyorum allah yardımcınız olsun

Sen yeterki iste böcümmm hemen yolluyorum!
Kaynanamla konusurken söyledim zaten; hic birinize hakkimi helal etmiyrum!!

sağol funda canım.Allahım hepimizin bebeklerini korusun..
evet huzur canım bu arada adında huzur kaldı:)anne sütüyle besleniyor.
bilmiyorum bu adam bana oldukça mantıklı geliyor.görsen tam tosun yani maşallah..
sibel ah bi yolllıcanki bende bi yolucam onu..iyi demişsin Allahım büyük çok büyük..
çok sıcak kızlar ya.bende aldım alyayı girdik duşa sulandık sulandık çıktık o da ferahladı.
yeni bir blog sayfası hazırladım bir arkadaşım düzenlemesini yapıcak rica ettim kendisindenondan sonra yeni sayfanın linkini vericem size kızlar süper olacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…