2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar rüyaa 20dakikadir uyanik ama kendi kendiyle ilgileniyor - ugrasiyor.. Masallah normalde hep uyanir uyanmaz baslardi aglamayaaa:)

öncelikle idil türkü ve alya derine geçmiş olsun diyorum geçmişi okuyamadım başka hasta bebe varsa onlara da geçmiş olsun bebişlerin hasta olması zor.
bende uykusuzluktan mahvoldum 16 gündür toplam 2 saat kesintisiz uyumuşumdur. uyumuyor bu çocuk her saat başı kalkıyor mama veriyom yok emziriyom yok olmuyor bir türlü başaramadım kesintisiz uyutmayı çok yorgunum uyumaktan yoruluyorum artık yat kalk yat kalk gce mahvoluyorum. kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum belim çok ağrıyor artık yaa.

sibelcim gene canını sıkmışlar senin ama annen ne güsel vermiş ağızlarının payını. rüyacık nasıl?
ilkaycım nasılsın dorukcum napıyo?

selam kızlar ben de girip çıkıyorum devamlı... ela uyuyo. gülşah sevindim canım sonuçlarına . inşallah biter bu illet. darısı idil in başına . o da çabuk atlatsın(

hoşgeldin gamze, valla ozan gibi ela da geceleri uyanmaya başladı. bi ara 12 de yatıp 7 de kalkıyodu ama şimdi ayaklarıyla yatağına vuruyo . ben de uykusu açılmadan meme verip uyutuyorum yine. gündüz de çok veriyorum. büyüklerimiz susar yaz aylarında bol bol meme ikram et demişlerdi. :)

rüyacik iyidir canim...
ozancikk nasil uykusuzluk haricc??
canım uykusuzluk hariç çivi gibi maşallah sıpaaa.
gamze hee adımızda unutulmuşş:dilcikar: şaka bi yana nedense bana gamze diyen çok olur damla ie gamze nasıl bir çağrışım anlamadım gitti. ben bol bol su veriyorum. yaf aslında bizimde sorunumuz o çok dönüyo yüzüstü dönünce uyanıyo kolu altında kalıyo ya deliriyoo. hep ters tarafta kalkıyo düz yatırıyom ters alıyom yatağın öbür ucunda uyanıyo DDDD

Son düzenleme:
anaaa damla, benim kuzenlerim var kardeşler biri damla biri gamze onlar da demekki anlamadığımız çağrışımla bu simleri koymuşlar pardon canım çok özür dilerim...... zaten şehnazla konuşurken de acayip pot kırmıştım

canım olabilir alışkınım ben ha gamze ha damlakaydirigubbakcemile3

Deryacim Idil Türkücüm nasil??
suan kucağımda e e e e yapıyor kendi kendine
fıstık nasılsın tesekkürler neden uyumuyor dr a sormadınmı
[QUOTE=zakkum6644;8147648]selam kızlar ben de girip çıkıyorum devamlı... ela uyuyo. gülşah sevindim canım sonuçlarına . inşallah biter bu illet. darısı idil in başına . o da çabuk atlatsın(

hoşgeldin gamze, valla ozan gibi ela da geceleri uyanmaya başladı. bi ara 12 de yatıp 7 de kalkıyodu ama şimdi ayaklarıyla yatağına vuruyo . ben de uykusu açılmadan meme verip uyutuyorum yine. gündüz de çok veriyorum. büyüklerimiz susar yaz aylarında bol bol meme ikram et demişlerdi. :)[/QUOTE]
aminnnnnnnnnnnnnnn
oğluşumun ateşi var yaaa
geçmiş olsun

oğluşumun ateşi var yaaa

canım sınır olmadıkça stres yapma, ateşin olması vücut direncinin artmasıyla alakalıymış. bi yazı okudum, beyin mikroplarla savaşmak için vücuda atei yükseltme sinyali veriyomuş. ateş yükselince de mikroplar ölüyomuşDDDD yani mikroplarla savaşan şeyler çoğalıp güçleniyomuş ateş çıktığındaay böyle bişeydi işte..kafamçokkarıştı

hayırdır bıtterım hastamı atesı kaç damla
:kedi:37.7 ateşlendi diye endişelendim baya.
aminnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun[/QUOTE]
canımm iytiyim sağol. doktor ailede birileri uyku sorunu yaşıyorsa ona çekmiştir diye uyduruk bişi söledi.ama bence kalabalık ve sıcaktan yatamıyo birde çok dönüp kendini uyandııyo

sağol canım ben anladım çok yordun bugün sen kendini derdini anlatcan diye heder oldunnopuyorumnanaktan

selam kızzlarrr
inanamayacağınız bişey oldu Akyakaya geldim balkonda otururken tel çaldı Ayşince ayşin di arayan Akyakadayız yer bulamadık tanıdığın vardı arayabilir misin yer için dedi ben de akyakadayım dedim ve hemen bülübülü gidip aldı onları (bulamadılar evi bülü arabayla takip ettirdi)) o kadar sewindim ki Defneyi gördüm aman Alalahım düşünün Ada ve Defne beraber uyudular en şanslı mart annesi benim muğla da hiç mart annesi yok ama ben bissürü mart bebesi gördümmmm hwhehehehehehehehehehehe

damlam diş nedeniyledir bu zamanlardaki sebepsiz ateş diştenmiş sen ölç dur ama düşer endişelenme annesi bitterimi yerim

damlacım geçmiş olsun hayatım.havalar çok sıcak ben buna bağlıyorum ateş işini..genede sen takip et.
bu arada aşı oldu dedinmi?yok karıştırdım

iyi
geceler
aslı ne sanslısın ya bende sizlerden birileriyle tanışmayı çok isterdim varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…