Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım uykusuzluk hariç çivi gibi maşallah sıpaaa.rüyacik iyidir canim...
ozancikk nasil uykusuzluk haricc??
selam kızlar ben de girip çıkıyorum devamlı... ela uyuyo. gülşah sevindim canım sonuçlarına . inşallah biter bu illet. darısı idil in başına . o da çabuk atlatsın(
hoşgeldin gamze, valla ozan gibi ela da geceleri uyanmaya başladı. bi ara 12 de yatıp 7 de kalkıyoduama şimdi ayaklarıyla yatağına vuruyo . ben de uykusu açılmadan meme verip uyutuyorum yine. gündüz de çok veriyorum. büyüklerimiz susar yaz aylarında bol bol meme ikram et demişlerdi. :)
anaaa damla, benim kuzenlerim var kardeşler biri damla biri gamzeonlar da demekki anlamadığımız çağrışımla bu simleri koymuşlar
pardon canım çok özür dilerim...... zaten şehnazla konuşurken de acayip pot kırmıştım
![]()
suan kucağımda e e e e yapıyor kendi kendineDeryacim Idil Türkücüm nasil??
fıstık nasılsın tesekkürler neden uyumuyor dr a sormadınmıöncelikle idil türkü ve alya derine geçmiş olsun diyorum geçmişi okuyamadım başka hasta bebe varsa onlara da geçmiş olsun bebişlerin hasta olması zor.
bende uykusuzluktan mahvoldum 16 gündür toplam 2 saat kesintisiz uyumuşumdur. uyumuyor bu çocuk her saat başı kalkıyor mama veriyom yok emziriyom yok olmuyor bir türlü başaramadım kesintisiz uyutmayı çok yorgunum uyumaktan yoruluyorum artık yat kalk yat kalk gce mahvoluyorum. kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum belim çok ağrıyor artık yaa.
geçmiş olsunoğluşumun ateşi var yaaa
oğluşumun ateşi var yaaa
:kedi:37.7 ateşlendi diye endişelendim baya.hayırdır bıtterım hastamı atesı kaç damla
aminnnnnnnnnnnnnnnsuan kucağımda e e e e yapıyor kendi kendine
fıstık nasılsın tesekkürler neden uyumuyor dr a sormadınmı
[QUOTE=zakkum6644;8147648]selam kızlar ben de girip çıkıyorum devamlı... ela uyuyo. gülşah sevindim canım sonuçlarına . inşallah biter bu illet. darısı idil in başına . o da çabuk atlatsın(
hoşgeldin gamze, valla ozan gibi ela da geceleri uyanmaya başladı. bi ara 12 de yatıp 7 de kalkıyoduama şimdi ayaklarıyla yatağına vuruyo . ben de uykusu açılmadan meme verip uyutuyorum yine. gündüz de çok veriyorum. büyüklerimiz susar yaz aylarında bol bol meme ikram et demişlerdi. :)
canım sınır olmadıkça stres yapma, ateşin olması vücut direncinin artmasıyla alakalıymış. bi yazı okudum, beyin mikroplarla savaşmak için vücuda atei yükseltme sinyali veriyomuş. ateş yükselince de mikroplar ölüyomuşDDDD yani mikroplarla savaşan şeyler çoğalıp güçleniyomuş ateş çıktığında
ay böyle bişeydi işte..kafamçokkarıştı