2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esma canım iyi yolculuklar diliyorum sana..hayırlısıyla gidin gelin inşallah.bol bol dinlenin emi..bizim yerimizede yapın tatilinizi.
bizde denize geçtik karşıya inanılmaz bir kalabalık vardı millet hep dipdibe..çok da sıcak ya sanırım ondandı..alyada huzursuzlaşınca biz geldik eve.kociş kaldı orada şu an görüyorum onu voleybol oynuyolar plajda..

canım ya inş. idilin tahlıllerı temız cıkar canım Aslı nice mutlu yıllara canım Gülşahcım siz naptınız

kızlar hiçç bişey okuyamadan bunu yazıyım hemen.

eşin ela için şilte yaptırdı. hepinize tavsiye ederim Ela çok rahat hareket ediyo. ben de endişelenmiyorum başka odadayken. süper bişi.

Canım maşallah boyu da kilosuda gayet iyi işallah bişey yoktur

canım hoşgeldinnnnn Ezgi ile fotonuz yok mu yaaa merak ediyorum

Sibelcim neyseki eşin senin tarafında sırtın yere gelmez

oğluşumun ateşi var yaaa

Canım geçmmiş olsun hergün yeni bir huy ediniyolar bakalım bizde yolculuk sonrası bozulacakmıyız

Doğumgünün kutlu olsun canım Kızınla eşinle nice yaşlara muccccka.s.

Canım kiremit rengi gibiyse o bebeğinin yeterli beslenmediğini aç olduğunu gösteriyor.İşallah herşey çok kolay olucak ve sonuçlar çok iyi gelicek

Ayşincim Elanın oyun alanına bayıldım çok rahat gözüküyor.Nasıl bir malzemeden?

kızlar hiçç bişey okuyamadan bunu yazıyım hemen.

eşin ela için şilte yaptırdı. hepinize tavsiye ederim Ela çok rahat hareket ediyo. ben de endişelenmiyorum başka odadayken. süper bişi.

hakikaten süpermş çok beğendim?nasıl bişeyden yapıldı anlatırmısın?bende düşündüm..yaptırabilirim nereye yaptırılıyor birde.

deryacım hoşgeldin..alyanın yemesi yok çok berbat ya..kakası toptop çıkıyor.
buda öğrendiğim kadarıyla doymadığının işaretiymiş.:sinifsinif:

öncelikle esmaya iyi tatiller dieyim:)
aslının da doğum gununu kutlayım:) umarım herkes iyidir. eşim aldığı için pc yi bakamadım bi süre. bunu eşim kendi işyerinde yaptırdı.flokser kumaş içine çift kat ince sünger kullanılmış. terletmiyo. leke ve kusmuğu çok çabuk temizleniyo. test edilmiştir çam. mak. de yıkadım bişi olmadı. zor sığdırdık ama yıkandı sonuçta. nereye gitse bu şilte var altında. valla şimdiye kadar iyi ki var dediğim nadir şeylerden.

herkese tek tek teşekkür ediyor buseliyorumm iyi dilekleriniz için hepbirlikte mutlu ve sağlıklı olalım

bugün siftah yapıp denize girdik fotolar yarına

Son düzenleme:
iyi ytınız aslıcım..ben yine ayağımı sokmakla yetindim..
bende bir bakınayım nerelere yaptırabilirim ayşin.teşekkürler.
sibelim hoşgeldin anam

slm kızlar bebeğine cici bebe yediren varmı be hem aptamil ar hemde cici bebe yediriyorum acaba ikisini birlikte vermek dokunurmu

Canım kiremit rengi gibiyse o bebeğinin yeterli beslenmediğini aç olduğunu gösteriyor.İşallah herşey çok kolay olucak ve sonuçlar çok iyi gelicek[/B]
hadi ya öyle mi
canlarm biz gidiyoz bikaç saate umarım kolay gecer hemencecik akşam burda oluruz umarı hepinizi öptüm iyi geceler

annemkızıyor sende samsundasın değilmi?bende:)
ben kullanmıyorum henüz cesaret edemiyorum.senin doktrun kim bu arada.bizde ar kullanıyoruz.cicibebeyi neyle hazırlıyorsun=?
deryacım gzel haberleirni bekliyoruz.hayırlı haberlerini inşallah.kuzumu öperim

merhaba herkese.
nerden baslayacagimi bile bilemedim.dogumdan sonra 1 kere yazabildim galiba buraya.belki beni hatirlayanlar vardir hala.dogum sonrasi cok sorun yasadim hem saglikla ilgili hem de özel sorunlar.sagligim simdi iyi kizim da iyi.2 ay öncesine kadar annem yanimdaydi hersey daha kolaydi ama 2 aydir evisine hatta kendime bile zaman bulamiyorum.yalniz olanlar ev bebek ve yemek isini nasil hallediyorlar cok merak ediyorum.bilgisayara günlerce dokunmadigim oluyor.
gecmisi okuma sansim yok umarim bütün anne ve bebekler iyidir,birkac sayfa okudum. saruboceq ve CheGuevera arkadaslarin bebekleri hastaymis gecmis olsun acil sifa versin Allah.

evet canm aslında bende cesaret edemiyodum ama bebeğim sadece mamayla doymuyor annem cesaret verdi bende seni cici bebeyle büttüm bişiy olmaz dedi 2 gün oldu veriyorum ikisinide çok güzel yiyor başta suyla hazırlıyodum şimdi sütle hazırlıyorum azcık sulandırıyorum sütü senin sütle ilgili konunu okudum bu arada katılıyorum eskiden bebeklere hep veriyolarmış yani herkes mama bulamıyordu samsun doğum evinden atila kılıç 'a götürdüm önce sonra ismet gebeşoğlun' a götürdüm canm

ismet gebeşoğlu..canım benim ya..alyanın ilk 1.hafta yoğun bakımda yattığında doktoru oydu.doğumevinde yattı.çok seviyorum bu adamı.alyayı öper koklardı.kucağına alıp.tosurum benim derdi ona.inanılmaz bir sempatim var.ismini duyduğum için şu an bile gülümsedim yani inan..
hekat hoşgeldin canım hatırlıyorum seni valla ben saldım ev işi,yemek işi.sadece çocukla ilgileniyorum.işte kk ya geliyorum.:)
emelimm canım..hoşgeldin

hosbulduk canim.isleri ben de saldim ama evi gördükce sinirlerim bozuluyo.kk yi cok özledim.eskiden yani hamileryken gece gec de olsa takiliyordum tabi o zamanlar gec kalkma ve gündüz uyuma imkani vardi a.s .simdi bebek uyuyo olsa bile gündüz benim uyuma sansim olmadigi icin yatmak zorznda kaliyorum. senin kiz nasil oldu ?

canım zaten bende ismet gebeşeoğlundan çok memnun kaldım çok ilgilendi bebeğimle çok iyi bir dr çok sempatik adam çokta iyi anlıyor emiride yatırcaktı ama sonradan düzeldiği için gerek duymadı sabah akşam hiç bırakmadı bebeğimi yani herkese tavsiye ederim

slm millet nasilsinizß??
bizi soracak olursaniz biz iyiyiz azcik yaramazlasdik hepsi okadar..

esmacigim tatile gidiyomusun galiba ii tatiller sanada bol bol batusunla esinle vakit gecir dineln cnm
hekatcigim sende hos geldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…