• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1000.sayfamı bende 250.sayfa gorunuyor. Bır sayfada gordugum mesaj sayısının coklugundan herhalde.

Süt durumu bende de aynı Ezgş'nn ki gibi. Benimde emzirmem artık çok azaldı :(

Kızlar bu arada şu an Prima 4 numara kullanıyoruz. 4 + kullanan varmı aranızda. Mega Paket yarın Migros da indirime giriyormuş. Alsam mı? Yani Mega boy alsam 4 numara ile çok farkı varmı? Memnunmusunuz?

Selam kızlaaaarrrr.
20 sayfa geçmişi okuyup geliyorum..
Ahum gelmiş hoşgelmiş... Geldiği belli oluyor sayfalar dolar artıkÇok üzgünüm çoook
Şaka bir yana çok sevindim geldiğine özlemiştim seni fıstık.

ben 4+ kullanıyorum 6500 idi defne 15 gün önce ben memnunum indirim varsa kaçırma zaten pırtlata pırtlata çabuk bitiyor beyenmezsen değiştirirsin

Ben de diyetteyim ASLI...ama söyleyim yavru boşuna....
EZGı bir damlası bile kar,ne olursa olsun sütün bitmedikçe vermeye çalış bence...
Ayşincim bende baktım tadına böle memeyi yüzüme doğru çevirip fışkırttım tadı ayynı şekerli sütt gbiydi ama biraz suluydu
SıBELcim ben aylığa vurunca çok ii bence kilosu...
Kızım yne uykusuz ve huzursuz nedense...gündüz 6 saat uyuyan masum kız gitti yerine sanki ela geldinaniknanik...AA kızlar ablam kına resimlerini koymuş...ay bi an gittim geldm....2 sene geçmiş aradan...buyruun bakmak isterseniz...Bu arada o arkadaki zayıf hatun benim:(((:çok üzgünüm:

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/294379-kina-gecem.html

Selam kızlaaaarrrr.
20 sayfa geçmişi okuyup geliyorum..
Ahum gelmiş hoşgelmiş... Geldiği belli oluyor sayfalar dolar artıkÇok üzgünüm çoook
Şaka bir yana çok sevindim geldiğine özlemiştim seni fıstık.

yazarım valla hiç acımam sayfalara...:olmaz:..kaydirigubbakcemile3...
bende özledim sizi... olmadı arıyorum kociş bile şaşaırdı bkadar ayrı kalabildiğime..

EZGİ bir damlası bile kar,ne olursa olsun sütün bitmedikçe vermeye çalış bence...
Ayşincim bende baktım tadına böle memeyi yüzüme doğru çevirip fışkırttım tadı ayynı şekerli sütt gbiydi ama biraz suluydu
SİBELcim ben aylığa vurunca çok ii bence kilosu...
Kızım yne uykusuz ve huzursuz nedense...gündüz 6 saat uyuyan masum kız gitti yerine sanki ela geldinaniknanik...AA kızlar ablam kına resimlerini koymuş...ay bi an gittim geldm....2 sene geçmiş aradan...buyruun bakmak isterseniz...Bu arada o arkadaki zayıf hatun benim:(((:çok üzgünüm:

hangisi sensin bordoelbiseli mi.. çizgili mi?

yaa defnemin ağzında pamukçukumsu seyler vardı karbonatlı su ile temizlemeye başlamıştım yayılmışlar ..ilaç sipariş verdim şimdi.. canı yanmıyordur inşallah.. bu pamukçuğun sebebi bi mantarda neden oluyor bu... sebebini bilmezsen nasıl tekrar olmasını engelliycem ki???

Kızlar hepinize merhaba ben çok hastaydım dün hala midem bulanıyor.Sanırım üşüttüm ateş mide bulantısı beni mahvetti umarım iyisinizdir

iyi akşamlar hanmlar...
Yoruucuu bi gündü bugün,sabah teyzesiyle kızımı aşıya götürdük 2 aşı yapıldı biri sağ biri sol bacağından ilkini hiiç hissetmedi bile 2.dede kızdı ağlamadı mız mız yaptı...gün içinde hç uyumadı akşamada ateşi çıktı kuşumun çok üzüldüm calpol verdm bakalım ama hala 38
işyerindeydk yne bugün kızımı alıştryorum şimdden arabalaraa,sanayiyee
ee kimse var mıııı

Geçmiş olsun canımmm

merhabalar canlar sağ salim vardık antalyaya

ohhhh nasıl havalar orada Ozancım nasıl??? Sakın pişik etme oğlumuzu :)

ben geldim... çok oldu bi ara annem ablam hakkında kötü haberlerim vardı merak edenler varsa
annem iyi son dakka ameliyattan döndü. daha önceki ameliyatından olanı kitle sanmış salak dr. kendileri prof olur... bunlar adamı boşu bosuna keser atar. şimdi takipte iyi ama..

ablam ..o hala atlatamadı ağlıyor bizide kahrediyor... aldılar bebeğini annemin hastaneye yattığı gün gitti eşiyle herkes annemin yanındaydı yanlız yaptırdı.. keşke bekleseydi bi iki gün ama dayanamadı.. şimdi keşke yanlız gitmeseydim kendimi çok yetim hissettim daha da kötü oldum diyor...

ama ben zaten dayanamazdım. allah sabır versin.. en kötüsüde defneye baktıkça coşuyor kızdı kesin diye... allah hayırlısını versin diyoruz

Canım geçmiş olsun annenin iyi olmasına çok sevindim.Ablanada üzüldüm ama Allah sağlıklılsını nasip etsin işallah en kısa zamanda

anaa kimse kalmamis ama ben yinede yazayim
herkesler iyidir ins bi problem yokdur
bizdede yok cok sükür arda kaan bomba gibiydi bugun oyunlar oynadik oglusumla babmiz bizi gezmelere götürdü ogluma salinca aldik süper fotosunuda koydum mart bbeklerine kapiya aslinlardan cok sevdi hatta ciglik atiyo onda sallnirken onu öyle görünce askimla bizde cok mutlu olduk.sonra mama sandalyesi bakdk gecende bakmisdik ama begenmemisdm bugunde begenemdm ne hikmetse pöff aradigimi bulamadm bi türlü bulamicmda galiba o yüzdn daha fazla aramicm alicm bi tane gitsin ugrasamicm napalim ---allgim iiki var bebisleriz ya ne güzel sey bunlar ya allh hic bitimizin bebegini ayirmasin bizlerdn ins

ve ve ve mutlu gün bugun bizim evlilik yildönümümüz 2 sene önce 07.07.2007 de evlenmisdik ne gündü ama ben peri kizi gibiydim esimde cok yakiskli bi prens gibi olmusdu ayy cok mutluyum allhim bizi hic ayirmasin ins mutlulugumuz daim olsun bi tane de kizim olsun baska ne isdermki allhimdn ..kocisim saat tam 12 vurnce kutladi bende kutladm hediyelerimizi verdik yarinda ailece oglum ben ce esim yemege cikicaz süper bi gün beni bekliyo ins mutlulugumu sizlerle paylasmak isdedim magzur gürün lütfen mucukkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bizimde düğünümüz 07.07.07deydi :)

günaydın kızlar, ben çok kötüyüm. dün Ela düştü. şu anda iyi çok şükür. ama korkumu anlatamam size. artık hareketlendiler herşey daha zor. offff...hemşire kuzenim dışında da kimseye söylemedim. eşim de bilmiyo.

evet iyi şimdi uyuttum yine.

dün onu bi koltuğa yatırdım yanına da sandalye koydum başına ve gövdesine gelecek şekilde. o uyurken ben de dinleneyim dedim. diğer koltuğa uzandım. bi süre baktım kıpırdadı ama uyumaya devam etti. sonra sanki başını sağa sola çevirir gibi sesler geldi genelde yapıyo bunu uyanmadan. ben de öyle yarı uyur yarı uyanık ses çıkarmasını bekledim. birden "pat!" diye ses geldi. elini sandalyeye vurdu sandım, ki o da kumaş kaplı. kalkıp bakmamla ela nın koltukta olmaması aman allahım düşündükçe kendime kızıyorum ya...bi baktım sırtüstü yatan kız yerde yüzüstü yatıyo. hemen aldım elime sanırım uyurken hareket etmiş ki elime alınca ağlamaya başladı. hemen yüzüne falan baktım bişeyı yoktu şükür. ağlayınca da emzirdim rahatlasın diye. emerken söylendi hep sanki. kendime de lanet okuyup durdum. çok kötü bişey bu yaa...o kadar mesafeyi nasıl gitmiş, nasıl yüzüstü düşmüş anlam veremedim. şimdi de beşiğine koydum valla.

Canım çok geçmiş olsun Elaya artık yerde yatırmak lazım

günaydddddddddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnn

kalkın uleyyyynnnnnn LAzaynya nız geldiiii sizi çok özlemiş heuheueheue

hikayeye başlayacam önce bi çay alayım efet geldimm
öncelikle buradan yola çıktık yol boyu iyiydi Ada bir uyudu bir uyandı havalanına vardığımızda makul bir saatti ancak bir de ne görelim uyuz sun express herzamanki gibi rötarlı hem de 2 saat iki saat havaalanında Adanın ağlamadığı duvar kalmadı :((( nihayet uçağa bindik biner binmez Ada uyudu 1,30 saat süren yolculuk ardından sabah 6 ya kadar uyudu çocuk !!!Trabzonumun nemli ve sıcak havasına alışkın olmadığında akabindeki günlerde oldukça huysuz ve uykusuzdu anneannemi göremeye giresuna gittik o esnada çıldırması tavan yaptı araba yolculuğu onu çok sarstı rahat etsin diye araba kiralamıştık araç yolda bozuldu Ada çok ağladı ve ben candostumun nikahını kaçırdım :(((düğümn salonu evin yanındaydı müzik sesleriyle avundum dreken babası kızıma baktı ben düğüne gittim gece 2 ye kadar tepindim horon teptim :)))))ve nihayet Trabzon dan hareket Ankara da aktarma ve İzmire iniş bütün uçak yolculuklarını uyuyarak geçirmemiz tatilin en güzel anısı olarak kaldı :))) bir de hamsili tulum aldım kızıma ehehuehueheu bana gelince özleyip özleyip kavuşamadım memeleketime çünkü Ada ile biryere çıkamadım

Hoşgeldin kuşum özledik seni ve Adayı canım

Ahu annene buyuk gecmıs olsun. Allah kızkardesıne de saglıklı bır evlat nasıp etsın.

Ayşinim büyük geçmiş olsun. Benimki de ufacık yerden yuvarlanıp kafasını oyuncak kutusuna carpmıstı. Dusmeyen bebek yok derler gercekten. Onemlı olan en zararsız sekılde atlatmak sızde oyle atlatmıssınız Allaha sukur.

Esma bende ılk Haziran'ın 20 sinde oldum eskisi gibi oldum belki biraz daha az. Benim 2 gün sürüyor 1 gün ara verip 3.gün biraz daha geliyor o kadar sürüyordu zaten.

Aslı bebekle yolculuk çok zor ve yorucu. Sizede geçmiş olsun diyeyim.

Bizim oğlanda meyva yiyince hemen aynı şekilde sindirip resmen püresin, çıkarıyor :)

Bu arada dün doktora gittik. Bugün 5 ay doldu çünkü. Rotavirüs aşımızı olduk. Oğlum doktora göre iyi olmasına rağmen bana göre çok zayıf. Doktor boya veriyor dedi.
6470 gr 67 cm olmuşuz.
Ağzında pamukçuk oluşmuş. Ateşli hastalığından sonra çıktı. Şimdi de bu yüzden yiyemiyor. :(
Bizde haberler böyle.

Maşallah Ali Tunama annesi hiçde zayıf değil benim oğlum :umursamaz:

ahu teyzeee baaak :D

Ay maşallah boyu ne kadar uzamış

doktora gittik bacılar doktor amcamız pek bi güsel muayene etti bizi demir eksikliği var dedi ferrosanol başladık deviti bıraktık multitabs verdi d vitamin ve a.c varmış içinde kilomuz 5850 820 gr almışız bir ayda gayet iyi dedi ancak 2 cm cik uzamış uzama yavaş olmuş dedi anne sütünü az aldığı içinmiş neticesi bu.pek bi maymunluk yaptı benim cadı doktora gülücükler falan doktorumuz alaz Ada nın nörolojik gelişimini 2 ay önde buldu:nazar: anasına çekmiş kıpır kıpır dedi durdu ilgi istiyormuş sürekli konuşun dedi elma rendele ver bakalım dedi kilo alımı güzel ama alıştırmak için veriyoruz ek gıdaya önümüzdeki ay geçeriz dedi tv izletme am a illa izliyosa öğretici bişeyler al dedi her kadın gibi o da ilgi istiyo dedi eheuheueeheueheu bir de siz okumuş anneler herşeyi çok biliyonuz öğretiyonuz bu bebelere dedi hehehehehehe kalça ultrasonu için konuştuk ben isstemiyorum dedim hahahaha tamam önümüzdeki ay çekeriz dedi baktı zaten bunda olmaz kalça çıkığı dedi bol bol gezin akşamüstü yürüyüaşlere çıkın dedi Ada mekan değiştirsin sürekli dedi herşeyi kaydediyormuş öyle işte sağlıklı olmasına çok sewindim bebeler hasta olmasın haa bir de yalnız bırakmayın çok hareketli düşebilir heryerden dedi

Maşallah Adaya canım iyi olmasına çok sevindim

yaw kızlar Ada çok huzursuz kaç gündür kulalkarını çekiştirip ağladı akşam daha dün kontrolü vardı kulaklarında sorun yoktu ama doktor dişetleri kabarmış demişti galiba diş çıkartıyor ne öneirisiniz sakinleştirmek için??

Bizimki kulaklarını çektiğinde çok uykusu gelmiş demek oluyor canım çok kaşındığı zamanda soğuk dişlik iyi geliyor.Biraz rahatlayıncada emzirip yatırıyorum

selamlarrrr. canım ben özellikle bebeklerin ağzına alacakları şeyleri emzik ve kaşıyıcı vs chiccodan almıyorum. çinde üretildiği için. nuk en iyi bildiğim marka. almanyada üretiliyo. denetim de fazla orda ne de olsa.
ya ne biliyim canım belki yazılarından belki adından ama daha önce tipini görmemiştim görsem öyle düşünmezdim:roflol:

hayırlı olsun aslı rejimin:) darısı bize artık ama şu sıralar hiç umrumda değil. zaten emziren anneler otomatikman 500 kalori veriyolar 0 hareketle. ben de ayıcık gibi yiyorum napıyım bir de sıcaklar eminim günde 1500 kalori kesin gidiyodur benden. onu tammlamak lazım fazlasıyla.

benimki de uyurken çok rahat emiyo. uyanıkken savaş veriyoruz resmen. bugün de uyandı biraz oynaştık babası gitti. emziriyodum o sıra. birden öğürmeye başladı. offf sonra emdiği tüm sütleri kustu.... herşeyiiii.... banyoya götürürken de hala memeye saldırıyodukaydirigubbakcemile3
neyse onu yıkadım, ben yıkandım. emzirdim uyuttum. hala uyuyo veledim.

neysem herkes iyi dimi?
bu arada bişi sorcam sütünün tadına bakan oldu mu? acayip merak :utangac:ediyorum ama bi damlasına bile bakamadım elanın hakkını alıyomuşum gibi kötü hissediyorum. acaba nasıl tadı? hepimiz benzer süt mü üretiyoruz?

Canım ben akandan tatmıştım ılık şekerli süt gibikaydirigubbakcemile3

yaa defnemin ağzında pamukçukumsu seyler vardı karbonatlı su ile temizlemeye başlamıştım yayılmışlar ..ilaç sipariş verdim şimdi.. canı yanmıyordur inşallah.. bu pamukçuğun sebebi bi mantarda neden oluyor bu... sebebini bilmezsen nasıl tekrar olmasını engelliycem ki???

cnm yaa aksam evden aarastıracam gercı ama o agız fırcasını nerden aldınız?

ne ılacı sıparıs verdın?

1000.sayfamı bende 250.sayfa gorunuyor. Bır sayfada gordugum mesaj sayısının coklugundan herhalde.

Süt durumu bende de aynı Ezgş'nn ki gibi. Benimde emzirmem artık çok azaldı :(

Kızlar bu arada şu an Prima 4 numara kullanıyoruz. 4 + kullanan varmı aranızda. Mega Paket yarın Migros da indirime giriyormuş. Alsam mı? Yani Mega boy alsam 4 numara ile çok farkı varmı? Memnunmusunuz?

teşekürler canm süt bilgisi için. bu arada benim kız da 4 e yeni geçti ya. küçük kızım benim....

EZGı bir damlası bile kar,ne olursa olsun sütün bitmedikçe vermeye çalış bence...
Ayşincim bende baktım tadına böle memeyi yüzüme doğru çevirip fışkırttım tadı ayynı şekerli sütt gbiydi ama biraz suluyduSıBELcim ben aylığa vurunca çok ii bence kilosu...

1. kırmızı: teşekkürler canım. yani sütümüz inek sütü gibi şekersiz değil yani...
2. kırmızı: anlamadım benim kzıım cazgır mı yoksa gereksiz yere mi üstüne aldı bana haber verdikaydirigubbakcemile3

canım pamukçuk yanlış hatırlamıyosam aft gibi etkisi olan bi durum. maalesef can yakıcı. temizleme şekli karbonatlı su ve gazlı bezle yara üzeri tamamen temizlenir. yani bazıları kanatmadan bahseder.aksi takdirde iltihaplı durum olduğundan yayılması muhtemeldir.
bu arada ben kaçırmışım canım annen ve ablana çokk geçmiş olsun.

çokk geçmiş olsun füsuncum, aman dikkat et kendine neyseki vefalı bir eşin var:nazar:
süt için de teşekkürler o zaman herkesten aynı tatta süt geliyo. ee şekeri nasıl üretiyoruz. gerçi süt üretimimiz de kafamı karıştıran bi konu ama :bbo:

Son düzenleme:
ben geldim... çok oldu bi ara annem ablam hakkında kötü haberlerim vardı merak edenler varsa
annem iyi son dakka ameliyattan döndü. daha önceki ameliyatından olanı kitle sanmış salak dr. kendileri prof olur... bunlar adamı boşu bosuna keser atar. şimdi takipte iyi ama..
ablam ..o hala atlatamadı ağlıyor bizide kahrediyor... aldılar bebeğini annemin hastaneye yattığı gün gitti eşiyle herkes annemin yanındaydı yanlız yaptırdı.. keşke bekleseydi bi iki gün ama dayanamadı.. şimdi keşke yanlız gitmeseydim kendimi çok yetim hissettim daha da kötü oldum diyor...
ama ben zaten dayanamazdım. allah sabır versin.. en kötüsüde defneye baktıkça coşuyor kızdı kesin diye... allah hayırlısını versin diyoruz
Geçmiş olsun canım.. Valla sağlığımız Allaha emanet... Doktorlarda bir alem oldu iyice..
Ablanda inşallah tekrar bebek sahibi olur..Kolay değil Allah sabır versin.

yardımcı tatile çıktı kızımla apıştık kaldık... bu gün zar zor süpürge yaptım o da balkonlara bişey yaptılar evin içine bir sürü pislik girdi defnemin ağzına burnuna girmesin diye süpürdüm yalandan..akşamda yemek yok dışarda yedik..ohhhh canıma deysin....
bursada kaynanam sordu nasıl yapıyorsun yemeği diye.. yapmıyorum dedim kadının kalbine indi...
:roflol::roflol:

bizdede yok cok sükür arda kaan bomba gibiydi bugun oyunlar oynadik oglusumla babmiz bizi gezmelere götürdü ogluma salinca aldik süper fotosunuda koydum mart bbeklerine kapiya aslinlardan cok sevdi hatta ciglik atiyo onda sallnirken onu öyle görünce askimla bizde cok mutlu olduk.sonra mama sandalyesi bakdk gecende bakmisdik ama begenmemisdm bugunde begenemdm ne hikmetse pöff aradigimi bulamadm bi türlü bulamicmda galiba o yüzdn daha fazla aramicm alicm bi tane gitsin ugrasamicm napalim ---allgim iiki var bebisleriz ya ne güzel sey bunlar ya allh hic bitimizin bebegini ayirmasin bizlerdn ins
ve ve ve mutlu gün bugun bizim evlilik yildönümümüz 2 sene önce 07.07.2007 de evlenmisdik ne gündü ama ben peri kizi gibiydim esimde cok yakiskli bi prens gibi olmusdu ayy cok mutluyum allhim bizi hic ayirmasin ins mutlulugumuz daim olsun bi tane de kizim olsun baska ne isdermki allhimdn ..kocisim saat tam 12 vurnce kutladi bende kutladm hediyelerimizi verdik yarinda ailece oglum ben ce esim yemege cikicaz süper bi gün beni bekliyo ins mutlulugumu sizlerle paylasmak isdedim magzur gürün lütfen mucukkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım... Nice mutlu seneler geçirin inşallah.Salıncağıda iyi günlerde kullansın Arda kaanımız.

günaydın kızlar, ben çok kötüyüm. dün Ela düştü. şu anda iyi çok şükür. ama korkumu anlatamam size. artık hareketlendiler herşey daha zor. offff...hemşire kuzenim dışında da kimseye söylemedim. eşim de bilmiyo.
Allah korumuş canım.. Artık hareket zamanı. Düşe kalka büyüyecekler...

hikayeye başlayacam önce bi çay alayım efet geldimm
öncelikle buradan yola çıktık yol boyu iyiydi Ada bir uyudu bir uyandı havalanına vardığımızda makul bir saatti ancak bir de ne görelim uyuz sun express herzamanki gibi rötarlı hem de 2 saat iki saat havaalanında Adanın ağlamadığı duvar kalmadı :((( nihayet uçağa bindik biner binmez Ada uyudu 1,30 saat süren yolculuk ardından sabah 6 ya kadar uyudu çocuk !!!Trabzonumun nemli ve sıcak havasına alışkın olmadığında akabindeki günlerde oldukça huysuz ve uykusuzdu anneannemi göremeye giresuna gittik o esnada çıldırması tavan yaptı araba yolculuğu onu çok sarstı rahat etsin diye araba kiralamıştık araç yolda bozuldu Ada çok ağladı ve ben candostumun nikahını kaçırdım :(((düğümn salonu evin yanındaydı müzik sesleriyle avundum dreken babası kızıma baktı ben düğüne gittim gece 2 ye kadar tepindim horon teptim :)))))ve nihayet Trabzon dan hareket Ankara da aktarma ve İzmire iniş bütün uçak yolculuklarını uyuyarak geçirmemiz tatilin en güzel anısı olarak kaldı :))) bir de hamsili tulum aldım kızıma ehehuehueheu bana gelince özleyip özleyip kavuşamadım memeleketime çünkü Ada ile biryere çıkamadım
Hoşgeldin uşağummm... Tam sana göre.. yani maceralı bir yolculuk olmuş....

doktora gittik bacılar doktor amcamız pek bi güsel muayene etti bizi demir eksikliği var dedi ferrosanol başladık deviti bıraktık multitabs verdi d vitamin ve a.c varmış içinde kilomuz 5850 820 gr almışız bir ayda gayet iyi dedi ancak 2 cm cik uzamış uzama yavaş olmuş dedi anne sütünü az aldığı içinmiş neticesi bu.pek bi maymunluk yaptı benim cadı doktora gülücükler falan doktorumuz alaz Ada nın nörolojik gelişimini 2 ay önde buldu:nazar: anasına çekmiş kıpır kıpır dedi durdu ilgi istiyormuş sürekli konuşun dedi elma rendele ver bakalım dedi kilo alımı güzel ama alıştırmak için veriyoruz ek gıdaya önümüzdeki ay geçeriz dedi tv izletme am a illa izliyosa öğretici bişeyler al dedi her kadın gibi o da ilgi istiyo dedi eheuheueeheueheu bir de siz okumuş anneler herşeyi çok biliyonuz öğretiyonuz bu bebelere dedi hehehehehehe kalça ultrasonu için konuştuk ben isstemiyorum dedim hahahaha tamam önümüzdeki ay çekeriz dedi baktı zaten bunda olmaz kalça çıkığı dedi bol bol gezin akşamüstü yürüyüaşlere çıkın dedi Ada mekan değiştirsin sürekli dedi herşeyi kaydediyormuş öyle işte sağlıklı olmasına çok sewindim bebeler hasta olmasın haa bir de yalnız bırakmayın çok hareketli düşebilir heryerden dedi
Maaşallah Ada'ya anasının kuzusu....

sigarayı da bıraktım dün doktor kızdı eğer bırakamıyorsan emzirmeyi bırak dedi :((( emzirmeyi bırakamayacağıma göre sigarayı bıraktım mafoldumben
:lepi:İşte bu çok güzel bir haber..sakın vazgeçme..

bu arada bişi sorcam sütünün tadına bakan oldu mu? acayip merak :utangac:ediyorum ama bi damlasına bile bakamadım elanın hakkını alıyomuşum gibi kötü hissediyorum. acaba nasıl tadı? hepimiz benzer süt mü üretiyoruz?
Bende merak ediyorum ama aynı şekilde bir türlü bakamadım tadına...

yav MQ YA BASMISTIM alıntılar güme gitti
neyse yine dr daydık kızıma detaylı idrar tahlili yapıldı ve asırı derecede iltihap varmış 10 tane iğne verdi dr
sonunda 5 kilo olmuş
çok üxzüldüm ama umarım iğneler işe yarar

sütümün tadına baktım kızım emmek istemeyince ha bu arada kızı emmeyen arerkadas kimdi
mutlaka götür dr a
dr emmemesinin en önemli nedeni iltihap dedi
sütüm şekerli gibi
herkesinkiaynıdır zannımca

neyse ben gitmeliyim bu arada bende diyete basladım cardioda yapicem
umarım accık zayıflarım öptüm hepinizi

arkadaşlar kızım bu ara parmaklarını çok fazla emiyor emzik almıyor çok güzel görünüyo ama ileride problem olurmu bilmem fikirlerinizi bekliyorum

deryacım çok üzüldüm...demek kilo almayışının sebebide bu iltihaptı...kuzum yaa hem de 10 iğne off ...
arntv hepimizde aynı şeyleri yaşıyoruz...babannem dediki bal var onların parmaklarında...emzik almaması daha ii bırak emsin bırakıyolar tutmayı öğrennce...

Back