2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm yaa aksam evden aarastıracam gercı ama o agız fırcasını nerden aldınız?

ne ılacı sıparıs verdın?

Mikostatin dedi dr. hemen verdim dün karbonatlı bezle silmiştim daha da yayılınca dr demekki işe yaaramıyor dedi ilaç verdi... emzik ve biberondan olabilirmiş.. kaynatıyorum ama demek ii yapamamışım herşeyini tekrar kaynattım emziğe alıştırmaya çalışıyordum sanırım ondan...
fırçayı toyzbilmemneden aldım eczanelerde de var. damaklarınıda kaşıyor hoşuna gidiyor. kaşıma işinide biz yapıyoruz temmel kızım anasına çekmış...:kedi:

off offf ne curcuna olur...

bende biraz araştırdım acı verirmiş keyfide kaçık zaten kızımın.. benim memciklerde hassaslastı onada bi şey verdi hatırlamıyorum adını sonra alıcam. komple tedavi olucaz.

karbonatlı bez kesmedi bizi hem ben kanatana kadar yapmadım yapamam da kıyamam ilaca devam..

arkadaşlar kızım bu ara parmaklarını çok fazla emiyor emzik almıyor çok güzel görünüyo ama ileride problem olurmu bilmem fikirlerinizi bekliyorum

bizde parmağı emmesin diye emzik veriyoruz ama ememiyor.... parmak sonradan bırakılmada zor oluyormuş .. ama çok tatlı duruyor böğle parmak ağızda cok cok emince..annanesi bayılıyor..:ecrin_bebek:

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim allah çaresi olmayan dert vermesin... bunlarda geldi geçti.. ablam bebek çalışmalarına başlamış bile..:CüvCüv:

füsuncumm canım ,
havalar sıcak sık sık açıyorum altını bıcı bıcı yaptırıyorum. pişik olmasın diye.
teyzesi çok uzadı gerçekten doktor bile şaşırdı 68 cm olmuş boyu maşallah tosunumaaa
sen nasılsın canım kuzun nasıl çekik gözlü kuzuuuu

en erken günaydın benden olsun..
geçmişi okuyamıyorum..
ya kızlar alya çok kusuyodu ve bir süredir gene yemiyodu.dün sabah doktora götürdüm nu.boğazında hafifi br kızarıklık oldu üst solunum yollaruı enf olabilir dedi.sonra idrraınında koktuğunu öğrenince dediki idrar yolları ilt tekrarlamış olabilir.
tahlil almamız gerek.
berbat bir şey saat 12den beri tahlili veremiyruz.hareket ettikçe poşeyt hareket ediyor.inanılmaz yoruldum şu saat oldu tık yok hala.
kolayu yolunu bilen varmı?

gecmis olsun böcüküümmm...
Hic bir fikrim yok ama kske yardim edebilseydimm... üzüldm simdii cok yaa...
TEkrar diyorum: Durdurun dünyayiii

sarubocqım kk dan bı arkadas demişti karını suyla ovunca hemen ıdrar verıyomus sen poşetı tutarsın bı elınde ovarsın belkıı işe yarar bu arada günaydınlarrrr aşkoşlarımmmm

uyanır diye yapamıyorum deryacım ya çok sağol bitanem ama.uyurken bakalım verecekmi diye uyuması bekledik..pöff inşallah veririz

çok sağol derya canım..
kızlar alabildik sonunda tahlili şükürler olsun vallahi Allahım çok büyük.
şimdi eşim kaptı götürdü hastaneye

herkese günaydın güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
benim güzel gün umudumu sabah kayganam kırdı canımı sıktı çünkümafoldumben

füsuncuğum çok geçmiş olsun canım bende nerde bu kız diye düşünüyordum kendine dikkat et bebem
gülşah kıyamamm onada sanada ama en sonunda kapmışınız hastaneye gitmiş bile inş iyi çıkar sonucu

ya kızlar batunun popişi pişmiş ama nasıl küçük küçük sivilce gibi şeyler var 2 gündür elma ve aptamilin sütlü pirinçlisini yiyo bir önceki günde havuç ve şeftali yedi ne yapacağım kıyamam hemen yıkadım popişini sabah bide kaka yapmış ne zamn yaptı bilmiyorum açtığımda yapmışdı yeni değildi gece uykusunun arasında yapmış olabilirmi ondanmı oldu acaba yaaaa

Asliiim yaw neyden bahsediyosunuz banada soyleyin bende alacam ondan adi nedir sani nedir cok acil vucudumda yag su ne varsa atmam lazim.

canım bez nemli kalınca oluyo o bende de oldu merak etme ısırırım batuşun dobik poposunucokacimcoook

ezgi kesinlikle emzirmeye devam et canım kussa bile emzir çünkü o vitaminlari alıyo senden
canım bez nemli kalınca oluyo o bende de oldu merak etme ısırırım batuşun dobik poposunucokacimcoook

o olabilir işde çünkü dün çok erken uyudu en son saat 7 gibi değiştim neredeyse 12 saat altında kalmış oldu kıyamam ben ona yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…