cnm yaa aksam evden aarastıracam gercı ama o agız fırcasını nerden aldınız?
ne ılacı sıparıs verdın?
bizde 4 kız :)
teşekürler canm süt bilgisi için. bu arada benim kız da 4 e yeni geçti ya. küçük kızım benim....
1. kırmızı: teşekkürler canım. yani sütümüz inek sütü gibi şekersiz değil yani...
2. kırmızı: anlamadım benim kzıım cazgır mı yoksa gereksiz yere mi üstüne aldı bana haber verdikaydirigubbakcemile3
canım pamukçuk yanlış hatırlamıyosam aft gibi etkisi olan bi durum. maalesef can yakıcı. temizleme şekli karbonatlı su ve gazlı bezle yara üzeri tamamen temizlenir. yani bazıları kanatmadan bahseder.aksi takdirde iltihaplı durum olduğundan yayılması muhtemeldir.
bu arada ben kaçırmışım canım annen ve ablana çokk geçmiş olsun.
çokk geçmiş olsun füsuncum, aman dikkat et kendine neyseki vefalı bir eşin var
süt için de teşekkürler o zaman herkesten aynı tatta süt geliyo. ee şekeri nasıl üretiyoruz. gerçi süt üretimimiz de kafamı karıştıran bi konu ama :bbo:
arkadaşlar kızım bu ara parmaklarını çok fazla emiyor emzik almıyor çok güzel görünüyo ama ileride problem olurmu bilmem fikirlerinizi bekliyorum
Kımseler yok sehnazım nerdesın be kuzum meltemde ve suheylamda gelmedı
Asliiim yaw neyden bahsediyosunuz banada soyleyin bende alacam ondan adi nedir sani nedir cok acil vucudumda yag su ne varsa atmam lazim.
Asliiim yaw neyden bahsediyosunuz banada soyleyin bende alacam ondan adi nedir sani nedir cok acil vucudumda yag su ne varsa atmam lazim.
ya kızlar batunun popişi pişmiş ama nasıl küçük küçük sivilce gibi şeyler var 2 gündür elma ve aptamilin sütlü pirinçlisini yiyo bir önceki günde havuç ve şeftali yedi ne yapacağım kıyamam hemen yıkadım popişini sabah bide kaka yapmış ne zamn yaptı bilmiyorum açtığımda yapmışdı yeni değildi gece uykusunun arasında yapmış olabilirmi ondanmı oldu acaba yaaaa
ezgi kesinlikle emzirmeye devam et canım kussa bile emzir çünkü o vitaminlari alıyo sendenselam kizlaarr. nasil yogunum nasil daha kahvalti yapmadim eve yeni geldim Nili yedrdim uyuttum simdi karnimi doyurcam. moralim acayip bozuk kilolarimdan dolayi normalde takmazdim ama artik takilmayacak gibi degil tr den gelince cok siki bi rejime baslamam lazim bu arada ben emzirmeyi yavas yavas birakiyorum sutum cok sulu mamadan daha faydali olduguna inanmiyorum zaten bu aralar beslenmem cok kotu ama icim cok rahat degil ne diyonuz birakayimmi zaten cok azaldi emzirmedigim icin.
canım bez nemli kalınca oluyo o bende de oldu merak etme ısırırım batuşun dobik poposunucokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?